Απέναντι στις εξελίξεις των καιρών …


του Jihad

Στην σύγχρονη Γραικία ελάχιστοι γνωρίζουν και ενημερώνουν τον μέσο πολίτη για την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση καθώς και για τις άγνωστες πτυχές των παγκόσμιων εξελίξεων. Ενώ όλοι σήμερα ασχολούνται με το πιστό τεκτονικό σκυλί του νέου Καραμανλισμού που αναδείχτηκε σε κορυφαία προσωπικότητα της αστικής δημοκρατίας τους με την ευθύνη της νέας αριστεράς, κάποια έθνη δεν σταματούν τον αγώνα ούτε λεπτό απέναντι στον σιωνοκινούμενο Σαλαφισμό και τον διεθνή αμερικανοσιωνιστικό ιμπεριαλισμό. 




Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των 
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Έτσι λοιπόν την 20η Ιανουαρίου του 2015 οι Σιίτες αντάρτες Houthis κατέλαβαν με στρατιωτική έφοδο το κυβερνητικό μέγαρο της Υεμένης και ανέτρεψαν την φιλοαμερικανική κυβέρνηση του Saleh ενώ εγκαθίδρυσαν άμεσα ένα επαναστατικό συμβούλιο. Το κίνημα αυτό δεν κρύβει τους δεσμούς του με την εθνικοεπαναστατική οργάνωση Hezbollah και το Ιρανικό καθεστώς. Να σημειωθεί ότι ουδείς από την νέα αριστερά αναφέρθηκε σε αυτή την αντισιωνιστική νίκη αφού το εν λόγω κίνημα πλήττει τα συμφέροντα του Ισραήλ και αποδυναμώνει την Σαουδική Αραβία που αγοράζει σήμερα την μισή Ελλάδα και έχει αναλάβει την χρηματοδότηση του τζαμιού στην Αθήνα. Άλλωστε οι νεομπολσεβίκοι τους πήρε 3 χρόνια (!) για να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να καταλάβουν ότι κάποιοι σφάζουν στην Συρία και έσπευσαν να υπερασπιστούν τους Κούρδους οι οποίοι δηλώνουν ναι μεν αριστεροί στη περιοχή αυτή - πράττουν τόσο «εθνικιστικά» στα εδάφη τους που αν το γνώριζε η διανοήτρια του Μπρεχτ και με 1.000.000 ευρώ στις καταθέσεις της η γνωστή Βαλαβάνη αμφιβάλλω αν θα πήγαινε ξανά στα εδάφη τους - αλλά σε μια ένδειξη της ηθικής τους που παραμένει κληρονομιά της φυλετικής παρακμής τους συμπράττουν ακόμη και με τον διάολο εδώ και δεκαετίες προκειμένου να καρπωθούν δολλάρια ή και τουρκικές λίρες αναλόγως τις διαταγές των αφεντάδων στις φατρίες που διατηρούν. 




Ας ξαναγυρίσουμε όμως στους Houthis που σφυροκοπούν τους υπηρέτες των Σαούντ και δεν έχουν διλήμματα για το αν έπεσε το χρηματιστήριο ή αν φοράει γραβάτα ο αρχηγός τους. Υπερασπίζονται τις αξίες τους με τα όπλα και πολεμούν. Κηρύττουν μια νέα κοινωνία με εμπροσθοφυλακή τις αντισιωνιστικές και αντιαμερικανικές ιδέες ενώ η επικράτηση τους στην χώρα έχει οδηγήσει χιλιάδες πολίτες ιουδαϊκής καταγωγής να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα παρόλο που δεν διώκονται από το νέο επαναστατικό συμβούλιο. Η ένοπλη αυτή αναμέτρηση είναι μια περιφερειακή αντεπίθεση του καθεστώτος του Ιράν και μάλιστα στο στρατηγικό υπογάστριο της Σαουδικής Αραβίας μέσα σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης απέναντι στις κινήσεις των Σαούντ και της μαριονέτας η οποία ακούει στο όνομα «Ισλαμικό Κράτος». Το τελευταίο καθοδηγείται εντέχνως από το Κατάρ και το Ισραήλ 2 χώρες που στηρίζει η ελληνική πλουτοκρατία εδώ και πολλά χρόνια και ευλογεί το σύνολο του πολιτικού κόσμου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 

Η ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής οδηγεί σε μια νέα παγκόσμια σύρραξη και επαληθεύονται πλήρως οι απόψεις του Συνταγματάρχη Qaddafi ο οποίος είχε προβλέψει πλήρως το χάος στην Ευρώπη αν καταστραφεί η Λιβύη. Οι τελευταίες πληροφορίες που κάνουν λόγο για επιχειρήσεις των Σαλαφιστών στην Ευρώπη με επιχειρησιακό κέντρο την Λιβύη καθώς και η ανάπτυξη της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία προμηνύουν έναν Αρμαγεδδών καταστροφής και βίας και μάλιστα στα σπλάχνα της Ευρώπης που δείχνει ανίκανη να υπερασπιστεί τα εδάφη της και την ιστορία της. Ενώ λοιπόν ο Τσίπρας σπεύδει να υποταχθεί στο κινεζικό και ρωσικό κεφάλαιο (αφού ο νέος νταβατζής πληρώνει καλύτερα από τον Αμερικανό μαφιόζο) στην ευρύτερη περιοχή μας η διαμάχη ανάμεσα στην Τουρκία του Ερντογάν και την Τεχεράνη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η αντεπίθεση της Hezbollah στην Συρία και στα υψίπεδα του Γκολάν και οι νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις πρωτοπορίες των Ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης» στην παραγωγή υποβρυχίων με δυνατότητα μάλιστα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων ή η παραγωγή drones που θα χτυπούν απευθείας τα ίδια τους επιλεγμένους στόχους ολοκληρώνουν το σενάριο της τελικής σύγκρουσης στο άμεσο μέλλον. 

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της χώρας μας και αυτοί που πρωτοστατούν στην καθοδήγηση του με ευθύνη του ίδιου φυσικά αφού τους ψήφισε νοιάζονται μόνο για το ποιος τοκογλύφος θα μας κάτσει στο σβέρκο στο μέλλον αδιαφορώντας πλήρως για την αναγέννηση της χώρας πάνω σε κινήσεις όπως η αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. καθώς και η ενδυνάμωση της εγχώριας φυτικής / κτηνοτροφικής / βιομηχανικής παραγωγής με στόχο την αυτάρκεια των αναγκών. Από την άλλη οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με την βοήθεια του «δεξιού» φιλοσιωνιστή Καμμένου (μόλις ανέλαβε το υπουργείο άμυνας έσπευσε φυσικά να συναντήσει την πρέσβειρα των Σιωνιστών) σε μια ένδειξη μαζοχιστικής διάθεσης δείχνουν ενδιαφέρον κυρίως για την απόδοση ιθαγένειας στους μελλοντικούς τους ψηφοφόρους τους καθώς και για τις ορδές των λαθρομεταναστών Πακιστανικής καταγωγής στην πλειοψηφία τους οι οποίοι συμπτωματικά …  είναι το καλύτερο έμψυχο υλικό (εδώ και δεκαετίες) για τις μελλοντικές επιδιώξεις του Σαλαφιστικού κόσμου και του σημερινού «Ισλαμικού Κράτους». Και όμως αυτή η Ευρώπη, αυτή η χώρα, οι ιθαγενείς «γραικύλοι» έχουν κάνει τις επιλογές τους εδώ και πολλά χρόνια και ήρθε τώρα η ώρα να πληρώσουν τις επιλογές της καπιταλιστικής ευδαιμονίας και της δημοκρατικής ευαισθησίας με το ίδιο τους το αίμα …


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/2/15 10:45 μ.μ.

    Κι όμως το γράφει και η wikipedia ! Μιλάει για εξέγερση του λαού που ανέτρεψε τον Σαλέχ το 2011 και στην συνέχεια παραίτηση και του Αλ Χαντί μετά από την κατάληψη της πρωτεύουσας από τους Χούτις τον Ιανουάριο του 2015. Ζήτω η Νίκη.
    υγ. Υεμένη στο google και wiki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.