Χειραψία Μιχαλολιάκου - Μπακογιάννη χθές βράδυ στο Μέγαρο που γιόρταζαν τα 10 χρόνια του Ιερώνυμου ...
















«ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια»

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/18 7:31 μ.μ.

    Τώρα γιατί να "στοχοποιείται" μια ενέργεια που κινείται σε καθαρά κοινωνικό επίπεδο; Έχουν κάτι το κοινό αυτά τα δύο πρόσωπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/18 2:05 μ.μ.

      Πολιτική σκοπιμότητα λέγεται.Άλλωστε πολλές "ετερόκλητες δυνάμεις" έχουν συνασπιστεί εναντίον της Χρυσής Αυγής.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/2/18 6:56 μ.μ.

      Σοβαρολογεις ρε φιλε υποκλεινετε σε μια νεοφιλελευθερη ο μιχαλολιακος και εσυ βλεπεις στοχοποιηση.

      Αυτονομος φαιοκοκκινος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/2/18 5:28 μ.μ.

      Αν μια χειραψία σε μια εκδήλωση εσύ την βλέπεις για υπόκλιση τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.Αν όμως προσέξουμε την φωτογραφία θα δούμε ότι η μητσοτάκαινα πήγε και χαιρέτησε τον Μιχαλολιάκο και όχι ο Μιχαλολιάκος την μητσοτάκαινα...

      Διαγραφή
    4. ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑYΤΩΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ

      Διαγραφή
    5. η φωτογραφία είναι αυθεντική και δεν είναι προιόν επεξεργασίας

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/18 2:32 μ.μ.

    Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στοχοποιείται από τώρα πια και από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το Στέφανο χίο και μάλιστα και από εσάς, για να μην μιλήσω για όλους τους άλλους γνωστούς, αυτό κάτι σημαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/18 5:15 π.μ.

      Ναι όντως είναι περίεργο που από πλεύρη και αυτόνομους μέχρι ανταρcia και ινδυγίδια όλοι μαζί χέρι-χέρι στοχοποιούν την χα..

      Διαγραφή
    2. όταν δεν βλέπετε πίσω από τις εικόνες τις σχέσεις Μιχαλολιάκου και Μπακογιάννη τότε έχετε πρόβλημα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/2/18 4:07 μ.μ.

      Όταν από μια απλή χειραψία σε μια άσχετη πολιτικά εκδήλωση βλέπεις τις σχέσεις Μιχαλολιάκου και Μπακογιάννη,αλλά η σύμπλευση των ιδεολογικά εχθρών εναντίον της χα σου φαίνεται λογική...τότε εσύ έχεις πρόβλημα.

      Διαγραφή
  3. αυτονομος φαιοκοκκινος21/2/18 3:08 μ.μ.

    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/mixaloliakos-ntora660.png?itok=NCcgIn1m

    σαν ειλωτας χαιρετάει ο μιχαλολιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/18 3:54 μ.μ.

    Δεν μας αρέσει γενικώς. Αυτοί (οι φιλελ...) βγάζανε και βγάζουν πύρινους λόγους, αυτοί στείλανε τη ΧΑ φυλακή με περίεργους νόμους που τους φτιάξανε νύχτα, ναι φυλακή, αυτοί κάνουνε ότι μπορούνε εναντίον της ΧΑ. Όμως, στην επικράτεια ο κάθε ψηφοφόρος, ρουσφετολόγοι όλοι, της ΝΔ δηλώνει και θαυμαστής και εν δυνάμει με τη ΧΑ, (ειδικά στην επαρχεία σωρηδόν), και ποιος θα τους σταματήσει. Η ΧΑ μάλλον πολιτεύεται πλέον και καλά κάνει, ναι καλά κάνει. Εγώ θα χαρώ να τη δω μέσα στο παιχνίδι και όχι συνέχεια έξω από το χορό. Δύσκολο βέβαια αλλά θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/18 11:34 μ.μ.

    Άλλη μία χειρονομία ακροδεξιάς δουλοπρέπειας από τον συστημικό Μιχαλολιάκο έναντι μιας ακραίας Φιλελεύθερης πολιτικού που συνηγορεί υπέρ της κατοχής της Ελλάδος από τους διεθνείς δανειστές και που είναι μάλιστα υπέρ της διπλής ονομασίας που να εμπεριέχεται ο όρος "Μακεδονία" του κράτους των Σκοπίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/18 5:11 μ.μ.

      Εγώ θα έλεγα,άλλη μια σύμπραξη του "χώρου" με τις "δημοκρατικές δυνάμεις" στον πόλεμο εναντίον της χα...γιατί όταν συχνά πυκνά ανεβαίνουν αναρτήσεις που αποκαλύπτουν τις αριστερο-αναρχο-ότι να ναι τάσεις του "χώρου" που "καλοβλέπουν" τους "απέναντι",αλλά δεν αναγνωρίζεται το παραμικρό υπέρ της χα(γιατί όπως και να το κάνουμε η χα έχει και καλά),τότε βαράει άσχημα ακόμη και σε μένα που δεν είμαι χαυγίτης.

      Ένας Εθνικώς και Κοινωνικώς ΦΑΣΙΣΤΑΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/3/18 6:34 μ.μ.

    Στις 25/2 έγραψα το ποιο πάνω σχόλιο (Δεν μας αρέσει γενικώς…….). Το πιστεύω ότι η ΧΑ μπορεί και να πολιτεύεται και ότι αυτό θα ήτανε καλό. Πάρα πολλά χρόνια οι …..δικοί μας πέφτανε σε λούμπες. Μέχρι που κάτι φορές, δεκαετία 70’ς η και λίγο 80’ς, (από τότε είμαι εδώ), είχανε αγοράσει τρόφιμα, εφόδια, κάποιοι και …φάρμακα για το πόλεμο που θα γινότανε κλπ κλπ κλπ. Αφέλειες δηλαδή. Χαζός μιλιταρισμός και τίποτε άλλο. Και πάμπολες δεκαετίες μόνιμα με χαιδεμένα αυτιά και ψέματα και μόνιμα εκτός και στην απέξω, με διάφορες διώξεις, μικρές η μεγάλες, με καταδίκες, προφυλακίσεις, ποινές με αναστολή και ότι άλλο μέχρι να μας χαζέψουν. Μα έτσι δεν έχει νόημα, να είμαστε μόνιμα 200-300-400 φανατικοί (και πολλούς είπα) κυρίως νεαρά άτομα που μετά από λίγο την κάνανε και χανότανε. Ούτε καν κατήχηση δεν προλάβαινε να γίνει. Ας μπούμε καλύτερα στο παιχνίδι, μέσα, να μας δούνε και στήν εξωτερικευμένη σοβαρή εκδοχή μας. Και τότε να ξαναδούμε τους εθνικοσ…… και τα μεγάλα μπράτσα που τρέμουν στα δύσκολα, τις γυαλισμένες αρβύλες των σαλονιών και ότι άλλο άνευ ιδιαίτερης αξίας. Βάλανε τον εθνικιστικό χώρο ολόκληρο κάτω οι πολιτικάντηδες αλλά και φοβούνται λένε τους αναρχο.… γιατί είναι υπολογίσημος αντίπαλος!!! Αν και το βλέπω πολύ δύσκολο ας μπούμε (καθαρά σαν εθνικιστικός χώρος) στο παιχνίδι όλοι και τότε θα δούμε τι ψάρια πιάνει ο καθένας. Γιατί αγαπητοί φίλοι η και συναγωνιστές αν θέλετε, ακούσαμε πάρα πολλά για δεκαετίες. Ουσιαστικά πράγματα δεν έχουμε δεί. Θέλουμε ποσοστά στον κόσμο (και μετά να τα αλλάξουμε όλα), αλλιώς δεν γίνεται τίποτα, με την πιτσιρικαρία δεν γίνεται τίποτα, απολύτως τίποτα!!! (Αν θέλετε πιστέψτε με αλλά είναι εμπειρία πολλών χρόνων αυτά που έγραψα). Γειά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/18 3:07 μ.μ.

      Σωστά μιλάς αλλά δεν νομίζω ότι άτομα που υπάρχουν μόνο στο διαδίκτυο αρκούμενοι μόνο στο να δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον και τίποτε πέραν αυτού θα καταλάβουν για ποίο πράγμα μιλάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/7/18 7:05 π.μ.

      >να μας δούνε και στήν εξωτερικευμένη σοβαρή εκδοχή μας.
      >Θέλουμε ποσοστά στον κόσμο (και μετά να τα αλλάξουμε όλα)

      με άλλα λόγια, πιό ξεκάθαρα: ελάτε να δείξουμε στον κόσμο ότι μοιάζουμε με ανθρώπους, και όταν πάρουμε την εξουσία ξαναγινόμαστε τα πηθίκια που πραγματικά είμαστε

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/3/18 10:58 μ.μ.

    Να μου επιτρέψει η διεύθυνση να επανέλθω για λίγο. Μετά τις ανωτέρω δύο (2) παρεμβάσεις μου με ημερομηνίες 25/2 και 3/3.

    Τώρα θα ήθελα να γράψω δύο λόγια για κάποια παιδιά που πιάσανε τελευταία και μάλιστα τέσσερεις (4) από αυτούς προφυλακιστήκανε, άλλοι τρείς (3) νομίζω αφεθήκανε με περιοριστικούς όρους και τέσσερεις (4) πέσανε κάπως ποιο μαλακά. Κάπως έτσι.

    Λοιπόν και είμαι και λίγο αυστηρός!! Τελειώστε με την κάθε σκέψη για τρομοκρατία και ανάκτηση χαμένου εδάφους μέσω βίαιων ενεργειών. Όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί η τρομοκρατία είναι ‘’καθαρά και μόνον κρατική υπόθεση’’. Μην είστε αφελείς, μην είστε καλοί βλάκες ότι κάτι θα καταφέρεται!! Διώξεις, προφυλακίσεις, δικαστήρια, έξοδα, απατεώνες δικηγόροι να χρυσοπληρώνονται, ψυχοφθόρες διαδικασίες που κρατάνε χρόνια και στο τέλος να καταντάνε τα δικά μας παιδιά ρετάλια και ξεχασμένοι από όλους.

    Οι αριστεροί τρομοκράτες έχουνε καλή κάλυψη. Σκοτώσανε τα δύο (2) παιδιά στο Νέο Ηράκλειο το 2013 και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας, επίσημα και αποτελεσματικά, να ψάξει την υπόθεση. Έχουνε βάλει δεκάδες εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γραφεία κλπ του εθνικιστικού χώρου και δεν βλέπει κανένας τίποτα!! Σκάνε αν το επιμερίσουμε δεκάδες βόμβες μολότωφ κάθε μέρα και τους πείραξαν οι 1-2 που είχανε οι δικοί μας!!! Έλεος!!! Πιάνουνε παιδιά …….ισταμένων σε διάφορα και απολαμβάνουν ασυλία ως μέλη του σοβιετικού η του βουλγαρικού, τσεχικού κλπ κομουνιστικού κόμματος με τις κόκκινες ταυτότητες που δεν τους κοίταζε κανένας (όχι να τους ακουμπήσει)!!!

    Ο ολιγάρχης μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο και δεν τολμάει να το αναφέρει κανένας ούτε σαν γεγονός. Ο ολιγάρχης. Το έγραψα για παράδειγμα, ξεκάρφωτο παράδειγμα. Η περιουσία του και τα χρήματα που έχει αντιστοιχούν στο ….10% του ελληνικού χρέους. Καταστάσεις τύπου….Κολομβίας με τους διάφορους Εσκομπάρ που διαπραγματεύονταν την ασυλία τους με εξόφληση μέρους του κρατικού χρέους. Προσοχή λοιπόν το ελληνικό κράτος στον ολιγάρχη Ivan!!!

    Η τρομοκρατία είναι κεφάλαιο της ιστορίας, Ευρωπαική ιστορία!! Η τρομοκρατία χρησιμοποιήθηκε από τους πειρατές, τους ολιγάρχες, τους τύραννους, τους δικτάτορες, απο την καθολική εκκλησία, από την αριστερά και τον κομμουνισμό με καλή επαγγελματική χρήση για τέλεια εξόντωση αντιπάλων. Είναι ξαναλέω κρατικές υποθέσεις αυτές η έστω των ολιγαρχών και των κρατούντων.
    Αφήστε τα. Επαναλαμβάνω, είναι μόνον και μόνον κρατική υπόθεση η τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της!!! Ο γιός του προέδρου της βουλής αγκαλιά με τη 17Ν. Και ας αφήσουμε το …..είναι ενήλικας……., τότε ας παραιτηθεί ο πατήρ!!! Πολλά τα παραδείγματα, πάρα πολλά.

    Να είστε ήρεμοι, ενωμένοι, αδελφωμένοι, γυμνασμένοι. Γυμναστείτε, μην δημοσιοποιείται τίποτα. Να προστατεύεται τούς δικούς μας, γυναίκες, παιδιά, κορίτσια, άνδρες ηλικιωμένους, ανήμπορους. Προτεραιότητα στους δικούς μας τώρα στους χαλεπούς καιρούς. Ετοιμότητα……

    Και πάλι γειά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις μπερδέψει την βούρτσα..... ο ολιγαρχης δεν έχει βγάλει μία απο εδώ για την ωρα χώνει ολα τα κανάλια παίζουν το όπλο του ιβαν. Σε αλλη χωρα ζεις?. Το noor1 με 2 τόνους πρέζας και 8 νεκρούς δεν παιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/3/18 5:06 μ.μ.

    Άσε μας ρε φίλε που σου φταίει ο Ιβάν, οι καναλαρχες και οι ολιγαρχες που σε κατέστρεψαν τόσα χρόνια τον πολεμάνε, όπως πολεμάνε όλοι αυτοί μαζί με τα παραμάγαζα τους - κόμματα, κανάλια, εφημερίδες, μκο - τον εθνικισμό. ΠΑΟΚ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/3/18 6:36 μ.μ.

    Η χρυσή αυγή δεν έχει απόλυτος καμία σχέση με την χρυσή αυγή του παρελθόντος ο Μιχαλολιάκος έκανε δηλώσεις μετανοίας αρνείται κατά αρχήν κατά επανάληψη ότι το κινημα ήταν καθαρά εθνικοσοσιαλιστικό ναζιστικό από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις τι γίνετε και με αυτους τους άχρηστους αλήτες προδότες πολιτικοί όλοι τους και η χρυσή αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/3/18 11:22 μ.μ.

    Δεν μπέρδεψα καμία …..βούρτσα. Ο ολιγάρχης και όλοι οι ολιγάρχες, καπιταλιστές κλπ κανένας τους δεν έχει βγάλει τα λεφτά του, τα χρήματα και τις τεράστιες περιουσίες από την εργασία του η τις ικανότητες του. Έπεσε ο κομμουνισμός και πήρανε την βιομηχανία των ανατολικών χωρών δωρεάν οι πρώην κομμουνιστές και τώρα γίνανε κύριοι σε ‘’ένα καθεστώς ανταγωνισμού και ελεύθερης οικονομίας’’. Γίνανε νέο-Ρώσοι, νέο-Βούλγαροι, νέο-Γιουγκοσλάβοι (καλοί πορτοφολάδες οι yugo!!, σε κλέβουνε και ούτε μετά δεν το καταλαβαίνεις). Αλλά και όλοι τους είναι ανθέλληνες, όλοι.
    Αλλά ένα παράδειγμα, μια παρένθεση ήτανε ο ολιγάρχης. Μία από τα ίδια αλλά σε άλλο χρώμα είναι και το noor1. Νομίζω από τους ναυτικούς του noor1 ότι δεν ζεί κανένας πλέον. Και αφού τα ξέρουμε εμείς, σαν τελευταίοι τροχοί……, τουλάχιστον εγώ τελευταίος τροχός είμαι, θα τα ξέρουν και άλλοι. Περάσανε και κάτι χρονάκια, σωστά? Τιμωρήθηκε κανένας? Στο μέλλον…..στο μέλλον……..στο μέλλον.
    Έχουνε πλέον μαζευτεί πάρα πολλά και γίνονται χιονοστοιβάδα. Από που να αρχίσεις?? Όσο για λύση αυτή τη στιγμή, με αυτούς που τριγυρνάνε στην εξουσία, δεν βλέπω λύσεις και θετικά πράγματα.
    Τα δικά μας παιδιά να προσέχουν πολύ σχετικά με βίαιες ενέργειες, όπως τα έγραψα και ποιο πάνω.
    (Επίλογος: Εγώ παλιός, πολύ παλιός είμαι στον εθνικιστικό χώρο και κάποια ηλικία την έχω. Και μόνον γράφω. Όποιος θέλει ας τα διαβάσει και ας προβληματιστεί. Δεν δημοσιοποιώ στοιχεία, δεν ψάχνω ακροατές η συνεργάτες. Δεν βρίζω και δεν προσβάλλω, Αν δεν μου αρέσει κάτι, δεν το διαβάζω, το κλείνω. Και ο νοών νοείτω…..).

    Γειά σε όλους……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/4/18 7:49 μ.μ.

    Πολλά σχόλια. Καλά εντάξει. Και τώρα τι?? Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν περπατάει στην Ελ-λάδα. Το έχουν πεί πολλοί και το είδαμε όλοι μας. 200-300 άτομα και ισχά ποσοστά. Αυτό είναι το ζητούμενο??

    Και που είναι οι γεροί εθνικοσ…. Να φτιάξουνε κάποια κίνηση, να σαρώσουνε και μετά αφού γίνουνε κυβέρνηση τα αλλάζουνε όλα. Μήπως δεν υπάρχουνε τελικά?, και όχι μόνο στα λόγια, με πράξεις και με αποτέλεσμα λέμε.

    Περάσανε πολλοί αρχηγοί και αρχηγίσκοι του φασισμού από την Ελλάδα. Οι ποιο πολλοί πήγανε στη ΝΔ, κάποιοι άλλοι σερνότανε από δώ και από εκεί με τη μεγάλη ιδέα να τους ακολουθάει και κάποιοι άλλοι αποσυρθήκανε χωρίς πολιτικό λόγο η επιρροή πλέον.

    Πολλοί φίλοι και συναγωνιστές (οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρουν) στρέφονται εναντίον της ΧΑ. Μα η ΧΑ πρέπει, ναι πρέπει να μπεί μέσα στο πολιτικό παιχνίδι, να μπεί στα πράγμα-τα.

    Σε όποιον δεν αρέσει ας κάνει ότι νομίζει.

    Όχι μόνο σχολιασμό χωρίς αποτέλεσμα.

    Η σωστή διαδικασία νομίζω ότι είναι κάπως έτσι: Δεν μου αρέσει……..το σχολιάζω (ναι)……..παρουσιάζω θέσεις και απόψεις……….και δημιουργώ/φτιάχνω κάτι καινούργιο και δυνατό το οποίο θα είναι πολύ καλύτερο από όλα τα καλά του κόσμου.

    Για να δούμε.

    Γειά σε όλους……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/6/18 1:50 μ.μ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟΝΧΩΡΟ ΣΦΑΓΗΣ ΧΊΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΝΗΡΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΙΑΣΤΕΣ!!!! Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥΣ ΔΥΝΕΧΑΡΕΙ!! ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/18 9:59 π.μ.

      Γράψε σωστά ελληνικά και μετά μπορείς να μας κουνήσεις το δάχτυλο!

      Διαγραφή
  14. Θανατος στα εβραιοκουμουνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.