Αποκαθήλωση αντιφασιστικών πανό από Αυτόνομους Καλαμάτας.3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/9/16 10:48 μ.μ.

  Αγαπητέ Μαύρε Κρίνε και λοιποί συναγωνιστές χαίρετε.Ως εθνικιστή,είναι κάτι που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό.
  Καταρχάς να δηλώσω καλύτερα,εθνικοσοσιαλιστής,αλλά με ενδιαφέρει και ο ελληνικός εθνικισμός,και ότι τον αφορά.
  Μπαίνω στο θέμα.
  Υπάρχει το περιοδικό Patria,πιστεύω είναι ένα πολύ καλό περιοδικό,πάνω από όλα εθνικιστικό,με πολύ ωραία θεματολογία.
  Όμως έχουν ένα μένος εναντίον του Χίτλερ και της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας.Σε αναρτήσεις τους στο facebook,παλαιότερα και σήμερα ειδικά,αναφέρονται στις ρήσεις του Χίτλερ για τον Κεμάλ,και γενικότερα τις διπλωματικές σχέσεις της τότε εποχής,Γερμανίας-Τουρκίας.Πιάνονται από αποσπασματικές δηλώσεις και ενέργειες,αγνοούν τα γεγονότα που ανάγκασαν τον Χίτλερ να μας επιτεθεί,και πάνω από όλα,αγνοεί τα πόσα ωραία έχει δηλώσει ο Χίτλερ για την Ελλάδα.Είναι δηλαδή μονόπλευροι.
  Ως εθνικοσοσιαλιστής που είμαι,με ενοχλεί,να μπαίνω να διαβάσω εθνικιστική ενημέρωση,και αντ'αυτού να βλέπω προσβολές για τον Χίτλερ και τον Ε/Σ.Τόσο πολύ τους ενοχλεί τους εν Ελλάδι εθνικιστές ο Ε/Σ;Και ενώ 'έχω σε εκτίμηση,πιστεύοντας ότι είναι εθνικιστές,μου φαίνεται τελικά πως είναι απλά ακροδεξιοί.Για αυτό και δεν μπορούν να εννοήσουν το μεγαλείο του Ε/Σ.
  Θ ήθελα την άποψη σου Μαύρε Κρίνε(γνωρίζω πως μάλλον δε θα θέλεις να αναφερθείς στο θέμα,το σέβομαι,αν και με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου).Επίσης θα ήθελα και τη γνώμη των συναγωνιστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απάντηση είναι απλή. Ο ΜΚ δεν εκπροσωπεί το περιοδικό Πάτρια. Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε αναφερθεί στην αρθρογραφία του Γούδη και υπήρξε μάλιστα σκληρή κριτική στο περιοδικό. Είμαστε υπέρ της ενότητας με όλους τους Συναγωνιστές αλλά κάθετα αντίθετοι σε λογικές εμφυλίου και σεκταρισμό. Από κει και πέρα αν μπορούμε να ασκήσουμε την όποια κριτική πχ σε Στρασσερισμό, Εθνικοσοσιαλισμό, Χιτλερισμό ή ότι αλλό καλό θα είναι να πράξουμε το ίδιο και στον Ελλαδικό Εθνικισμό. Για απορίες μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στην σο του εν λόγω περιοδικού ...

   υγ υπάρχει μια πρόσφατη έκδοση για την σχέση Κεμαλισμού - Χιτλερισμού

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/16 12:39 μ.μ.

   Ευχαριστώ για την απάντηση.Το γνωρίζω ότι δεν εκπροσωπείς το περιοδικό.Ζήτησα τη γνώμη σου,επειδή είσαι συνεπής ως προς την ιδεολογία σου,αντιθέτως στο Patria φαίνεται να τα έχουν κάνει κουλουβάχατα όλα στο κεφάλι τους σχετικά με τις ιδεολογίες.Οι εν λόγω συκοφαντικές αναρτήσεις για τον Χίτλερ και τον Ε/Σ έγιναν στο facebook,όπου δεν έχω λογαριασμό.Γι'αυτό χθες αγανάκτησα επειδή δε μπορούσα να γράψω απάντηση.Παρόλα αυτά βρέθηκαν άλλοι και τους απάντησαν μια χαρά.Έχει όμως mail και θα επικοινωνήσω,να μάθω γιατί τόσο μίσος για τον Ε/Σ...Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.

   Διαγραφή