Βιβλιοπαρουσίαση: Λεόν Ντεγκρέλ - Η ιστορία των Βάφφεν SSWaffen - SS. Αναμφισβήτητα το όνομα του πολυεθνικού κομματικού στρατού των Ευρωπαίων Εθνικοσοσιαλιστών προκαλεί μέχρι σήμερα τρόμο στους δημοκράτες και μνήμες στους συναγωνιστές μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η χαμογελαστή νεκροκεφαλή - που συμβολίζει την αναγκαιότητα της θυσίας προς όφελος της λαϊκής κοινότητας - 70 χρόνια μετά συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια Λευκούς που δεν πίστεψαν στην χίμαιρα της αστικής δημοκρατίας και δεν παρασύρθηκαν από τις υποσχέσεις των μαρξιστών. 

Xιλιάδες Εθνικοσοσιαλιστές κάθε χρόνο παρευρίσκονται σε τελετές μνήμης για τους υπερασπιστές της Ευρώπης ενώ σήμερα χιλιάδες μαχητές στην Ουκρανία με τα ίδια σύμβολα να κοσμούν τις στολές τους πολεμούν απέναντι στα εγγόνια των μπολσεβίκων και στις ορδές των ολιγαρχών της Μόσχας. 

Οι διπλές ρούνες που συμβολίζουν την νίκη σφράγισαν την μοίρα ενός εκατομμυρίου ανδρών που πολέμησαν μαζί μέχρι το τέλος παρόλο την διαφορετική καταγωγή και θρησκευτική πεποίθηση. 

Το παρακάτω έργο του Βέλγου Φασιστή και γνωστού λάτρη της Ελλάδος, του ηγέτη του REX και βετεράνου πολέμου Leon Degrelle εκδόθηκε το 1992 σε μετάφραση του Ανδρέα Δενδρινού ενώ αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δυσεύρετα έργα της ελληνικής εθνικοσοσιαλιστικής βιβλιογραφίας …

Σ.Σ. η παραπάνω ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Σεβαστιανού Φουλίδη που έπεσε τον Δεκέμβριο του 1943 στα πεδία των μαχών για μια Νέα Ευρώπη. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/15 5:35 μ.μ.

    Πόσο μαλακές είστε να υποστηρίζετε καθολικούς ουκρανους εναντίον ορθοδόξων ρωσων ?
    Τι πίνετε εκεί στο ΜΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό και σε ρωτώ ... τι πίνεις και στηρίζεις τον εβραίο εκ μητρός Πούτιν που έχει φυλακίσει 1.000 εθνικοσοσιαλιστές έχει γεμίσει τον στρατό του με μισθοφόρους και ασιάτες, έχει εισβάλλει σε μια χώρα που δεν έχει καμιά σχέση με τους μοσχοβίτες ενώ παραμένει σοβιετικός στην ψυχή και καπιταλιστής στην πράξη .... κρεμάλα στα ιερατεία της χριστιανοσύνης ελεύθεροι από θρησκείες και παπαδαριό (πήγαινε τώρα να πάρεις τσ ρούβλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή