Μια δήλωση του Igor Strelkov πρώην υπουργού άμυνας του Donbas που θάφτηκε από τα ελληνόφωνα παπαγαλάκια του Putin …Την 8η Μαρτίου 2016 μια δήλωση του Igor Strelkov πρώην υπουργού άμυνας της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Donbas» πέρασε στα ψιλά όπως ήταν και αναμενόμενο άλλωστε. Τα λόγια του Πούτιν είναι τόσο γλυκά για την φιλοσιωνιστική κομματική αυλή του Μιχαλολιάκου όσο και για τις υπόλοιπες μαριονέτες των αφεντικών του Κρεμλίνου. 


"Ο συναγωνιστής Μιχάλης Καρακώστας αναφέρθηκε στην γεωπολιτική στρατηγική του Ισραήλ και ξεκινώντας την ομιλία του προέβη σε ενδελεχή ιστορική αναδρομή των γεωπολιτικών εξελίξεων που έδωσαν την σημερινή μορφή του κράτους του Ισραήλ. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στους λόγους που επικρατεί η διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, εξηγώντας ταυτόχρονα τις σκοπιμότητες και τα οφέλη που είχαν συγκεκριμένες  χώρες οι οποίες  υπεστήριξαν το Ισραήλ για να σχηματοποιήσει και να προχωρήσει στην επεκτατική του πολιτική"


Aπό το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ακροδεξιά Ρωσική οργάνωση - σύνδεσμος εδώ - σχολίασε τα εξής: “ο πατριωτισμός είναι σε τέτοιο επίπεδο που οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε ένα πράγμα. Είναι ένα χοιροστάσιο και μια βρωμιά! Οτιδήποτε συμβαίνει στο Donetsk και στο Lugansk. Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω αυτούς τους ανθρώπους, επειδή είναι σύντροφοι μου. Κανείς δεν ήρθε να μου πει: Igor Ivanovich, αυτό έγινε καλύτερο. Όλοι λένε, χοιροστάσιο και βρωμιά! Αυτό χτίσαμε στο Donbas, δυστυχώς”

Επίσης δήλωσε ότι οι αυτονομιστές και οι μισθοφόροι του Σιωνιστικού Κρεμλίνου έχουν χτίσει ένα αντίγραφο του Ρωσικού ολιγαρχικού συστήματος, και αυτό έχει ως επακόλουθο να μην υπάρχει δύναμη για τον λαό, για την οποία οι μάζες διαδήλωσαν την άνοιξη του 2014. 

Σύμφωνα με τον Strelkov ο πόλεμος στο Donbas μείωσε δραματικά το επίπεδο ζωής του τοπικού πληθυσμού ...

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/5/16 11:33 μ.μ.

  Η αναφορά στην ομιλία του Ευάγγελου Καρακώστα που κολλάει με το όλο ζήτημα;
  Κατηγορείτε τη ΧΑ ως "φιλοσιωνιστική" και παραθέτε την αναφορά για την ομιλία ενός μέλους της, το οποίο κατηγορεί το Ισραήλ για την επεκτατική του πολιτική, καθώς και για τις χώρες (και τις σκοπιμότητές τους) που το υποστηρίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος10/5/16 4:08 μ.μ.

  Κανένα σχόλιο από τους Ρωσόδουλους ακροδεξιούς για την ταμπακιέρα των αποκαλυπτικών δηλώσεων του γνωστού φιλορώσου μπολσεβίκου αποσχιστή Igor Strelkov.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/5/16 11:43 π.μ.

  Συναγωνιστή, η ρωσόδουλη συμβιβασμένη ακροδεξιά για ακόμα μία φορά έκανε γαργάρα την δήλωση του μπολσεβίκου Igor Strelkov, που περιγράφει την άθλια κατάσταση που επέφερε η Ρωσική κατοχή και οι φιλορώοι κομμουνιστές αποσχιστές στην ανατολική Ουκρανία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος12/5/16 1:10 π.μ.

  Στον Μαύρο Κρινο διαβάζουν πολύ Καθίδρυμα και κάνει κακό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή