Για πολλοστή φορά στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών (Χαλυβουργία Ελλάδος 04.03.2012)του Σπάρτακου.


Την Κυριακή που μας πέρασε (04.03.2012) ομάδα Αυτόνομων συναγωνιστών του «Μαύρου Κρίνου»  παρευρέθηκαν για πολλοστή φορά στο εργοστάσιο της «Χαλυβουργίας Ελλάδος», για να συζητήσουν με τους Έλληνες εργάτες τις εξελίξεις γύρω από τον δυναμικό αγώνα τους καθώς και για να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε πλήθος εργασιακών, εθνικών και κοινωνικών θεμάτων.Στόχος της επίσκεψής μας δεν ήταν αυτή τη φορά απλά η εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα τους, καθώς αυτή τους είναι γνωστή και πλέον καλά εδραιωμένη στη συνείδησή τους. Εξάλλου οι Αυτόνομοι Εθνικιστές στο σύνολο τους στάθηκαν εξαρχής και χωρίς «κωλοτούμπες» στο πλευρό τους όπως και στο πλευρό κάθε Έλληνα εργαζόμενου που μάχεται να επιβιώσει και να ζήσει την οικογένεια του μέσα στην καπιταλιστική γαλέρα της μισθωτής σκλαβιάς στην υπόδουλη πατρίδα μας.


Ο στόχος μας ήταν η προσέγγιση των θεμάτων που μας απασχολούν μέσα από τη ματιά του Έλληνα εργάτη. Πολλά θέματα όπως η υπογεννητικότητα, η  καταλήστευση του εργαζόμενου από την εφορία, η λαθρομετανάστευση ακόμα και η ασφάλεια στην εργασία είναι μερικά από αυτά που συζητήθηκαν με τους συναγωνιστές της Χαλυβουργίας.
Πάντα σε φιλικό και συντροφικό πνεύμα όπου βεβαίως ανάμεσα σε άλλα περήφανα και ξεκάθαρα διατρανώσαμε προς όλους την ιδεολογική μας ταυτότητα χωρίς να υπάρχουν τυμπανοκρουσίες και ψηφοθηρικές προκηρύξεις κολλημένες σε τρόφιμα … (κάποιοι έχουν μπερδέψει την Αλληλεγγύη με την «βοήθεια» του σχεδίου Μάρσαλ το ‘47).
Δεν πήγαμε βεβαίως να τους «διαφωτίσουμε» ως παντογνώστες αλλά για να υπάρξει αυτή η δημιουργική αλληλεπίδραση που έχει ανάγκη ο χώρος μας με όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες, ώστε η άποψη του εργάτη να ενσωματώνεται διαδραστικά στην ιδεολογική μας γραμμή και στη κοσμοθεωρία μας ! Ήμασταν εκεί για να ακούσουμε αλλά και για να μας ακούσουν, για να χτίσουμε το εθνικιστικό κίνημα των εργαζομένων όχι στα λόγια αλλά μέσα από πράξεις !
Για άλλη μια φορά μας ενημέρωσαν για τις κρατικές και παρακρατικές εκβιαστικές πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από τους καπιταλιστές για να σπάσει η αλληλεγγύη των Ελλήνων εργατών και να φιμωθούν οι φωνές τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βοηθήσαμε κι εμείς να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων εργατών  απέναντι στα αφεντικά του κράτους και της εργοδοσίας !
Για άλλη μια φορά καταστήσαμε με τις πράξεις μας σαφές ότι ο ριζοσπάστης Εθνικιστής είναι αίμα από το αίμα του λαού του και μάχεται με το λαό, για τον λαό ενάντια σε κάθε ντόπιο ή ξένο εκμεταλλευτή που στερεί το χαμόγελο από τα Ελληνόπουλα.

Αγωνιζόμαστε να καταστεί σαφές ότι αληθινός ριζοσπαστικός Εθνικισμός - που τόσο υποφέρει από τις ανήθικες πρακτικές της γελοίας ακροδεξιάς - είναι ο μόνος δρόμος για τον δικό μας Σοσιαλισμό και για την ελευθερία. Είναι ο μόνος δρόμος για μια οργανικά αταξική κοινωνία συνεργαζόμενων Ελλήνων από όλα τα επαγγέλματα όπου η Ελληνική φυλή θα αναπτυχθεί, θα πολλαπλασιαστεί και θα ανθίσει σπάζοντας τις αλυσίδες της εθνικής καταπίεσης που ασκούν οι κεφαλαιοκράτες με όργανά τους την φτηνή εισαγόμενη εργασία από εισβολείς λαθρομετανάστες, την antifa και βεβαίως την παρακρατική αστική ακροδεξιά που λαβώνει τόσα χρόνια το εθνικιστικό κίνημα.

A
ς μας πουν «φαιοκόκκινους»  …  ας μας πουν «φασίστες»  …  ας μας πουν «ναζί»  … Ένα μόνο μη μας πουν ποτέ : Προδότες του Λαού και της Πατρίδας ! 
           


Αυτόνομα Φυλετικά Σοσιαλιστικά


link: Συνέντευξη εργαζομένου της "Χαλυβουργίας Ελλάδος" σε μέλος της σο του Μαύρου Κρίνου (76η ημέρα απεργίας)

“Η δημοκρατία εξαπατά τον λαό. Γιατί αντί να κατοχυρώνει την ελευθερία του , υπερασπίζεται την ασυδοσία του κεφαλαίου”.

Eva Peron.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου