Για πολλοστή φορά στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών (Χαλυβουργία Ελλάδος 04.03.2012)



του Σπάρτακου.


Την Κυριακή που μας πέρασε (04.03.2012) ομάδα Αυτόνομων συναγωνιστών του «Μαύρου Κρίνου»  παρευρέθηκαν για πολλοστή φορά στο εργοστάσιο της «Χαλυβουργίας Ελλάδος», για να συζητήσουν με τους Έλληνες εργάτες τις εξελίξεις γύρω από τον δυναμικό αγώνα τους καθώς και για να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε πλήθος εργασιακών, εθνικών και κοινωνικών θεμάτων.



Στόχος της επίσκεψής μας δεν ήταν αυτή τη φορά απλά η εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα τους, καθώς αυτή τους είναι γνωστή και πλέον καλά εδραιωμένη στη συνείδησή τους. Εξάλλου οι Αυτόνομοι Εθνικιστές στο σύνολο τους στάθηκαν εξαρχής και χωρίς «κωλοτούμπες» στο πλευρό τους όπως και στο πλευρό κάθε Έλληνα εργαζόμενου που μάχεται να επιβιώσει και να ζήσει την οικογένεια του μέσα στην καπιταλιστική γαλέρα της μισθωτής σκλαβιάς στην υπόδουλη πατρίδα μας.










Ο στόχος μας ήταν η προσέγγιση των θεμάτων που μας απασχολούν μέσα από τη ματιά του Έλληνα εργάτη. Πολλά θέματα όπως η υπογεννητικότητα, η  καταλήστευση του εργαζόμενου από την εφορία, η λαθρομετανάστευση ακόμα και η ασφάλεια στην εργασία είναι μερικά από αυτά που συζητήθηκαν με τους συναγωνιστές της Χαλυβουργίας.




Πάντα σε φιλικό και συντροφικό πνεύμα όπου βεβαίως ανάμεσα σε άλλα περήφανα και ξεκάθαρα διατρανώσαμε προς όλους την ιδεολογική μας ταυτότητα χωρίς να υπάρχουν τυμπανοκρουσίες και ψηφοθηρικές προκηρύξεις κολλημένες σε τρόφιμα … (κάποιοι έχουν μπερδέψει την Αλληλεγγύη με την «βοήθεια» του σχεδίου Μάρσαλ το ‘47).




Δεν πήγαμε βεβαίως να τους «διαφωτίσουμε» ως παντογνώστες αλλά για να υπάρξει αυτή η δημιουργική αλληλεπίδραση που έχει ανάγκη ο χώρος μας με όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες, ώστε η άποψη του εργάτη να ενσωματώνεται διαδραστικά στην ιδεολογική μας γραμμή και στη κοσμοθεωρία μας ! Ήμασταν εκεί για να ακούσουμε αλλά και για να μας ακούσουν, για να χτίσουμε το εθνικιστικό κίνημα των εργαζομένων όχι στα λόγια αλλά μέσα από πράξεις !




Για άλλη μια φορά μας ενημέρωσαν για τις κρατικές και παρακρατικές εκβιαστικές πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από τους καπιταλιστές για να σπάσει η αλληλεγγύη των Ελλήνων εργατών και να φιμωθούν οι φωνές τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βοηθήσαμε κι εμείς να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων εργατών  απέναντι στα αφεντικά του κράτους και της εργοδοσίας !




Για άλλη μια φορά καταστήσαμε με τις πράξεις μας σαφές ότι ο ριζοσπάστης Εθνικιστής είναι αίμα από το αίμα του λαού του και μάχεται με το λαό, για τον λαό ενάντια σε κάθε ντόπιο ή ξένο εκμεταλλευτή που στερεί το χαμόγελο από τα Ελληνόπουλα.





Αγωνιζόμαστε να καταστεί σαφές ότι αληθινός ριζοσπαστικός Εθνικισμός - που τόσο υποφέρει από τις ανήθικες πρακτικές της γελοίας ακροδεξιάς - είναι ο μόνος δρόμος για τον δικό μας Σοσιαλισμό και για την ελευθερία. Είναι ο μόνος δρόμος για μια οργανικά αταξική κοινωνία συνεργαζόμενων Ελλήνων από όλα τα επαγγέλματα όπου η Ελληνική φυλή θα αναπτυχθεί, θα πολλαπλασιαστεί και θα ανθίσει σπάζοντας τις αλυσίδες της εθνικής καταπίεσης που ασκούν οι κεφαλαιοκράτες με όργανά τους την φτηνή εισαγόμενη εργασία από εισβολείς λαθρομετανάστες, την antifa και βεβαίως την παρακρατική αστική ακροδεξιά που λαβώνει τόσα χρόνια το εθνικιστικό κίνημα.





A
ς μας πουν «φαιοκόκκινους»  …  ας μας πουν «φασίστες»  …  ας μας πουν «ναζί»  … Ένα μόνο μη μας πουν ποτέ : Προδότες του Λαού και της Πατρίδας ! 
           


Αυτόνομα Φυλετικά Σοσιαλιστικά


link: Συνέντευξη εργαζομένου της "Χαλυβουργίας Ελλάδος" σε μέλος της σο του Μαύρου Κρίνου (76η ημέρα απεργίας)





“Η δημοκρατία εξαπατά τον λαό. Γιατί αντί να κατοχυρώνει την ελευθερία του , υπερασπίζεται την ασυδοσία του κεφαλαίου”.





Eva Peron.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.