Είμαστε Λύκοι και όχι Πρόβατα !

του Πλάτωνος.

Αν και διανύω την 4η δεκαετία της ζωής μου συνεχίζουν να μου αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες αλλά και οι ιστορίες τρόμου από συγγραφείς όπως ο Σερ Άρθουρ Κοναν Ντουλ , η Αγκάθα Κρίστι , ο Ζωρζ Σιμενόν η όπως ο μετρ του τρόμου ο Χαουαρντ Φιλιπς Λαβκραφτ ! Αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος φανταστικός ήρωας αλλά εγώ προσωπικά που καλούμαι να λύσω το μέγιστο μυστήριο τι στο καλό είναι αυτός ο ''Μαύρος Κρίνος'' και ποιοι κρύβονται από πίσω του !

Είναι μήπως οπορτουνιστές του Εθνικοσοσιαλισμού , είναι «αναρχοκομμουνιστοστρασσερικοι» , μήπως είναι τελικά ενδογήινοι , εξωγήινοι , και μήπως από το συγκεκριμένο ιστολόγιο κρύβεται η Μοσσαντ , η CIA , η ΜΙΤ , το ιντυμίντια ,
οι Ιλλουμινάτοι , οι Μασόνοι , οι Σιωνιστές , η Λευκή Αδελφότητα από την έρημο Τακλαμα(ς)κλαν , οι Skulls and Bones εν γένει όλες οι σκοτεινές και υποχθόνιες δυνάμεις που υποσκάπτουν τον ελληνισμό τα τελευταία 40.000 και βαλε χρόνια ;;

Και τώρα ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά ,τον συγκεκριμένο ιστότοπο τον δημιούργησαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αηδιάσει από το τέλμα που βρίσκεται ο Εθνικοεπαναστατικός χώρος που σιχάθηκαν τα μαγαζιά τα κάθε είδους μαγαζάκια , και τα παραμάγαζα ,τα αλληκοκαρφώματα , τις κόντρες που ουσιαστικά δεν γίνονται επειδή κάποιοι διαφωνούν σε θέματα ιδεολογίας , στρατηγικής και τακτικής αλλά για το ποιος θα είναι , για να πούμε τα πράγματα ωμά , ο νταβατζής του «χώρου» !



Σιχαθήκαμε τις συντηρητικές ‘’στροφές’’ , την αστικοπατριωτική νοοτροπία που προσπάθησαν να επιβάλλουν με γνωστές μεθόδους οι ‘’ελληνόψυχοι’’ και οι ‘’εθνικοφρόνες’’ λάτρεις της χούντας και της Μακρονήσου ( το μεγαλύτερο καρκίνωμα του χώρου μας είναι αυτοί οι τύποι ) , τις παρεούλες και τα φέουδα , τα κουτσομπολιά και την λάσπη που πέφτει όταν κάποιος αηδιασμένος από το τέλμα την κατάσταση , και την μιζέρια που μαστίζει το λεγόμενο χώρο πάει απλά στο σπίτι του. Πάνω από όλα κουραστήκαμε να προσβάλουν την αισθητική μας ΑΥΤΟΙ που έπρεπε '' Η αισθητική να είναι η ηθική τους '' !

Βαρεθήκαμε να προωθούν τον ταλμουδικό τύπου ''ρατσισμό'' που μισεί κάποιον μόνο και μόνο γιατί είναι διαφορετικός ! Και για να μην χαρούν οι επικριτές μας σαφέστατα για μας η έννοια Φυλή είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της Ιδεολογίας μας , πλην όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μισούμε κάποιον γιατί μαύρος , κίτρινος , η ερυθρόδερμος. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Λευκοί και Ευρωπαίοι δεν θα θαυμάσουμε το πολεμικό πνεύμα των Σαμουράι η τη φιλοσοφία του Λάο Τσε και του Κομφούκιου η δεν θα διαβάσουμε τα ποιήματα του Ομάρ Καγιάμ !

Και στην τελική νοιώθουμε μεγαλύτερη πνευματική συγγένεια με έναν μαχητή της Χεζμπολάχ , έναν μαχητή Καρέν , έναν Ζαπατίστα απ'οτι με τους εξ'αιματος συγγενείς βρετανούς τουρίστες που κάθε χρόνο επιδίδονται σε αναρίθμητες γελοιότητες στα ελληνικά νησιά η με τους WASP (WHIΤE AngloSaxon Protestants) Τεξανούς πετρελαιάδες οι οποίοι περιφρονούν τους Ισπανόφωνους και τους μαύρους αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από '' Εβραίοι που καταλώνουν χοιρινό κρέας''.

Και ναι οι εκπρόσωποι του Λευκού Ανθρώπου και της Ευρωπαϊκής Ψυχής δεν είναι οι ακαλαίσθητοι , μέθυσοι και ατάλαντοι rock stars και οι ακόλουθοι τους ( πραγματική ύβρις για κάθε πραγματικό Λευκό ). Ας διαβάσουμε λοιπόν και λίγο Έβολα και λίγο Γκενόν μπας και μάθουμε ότι εκτός της βιολογικής ( την οποία και υπερασπιζόμαστε ) υπάρχει και η Πνευματική Φυλή. Δεν αρκεί να είσαι Ευρωπαίος για να είσαι υπερήφανος Λευκός , αυτό λένε όλοι οι μεγάλοι μύστες και θεουργοί του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Βαρεθήκαμε να ακούμε για συνεργασίες των τάξεων δηλαδή για σύμπραξη με τα αστοκαπιταλιστικά καθιζήματα και τους νοικοκυραίους '' πατριώτες '' που αγαπούν όπως λένε το '' έθνος '' και τον σημερινό ‘’Ελληνικό’’ Στρατό – ναι τον ίδιο στρατό που καλύπτει τις δολοφονίες και ‘’αυτοκτονίες’’ φαντάρων - διαβάζουν Λιακό και άλλα γνωστά φυντάνια και στις εκλογές ψηφίζουν Ν.Δ. η ΛΑΟΣ !



Ναι είμαστε με το προλεταριάτο , με τους άνεργους τους εργάτες τους αγρότες τους φοιτητές και με αυτούς που δουλεύουν ανασφάλιστοι σε εργασιακές συνθήκες ''εθελοντικής'' δουλειάς. Και φυσικά ο χώρος δεν ασχολήθηκε καθόλου η αν ασχολήθηκε το έκανε επιφανειακά - έτσι για τηρήσουμε και τα προσχήματα - με τον σημερινό εργασιακό μεσαίωνα , με τα αισχρά προγράμματα Stage , την ενοικιαζόμενη εργασία , για μισθούς πείνας 300 , 400 η ακόμα και για 250 ευρώ…


Ας μην γελιόμαστε από αυτούς τους κολασμένους προλετάριους είναι που θα γεννηθεί η ιερή οργή και η νέα επαναστατικότητα και όχι από τα κακομαθημένα μικροαστικά και μεγαλοαστικά καλόπαιδα που προσπαθούν να το παίξουν κακοί.

Παρένθεση : Ας μην χαίρεται η ροζ αριστερά και οι ψευτοαναρχικοί , στην ουσία αντιφάδες , πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία της νεοταξικής σαβούρας ότι το ρεύμα των οργισμένων θα έλθει στην μεριά τους γιατί ο Επαναστατικός και Προλεταριακός Σοσιαλισμός δεν είπε την τελευταία του λέξη !

Η ιστορία , ας διαβάσουν και λίγο τον Σπέγκλερ , είναι πάλη εθνών και πολιτισμών αλλά και τάξεων ! Και τώρα που δεν υπάρχουν πραγματικοί αριστοκράτες αλλά ολιγαρχίες του πλούτου και κάποιοι εκφυλισμένοι απόγονοι της πάλαι ποτέ ένδοξης Πολεμικής Ευρωπαϊκής Αριστοκρατίας ήλθε η ώρα των γόνων της Εργατικής Τάξης , των νέων μαχητών ( οι εργάτες ήταν η πλειοψηφία στις τάξεις των Επαναστατικών λεγεώνων ) της Ευρώπης να γίνουν η πραγματική αριστοκρατία Αίματος Πνεύματος του Ξίφους και της Πένας του Ευρωπαϊκού Κόσμου.



Είμαστε αυτοί που αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε περιφερόμενους θιάσους από μνημόσυνο σε μνημόσυνο της σάπιας αστικής εθνικοφροσύνης , να τιμούμε αμφιβόλου επαναστατικότητας και ιδεολογίας άτομα και καταστάσεις αντί να τιμούμε τους ηρωικούς νεκρούς μας.

Είμαστε αυτοί που μας κούρασαν οι ψευτοκαθαρολόγοι κάθε είδους και οι ''ορθόδοξοι'' που βγάζουν φλύκταινες και λασπολογούν μέσα από τα γελοία έντυπα τους όταν ακούν για Ρεμ , Στράσσερ ,και οποιαδήποτε άλλη έκφανση και έκφραση του Επαναστατικού Σοσιαλισμού όπως ο Εθνικομπολσεβικισμός ή ο Εθνικοαναρχισμός λες και ο Ε/Σ πίστευε σε ορθοδοξίες και δόγματα.



Δεχόμαστε εδώ οποιοδήποτε πραγματικά αντικαθεστωτική σκέψη και γιατί όχι και την σκέψη της ‘’Νέας Δεξιάς’’ και της Συντηρητικής Επανάστασης. Όποια παιδάκια πιστεύουν ότι θα αναστήσουν τον Ε/Σ της περιόδου 1919-1945 με φαιά πουκάμισα , και φανφάρες κακέκτυπα των συγκεντρώσεων της Νυρεμβέργης πλανώνται πλάνη οικτρά, άλλωστε η Ιστορία επαναλαμβάνετε σαν φάρσα και εν πάση περιπτώσει το 99,9% των καθαρολόγων είναι φετιχιστές του χειρίστου είδους. Ίσως το νεο όχημα να δημιουργηθεί από την Σύνθεση φαινομενικά αντίθετων και συγκρουόμενων ρευμάτων που έχουν κοινή συνιστώσα την Φυλετική Ιδέα τον Σοσιαλισμό , την Παράδοση και την Κοινωνική δικαιοσύνη άλλωστε πολλές φορές ήταν δυσδιάκριτα τα όρια των ιδεολογικών μονοπατιών της Δεξιάς και της Αριστεράς χειρός τα οποία ίσως να οδηγούν στο ίδιο τέρμα από διαφορετικές αφετηρίες.

Κάποιοι ακόμα κατηγορούν τον ''Μαύρο Κρίνο'' και τους συντάκτες του ότι δεν είναι εθνικά " ευαίσθητοι ". Δεν ήταν όμως κάποιος εθνικά '' ευαίσθητος '' πριν 70 περίπου χρόνια που για λόγους εθνικής ''υπερηφάνειας'' αντιτάχθηκε στις Επαναστατικές δυνάμεις της Ευρώπης αλλά παράλληλα συνεργάστηκε άψογα με την σιωνοκαπιταλιστική υπερδύναμη ; Όλοι αυτοί οι εθνικά ''σκεπτόμενοι'' που θα τρέξουν να πανηγυρίσουν και με αμερικανικές σημαίες αν και όταν οι ΗΠΑ βομβαρδίσουν την Τουρκία - σκεπτόμενοι βέβαια ότι αυτό αποτελεί όφελος για εμάς – μας κατηγορούν λίγο πολύ για εθνικούς μειοδότες.

Τα έθνη στην εποχή μας δεν είναι κοινότητες κοινού αίματος , κοινής παράδοσης και κοινών αξιακών συστημάτων αλλά άθλιες μαζώξεις μαζανθρώπων , παραγωγών και όχι δημιουργών , καταναλωτών εφήμερων ανθρώπων που το μόνο σημάδι που αφήνουν στη γη που κατοικούν είναι η κοπριά τους ! Αυτά είναι τα σύγχρονα έθνη του σύγχρονου δυτικού κόσμου μετά το '45 άλλωστε πλέον σύμβολα και σημαίες δεν ανήκουν σε λαούς και πατρίδες αλλά στον παγκόσμιο αφέντη . Έτσι όπως έγραψε κάποιος :

" θα προσκυνάτε τα σύμβολα αλλά στο τέλος θα προσκυνάτε τα παγκόσμια αφεντικά ".

Μέχρι την επανακατάκτηση των εθνών και των πατρίδων μας από τον Παγκόσμιο δυνάστη η μόνη Πατρίδα μας είναι οι Σύντροφοι μας αλλά και όσοι πολεμούν , από όποιο κάστρο τον Καπιταλισμό !

Σ'αυτο τον ιστότοπο υγιούς παράθεσης και αντιπαράθεσης , ιδεολογικής παίδευσης ο καθένας "εχθρός" και φίλος είναι ευπρόσδεκτος να γράψει την άποψη του , όπως πράττω και εγώ , θέλω να πιστεύω ότι ίσως κάποτε βγει κάτι πραγματικά όμορφο και Επαναστατικό που δεν θα περιορίζεται μόνο στην εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου .

Ξέρω ότι με την γραφή μου στενοχώρησα και κάποιους Άξιους καθ'ολα Συντρόφους που έχουν παγιδευτεί εξαιτίας της αγνότητας της ψυχής τους σε λογικές που οδήγησαν και οδηγούν το Επαναστατικό Κίνημα σε αδιέξοδα , γι'αυτους άλλωστε το έγραψα , για να οργιστούν στην αρχή αλλά μετά την πρώτη ανάγνωση να σκεφθούν , να προβληματιστούν ότι ίσως '' υπάρχει κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας'' και ίσως να αρχίζουν να δραπετεύουν από τις στάνες ( Λύκοι πρέπει να'μαστε και όχι πρόβατα στην στρούγκα του κάθε τσοπάνη ) .

Και σ'αυτους το αφιερώνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.