Ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή; Το Ισλάμ ή ο Σιωνισμός ;


του Τρισμέγιστου


Ποιος είναι ο επικινδυνότερος εχθρός για τον ελεύθερο άνθρωπο στις σημερινές γεωπολιτικές συνθήκες και στη πάλη για Ελευθερία και Εθνική ανεξαρτησία; Για τον Εθνικοσοσιαλιστή το ερώτημα είναι μόνον ρητορικό και η απάντηση ξεκάθαρη. Ο Σιωνισμός σήμερα και πάντα είναι και ήταν μακράν ο κατ' εξοχήν εχθρός του Ελεύθερου ανθρώπινου Πνεύματος. Φυσικά για να προσεγγίσουμε το θέμα σε βάθος θα πρέπει να ξεπεράσουμε όποιες θρησκευτικές και θρησκοληπτικές αντιλήψεις, μιας και το θέμα είναι αμιγώς πολιτικό και καθόλου θρησκευτικό. Ο Εθνικοσοσιαλιστής κάνει πολιτική Επανάσταση και όχι θρησκευτικό προσηλυτισμό. Εδώ θα κάνω μια αναφορά στον Αδόλφο Χίτλερ  και στο βιβλίο του «Ο Αγών μου». Αναφέρει στο κεφάλαιο περί σχίσματος με τη Ρώμη.

«Οι Θρησκευτικές ιδέες και τα δόγματα πρέπει να παραμένουν απαραβίαστα για έναν πολιτικό ηγέτη αλλιώς αν εξακολουθήσει ένας πολιτικός ηγέτης να κάνει και τον θρησκευτικό μεταρρυθμιστή, θα χάσει το παιχνίδι»

Ποιο είναι λοιπόν το Ισλάμ σήμερα. Και φυσικά εννοώ το Ισλάμ που έχει νόμιμα ή παράνομα παρεισφρήσει στις Δυτικές κοινωνίες, μιας και το Ισλάμ στους τόπους καταγωγής του λίγο μας ενδιαφέρει καθότι αναγνωρίζω το δικαίωμα των Εθνών για αυτοδιάθεση, άρα το να ασχοληθώ επί του παρόντος για τον τρόπο διακυβέρνησης των Ισλαμικών Θεοκρατικών κρατών θα ήταν παρεμβατισμός. Το Ισλάμ σήμερα στις Δυτικές κοινωνίες έχει αποκτήσει επιρροή βασιζόμενο αφ ενός μεν στην ανεκτικότητα ή και στις δόλιες μεθοδεύσεις των Δυτικών κυβερνήσεων που του έχουν επιτρέψει να αποκτήσει επιρροή. Αφ ετέρου δε στην αριθμητική υπεροχή σε σχέση με την Δυτική υπογεννητικότητα.
Ποια είναι όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του «Δυτικού» Ισλάμ; Όπου και αν κοιτάξει κανείς σήμερα σε οποιαδήποτε Δυτική μεγαλούπολη θα παρατηρήσει μια φαινομενική επικράτηση μιας μάζας Μουσουλμάνων που δεν διαθέτει όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά ούτε και την επιρροή της αφανούς Σιωνιστικής μειοψηφίας. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της ανώνυμης Ισλαμικής μάζας όσο και αν δείχνει απροσάρμοστη και γκετοποιημένη στην ουσία είναι απόλυτα εξαρτημένη στις δυτικές νόρμες και η επιρροή της απόλυτα αναστρέψιμη αν υπάρχει πολιτική βούληση. Οικογένειες ολόκληρες εξαρτημένες από το Δυτικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας που μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει εισπράττουν τα κοινωνικά επιδόματα για να βιοποριστούν.


Από την άλλη χιλιάδες άνθρωποι του μόχθου, μεροκαματιάρηδες που περιμένουν τις διεφθαρμένες από το κομματικό χρήμα συνδικαλιστικές ενώσεις τους για να διεκδικήσουν έστω και το ελάχιστο από τους Σιωνιστές εργοδότες τους. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μάζες μοντέρνων δούλων που η μόνη διαφορά με τους γηγενείς πληθυσμούς είναι η φαινομενική μη προσαρμοστικότητα που εκδηλώνεται με τα ήθη και έθιμα, με το ντύσιμο και με τη Θρησκευτική λατρεία. Εδώ θέλω να βάλω μιαν παρένθεση λέγοντας ότι τίποτα δεν ξενίζει τον Εθνικοσοσιαλιστή περισσότερο. Τίποτα δεν του προξενεί μεγαλύτερη αποστροφή από την έλλειψη αισθητικής βίου. Ο Εθνικοσοσιαλιστής αντιτίθεται και στην Θεοκρατική Ισλαμική αντίληψη της κοινωνίας όσο και στον Δυτικό ξεπεσμό και τα ασύδοτα Σιωνιστικά ήθη που τόσο έχουν παρακμάσει τον Δυτικό πολιτισμό σήμερα.


Η ποιοτική διαφορά όμως μεταξύ Ισλαμικής επιρροής και Σιωνιστικής επιρροής είναι η μέρα με τη νύχτα. Κανένας Σιωνιστής δεν θα καταδεχόταν να περιμένει στην ουρά κάποιας υπηρεσίας αλλοδαπών για να εκλιπαρήσει για μια άδεια παραμονής. Αντίθετα οι Σιωνιστές είναι αυτοί που καθορίζουν την εκάστοτε μεταναστευτική πολιτική. Πουθενά δεν θα συναντήσει κανείς Εβραίο βιοπαλαιστή που δουλεύει καθημερινά για το μεροκάματο. Αντίθετα ο Σιωνιστής είναι ο εργοδότης και αυτός που καθορίζει τα μεροκάματα. Κανένας Σιωνιστής δεν εξαρτάται από το επίδομα φτώχειας η το επίδομα ανεργίας για να επιβιώσει. Αντίθετα ο Σιωνιστής είναι αυτός που έχει εμπνευστεί την πολιτική κοινωνικών παροχών για να έχει όσο το δυνατόν πιο εξαρτημένους πολίτες, άρα εύκολους στο ξεπούλημα και στην εξαγορά. Δεν υπάρχουν σήμερα στον Δυτικό κόσμο Ισλαμιστές διευθυντές τραπεζών, ιδιοκτήτες μεγάλων ΜΜΕ κι αν υπάρχουν είναι απόλυτα συντεταγμένοι με τις Σιωνιστικές νόρμες.


Στις πρόσφατες διαδηλώσεις για το Σιωνιστικό μακελειό στη Γάζα, το ανώνυμο Ισλάμ βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί εν μέσω Ramadan και Εid. Το να αναγνωρίζουμε λοιπόν ότι η πρώτη γραμμή ανάσχεσης κατά του Σιωνισμού είναι το Σιιτικό Ισλάμ (η Χεζμπολάχ) δεν κάνει τους Εθνικοσοσιαλιστές ξαφνικά οπαδούς της Σαρίας και της Ισλαμικής Θεοκρατίας. Επ’ ουδενί δεν σημαίνει ότι μεθοδεύουμε την μεταστροφή από την Χριστιανική Θεοκρατία στην Ισλαμική και όταν η στιγμή φτάσει ο Εθνικοεπαναστάτης θα βρεθεί απέναντι και στους δύο.  Ενθυμούμαι όμως το ρητό που λέει «Ο εχθρός του εχθρού μου είναι ο εχθρός που θα σκοτώσω τελευταίο». Και πραγματικός εχθρός είναι αυτός που όσο το δυνατόν περισσότερο μου απαγορεύει να κρίνω και να αμφισβητήσω…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου