Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στον πολυχώρο «Άγκυρα» για το βιβλίο του Julius Evola «Η διδασκαλία της αφυπνίσεως» (μετάφραση Κωνσταντίνος Μαλεβίτης)Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου, μέλη της αυτόνομης ομάδας του «Μαύρου Κρίνου»  παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Η διδασκαλία της αφυπνίσεως». 


Το εν λόγω έργο του Ιταλού φιλοσόφου Julius Evola, έχει μεταφραστεί στα ελληνικά από τον κ. Μαλεβίτη Κωνσταντίνο, και μπορεί κάποιος να το βρει σε κεντρικά βιβλιοπωλεία.


Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες, την διακοπή των συγκοινωνιών λόγω των κινητοποιήσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς και τους δόλιους σχεδιασμούς του κράτους και του παρακράτους.


Άκρως ποιοτικές και ενδιαφέρουσες και οι 3 ομιλίες που κινήθηκαν γύρω από την εσωτερική παράδοση,  οι οποίες και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ο υπέροχος χώρος στο κέντρο των Αθηνών υπήρξε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τον αριθμό των συμπατριωτών μας που παρευρέθηκαν στην βιβλιοπαρουσίαση.


Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Κωνσταντίνο Μαλεβίτη και σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.  Η 29η Φεβρουαρίου υπήρξε ένας πραγματικός φόρος τιμής στον μεγάλο φιλόσοφο Julius Evola.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου