Αυτόνομη Δράση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του φοιτητή Μίκη Μάντακα που στα 21 του δολοφονήθηκε απρόκλητα και εν ψυχρώ από σφαίρα «αντιφασιστών» μόνο και μόνο για τις πολιτικές αντιλήψεις του , τιμήσαμε τη μνήμη του σβήνοντας από την περιοχή των χώρων του Πανεπιστημίου Κρήτης συνθήματα που καλλιεργούσαν το έδαφος για παρόμοιες δολοφονίες από συμμορίες παρακρατικών που αυτοαποκαλούνται «αντιφασίστες».

Σε αντίθεση με τα συνθήματα του νεοταξικού μίσους , γράψαμε συνθήματα που καλούν σε πάλη και αλληλεγγύη των λαών ενάντια στη νέα τάξη , μια πάλη που και εδώ στην Κρήτη και παντού , κανένας μηχανισμός καταστολής της νέας τάξης , αστυνομίες , δικαστήρια παρακρατικές συμμορίες της νέας τάξης δεν πρόκειται να σταματήσει.






Επί της ευκαιρίας δημοσιεύουμε δέκα από τους χιλιάδες λόγους που δε θέλουμε ούτε στην Κρήτη ούτε πουθενά αλλού ομάδες «αντιφασιστών».

Γιατί οι «αντιφασιστικές» Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις της Ευρώπης χρηματοδοτούνται επίσημα με εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ , την Ευρωπαϊκή Ένωση το ίδρυμα Σόρος και από διάφορες πολυεθνικές και προβάλλονται με κάθε τρόπο από τις εφημερίδες των μεγάλων συγκροτημάτων του τύπου και της τηλεόρασης.

Γιατί οι «αντιφασιστικές» ομάδες ταυτίζονται με τις πολιτικές των ανοιχτών συνόρων για το κεφάλαιο και του σύγχρονου δουλεμπορίου που αποκαλούν «μετανάστευση», και χτυπάνε όποιον έχει διαφορετική άποψη ως «φασίστα», αντίστοιχα με το ΝΑΤΟ που βομβαρδίζει τους λαούς που έχουν μια τέτοια στάση.



Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και της Αγγλίας σκότωσαν μόνο με τις βόμβες τους και τις συνέπειές τους στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και στη Δρέσδη αντίστοιχα περισσότερους αμάχους από όλους τους Εβραίους που σκότωσε συνολικά η κυβέρνηση του Χίτλερ και συνέχισαν να δολοφονούν μαζικά λαούς για δεκαετίες , όπως στην Κορέα , το Βιετνάμ , το Αφγανιστάν , στο Ιράκ , την Παλαιστίνη , τη Γιουγκοσλαβία και σε όλο τον πλανήτη.

Ενώ υπάρχουν Ελληνικά κόμματα που συναντιούνται συνέχεια με τους εκπροσώπους αυτών των κυβερνήσεων ΗΠΑ -Βρεττανίας και των υπόλοιπων χωρών του ΝΑΤΟ και συνεργάζονται μαζί τους στενά , ή ανήκουν και στο ίδιο διεθνές πολιτικό μπλοκ, οι «αντιφασίστες » δεν έχουν ζητήσει ποτέ να βγουν εκτός νόμου και να κλείσουν τα γραφεία των κομμάτων αυτών , αλλά οργανώσεων που σε καμιά δομή της σημερινής εξουσίας δε συμμετέχουν ούτε εκπρόσωποί τους έχουν συναντηθεί με το Χίτλερ , ούτε ο Χίτλερ και το Γ’ Ράιχ είναι αυτοί που ελέγχουν σήμερα τη νέα τάξη πραγμάτων.

Γιατί αν υπήρχε μηχανή του χρόνου και ταξίδευε κανείς από το μακρινό παρελθόν στη σημερινή Ελλάδα , αν διάβαζε τους τοίχους με τα συνθήματα των «αριστερών» και «αντιεξουσιαστών» θα νόμιζε ότι οι Ναζί νίκησαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και είναι κυρίαρχοι σε όλο τον πλανήτη.



Ενώ οι νεοταξίτες ιμπεριαλιστές συνεχίζουν να απλώνουν τα δίχτυα τους στα Βαλκάνια, με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου και την πρόταση Νίμιτς , ενώ στο Κουρδιστάν οι Τούρκοι εισβολείς με την ανοχή των ΗΠΑ σφάζουν αμάχους και αντάρτες του PKK , ενώ στην Παλαιστίνη το Ισραήλ συνεχίζει να δολοφονεί μαζικά αμάχους και άνθρωποι να πεθαίνουν από την πλήρη έλλειψη ακόμη και των πιο βασικών φαρμάκων , ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ καταστρέφει τα ελάχιστα εναπομείναντα δικαιώματα στη συνταξιοδότηση και η ακρίβεια καλπάζει, οι «αντιφασίστες» διοργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες να για να σταματήσουνε τους «φασίστες» και τους «ναζί» !

Γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε ελεύθερα στον τόπο που ζούμε , ντυμένοι όπως μας αρέσει. Σε όλη την Ελλάδα, συμμορίες «φασιστοφάγων» χτυπάνε ανελέητα όποιον βρουν που η εμφάνισή του τους φαίνεται «φασιστική» , από το 19άχρονο παιδί που χαροπάλευε σε κώμα στο νοσοκομείο ή κοπέλες που βρέθηκαν μόνες και χτυπήθηκαν γιατί φορούσαν μπλουζάκι με την Ελληνική σημαία, μέχρι εκατοντάδες άλλα τέτοια περιστατικά. Βέβαια ποτέ δεν έχουν χτυπήσει άτομο που να φορούσε Αμερικανική σημαία ή Ισραηλινή , αλλά οι «σύντροφοι» τους διαδηλώνουν δημόσια κρατώντας τες, σε χώρες όπως η Γερμανία.


Γιατί μας ενοχλεί που κανένα από αυτά τα περιστατικά με εκατοντάδες απόπειρες δολοφονίας δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανείς , ενώ υπάρχουν εθνικοεπαστάτες καταδικασμένοι σε δεκαετίες φυλάκισης για «πολλαπλή απόπειρα δολοφονίας» είτε επειδή συνεπλάκησαν με «φασιστοφάγους» που συνάντησαν στο δρόμο τους , είτε επειδή φόρτωσαν σε αυτούς χτυπήματα της ασφάλειας ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι δεν ήταν εκείνοι που χτύπησαν.

Γιατί στηρίζουμε το δικαίωμα οποιασδήποτε ομάδας ανεξάρτητα με το αν συμφωνούμε ή όχι με το πολιτικό της πλαίσιο , να οργανώνει συγκεντρώσεις με αναφορές σε εθνικά και πατριωτικά ζητήματα , χωρίς να τις βγάζει παράνομες το κράτος και χωρίς να τις επιτίθενται με την ανοχή της αστυνομίας χιλιάδες παρακρατικοί δολοφόνοι οπλισμένοι με τσεκούρια ρόπαλα και σιδηρολοστούς.



Γιατί γνωρίζουμε ότι αν οι «φασίστες» που αναφέρεται στις αφίσες πρόσφατων «αντιφασιστικών» συγκεντρώσεων ότι τραυμάτισαν «αντιφασίστες» , αν δεν είχαν καταφέρει να αντιδράσουν πριν τους κατέβουν τα τσεκούρια στο κεφάλι τα σημερινά «θύματα» τραυματισμού που τους επιτέθηκαν κατά ορδές με την ανοχή της αστυνομίας , και ήταν σήμερα νεκροί , δε θα υπήρχε καμιά σχεδόν προβολή του γεγονότος στα δελτία ειδήσεων, όπως δεν έγινε καμιά αναφορά για όσους τραυματίστηκαν από «αντιφασίστες» που τους επιτέθηκαν οπλισμένοι εκείνη τη μέρα.

Γιατί αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι οι «φασίστες» που καίνε και καταστρέφουν τα ελληνικά πανεπιστήμια , τους υπολογιστές , τα εργαστήρια και τις βιβλιοθήκες υπονομεύοντας το άσυλο , όπως και περιουσίες πολλές φορές μικροεμπόρων και αυτοαπασχολούμενων βιοπαλαιστών , δίνοντας έτσι άλλοθι για την αύξηση των μέσων καταστολής όπως κάμερες, ενίσχυση της αστυνομίας , παρακολουθήσεις τηλεφώνων και νέα επικίνδυνα χημικά των ΜΑΤ.




Γιατί δε θέλουμε πλουσιόπαιδα που οι περισσότεροι δεν έχουν εργαστεί ούτε μισή ώρα στη ζωή τους , να χτυπάνε εργάτες που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί στις επιχειρήσεις των πατεράδων τους επειδή είναι «φασίστες».



ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.