ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το βιβλίο που ξεσκέπασε τον μύθο του ολοκαυτώματος «Άουσβιτζ: η προσωπική αφήγηση ενός αυτόπτη μάρτυρα» Manfred Roeder - Thies Christophersen σε μορφή αρχείου .pdf (έκδοση και μετάφραση του Άρη Αρίωνος) - διαδικτυακή αρχειοθέτηση -


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το βιβλίο που ξεσκέπασε τον μύθο του ολοκαυτώματος «Άουσβιτζ: η προσωπική αφήγηση ενός αυτόπτη μάρτυρα» Manfred Roeder - Thies Christophersen  σε μορφή αρχείου .pdf (έκδοση και μετάφραση του Άρη Αρίωνος) - διαδικτυακή αρχειοθέτηση -

Το λεγόμενο «ολοκαύτωμα» αποτελεί την επικοινωνιακή ναυαρχίδα της Ισραηλινής εξωτερικής πολιτικής από την εποχή της λήξης του Δευτέρου Μεγάλου Πολέμου μέχρι και σήμερα. Σε αρκετές χώρες η δημόσια διαφωνία για τον αριθμό των νεκρών ή διάφορες άλλες πλευρές του μύθου τιμωρείται με πολυετείς φυλακίσεις και χρηματικά πρόστιμα καθώς και με δημόσια διαπόμπευση ή εκδίωξη από την εργασία, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τον ρόλο της άμεσης καταστολής αναλαμβάνει η γνωστή «antifa».


Παρά ταύτα υπάρχει σήμερα μεγάλος αριθμός ιστορικών και τεχνικών που αμφισβητούν τις Σιωνιστικές θεωρίες για τους θαλάμους αερίων και τα κρεματόρια, οι οποίες και παρουσιάζονται ως η μόνη και απόλυτη αλήθεια από το σύστημα ενώ διδάσκονται στις βαθμίδες της σχολικής εκπαίδευσης χωρών της Ευρώπης αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Προσφάτως ακόμη και γνωστοί «ταγοί» της ελληνόφωνης αντιφασιστικής ακροδεξιάς δήλωσαν υπερασπιστές και τιμητές του ολοκαυτώματος γεγονός που δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού η αποδοχή στους κόλπους του συστήματος και όταν αυτή έχει να κάνει μάλιστα με την κοινοβουλευτική παρουσία προϋποθέτει την δημόσια και πλήρη παραδοχή της Σιωνιστικής μυθολογίας.


Η πρόσφατη υποταγή της δημοτικής αρχής της Καβάλας σε σχέση με το Σιωνιστικό μνημείο αλλά και πολλές άλλες κινήσεις των Ισραηλινών τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν στην πράξη την χειραγώγηση της ελληνικής κοινής γνώμης και την δυναμική του Σιωνιστικού παράγοντα στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το παρακάτω βιβλίο έχει μεταφραστεί από τον συναγωνιστή Άρη Αρίων ο οποίος προκάλεσε - στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα -  ιδιαίτερη αίσθηση, τόσο με τις εξαιρετικές συνεντεύξεις του στο Altermedia Hellas (διαβάστε εδώ και εδώ) - οι οποίες θάφτηκαν από όλους - όσο και με το πρόσφατο άρθρο του σχετικά με την οικονομία και το τοκογλυφικό σύστημα (το άρθρο εδώ). 


Η παρθενική έκδοση του βιβλίου που έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σήμερα πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 1973 στην Δυτική Γερμανία και ήταν η πρώτη  μεταπολεμική έκδοση («Die Auschwitz Luge») που προσπάθησε να τσακίσει το τείχος του ψεύδους. Γνώρισε πολλαπλές εκδόσεις με μεγάλη επιτυχία, έχει πουλήσει περισσότερα από 150.000 αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και θεωρείται το best seller σχετικά με τον Ιστορικό Αναθεωρητισμό. Προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις στους κύκλους της κυβέρνησης μαριονέτας και απαγορεύτηκε από την νομοθεσία της Γερμανίας.

Προτεινόμενος ιστότοπος: ihr.org και revisionists.com

Ο Άρης Αρίων προχώρησε στην ελληνική έκδοση στις 8.8.1988 μετά από άδεια του εκδότη Manfred Roeder καθώς και με την προτροπή του Alexi Erlanger (υπαρχηγός του Γερμανικού Απελευθερωτικού Κινήματος) του οποίου το βιβλίο «Αδόλφος Χίτλερ ο ηγέτης» θα προβληθεί σε μελλοντική ανάρτηση. Να σημειωθεί ότι και αυτό το εξαιρετικά σπάνιο βιβλίο έχει μεταφραστεί και εκδοθεί από τον συμπατριώτη μας Άρη Αρίων το 1991. Η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον συναγωνιστή για την άδεια του να προχωρήσουμε σε αυτή την δημόσια προβολή του εν λόγω έργου, το οποίο είναι όχι απλά δυσεύρετο αλλά κυριολεκτικά εξαφανισμένο και απίθανο να βρεθεί σε παλαιοπωλεία ή σε βιβλιοπωλεία. 

Η σημερινή ανάρτηση είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που αμφισβήτησαν τόσο την ύπαρξη του συναγωνιστή μας (!) όσο και την πολυετή προσφορά του στον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό (…) αλλά ακόμη και την έκδοση των 2 αυτών βιβλίων … Ο Άρης Αρίων διατηρούσε προσωπική φιλία και επαφή με τον Manfred Roeder μέχρι και τον θάνατο του, ενώ στο παρελθόν ήταν αυτός που εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη του για το περιοδικό «Αντίδοτο».


Ο Manfred Roeder γεννήθηκε την 6η Φεβρουαρίου του 1929 και απεβίωσε την 30η Ιουλίου του 2014. Εργάστηκε ως δικηγόρος ενώ είχε στρατευτεί στις τάξεις της Wehrmacht κατά την διάρκεια του πολέμου. Έλαβε μέρος στην μάχη του Βερολίνου και υπήρξε μεταπολεμικά οργανωτής και ακτιβιστής στο κίνημα της χώρας του. Διώχθηκε και φυλακίστηκε για την πολύπλευρη δράση του από την Δημοκρατική Σιωνιστική κυβέρνηση της Γερμανίας.

O Thies Christophersen γεννήθηκε την 27η Ιανουαρίου του 1918 και απεβίωσε την 13η Φεβρουαρίου του 1997. Υπηρέτησε ως στρατιώτης στον Γερμανικό στρατό, ασχολήθηκε επαγγελματικά με την αγροτική ανάπτυξη ενώ ενίσχυσε τις δυνάμεις του Ιστορικού Αναθεωρητισμού. Διατήρησε επαφές με κορυφαία στελέχη του Εθνικοσοσιαλισμού στην μεταπολεμική περίοδο, και υπερασπίστηκε τον Ernst Zündel κατά την διάρκεια των δικαστικών διώξεων. Αντιμετώπισε την εκδικητικότητα της κρατικής αρχής λόγω των απόψεων του.

για να κατεβάσετε το βιβλίο στον σύνδεσμο εδώ ...

31 σχόλια:

  1. BOYOCOTT ISRAEL29/8/15 3:22 μ.μ.

    Συγχαρητήρια για αυτήν την δημοσίευση αυτού του σπάνιου έργου!Καταπληκτικό πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/15 6:19 μ.μ.

    Πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο βιβλίο - εξαιρετική η μετάφραση του Άρη Αρίωνος. Θερμά συγχαρητήρια Μαύρε Κρίνε για την ανάρτηση του pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/15 7:25 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε σε ευχαριστούμε για την ανάρτηση του εν λόγω βιβλίου-ντοκουμέντου σε μορφή pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη δουλεια αναμενουμε και το επομενο βιβλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/15 10:33 π.μ.

    Σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Μαύρε Κρίνε, είσαι ο μοναδικός που προβάλεις τα βιβλία του άξιου συναγωνιστού Άρη Αρίωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/15 12:14 μ.μ.

    Μετά την ανάρτηση του σχετικού pdf, "άλαλα τα χείλη των χαφιέδων" της ακροδεξιάς...
    Μπράβο Μαύρε Κρίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/15 6:22 μ.μ.

    Σημαντικότατο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/8/15 7:44 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε, σε ευχαριστούμε για την δημοσίευση αυτης της έκδοσης του συναγωνιστή Άρη Αρίωνος σε μορφή pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/8/15 9:14 μ.μ.

    Δηλαδή στο Αουσβιτς δούλευαν μόνο γυναίκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/8/15 9:01 π.μ.

    Συναρπαστικό αναθεωρητικό βιβλίο. Εύγε στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα για την έκδοσή του και στον "ΜΚ" για την ανάρτησή του σε ηλεκτρονική μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/8/15 7:27 μ.μ.

    Καταπληκτικό βιβλίο, θερμά συγχαρητήρια στον άξιο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και θερμές ευχαριστίες στον Μαύρο Κρίνο που το δημοσίευσε σε pdfl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/8/15 7:58 μ.μ.

    Ο πραγματικός αριθμός πόσο ήταν 300.000 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/8/15 10:47 μ.μ.

    Ανάρτηση του pdf... και σάλπισμα άτακτης υποχώρησης από το ακροδεξιό "ιππικό" των χαφιέδρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/8/15 10:58 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στον σύντροφο Άρη Αρίωνα και στον Μαύρο Κρίνο για αυτή την ανάρτηση. Πραγματικά, εξαιρετικό βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/9/15 9:30 π.μ.

    Δεν το ήξερα αυτό το βιβλίο. Το διάβασα όλο και ειλικρινά είναι πάρα πολύ καλό. Μπράβο Μαύρε Κρίνε που το ανέβασες σε pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/9/15 10:53 π.μ.

    Σημαντικότατο βιβλίο για ένα "απαγορευμένο" θέμα.
    Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαύρο Κρίνο που το ανάρτησε σε ηλεκτρονική μορφή και μας έδωσε την δυνατόταητα να το "κατεβάσουμε" και να το μελετήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/9/15 12:32 μ.μ.

    Πράγματι, πολύ κατατοπιστικό και ενδιαφέρον βιβλίο που αξίζει να το διαβάσεις μέχρι τέλους. Μπράβο στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα γι' αυτήν την καταπληκτική έκδοση και στον Μαύρο Κρίνο που ανάρτησε το συγκεκριμένο βιβλίο σε pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/9/15 12:15 μ.μ.

    Ειλικρινά τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο η αστική ακροδεξιά πολεμάει τον Άρη Αρίων και προσπαθεί να τον φιμώσει! Ευτυχώς που υπάρχει ο Μαύρος Κρίνος και μας άνοιξε τα μάτια με τις αναρτήσεις του, γιατί εάν μέναμε στην πληροφόρηση των όσων έχουν καβαλήσει το... καλάμι, θα παραμέναμε στο σκότος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/9/15 12:20 μ.μ.

    Σημαντικότατο, σπανιότατο και απαγορευμένο ιστορικό βιβλίο. Εύγε για την ανάρτηση του pdf στον Μαύρο Κρίνο και θερμά συγχαρητήρια στον τόσο αξιόλογο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/9/15 8:00 μ.μ.

    Μπράβο για την ανάρτηση σε pdf αυτού του βιβλίου - ο Μαύρος Κρίνος παράγει μεγάλο έργο...
    Πολλά συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παλαιολόγος3/9/15 1:22 π.μ.

    Εύγε στη συντακτική ομάδα και στο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/9/15 10:40 π.μ.

    Πρώτη φορά διάβασα βιβλίο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Μου προξένησε πάρα πολύ θετική και μεγάλη εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/9/15 12:20 μ.μ.

    Πάρα πολύ καλό και ουσιώδες βιβλίο αναθεώρησης της κατεστημένης ιστορίας! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και στον Μαύρο Κρίνο που το ανάρτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/9/15 10:10 π.μ.

    Ευανάγνωστο, πολύ ενδιαφέρον και σπουδαίο βιβλίο.
    Συγχαρητήρια στον σύντροφο Άρη Αρίωνα για αυτή την εξαιρετική έκδοση και στην συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου που αναρτά τόσο ποιοτικά βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/9/15 6:45 μ.μ.

    Νάσαι καλά Μαύρε Κρίνε που έκανες αυτή την ανάρτηση.
    Κορυφαίο βιβλίο. Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/9/15 6:15 μ.μ.

    Πολύ εντυπωσιακό, ιστορικά "αιρετικό" βιβλίο. Μπράβο στον άξιο παλαίμαχο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και στον Μαύρο Κρίνο που το δημοσίευσε σε ηλεκτρονική μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/9/15 12:19 μ.μ.

    Δυστυχώς, λόγω του "αντιρατσιστικού" νόμου δεν μπορούν πλέον να εκδοθούν τέτοια ιστορικά βιβλία...
    Θερμά συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και πολλά ευχαριστώ στον Μαύρο Κρίνο, που είχε την καλωσύνη να μας το προσφέρει διαδικτυακά δωρεάν σε pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/9/15 11:05 π.μ.

    Βιβλίο-σταθμός, από τα πρώτα βιβλία που εδραίωσαν το κίνημα του Ιστορικού Αναθεωρητισμού.
    Συγχαρητήρια στον σύντροφο Άρη Αρίωνα και στον Μαύρο Κρίνο για την τόλμη του να το "ανεβάσει" σε ψηφιακή μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/3/17 11:47 π.μ.

    Μόλις κυκλοφόρησε.

    http://www.lulu.com/shop/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82/shoah-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE/paperback/product-23081115.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ειμαι τυχερος που το εχω στην βιβλιοθηκη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε παιδιά έχω πάει στο Άουσβιτσ... Τους φούρνους εκεί τι τους είχαν, να φτιάχνουν πίτσες στους κρατούμενους? Υπάρχει φωτογραφικό υλικό, μαρτυρίες,το ότι οι ναζί της τότε εποχής δολοφόνησαν γυναίκες και παιδιά είναι αδιαμφισβήτητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.