ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια εξαιρετική συνέντευξη του συναγωνιστή Άρη Αρίωνος στο Φυλετικό διαδικτυακό ραδιόφωνο «Voice Of Reason» του Europa Network (Μάιος 2010)



Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων είναι ιδιαίτερα γνωστός από την εποχή που αρθρογραφούσε στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» - όταν το εν λόγω κόμμα διατηρούσε τον Εθνικοσοσιαλιστικό του χαρακτήρα - ενώ στην συνέχεια ανέλαβε υπεύθυνος του ιδεολογικού τμήματος για ένα χρονικό διάστημα. Είναι αυτός που σε πανελλήνια αποκλειστικότητα δημοσίευσε για πρώτη φορά αδιάσειστα στοιχεία σχετικά με την άνανδρη δολοφονία του μάρτυρα του Εθνικοσοσιαλισμού Rudolf Hess από τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες στις φυλακές του Spandau, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση την εποχή εκείνη. 



Μετά την αποχώρηση του για ιδεολογικούς λόγους από την «Χρυσή Αυγή» συμμετείχε στο γνωστό Εθνικοεπαναστατικό περιοδικό «Αντίδοτο» όπου και δημοσίευσε σειρά άρθρων. Υπήρξε εκείνος που συνέβαλλε όσο κανείς στην πρόσφατη έκδοση της «Εθνικοσοσιαλιστικής Επιθεώρησης» (Μάρτιος 2013) και στο ελληνικό παράρτημα του δικτύου Europa Network μέχρι την εποχή που το τελευταίο καταστράφηκε από την Mossad. Την δεκαετία του '90 μετέφρασε και εξέδωσε με δική του πρωτοβουλία 2 βιβλία των οποίων τα εξώφυλλα μπορείτε να τα δείτε εδώ ενώ σήμερα απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης των Ουκρανών συναγωνιστών.

Στο πρόσφατο παρελθόν δημοσιεύσαμε (προς απογοήτευση πολλών είναι η αλήθεια ...) 2 παλαιότερες συνεντεύξεις του Άρη Αρίωνος, οι οποίες «θάφτηκαν» από την συντριπτική πλειοψηφία των «εθνικών» ιστολογίων αλλά και διεγράφησαν μετά από συνεχείς πιέσεις της αντιφασιστικής ακροδεξιάς προς τον διαχειριστή του ελληνικού παραρτήματος του Altermedia Hellas - μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ και εδώ  

Το άρθρο του «Η έκτη καραμέλα... για το τραπεζικό σιωνιστικό τοκογλυφικό σύστημα - μπορείτε να το διαβάσετε εδώ - προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στις τάξεις των συναγωνιστών μας αλλά και στους κύκλους των πολιτικών μας αντιπάλων ...

Δημοσιεύουμε σήμερα μια ακόμη εξαιρετική συνέντευξη του (στην αγγλική γλώσσα) στο Φυλετικό διαδικτυακό ραδιόφωνο «Voice Of Reason» του Europa Network η οποία δόθηκε τον Μάιο του 2010 και στην οποία ο συναγωνιστής κάνει λόγο για τα παρακάτω θέματα:

Ο πόλεμος του 1940 ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία …
Το παιδομάζωμα των κομμουνιστών …
Η «Χρυσή Αυγή» …
Το εμπάργκο της Ελλάδος στο κρατίδιο των Σκοπίων …
Ο Αγγλικός παράγοντας στην Ελλάδα και ο Καραμανλισμός …
Η τότε πολιτική επικαιρότητα και το μεταναστευτικό …
Ο ρόλος του Σημίτη και το κόστος ζωής στην Ελλάδα …
Το εθνικό θέμα της Θράκης, οι Έλληνες Πομάκοι  καθώς και ο ρόλος του Τουρκικού προξενείου στην περιοχή …
Το τραπεζικό σύστημα καθώς και η αντεθνική «κοινή αγροτική πολιτική»  …

Καλή ακρόαση !

Για να ακούσετε την συνέντευξη πατήστε στον σύνδεσμο εδώ στον οποίο και θα βρείτε κατά σειρά τα 13 μέρη της ενδιαφέρουσας εκπομπής.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/8/15 3:13 μ.μ.

    Καταπληκτική συνέντευξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/15 7:26 μ.μ.

    Πρώτη φορά άκουσα αυτή την συνέντευξη του Άρη Αρίωνος.
    Πράγματι, εξαιρετική συνέντευξη. Θερμά συγχαρητήρια για την δημοσίευσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/8/15 7:59 μ.μ.

    Για μία φορά ακόμα με εντυπωσίασε θετικά ο συναγωνιστής Άρης Αρίων με την συνέντευξη που είχε δώσει στον πασίγνωστο Αμερικανικό εθνικιστικό διαδικτυακό ραδιόφωνο Voice of Reason. Μαύρε Κρίνε, πολύ καλά έκανες και αναδημοσίευσες και αυτή την συνέντευξη, γιατί τα ρουφιανολαμόγια του ακροδεξιού χώρου, κυριολεκτικά λύσαξαν με την "ύπαρξη" ενός τόσο σοβαρού, υγιούς και γνήσιου αντισυστημικού ιδεαλιστή Εθνικοσοσιαλιστή, όπως είναι ο σύντροφος Άρης Αρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/8/15 10:10 μ.μ.

    Και γαμώ τις συνεντεύξεις!
    Γνωστός ακροδεξιός καβαλάρης του χαφιεδισμού πάει για "εγκεφαλικό" μετά τον νέο αυτοεξευτελισμό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν χρειάζονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί ... δείξτε ψυχραιμία!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/8/15 1:16 π.μ.

    Μαύρε Κρίνε, θα σε παρακαλέσω για ανθρωπιστικούς λόγους, να μην προβαίνεις σε συχνές αναρτήσεις με κείμενα, μεταφράσεις ή συνεντεύξεις του συναγωνιστή Άρη Αρίωνος, διότι δημιουργείς σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα σε γνωστούς-αγνώστους ρουφιάνους και λαμόγια του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλαιολόγος11/8/15 4:53 π.μ.

    Όσοι μιλάνε τόσες μέρες για καβαλάρηδες και άλλα τέτοια υποτιμητικά για Συναγωνιστές που δώσανε την ψυχή τους για την ιδέα ας αναλογιστούν πόσο επιπόλαια φέρονται. Έχουμε εμπιστοσύνη στους συναγωνιστές μας και αυτό ας το γνωρίζουν ΟΛΟΙ και οι τυχόν παρανοήσεις σύντομα είμαι σίγουρος πως θα ξεκαθαρίσουν. Συνεχίζουμε να είμαστε συναδελφωμένοι σαν γροθιά και περιμένουμε και τις απαντήσεις των συντρόφων της συντακτικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/8/15 7:29 π.μ.

    Φοβερή συνέντευξη, άπαιχτος ο Άρης Αρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/8/15 11:41 π.μ.

    Σωστοτατος ο Παλαιολογος...Μαυρε Κρινε υποτειθεται οτι τα συκοφαντικα σχολια δε δημοσιευονται...Αφηνεις τον καθε ανωνυμο να αποκαλει ακροδεξιο χαφιε εναν ανθρωπο που ,οπως ξερεις καλυτερα απο μενα, φυλακιστηκε για τις ιδεες μας και εχει αποδειξει την αξια του με ΠΡΑΞΕΙΣ...Οταν με το καλο ξεκαθαρισουν τα παραγματα και τα ποντικια μπουν στις τρυπες τους, να κατσεις και να σβησεις ολα τα σχολια που τον τελευταιο καιρο μολυνουν το ιστολογιο σου και δηλητηριαζουν την ψυχη και το μυαλο των συναγωνιστων που το διαβαζουν...Ο μονος που βγαινει κερδισμενος απ αυτη τη διχονεια και το μπερδεμα ειναι ο εχθρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχουν δεκάδες υβριστικά σχόλια και συκοφαντικά τα οποία έχουν ήδη διαγραφεί. Καλές οι συστάσεις αγαπητέ συναγωνιστή αλλά καλύτερα να τις απευθύνεις πρώτα σε αυτούς που ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ξεκίνησαν εδώ και χρόνια διαδικτυακές εκστρατείες λάσπης. Εμείς ούτε αρχικά ονομάτων αφήνουμε, ούτε ολόκληρα ονόματα δημοσιεύουμε και φιλτράρονται καθημερινά δεκάδες. Ο Μαύρος Κρίνος έχει προβάλλει τους πάντες και τα πάντα - πλην ακροδεξιών ρουφιάνων ... - και ποιο το αντίτιμο : Δημοσιεύσεις με επαγγελματικά στοιχεία, δημοσιεύσεις με άρωμα ρουφιανιάς, δημοσιεύσεις γελοίες ... Και όλα αυτά στα γράφουν άνθρωποι που διοργάνωσαν ανοιχτές εκδηλώσεις και καλούν σε δημόσια διαβούλευση με όλους ... αλλά στην κουφού την πόρτα ... αφήστε λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές τα κηρύγματα διότι η σο απαντάει με προβολή ποιοτικών ανθρώπων και κάποιοι άλλοι με συκοφαντίες ...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος12/8/15 9:25 π.μ.

    Θαυμάσια συνέντευξη και με μεγάλη θεματολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/8/15 1:56 μ.μ.

    Ψυχραιμία ψυχραιμία ψυχραιμία. Μόνο ενωμένοι θα προχωρήσουμε, αφήστε στην άκρη τις διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/8/15 8:46 μ.μ.

    Εκπληκτική συνέντευξη - δεν την είχα υπόψη μου. Μαύρε Κρίνε συγχαρητήρια για την ανάρτησή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/8/15 10:55 π.μ.

    Με τόσο αξιόλογες συνεντεύξεις, κείμενα και θέσεις, είναι εύλογο το Σύστημα να φοβάται τον αγνό σύντροφο Άρη Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/8/15 8:33 π.μ.

    Συναγωνιστή, θερμά συγχαρητήρια. Έχουμε να τα πούμε από την δεκαετία του '90. Αρθρογραφούσα για μεγάλη περίοδο στο περιοδικό Χρυσή Αυγή, υπέγραφα ως Χ... Α..., και θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σου. Διατηρώ στο όνομά μου το ίδιο σταθερό τηλέφωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/8/15 10:32 μ.μ.

    Πάρα πολύ καλή συνέντευξη. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/8/15 4:31 μ.μ.

    http://mavroskrinos.blogspot.com/2015/08/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/8/15 11:59 π.μ.

    Ακόμα μία εξαιρετική συνέντευξη από τον έξοχο Ε/Σ συναγωνιστή Άρη Αρίωνα. Συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο για την κοινοποίησή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.