Χέρι-χέρι με τις "κλάρες" ... της Σιωνιστικής εξουσίας!


34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/16 10:36 π.μ.

    Ανέκαθεν η ακροδεξιά τα είχε καλά με τους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/16 11:35 π.μ.

    Απαράμιλλος ο Φαρισαϊκός Φραγκολεβαντινισμός της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/16 1:04 μ.μ.

    Μεγαλύτερη ξεφτίλα από την ξεδιάντροπη πατριδοκαπηλία του ακροδεξιού Μιχαλολιάκου και της παρακμιακής κλίκας του ΔΕΝ υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/16 9:17 μ.μ.

    Πάντα οι σάπιοι ακροδεξιοί ήταν υποκριτές και έγλυφαν το Σύστημα και ήταν ξενόδουλοι, υποτακτικοί στην Αγγλία, μετά στις ΗΠΑ και σήμερα στην Ρωσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/16 1:07 π.μ.

    Ρε παιδιά τι ασχολούμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/16 3:03 μ.μ.

      Είναι για να καβλωνει ο Λιμποβίσης, ο επαναστάτης και παράγοντας.

      Διαγραφή
    2. καύλα το σχόλιο σου ανώνυμε!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/16 4:13 μ.μ.

    Ακροδεξιά δουλοπρέπεια με χειραψίες και "κονέ" με τα δουλικά του σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/2/16 2:39 π.μ.

    Κύριοι του Μαύρου Κρίνου, από κοπτοραπτικη καλά πάτε. Μου θυμιζετε τις κουτσομπολες της γειτονιάς που περιμένουν στην γωνία κάθε "στραβοπατημα" του γείτονα για να βγάλουν το δηλητήριο τους προς τα έξω. Και για πέστε μας τελικά τι σημαίνει ο όρος "ακροδεξια", που τον πιπιλατε συνέχεια. Να σας θυμίσω ότι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή δεν θα υπηρχατε ούτε εσείς,ουτε όλοι αυτοί που ξαφνικά την ειδανε ανενταχτοι γνησιοι εθνικοσοσιαλιστες και καλά. Η Χρυσή Αυγή ήταν εκείνη που έφερε σε επαφή με το κοινό μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Έβολα, ο Μπραζιγιακ, ο Σελίν, ο Παουντ και πολλοί άλλοι. Η Χρυση Αυγή ήταν και είναι η πρωτοπορία του ΕΣ κινήματος στην Ελλάδα. Πολλοί από σας προερχεστε από τις τάξεις της. Η εμπαθεια σας σπάει κόκαλα και γίνεται από ένα σημείο και μετά ύποπτη. Η ύπαρξη σας όλη στηρίζεται στο τι κάνει η ΧΑ.Δεν βλέπουμε ανάλογη πολεμική στο καθεστώς. Φτασατε στο σημείο να υποστηριξετε ένα κωλοπαιδαρα τον Ρωμανο, που έχει τον μπαμπακα του και κάνει εκ του ασφαλούς επανάσταση. Γιατί δεν μιλάτε για τις διώξεις του καθεστώτος εναντίον της ΧΑ; Είναι τάχα μου συστημικη γιατί είναι στο κοινοβούλιο; Μαγκιά της. Στην τελική και ο Χίτλερ στο γερμανικό κοινοβούλιο μπήκε. Μήπως ήταν συστημικος και αυτός; Το Σύστημα κύριοι το έχετε στο απυροβλητο. Είσαστε ανυπαρκτοι στην κοινωνία. Τουλάχιστον η ΧΑ δεν κρύβεται. Εσείς γιατί δεν εμφανιζεστε; Φοβάστε μη τραβήξετε την "προσοχή" του καθεστώτος; Την φυλακή;Δεν μας ενδιαφέρουν τα απωθημένα σας που έχετε με τον Μιχάλολιακο και τον κάθε Μιχάλολιακο. Αφήστε τα πληκτρολόγια και δείξτε ότι είστε ικανοτεροι από τη ΧΑ.Αλλιως είστε τζάμπα μάγκες και δεν αξιζετε να φέρετε τον τίτλο του Εθνικοσοσιαλιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε ανώνυμε καλημέρα,

      Το εν λόγω σχόλιο σου αποτελεί άλλο ένα δείγμα της σκέψης μέσα στην ακροδεξιά Χρυσή Αυγή η οποία όποτε την συμφέρει αρπάζει το μέτρο του "Εθνικοσοσιαλισμού" και όποτε τα παίρνει ... μιλάει με κλάρες και εξουσιαστές. Ναι είμαστε ανύπαρκτοι, κακοί, στρασσερικοί, αναρχοναζί και ότι άλλο θέλεις δεν θα σου χαλάσουμε χατήρι. Εσείς οι υπέροχοι εκπρόσωποι του ελληνικού εθνικισμού με τους νταβατζήδες σας και τους ρουπακιάδες σας, με τους υπεύθυνους τ.ο. που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για διακίνηση λαθρομεταναστών, εσείς οι υπέροχοι υπερασπιστές της ελληνικής σκέψης με τους ρουπακιάδες και τους πατέληδες, τους φίλους του βαβύλη και του χριστόδουλου έχετε όλο τον χρόνο για να αποδείξετε ότι είστε μοναδικοί και ανεπανάληπτοι.

      Διαγραφή
    2. Επιγραμματικά λοιπόν και αν θέλεις και προσωπικά στείλε πρώτα στο blacklegionhellas@gmail.com

      1. Σε ενόχλησε η φωτογραφία. Ποιο το σχόλιο σου για τον Α/ΓΕΕΘΑ που χτες μάλιστα στο επίσημο ιστολόγιο σας τον "δώσατε" ως κολλητό της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Τόσο καιρό την είχατε ξεχάσει την φωτογραφία;

      2. Πράγματι η Χρυσή Αυγή αρκετά παλιά είχε τέτοια θεματολογία, και συνείσφερε θετικά. Σήμερα αποτελεί ένα σκιάχτρο του παρελθόντος και το κκ της δεξιάς. Απλό.
      3.Ναι.Είμαστε εμπαθείς και ύποπτοι. Άνοιξε τα βιβλιάρια εργασίας καταθέσεων και να δούμε ποιος είναι ο ύποπτος. Η ηγεσία που προσκυνάς ως οπαδός ή εμείς που επιλέξαμε εδώ και χρόνια (πριν το 2011...) να μείνουμε μακριά από κομματικά μαντριά.

      Το τι έχουμε πράξει στο παρελθόν, το τι πράττουμε καθημερινά, δεν θα απολογηθούμε σε έναν ανώνυμο χρυσαυγίτη που συνεχίζει να μιλάει για ΧΙΤΛΕΡ την στιγμή που έχετε προχωρήσει σε χίλιες αντιφασιστικές δηλώσεις μετανοίας. Αρκετά λοιπόν με το παραμυθάκι σας, την λάσπη σας και την κατάντια σας και την κομματική σας γελοιότητα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/2/16 11:27 π.μ.

    Η Χρυσή Αυγή, είναι πρωτοπόρος στην οικογενειοκρατία, στους δηλωσίες, στο γλύψιμο του Κοινοβουλευτισμού, στην αγωμοσύνη, στην πατριδοκαπηλία και στην δουλοπρέπεια προς το Σύστημα και τον ξένο Ρωσικό ιμπεριαλιστικό σιωνιστικό παράγοντα.
    Όσον αφορά το όποιο Ε/Σ της Χρυσής Αυγής, έχει πλέον ακυρωθεί, αφού όλοι οι γνήσιοι ιδεολόγοι και αγνωιστές της Ιδέας του Εθνικοσοσιαλισμού, αποχώρησαν αηδιασμένοι από τον Γραικυλισμό του Μιχαλολιάκου ή εκδιώχθηκαν ως βαρύδια για την νέα ακροδεξιά πολιτικάντικη πλεύση Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/2/16 1:31 μ.μ.

    χρυσή αυγή = ακροδεξιό σίχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/2/16 1:41 μ.μ.

    α ρε Κίτσο Λιάπη πως κατάντησες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/2/16 10:17 μ.μ.

    Μία εικόνα... χίλιες λέξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/16 11:34 μ.μ.

    ''ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ'' ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    sieg heil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/2/16 11:54 π.μ.

    Χρυσαυγίτκες ακροδεξιές "αερολογίες": https://www.youtube.com/watch?v=Bt_kR7u6mM4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. υβριστικά σχόλια δεν θα ανέβουν όσο και αν προσπαθούν οι κάθε είδους επικριτές. Απεναντίας υπάρχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για επικοινωνία και συνάντηση και από κοντά. Αν κάποιοι επιλέγουν την ανωνυμία και μόνο είναι δικό τους πρόβλημα, άλλωστε έτσι τους έμαθε η αστική ακροδεξιά έτσι πράττουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τον αναγνώστη eksothen αναμένουμε επικοινωνία για να λάβει μια ολοκληρωμένη απάντηση (...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/16 9:58 π.μ.

      Το σχολιο μου δεν το βλεπω να εχει αναρτηθει, παρολα αυτα, γινεται αναφορα στο ονομα μου.

      Δεν πιστευω να παραβιασα κανενα, κωδικα, περι σχολιων, του ιστοτοπου.

      Και αναρωτιεμαι, πως κι δεν δημοσιευθηκε το σχολιο.

      υ.γ.
      Υπαρχει λογος που χρειαζεται επιπλεον επικοινωνια, περα του σχολιου;;

      eksothen

      Διαγραφή
    2. Υβριστικά, ειρωνικά και προβοκατόρικα σχόλια δεν έχουν θέση στον ΜΚ. Έχουμε την καλή διάθεση να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/2/16 8:40 μ.μ.

      Μαυρε κρινε σε ποιο σημειο ειναι το σχολιο μου υβριστικο ειρωνικο η προβοκατορικο?
      Παρακαλω να δημοσιευθει


      eksothen

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/2/16 1:50 μ.μ.

      Εχω στειλει 5 σχολια τις τελευταιες τρεις ημερες και κανενα δεν εχει αναρτηθει. Κανεις αγρια λογοκρισια


      eksothen

      Διαγραφή
    5. Με αυτό το όνομα έχεις στείλει 2 αν δεν κανω λάθος. Το ένα δεν ανέβηκε. Είναι η τελευταία φορά που σου απαντώ εδώ. Σου εξήγησα τους λόγους ...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25/2/16 10:04 μ.μ.

    Ο δηλωσίας Χρήστος Παππάς αναλώνεται σε κοινοβουλευτικούς λόγους της δεκάρας, ενώ ανέκαθεν ήταν απίστευτα μεγάλη κοτούλα, μιας και πάντα έμενε στα "μετόπισθον" πίσω στα γραφεία της Χρυσής Αυγής παρεούλα με τον κουμπάρο του, τον Νίκο Μιχαλολιάκο, και έστελνε εμάς να χτυπιόμαστε στους δρόμους με τους αριστερούς και τους αναρχικούς.
    Τέλος, μπορεί να μας απαντήσει ο Χρήστος Παππάς, ποιός ήταν αυτός που φόραγε Τουρκικά φέσια, ήταν Τουρκολάγνος, λάτρευε τον αιμοσταγή σφαγέα των Ελλήνων, Αλή Πασά των Ιωαννίνων και οκλαδόν κάπνιζε ναργιλέδες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Κεφαλληνίας...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να λέμε την αλήθεια ... ο Παππάς δεν φορούσε φέσια λόγω τουρκοφιλίας (!) αλλά λόγω της 13ης Μεραρχίας των ες ες. Επίσης για τον Αλή Πασά υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαφορετικές από την καθεστωτική ιστορία. Να θυμίσω ότι ο Χρήστος Παππάς είχε πετάξει στα μούτρα Αλβανού δημοσιογράφου μια σημαία με τον φασιστικό Αλβανικό αετό!! Το ερώτημα είναι πως ήρθε στα χέρια του το εν λόγω λάβαρο ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/16 10:31 μ.μ.

      Την εν λόγω σημαία του την είχε δώσει ο Αλβανός δημοσιογράφος πάνω στη συνέντευξη, ρωτώντας του τη γνώμη του για αυτήν. Φαίνεται στο βίντεο της συνέντευξης.

      Διαγραφή
  18. Αυτοχθονας 8826/2/16 3:25 π.μ.

    Στρασερικη δικτατορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/2/16 7:35 μ.μ.

    Αφού ο ακροδεξιούλης Χρήστος Παππάς έγινε δηλωσίας, λογικό να γούσταρε και Οθωμανούς κατακτητές σαν τον Αλή Πασά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/2/16 12:54 μ.μ.

    Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να ήμουν γιουσουφάκι στην αυλή κανενός Πασά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/3/16 12:35 μ.μ.

    Διάβασα με μεγάλη προσοχή τα ανωτέρω σχόλια και θυμήθηκα ότι ο Χρήστος Παππάς, είχε αναφέρει ότι λόγω προβλήματος υγείας, έχει "ακράτεια ούρων".
    Λέτε η αιτία του προβλήματος "ακράτειας ούρων" να οφείλεται σε υπερβάλουσα "ανδρεία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.