Η ανακοίνωση του Ιωάννη Ανδρουτσόπουλου

Ημέρα τιμής και μνήμης των Ελλήνων σφαγιασθέντων από τους αναρχοκομμουνιστές στην πηγάδα του Μελιγαλά σήμερα και οι εισβολείς… νεοπατριώτες (ψευτοεθνικιστές), οι δήθεν υπερασπιστές της τιμής και της πατρίδας εξ’ Αθηνών ορμώμενοι, αντί να προσέλθουν να τιμήσουν το αίμα, ήρθαν να χύσουν και άλλο αίμα Ελλήνων στο Μελιγαλά. Ως φιλοξενούμενοι δε, μας προσέφεραν τελικά λύπη, αηδία, αποτροπιασμό, απέχθεια και ντροπή ως δώρα από αυτούς που τους έστειλαν, ως τάγμα εκκαθάρισης κατά των Ελλήνων, επειδή κατάλαβαν το τι πρεσβεύουν και αποχώρησαν. Ντροπή σας που για άλλη μια φορά αμαυρώσατε την ιερή ημέρα του Ελληνισμού. Τί εντύπωση έχουν οι ανιστόρητοι και ανισσόροποι, ότι εκεί είμαστε οι εχθροί του έθνους και ήρθαν να κάνουν εκκαθάριση, οι απελευθερωτές – υμνητές του σατανά και των μασώνων? Αλήθεια γιατί δεν κάνουν πρώτα εκκαθάριση… από τις γειτονιές που διαμένουν και τους έχουν πάρει στο κυνήγι οι άπλυτοι? Αλλά ξέρω, εκεί θέλει άντρες με ψυχή. Ηθελα όμως να ήξερα με ποιό δικαίωμα προσέρχονται αυτές οι πλέμπες σε ένα τόσο ιερό χώρο!!! Εχουν άραγε νεκρούς εκεί όπως εμείς? Με ποιό δικαίωμα προπηλακίζουν οι λακέδες τους απογόνους των Ηρώων του Μελιγαλά? Ποιός αλήθεια τους δίνει τις εντολές? Αλλά και τί, χτυπούν παιδιά? Ντροπή σας άνανδροι φουσκοντενεκέδες, ντροπή σας εθνικιστές της κατσαρόλας, ντροπή σας υποτακτικοί του συστήματος. Λυπάμαι… αλλά ντροπή και σε εσένα δήθεν αρχηγέ… που την ιδέα την έκανες συμφέρον, που τον αγώνα τον εξαργύρωσες με χρυσό, που τους συναγωνιστές!!! τους πέταξες στον κάλαθο των αχρήστων. Ντροπή και σε αυτούς που τους υποστηρίζουν, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τους Ελληνες, όχι τους δοσίλογους, τους ψευτοτσαμπουκάδες και τους φονιάδες. Λίγοι μείναμε βρε ανθέλληνες. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους εσάς που φοράτε την μαύρη μπλούζα… γιατί η ψυχή σας είναι πιο μαύρη και από τις πράξεις σας. Χαίρομαι όμως που είστε καλοί χειριστές της τεχνολογίας και σας προτρέπω να τα προβάλλετε στους υποτακτικούς σας για να βλέπουν τα κατορθώματά σας, έτσι ώστε να σας μιμηθούν. Του χρόνου σας περιμένω με ανοιχτές τις αγκάλες. Άνανδροι και πισωπλατάδες και το λέω εγώ που την ιδέα την υπηρετώ χρόνια, όχι όπως εσείς πρόσκαιρα νεοχρυσαυγιτάκια της λάσπης και του υποκόσμου… Η Ιδέα θέλει μυαλό και όχι μπράτσα. Νεκροθάφτες της Μεγάλης Ιδέας του ΕΣ… 
Καλαμάτα, 17η Σεπτεμβρίου 2017

8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος27/9/17 3:26 π.μ.

  Αυτός ήταν που στήθηκε
  στις κάμερες
  και προκαλούσε τον Κασιδιάρη ;
  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι προκλήθηκε ο κύριος βουλευτής επειδή κάποιος του είπε την αλήθεια!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος27/9/17 3:45 μ.μ.

  Μάλιστα !!
  Ο μπουρτζόβλαχος του είπε την αλήθεια του Κασιδιάρη,
  αφού πρώτα έπιασε πρώτη θέση μπρος στις κάμερες του συστήματος.
  Και μετά, χωρίς κάμερες ,κλάψα ο στημένος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αυτή είναι μια δική σου άποψη η οποία φυσικά είναι και αναμενόμενη. γνωρίζεις σε τοπική καφετέρια τι ακολούθησε; οι "μπουρτζόβλαχοι" έδιωξαν με "ευγενικό" τρόπο τους νεοχάτες

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος30/9/17 7:28 π.μ.

  Γιατί δε λες την αλήθεια για το τι έγινε στη καφετέρια;αυτός που 'ζαλιστικε'σηκωθηκε;έτσι όπου σας βρίσκουμε θα σας μαλώνουμε.γιατι είστε καλά παιδάκια θέλατε να μας πάρετε και τις μπλούζες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φυσικά και σηκώθηκε και σας άρχισαν όλοι μαζί σε κλωτσιές

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος4/10/17 10:25 π.μ.

  Τόσες μέρες αυτή την απάντηση σκεφτόσουνα;για γέλια είσαι τυπε.ξερεις πολύ καλά τι έγινε .δεν πειράζει μια στο τόσο τα πράγματα θα μπαινουν στη θέση τους πουτανακια α χαιρετισμούς στο ξανθό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μετά τις απώλειες των βουλευτών σας έχετε χάσει και την ψυχραιμία σας ακόμη και σε ανοιχτές εκδηλώσεις μνήμης. μπουκωθείτε τώρα με τα λεφτά του ανθελληνικού κράτους και βγάλτε τον σκασμό διότι ακόμη και στον Μελιγαλά οι κάτοικοι απλά δεν σας θέλουν!

   Διαγραφή