ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η έκτη καραμέλα! (άρθρο του Άρη Αρίωνος)

Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων είναι ιδιαίτερα γνωστός στους αναγνώστες του «Μαύρου Κρίνου» αλλά και στον ευρύτερο κύκλο των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών. Από την εποχή της δεκαετίας του ’80 όταν και αρθρογραφούσε σε ιδεολογικά έντυπα μέχρι σήμερα, διακρίνεται για τον δυναμικό τρόπο γραφής του. 

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση δυο αναρτήσεων μας σχετικά με παλαιότερες συνεντεύξεις του - οι οποίες και διεγράφησαν στο παρελθόν λόγω των λυσσαλέων αντιδράσεων της ακροδεξιάς αντίδρασης, διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ - κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε σε επαφή μαζί του και να του ζητήσουμε την άποψη του σχετικά με το διεθνές τραπεζικό σιωνιστικό τοκογλυφικό σύστημα.


Γράφει ο ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ

Οποιοδήποτε 5χρονο παιδί, γνωρίζει ότι εάν βάλεις πέντε καραμέλες μέσα σε ένα άδειο βάζο, μπορείς να πάρεις πίσω μόνον πέντε καραμέλες μέσα από το συγκεκριμένο βάζο. Κανένας ευσεβής πόθος, όνειρο, φαντασίωση ή προσευχή δεν θα μπορέσει να σου δώσει μία επιπλέον καραμέλα, δηλαδή έξι καραμέλες μέσα από αυτό το βάζο. Ο λόγος, είναι απλούστατος: αυτή η έκτη καραμέλα δεν υπάρχει. Ουδέποτε υπήρξε και ποτέ δεν θα υπάρξει. Κάθε συζήτηση για την έκτη καραμέλα, είναι ανούσια και προϊόν φαντασίας. Η έκτη καραμέλα, είναι μία φαντασία.

Οι Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες, οι οποίες υπάγονται στην “B.I.S.”1 - όπως η “Τράπεζα της Ελλάδος” και η “Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα” - εκδίδουν, από «κοπανιστό αέρα», το δημόσιο νόμισμα ως έντοκο δάνειο, λειτουργώντας στην βάση της πεποίθησης ότι μπορούν να βάλουν πέντε καραμέλες (Ευρώ, δολάρια ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα) μέσα σε ένα βάζο (στην παγκόσμια αγορά) και ως διά μαγείας να λάβουν έξι καραμέλες πίσω από το βάζο. Κατά συνέπεια, ίσως συμπεράνουμε ότι οι Τραπεζίτες είναι πιο ηλίθιοι από πεντάχρονα παιδιά! Αλλά, σε αντίθεση με τα πεντάχρονα παιδιά, οι Σιωνιστές Χάζαροι Τραπεζίτες θα πάρουν το αυτοκίνητο σου, το σπίτι σου, τα υπάρχοντα σου, τα χρυσαφικά σου, το οικόπεδο σου, την επιχείρησή σου, την αξιοπρέπεια σου, την ελευθερία σου, την ζωή σου και ολόκληρο το έθνος σου, όταν δεν πάρουν εκείνη την έκτη καραμέλα!


Το κακομαθημένο παιδί, μπορεί να ξεσπάσει κλαίγοντας ή και να κάνει κάποια αταξία, όμως αυτό θα είναι το τέλος της αναστάτωσης. Ωστόσο, οι κακομαθημένοι Σιωνιστές Χάζαροι Τραπεζίτες, στην αλαζονική οργή και απληστία τους που δεν μπορούν να έχουν την έκτη φαντασιακή καραμέλα τους, θα πουν, επειδή ακόμα υπάρχει η έκτη καραμέλα στο βάζο: καιρός να επιβληθούν νέοι φόροι στον λαό σας, να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, ώρα να πουλήσετε όσο - όσο την δημόσια και ιδιωτική σας περιουσία, να περικοπούν οι κοινωνικές παροχές, να γίνουν απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων, να πάρουμε στην τιμή που επιθυμούμε όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της χώρας σας, να πάτε να πολεμήσετε σε έναν πόλεμο και να χύσετε το αίμα σας για χάρη των συμφερόντων μας ή ίσως και να αρχίσουμε έναν πόλεμο εναντίον του Έθνους σας έως ότου γίνει παραδεκτό, ότι “υπάρχει” η έκτη καραμέλα ή μέχρις ότου οι Διεθνείς Τοκογλύφοι Τραπεζίτες παραδεχθούν,2 ότι ίσως να μην υπήρξε στο βάζο η έκτη καραμέλα.

Οι οικονομίες, είναι σαν τα βάζα. Προτού μπορέσεις να βγάλεις μία καραμέλα, θα πρέπει προηγουμένως να έχεις βάλει μία καραμέλα μέσα στο βάζο. Ουδείς δύναται να σου δώσει μία καραμέλα που δεν υπάρχει - ωστόσο, αυτή η απλούστατη πραγματικότητα χάθηκε από τους ιερείς-οικονομολόγους εκείνης της φαντασιακής θρησκείας που αποκαλείται “οικονομία” εντός εκείνων των ανίερων ναών που αποκαλούνται “Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες”. Προφανώς, το θρησκευτικό τους δόγμα, είναι ότι πάντοτε πρέπει να υπάρχει μία έκτη καραμέλα στο εσωτερικό του βάζου, και ότι είναι άδικο να ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει η έκτη καραμέλα και συνεπώς εξαπατάς τους Διεθνείς Σιωνιστές Τοκογλύφους Τραπεζίτες και τους αποστερείς από το “θεϊκό δικαίωμά” τους στην έκτη καραμέλα, καθαρά από φθόνο. Αυτή η παράδοξη πίστη στην ύπαρξη της έκτης καραμέλας - αόρατης και αναπόδεικτης - είναι το άρθρο της πίστης της θρησκείας των Χαζάρων Σιωνιστών επί του οποίου οι Τραπεζίτες εδράζουν την χρηματοπιστωτική Απάτη τους. Είναι πολύ πιο εύκολο να οδηγηθούν στην πυρά οι αιρετικοί - όπως συνέβη ιστορικά με την περίπτωση των Εθνικοσοσιαλιστών - παρά να αμφισβητηθεί το νοσηρό θρησκευτικό δόγμα των Σιωνιστών Κεντρικών Τραπεζιτών.

Σήμερα βλέπουμε τους Διεθνείς Σιωνιστές Τοκογλύφους Τραπεζίτες, να έχουν πάρει πίσω τις πέντε καραμέλες τους από το βάζο και να μαστιγώνουν ανηλεώς τον κόσμο για την έκτη καραμέλα που λείπει. Φυσικά, η πατρίδα μας δεν έχει αυτή την έκτη καραμέλα, έτσι οι Διεθνείς Τοκογλύφοι Τραπεζίτες έβαλαν την Τρόικα και ειδικότερα την κατοχική κυβέρνηση της Γερμανίας, “να απαιτήσει την έκτη καραμέλα και συγχρόνως να κερδοσκοπήσει τοκογλυφικά κατά της Ελλάδος”. Η ελληνική κυβέρνηση - η οποία έχει απεμπολήσει την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία - ακολουθεί πιστά τις επιταγές της κατοχικής Γερμανικής κυβέρνησης, δηλαδή, τις επιθυμίες των Διεθνών Χαζάρων Σιωνιστών Τραπεζιτών και ψάχνει υποκριτικά να ανακαλύψει την έκτη καραμέλα κάτω από το κάθισμα, ενώ τα αντιπολιτευόμενα κόμματα “κακαρίζουν” επιδεικτικά - εντός και εκτός κοινοβουλίου - όμως, χωρίς να επιθυμούν πτώση της κυβέρνησης...,3 εξαθλιώνοντας οικονομικά όλο κα περισσότερο τον ελληνικό λαό, ξεπουλώντας σε ευτελείς τιμές την δημόσια περιουσία, εκχωρώντας, υποθηκεύοντας τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της πατρίδας μας, οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους σε απόγνωση και στην αυτοκτονία, και αναγκάζοντας δεκάδες χιλιάδες νέων Ελλήνων να εγκαταλείψουν την χώρα προς ανέρευση εργασίας και ενός καλύτερου μέλλοντος. 

Οι Σιωνιστές Χάζαροι Τοκογλύφοι Τραπεζίτες, απαιτούν διαρκώς μεγαλύτερες θυσίες και επαύξηση της προσπάθειας των Ελλήνων να βρουν την έκτη καραμέλα. Ωστόσο, οι Έλληνες ήδη παρέδωσαν και την τελευταία μοναδική τους καραμέλα και ψάχνουν να βρουν κάτι που προφανώς ουδείς έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει. Η έκτη καραμέλα, ουδέποτε θα ανευρεθεί, εφόσον, δεν υπάρχει έκτη καραμέλα μέσα στο βάζο. Είναι ανύπαρκτη, δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ.

Το πρόβλημα με το σύγχρονο χρηματοπιστωτικό αποθεματικό Τραπεζικό Σύστημα, αρχίζει από την στιγμή που το πρώτο τραπεζογραμμάτιο/νόμισμα εισέρχεται στην κυκλοφορία ως διαδικασία έντοκου δανείου, τούτο πρακτικά σημαίνει ότι οφείλονται περισσότερα χρήματα στους τραπεζίτες από όσα υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ακόμα και εάν κάποιος αποπλήρωνε, διέγραφε ή εξαφάνιζε με κάποιον τρόπο το χρέος της Ελλάδος, μέσα σε λίγα χρόνια θα ξαναδημιουργείτο, γιατί ενώ έχουν τοποθετηθεί πέντε καραμέλες μέσα στο βάζο, οι τραπεζίτες θέλουν και απαιτούν να πάρουν πίσω έξι καραμέλες. Συνεπώς, εάν δεν επιλυθεί αυτό το πρόβλημα από την ρίζα του, τότε, οι Διεθνείς Σιωνιστές Τραπεζίτες, θα συνεχίσουν να έχουν αέναη παγκόσμια επικυριαρχία σε όλα τα κράτη της υφηλίου και φυσικά, θα συνεχίσουν να απομυζούν τον μόχθο, το αίμα, την περιουσία και τον φυσικό πλούτο λαών και εθνών. Μάλιστα, όταν οι Διεθνείς Χάζαροι Τραπεζίτες, περάσουν στο λεγόμενο ψηφιακό χρήμα/νόμισμα, η ισχύς τους θα επαυξηθεί στο έπακρον.

Αργά ή γρήγορα, η ανύπαρκτη έκτη καραμέλα, θα επιφέρει κρίση της πίστης. Ο κόσμος, θα σταματήσει να πιστεύει στη θρησκεία που ονομάζεται Σύστημα “Ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών” και αυτή η κρίση της πίστης, θα οδηγήσει αυτό το Σύστημα της Παγκόσμιας Απάτης στην κατάρρευση, όπως ακριβώς συνέβη με τον Ναό του Βάαλ στους αρχαίους χρόνους, όταν οι Σύριοι αντιλήφθηκαν τα απατηλά δόλια τεχνάσματα των ιερέων. Αυτή η “σατανική μαγεία” της δημιουργίας χρήματος - από κοπανιστό αέρα - είναι η Μεγαλύτερη Απάτη της ανθρώπινης ιστορίας εναντίον όλων των λαών του πλανήτη. Μία απάτη που στηρίζεται στην ανόητη ιδέα ότι κάποιος μπορεί να βάζει πέντε καραμέλες σε ένα άδειο βάζο και στη συνέχεια να βγάζει από αυτό το βάζο έξι καραμέλες! Εάν δεν καταργηθούν οι Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες, εάν δεν εκδίδεται το χρήμα άτοκα από τα κράτη με αντίκρισμα την ανθρώπινη εργατοώρα, εάν δεν καταργηθούν τα έντοκα δάνεια και οι έντοκες καταθέσεις, θα υπάρχουν πάντα λαοί και έθνη που θα υποφέρουν και θα πεθαίνουν από φτώχεια, λιμοκτονία και πολέμους.

Στο μέλλον, οι οικονομολόγοι θα εξαναγκασθούν να ρίξουν στην χωματερή της ιστορίας, αυτό το εγκληματικό χρηματοπιστωτικό τοκογλυφικό πείραμα και να απορρίψουν οριστικά αυτή την Παγκόσμια Απάτη, όπως συνέβη και με άλλες Σιωνιστικές απάτες στο παρελθόν, όπως η “Μανία της Τουλίπας”,4 “Η Χώρα των Πογιά”,5 το “Crédit Mobilier”,6 η “Εταιρεία Νοτίων Θαλασσών”,7 τα “Ενυπόθηκες Ασφάλειες”8 κλπ. - ειδάλλως, σε κάθε άλλη περίπτωση, τα έθνη θα υποστούν πλήρη δουλεία, αφαίμαξη, ταπείνωση, εξαθλίωση, οικονομική καταστροφή, υπέρμετρη εγκληματικότητα, δυσθεώρητη ανεργία, λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πόρων, οικολογική καταστροφή, λιμοκτονία, δραματική αύξηση της θνησιμότητας, διαμελισμό της χώρας, εμφύλιο πόλεμο, πόλεμο με γειτονικά κράτη, απώλεια εθνικών εδαφών - όλεθρο και θάνατο!

Υποσημειώσεις:

1. “Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών” - Bank for International Settlements (BIS), είναι ένας Ιδιωτικός διεθνής οργανισμός των απανταχού Κεντρικών Τραπεζών, ιδιοκτησίας της Εβραϊκής Σιωνιστικής οικογένειας των Ρότσιλντ, που “υποστηρίζει τη διεθνή νομισματική και χρηματοπιστωτική συνεργασία και χρησιμεύει ως η Κεντρική Τράπεζα για τις Κεντρικές Τράπεζες της υφηλίου”. Με άλλα λόγια, είναι η Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών της υφηλίου. Παγκοσμίως, μόνον δύο κεντρικές Τράπεζες, ευρίσκονται εκτός αυτού του Συστήματος, η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν και η Κεντρική Τράπεζα της Βορείου Κορέας. Παρά το γεγονός ότι η “BIS”, είναι μία Ιδιωτική Τράπεζα, εκλαμβάνεται ως ένας Διεθνής Θεσμός, ο οποίος δεν είναι υπόλογος για τις όποιες ενέργειες και πράξεις του σε οποιαδήποτε μεμονωμένη εθνική κυβέρνηση ή σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό! Η “B.I.S.”, εδρεύει στην Βασιλεία της Ελβετίας σε μία περιοχή που αποτελεί “Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη”  - ιδιοκτησίας της οικογένειας Ρότσιλντ - η οποία φυλάσσεται από ιδιωτικό στρατό και ο πρόεδρος αυτής της ιδιωτικής τράπεζας, είναι ο Εβραίος Σιωνιστής Ιάκωβος Ρότσιλντ (Jacob Rothschild).

2. Ιστορικά, οι Διεθνείς Σιωνιστές Τραπεζίτες, ουδέποτε παραδέχτηκαν ότι ουδέποτε υπήρξε η έκτη καραμέλα στο βάζο.

3. Όσα πολιτικά κόμματα, έχουν έστω και έναν βουλευτή επικρατείας στο Κοινοβούλιο, μπορούν να προκαλέσουν πτώση της κυβέρνησης και γενικές εκλογές ανά πάσα στιγμή.

4. “Μανία της Τουλίπας” ή “Κραχ της Τουλίπας”, βλ. https://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania και επίσης βλ. http://spiros26.files.wordpress.com/2009/10/cf87cf81ceb7cebcceb1cf84ceb9cf83cf84ceb7cf81ceb9ceb1cebaceac-cebacf81ceb1cf87-cebaceb1ceb9-cebfceb9-cebfceb9cebacebfcebdcebfcebcceb91.pdf

5. Βλ. https://en.wikipedia.org/wiki/Gregor_MacGregor

6. Βλ. https://en.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A9dit_Mobilier_of_America_scandal

7. Βλ. https://en.wikipedia.org/wiki/South_Sea_Company και επίσης βλ. http://spiros26.files.wordpress.com/2009/10/cf87cf81ceb7cebcceb1cf84ceb9cf83cf84ceb7cf81ceb9ceb1cebaceac-cebacf81ceb1cf87-cebaceb1ceb9-cebfceb9-cebfceb9cebacebfcebdcebfcebcceb91.pdf

8. “Ενυπόθηκες Ασφάλειες” Mortgage Backed Securities (MBS), είναι ασφάλειες που στηρίζονται σε ενυπόθηκα ακίνητα - περιουσιακά στοιχεία και που αντιπροσωπεύουν απαίτηση για τις χρηματικές ροές από τα ενυπόθηκα δάνεια, μέσω μιας διαδικασίας που είναι γνωστή ως “τιτλοποίηση”.

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/8/15 2:52 μ.μ.

    Πολύ προχωρημένο κείμενο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/15 3:47 μ.μ.

    Συγχαρητήρια! Δεν έχω διαβάσει πιο δυνατό κείμενο πάνω στο διεφθαρμένο τραπεζικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/15 4:11 μ.μ.

    Δεν χρειάζεται να μας το πει ξέρουμε ότι ο διεθνής Εβραίος κρύβεται παντού τράπεζες κυβερνήσεις μέχρι και στα λεγόμενα εθνικιστικά κόμματα από Εβραίους είναι ελεγχόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/15 4:37 μ.μ.

    Μπράβο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα, πρωτότυπο και πάρα πολύ περιεκτικό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλαιολόγος1/8/15 5:03 μ.μ.

    Πιστεύω πως η ανάλυση είναι άψογη και είναι σημαντικό πως μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητή από οποιονδήποτε. Πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/15 8:42 μ.μ.

    Χρησιμοποιώντας ένα απλοϊκό παράδειγμα, ο συναγωνιστής Άρης Αρίων κάνει την πιο ριζοσπαστική ανάλυση που διάβασα ποτέ πάνω στην απάτη του που στηρίζεται ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
    Θερμά συγχαρητήρια στον Άρη Αρίωνα , αλλά και στον Μαύρο Κρίνο που προσέγγισε έναν τόσοο αξιόλογο σύντροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/15 10:32 μ.μ.

    Πόσο μαλάκας ήμουνα που δεν είχα καταλάβει τόσο καιρό μία τόσο ξεκάθαρη απάτη από τους αδίστακτους τοκογλύφους τραπεζίτες; Και γιατί ο ξεφτιλισμένος χώρος δεν μιλά γι'αυτό;
    Ευτυχώς, που υπάρχει ο Μαύρος Κρίνος και συναγωνιστές όπως ο Άρης Αρίων για να μας ανοίγει τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/15 6:51 π.μ.

    Αυτό είναι το πιο ριζοσπαστικό και επαναστατικό άρθρο που διάβασα ποτέ, όπου κτυπά κυριολεκτικά ανοικτά στην καρδιά το παγκόσμιο σύστημα σιωνιστικού εξουσιασμού των λαών.
    Ειλικρινά, δεν έχω λόγια για να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την γενναιότητα τόσο του Άρη Αρίωνα όσο και του Μαύρου Κρίνου. Θερμά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/8/15 12:01 μ.μ.

    Δυστυχώς, ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων έχει απόλυτο δίκιο, οι διεθνείς τοκογλύφοι τραπεζίτες μέσω των ξεπουλημένων προδοτών πολιτικών, μας "πηδάνε" και εμείς το ανεχόμαστε παθητικά χωρίς να αντιδράμε στην απάτη της τοκογλυφίας.
    Μέχρι πότε θα υπομένουμε την δουλεία μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/8/15 2:49 μ.μ.

    Θέλουμε περισσότερα άρθρα απο τον Αρίωνα. Ενα εβδομαδιαίο άρθρο οπου θα γράφει για τα φλέγοντα ζητήματα αλλα και για σημαντικές στιγμές της ιστορίας θα ήταν καλή ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/8/15 4:47 μ.μ.

    Διαβάζοντας αυτό το άρθρο του συναγωνιστή Άρη Αρίωνα, κατάλαβα πλέον πληρως τον λόγο που η ακροδεξιά ΧΑ τον θεωρεί "ακραίο" και γιατί τα λαμόγια του χώρου φοβούνται μήπως "ενεργοποιηθεί"...
    Μαύρε Κρίνε, συνέχισε δυναμικά σε αυτό το επαναστατικό τέμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/8/15 8:02 μ.μ.

    Εκπληκτικό, ο σύντροφος Άρης Αρίων με μία "καραμέλα", ξεσκεπάζει την απίστευτα μεγάλη απάτη των γαμψομύτηδεν τοκογλύφων διεθνών τραπεζιτών σε βάρος των λαών και της πατρίδας μας, ξεσχίζοντας ολόκληρο το σάπιο τραπεζικό σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/8/15 8:45 μ.μ.

    Στέλνω πρώτη φορά σχόλιο στον Μαύρο Κρίνο, τον οποίο επισκέπτομαι 1-2 φορές τον μήνα.
    Ανήκω στον χώρο της Αναρχίας και διαπιστώνω ότι υπάρχουν ποιοτικά άτομα ακόμα και στους αντιπάλους μας, όπως αυτός ο αρθρογράφος Άρης Αρίων, που είναι πολύ πιο μπροστά ακόμα και από τους δικούς μας "επαναστάτες" που δεν ξέρουν, δεν τολμούν ή δεν θέλουν να πλησιάσουν στην ουσιά του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/8/15 10:25 μ.μ.

    Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ! Εξαιρετική προσωπικότητα με απίστυετες αναλυτικές ικανότητες! Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι τσανακογλύφτες των antifa (όχι απλά των αντιφασιτών γενικά, αλλά αυτών των άθλιων antifa) στο χώρο τα 'χουν βάλει μαζί του. Και φυσικά όταν μιλώ για τσακανκογλύφτες των antifa στο χώρο, δεν αναφέρομαι στη γνωστή πινακοθήκη της ακροδεξιάς δυστυχώς, αλλά σε άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/8/15 12:04 π.μ.

    Εντυπωσιακό άρθρο για την γιγάντια παγκόσμια ΑΠΑΤΗ του διεθνούς σιωνιστικού τοκογλυφικού κεφαλαίου. Καιρός να αφυπνισθούμε όλοι μας και να παλέψουμε για την λευτεριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/8/15 9:04 π.μ.

    Καταπληκτικό άρθρο. Αν δεν συγκρουστούμε με τα συμφέροντα της σιωνιστικής τραπεζοκρατίας δεν βλέπω φως στο τούνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπάρχουν κάποια ανώνυμα σχόλια (τι άλλο θα ήταν) τα οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου. Καλούμε αυτούς που τα έστειλαν να επικοινωνήσουν μαζί μας και τους υποσχόμαστε ακόμη και δημόσιο διάλογο αν θέλουν ... και τότε θα δούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει αξιοπρέπεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/8/15 10:48 π.μ.

    Δεν έχω λόγια και γαμώ τα άρθρα. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/8/15 2:07 μ.μ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ άρθρο, που κυριολεκτικά ξεβρακώνει τους διεθνείς τραπεζίτες που με την τοκογλυφική απάτη τους μας ρουφάνε το αίμα. Καταπληκτικος ο Άρης Αρίων!
    Τώρα έχουμε έναν σημαντικό σταθερό μπούσουλα στη διάθεσή μας, από εδώ και πέρα, θα βλέπουμε ποιός κατηγορεί Μαύρο Κρίνο και Άρη Αρίωνα και αυτομάτως θα ξέρουμε ότι είναι κάποιος ρουφιάνος του συστήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/8/15 8:24 μ.μ.

    Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων περιέγραψε με έναν θεσπέσιο τρόπο την μεγάλη ΑΠΑΤΗ του τραπεζικού συστήματος, την οποία υφιστάμεθα όλοι μας.
    Καθόλου τυχαίο, ότι ουδέποτε κανένα κοινοβουλευτικό ή εξωκοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα ή πολιτικός δεν μίλησε για αυτό το σημαντικότατο ζήτημα...
    Μαύρε Κρίνε συγχαρητήρια για την ανάρτηση. Είμαστε πολύ ευτυχείς που έχουμε τόσο σπουδαίους συναγωνιστές, όπως είναι ο Άρης Αρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/8/15 12:20 π.μ.

    Συναγωνιστή Άρη Αρίωνα, συμφωνώ μαζί σου 100%. Γράφεις καταπληκτικά και θα θέλαμε να διαβάσουμε και άλλα άρθρα σου από τον Μαύρο Κρίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/8/15 4:11 μ.μ.

    Εύγε, κορυφαίο άρθρο. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, γιατί χανόμαστε από τους αδίστακτους διεθνείς σιωνιστές τραπεζίτες και τους ξεπουλημένους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/8/15 9:55 μ.μ.

    Ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων, τον οποίο έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά, προσεγγίζει και εκθέτει την ουσία του θεμελιώδους προβλήματος του απατηλού τραπεζικού συστήματος που μας απομυζά οικονομικά και μας καταστρέφει κοινωνικά και εθνικά... με έναν μοναδικό θαυμαστό τρόπο.
    Οι μεγάλες αλήθειες που εκστομεί ή γράφει ο άξιος αντισυστημικός Σύντροφός μας, εύλογα έχουν ενοχλήσει ιδιαιτέρως τους άθλιους ρουφιάνους του χώρου, κάτι που τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/8/15 3:08 μ.μ.

    Αναμφισβήτητα εξαιρετικό άρθρο. Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων φωτίζει συγκλονιστικά την ανομολόγητη ΑΠΑΤΗ πάνω στην οποία στηρίζεται ολόκληρο το παγκόσμιο τοκογλυφικό τραπεζοκρατικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/8/15 7:24 μ.μ.

    Αυτό το άρθρο αποτελεί θανάσιμη βόμβα απευθείας στα θεμέλια του Συστήματος! Χίλια μπράβο στον σύντροφο Άρη Αρίωνα για την εμπνευσμένη συγγραφή του εν λόγω άρθρου και στον Μαύρο Κρίνο που αποτόλμησε την ανάρτησή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/8/15 9:47 μ.μ.

    Μετατραπήκαμε όλοι μας αδιαμαρτύρητα καρπαζοεισπράκτορες και δούλοι των διεθνών σιωνιστών τοκογλύφων τραπεζιτών.
    Συγχαρητήρια, συγκλοντιστικό άρθρο, ελπίζω να αφυπνίσει αρκετούς από την άγνοια κι τον λήθαργό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/8/15 5:26 μ.μ.

    Λέτε για την χρυσή αυγή και για το διεθνή σιωνισμό σωστότατα πέστε κάτι για τους ακροδεξιούς του αχις ράδιο τα πρώην κολληταρια του βοριδη και του αδωνη.
    Σιγά μην μου το δημοσιεύσετε όπως μου φάγατε το προηγούμενο σχόλιο για το αχις πλέον κατάλαβα το βρώμικο σας ρόλο την χρυσή αυγή την ξέρουμε χρονιά το βρώμικο ρόλο της τώρα μάθαμε και το δικό σας..Άντε του χρόνου και καμιά εκπομπή στο αχις ράδιο μαζί με το χατζαρα και τον ζαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το προηγούμενο σχόλιο σου δεν ανέβηκε διότι έχεις πρόβλημα με το συντακτικό ... και δεν μπορούσε κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς γράφεις! Άκου λοιπόν κ. Ανώνυμε. Ο ΜΚ δεν εκπροσωπεί κανέναν και ασκεί κριτική σε ολόκληρη την ακροδεξιά από το 2007 όταν εσυ αμφιβάλλω αν είχες το θάρρος να τους αμφισβητήσεις. Σε καλούμε και εσένα και άλλους ανώνυμους σε δημόσιο διάλογο να δούμε ποιος είναι βρώμικος και ποιος όχι. Όταν εμείς γράφαμε για τον Άδωνη και τον Βορίδη εσυ μάλλον έβγαζες κάρτα μέλους της XA ...

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος7/8/15 12:10 π.μ.

    Δεν το περίμενα (λόγω του τίτλου), αλλά το άρθρο του συναγωνιστή με προβλημάτισε πάρα πολύ. Οι τοκογλύφοι τραπεζίτες μας οδηγούν στον θάνατο και κανείς δεν μιλά από που ξεκινά το πρόβλαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/8/15 5:47 μ.μ.

    Σωστο και αποκαλυπτικο αρθρο οπως και οι συνεντευξεις του κυριου αυτου..Ομως επειδη σημασια δεν εχει μμονο το τι λεει καποιος αλλα και ΠΟΙΟΣ το λεει, καλο θα ηταν να δοθουν οι απαραιτητες διευκρινησεις ωστε να αποφευχθει η περαιτερω συγχυση στο "χώρο"..Γατι οσο μενει μετεωρο θα βλεπεις ειρωνικα σχολια για "καβαλαρηδες", "πινακοθηκες", "πουθεναδες" κλπ...Λες και ο αλλος σε δουλευει οταν σου λεει απλα "δεν τον ξερω"..Το θεμα πρεπει να "κλεισει" με ενα αρθρο οπως "ανοιξε"...Συγχαρητηρια για την προσφορα σας στην Ιδεα..Συνεχιστε ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/15 9:33 μ.μ.

      Ο άξιος παλαίμαχος Συναγωνιστής Άρης Αρίων δεν έχει ανάγκη να δώσει αναφορά σε κανέναν για το ποιος είναι και το τι έχει προσφέρει στο κίνημα του Εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
      Για να μην τον γνωρίζει κάποιος ή θα πρέπει να είναι νέος στην ηλικία ή ρουφιάνος του συστήματος..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/8/15 2:43 μ.μ.

      Ελα ομως που οι ρουφιανοι του συστηματος γνωριζουν τους παντες και τα παντα...Εμεις δεν ξερουμε τι μας γινεται ασχετα αν νομιζουμε το αντιθετο...Αυτο μας το "διδαξε" με το χειροτερο τροπο η ιστορια της Χρυσης Αυγης στην οποια οι περισσοτεροι απο μας καποια στιγμη "την πατησαμε"..Αλλοι το καταλαβαν νωριτερα, αλλοι αργοτερα και αλλοι δεν θελουν ακομα να το καταλαβουν για να μην παραδεχθουν οτι υπαρχουν καποιοι πιο εξυπνοι απο αυτους που τους εκμεταλευτηκανε..Αρα λοιπον η οποια "επιφυλακτικοτητα" και "καχυποψια" μπορει να εχει καποιος οφειλεται στο "οποιος εχει καει απ το χυλο φυσα και το γιαουρτι"..Η λυση ειναι η διαφανεια..Οι ταμπελες που βαζουμε ο ενας στον αλλο δεν εχουν σημασια αφου στο διαδικτυο ολοι "Ανωνυμοι" ημαστε...

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος7/8/15 7:26 μ.μ.

    Με την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και την ξεφτίλα του ακροδεξιού/νεοδεξιού χώρου δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι και να απαλλαγούμε από τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.