Η οργή στους δρόμους ξεπερνάει τους νόμους!


του Οικοφασίστα

Μια φλόγα αντίστασης έχει ανάψει εδώ και καιρό στην Χαλκιδική. Οι κάτοικοι παραμερίζοντας τις διαφορές τους στέκονται ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι στον Μπόμπολα και τις αμερικανοσιωνιστικές εταιρείες. Χτες η Κερατέα σήμερα η Ιερισσός στην Χαλκιδική στέλνουν το μήνυμα ότι αυτός ο λαός μπορεί να περάσει στην αντεπίθεση αρκεί να πιστέψει στις δυνάμεις του.





Παρόλο τις προβοκάτσιες του συστήματος, την εκστρατεία λάσπης από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα καθώς και τις επιταγές - εντολές του Δένδια οι κάτοικοι της Μακεδονίας γνωρίζουν τα σχέδια του καθεστώτος και αντιστέκονται με κάθε μέσο. Οι ντόπιοι που δεν πουλάνε την γη τους για μερικά ψίχουλα που τους πετάνε οι κύριοι της αυτοδιοίκησης από το πλούσιο τραπέζι των Καπιταλιστών στέλνουν την απάντηση τους στις σιωνιστικές δυνάμεις καταστολής και φτύνουν στα μούτρα την αστική δικαιοσύνη.


Οι ένστολοι κουμπουροφόροι του συστήματος πήραν σήμερα μια απάντηση στο όργιο βίας και καταπίεσης που εξαπέλυσαν τις προηγούμενες ημέρες. Όσο και αν κράζουν τα κοράκια της παραπληροφόρησης για «φασιστικές» μεθόδους να τους θυμίσουμε ότι οι εν λόγω εντολές δόθηκαν από τον αντιφασίστα Σαμαρά που κυβερνάει μαζί με τον αντιφασίστα Βενιζέλο και τον αντιφασίστα Κουβέλη. Τα σχέδια για την παραχώρηση του ορυκτού πλούτου της χώρας αντί πινακίου φακής σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν από τους Δημοκράτες και αυτό ακριβώς το γεγονός επιβεβαιώνει τον ρόλο της Δημοκρατίας που δεν είναι άλλος από την καταστροφή και την λεηλασία του εθνικού κεφαλαίου και της φύσης. Στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους «Ελεύθερους Εθνικιστές» που συμμετέχουν ενεργά στην υπεράσπιση της περιοχής από τους εισβολείς της κυβέρνησης των ανδρεικέλων.


Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε με λεπτομέρειες στην εμετική στάση της αντιφασιστικής ακροδεξιάς («Χρυσή Αυγή», «Στόχος» κ.α.) καθώς και στην ενεργή συνεργασία μέρους της ελληνικής αριστεράς (ΔΗΜΑΡ κ.α.). Και οι 2 πλευρές συμμετέχουν ενεργά στον σχεδιασμό γύρω από το ξεπούλημα της γης - με τι ανταλλάγματα άραγε; - αφού οι μεν πρώτοι αποσιωπούν πλήρως τον αγώνα των κατοίκων και αποδέχονται την σημερινή κατάσταση οι δε δεύτεροι αποτελούν σάρκα από την σάρκα της «νέας αριστεράς» των εθνομηδενιστών και συνυπογράφουν τις αποφάσεις της κατοχικής κυβέρνησης. Θα τους κρίνουν
 αυτοί που δεν δέχονται τις παρωπίδες και δεν ακολουθούν όπως τα πρόβατα τον τσοπάνη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/4/13 8:32 μ.μ.

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/metalwruchoi#.UWWgd6KeN8F

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ...
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ'''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'''' ΟΤΑΝ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

    ΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης23/4/14 3:27 μ.μ.

    Η αδιαμφισβήτητη αληθεια ειναι οτι οι πιο γνησιοι, αγνοι και μάχιμοι αγωνιστες (σε τέτοια ζητήματα και όχι μόνο), παρολες τις ιδεολογικες (αντιδιαμετρικές συχνά) διαφορές είναι οι Αυτόνομοι Εθνικιστές/Φασίστες/Εθνικοσοσιαλιστές και διάφοροι αυτόνομοι αναρχικοί. Παρόλες τις (πιθανώς αγεφύρωτες, πιθανώς και όχι) διαφορές το κοινό μίσος για την εκμετάλλευση και την εμπορευματοποίησης της ζωής μας και της Φύσης του τόπου νομοτελειακά μας βγάζει στην ίδια πλευρά του οδοφράγματος ενάντια στα "σκυλιά" ξεφτιλισμένων κυβερνήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.