ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Εταιρεία Συμφερόντων Του Εβραίου Ολιγάρχη Κολομότσκι… Στο Οσοκόρλκι Του Κιέβου… Έκανε Παράνομη Περίφραξη Δημοσίου Χώρου… Για Ανέγερση Εμπορικού Κέντρου — Δείτε Πώς Έδρασαν Οι Ουκρανοί Εθνικιστές Του Συντάγματος Αζώβ…, Όπου Μετά Από Δυναμική Σύγκρουση Με Τις Αστυνομικές Δυνάμεις… Επικράτησαν Ολοκληρωτικά…! (Video)

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/15 2:48 π.μ.

    Μάλιστα, ωραία ανέξοδη κίνηση αναρχοελληνικού στυλ...
    αύριο μεθαύριο θα αποκατασταθεί η περίφραξη στην εβραιοκρατούμενη πλέον (δντ-νατο) ουκρανία κ θα δωθεί εντολή στην αστυνομία να ανοίξει κανά δυο κεφάλια των πιτσιρικάδων.
    Δυστυχώς οι ουκρανοί παρέδωσαν εθελούσια τη χώρα τους στους εβραίους αν και δεν προκαλεί έκπληξη μιάς και πρωτύτερα πούλαγαν τις μάνες κ τις αδερφές τους στους δυτικούς οίκους ανοχής.
    Ευλογημένα Αουσβιτς κ Νταχάου δεν προλάβατε να αποστειρώσετε την ανθρωπότητα απο τα μιάσματα της φυλής του ισραήλ κ απο τους συνοδοιπόρους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι έχεις δίκιο έπρεπε να μείνουν άπραγοι απέναντι στην αστυνομία η οποία φύλαγε τις παρανομίες του εβραίου ολιγάρχη ... πίσω από το σωματεμπόριο είναι η σιωνιστική κλίκα της ουκρανίας και έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερο άρθρο για αυτό το θέμα. τα άουσβιτς και νταχάου υπήρξαν στρατόπεδα εργασίας και μόνο, μην αναπαράγεις μύθους των σιωνιστών

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/5/15 12:30 π.μ.

      Δεν είπα να μείνουν άπραγοι,αλλά δεν έκαναν κάποιο κατόρθωμα,
      οι αγανακτισμένοι φραπεδάδες του Συντάγματος αντιμετώπισαν χιλιαπλάσια αστυνομική βία απο αυτήν που αντιμετώπισαν οι ουκρανοί(δυο τρία δακρυγόνα απο 10 βαριεστημένους μπάτσους).

      Για άουσβιτς-νταχάου έχεις δίκιο, τόποι αναψυχής ήσαν ενώ δεν θα έπρεπε.
      Θα έπρεπε να ήταν τόποι κάθαρσης απο τους γεννήτορες της παγκόσμιας λέπρας...

      Διαγραφή
    3. συγκρίνεις την αστυνομική βία στην ουκρανία με τους 100 νεκρούς από την berkut με το σύνταγμα στην ελλάδα;;;!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/15 7:46 μ.μ.

    ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA
    http://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion

    The unit was initially formed as the Azov Battalion on May 5, 2014 during the 2014 pro-Russian unrest in Ukraine. Patrons of the battalion included Oleh Lyashko, a member of the Verkhovna Rada, [9] and billionaire Ihor Kolomoyskyi.[10]

    ΣΧΟΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι επιχείρημα η καθοδηγούμενη wiki; δεν καταλαβαίνεις ότι ο αζόφ επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις του ολιγάρχη;

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.