Πως η ηγεσία των παγκόσμιων Καπιταλιστών παγίδευσε και την Ελληνική Αριστερά.


Εισαγωγικό σημείωμα της συντακτικής ομάδας :

Αφιερώσαμε αρκετό χώρο από το ιστολόγιο μας και αρκετό χρόνο για να απαντήσουμε με επιχειρήματα στα ψέμματα και την συκοφαντία που δεχτήκαμε από διάφορους κύκλους τις τελευταίες ημέρες.

Καταφέραμε να εκθέσουμε όλα εκείνα τα κέντρα που βάλθηκαν να μας ρίξουν απίστευτη λάσπη. Συνεχίζουμε απτόητοι με νέα κείμενα κατά του Καπιταλισμού και της Παγκοσμιοποίησης , υπέρ της Αλληλεγγύης μεταξύ των συντρόφων που μας στηρίζουν και με συνεχή ενημέρωση γύρω από την Αυτόνομη δράση μας.

Θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες νέα κείμενα που θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση στους αναγνώστες μας.

Τονίζουμε ότι τα κείμενα που φιλοξενούνται στο ιστολόγιο μας δεν είναι υποχρεωτικό να εκφράζουν το σύνολο της συντακτικής μας ομάδας.

Παράλληλα δίνουμε βήμα μέσα από το ιστολόγιο του Μαύρου Κρίνου σε όλους όσους νιώθουν τον Καπιταλισμό να τους πνίγει καθημερινά και να καταστρέφει το μέλλον όλων μας.

Σε όλους εκείνους που προβάλλουν μια διαφορετική πολιτική πρόταση για απεγκλωβισμό από τον Καπιταλιστικό Λαβύρινθο από όποιο πολιτικό επαναστατικό μετερίζι και αν προέρχονται.


Ακολουθεί κείμενο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου :


''Πως η ηγεσία των παγκόσμιων Καπιταλιστών παγίδευσε και την Ελληνική Αριστερά''.

Ζούμε εποχές μεγάλων ανατροπών! Τόσων που κανείς δεν είχε διανοηθεί ότι θα συντελεστούν με τέτοιες ταχύτητες. Οι εχθροί του λαού στις περιφερειακές καπιταλιστικές συγκροτήσεις ταυτίζονται με τους εχθρούς του έθνους ! Οι μεταλλαγμένοι είναι το νέο υποπροϊόν που κατακλύζει την πολιτική σκηνή.

Η πολιτική μεταμόρφωση είναι συχνό φαινόμενο. Η μετάλλαξη της πολιτικής ουσίας μορφοποιεί εκ νέου τα ιστορικά υποκείμενα. Η επίθεση γίνεται από τους ισχυρούς καπιταλιστικούς κύκλους με παγκόσμια δράση, ώστε με τήν «εκ των έσω», άλωση των κομμάτων της αριστεράς, να επιτύχουν λαϊκή νομιμοποίηση και αποδοχή.

Το ΠΑΣΟΚ περισσότερο και το ΚΚΕ εσωτερικού εν μέρει, υποτίθεται ότι εξέφρασαν την πατριωτική και ελληνοκεντρική κεντροαριστερά στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Το μεν ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε ολοκληρωτικά τα τελευταία 15 χρόνια και πέρασε στη όχθη της αμερικανικής σφαίρας επιρροής πολεμώντας και φιμώνοντας κάθε πατριωτική και διεθνιστική φωνή ( αντί για αλληλεγγύη με τους αμυνόμενους Σέρβους , συμμετείχε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας - αντί για αλληλεγγύη στους αμυνόμενους Άραβες, διευκόλυνε την απόσυρση των Σύρων από τον Λίβανο για χάρη του Ισραήλ ).

Οι θέσεις του για όλα τα εθνικά θέματα σε τίποτε δεν θυμίζουν, αλλά αντίθετα εναντιώνονται στις γραμμές που χάραξε ο Α Παπανδρέου. Με τη στάση του το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων (άνω ή νέα Μακεδονία) δεν χωρά αμφιβολία, ότι σέρνεται πίσω από τις εντολές των ΗΠΑ.

Ο Γ Παπανδρέου είναι σίγουρα ο πιο μεταλλαγμένος αρχηγός κόμματος στη Ελλάδα, μιας και πέταξε στα σκουπίδια την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου!! Το δε ΚΚΕ εσωτερικού, αφού έβγαλε την σημαία από το έμβλημα του,(το κάψιμο έγινε της μόδας), μετατράπηκε σταδιακά σε ευρωκομμουνιστικό και στην συνέχεια ευρωατλαντικό κόμμα. Η υπάρχουσα κάποτε νησίδα αριστερής και πατριωτικής έκφρασης του καταποντίστηκε ιδεολογικά από τις εσωκομματικές ίντριγκες.

Στο σύνολο της η νεωτερική - μετανεωτερική - «εκσυγχρονισμένη» αριστερά είναι πλέον στην αγκαλιά της νέας τάξης πραγμάτων και απολογητής-προωθητής της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.

Ο κ. Αλαβάνος έχει γίνει άτυπος βοηθός της κ Μπακογιάννη και τρέχει Σκόπια-Άγκυρα για να προωθήσει τις παροτρυνόμενες και συνταυτιζόμενες με τις ΗΠΑ κοσμοπολίτικες απόψεις του. Τα σύγχρονα πολιτικά γιουσουφάκια κάνουν όλα τα θελήματα..

Ο σύγχρονος καπιταλισμός εφεύρε ένα πολυσύνθετο ιδεολόγημα παγίδα (ανάλογο της θεωρίας των σταδίων) μέσω του οποίου εγκλώβισε την αριστερά σε παγκόσμιο επίπεδο :

«Την κατάργηση 1 ) των κρατικών συνόρων 2) των εθνών 3) των γλωσσικών διαφορών».

Στην θέση τους θα επέλθει : «1) η ανοικτή κοινωνία 2) ο πολυπολιτισμός 3) η αγγλική γλώσσα».

Αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο του μετακαπιταλιστικού και υποτίθεται προσοσιαλιστικού συστήματος!! Η ομοιομορφία που θα επικρατήσει, θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των καταναλωτικών προτύπων και συνηθειών, θα μειώσει τα κόστη και θα επιβάλει τον μονόδρομο των επιλογών.

Επιτέλους , λένε οι υπέρμαχοι του νέου δόγματος, «θα σταματήσουν οι εχθρικοί στην παγκοσμιοποίηση εθνικισμοί και οι κρατικές πολεμικές συγκρούσεις αντίστασης στο ΝΑΤΟ, που θα επιτίθεται όπου θέλει. Θα περιοριστεί δραστικά η ακατάληπτη πολυγλωσσία και θα έλθει σιγά-σιγά ο παγκόσμια ομοιόμορφος άνθρωπος απαλλαγμένος από μίση και έριδες». Αυτός «ο πολίτης του κόσμου» , (ιδιώτης κατ ουσία) , θα είναι ο ειρηνοποιός βοηθός της «παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης». (Ευφημισμός της παγκόσμιας δικτατορίας των αδίστακτων παγκοσμιοκρατόρων).

Οι τοπικοί πολιτισμοί, οι ιστορικοί λαοί, τα προαιώνια έθνη , οφείλουν να υποταχθούν στη πεφωτισμένη ηγεσία του πλανήτη οδηγούμενα στην λήθη της ιστορίας τους και την εγκατάλειψη των αξιών τους !!

Ο καπιταλισμός δηλαδή , αφού επεκταθεί παγκόσμια (ιμπεριαλισμός) , θα ωριμάσει και θα παραδώσει δήθεν εθελοντικά και σταδιακά , τα σκήπτρα από τους άπληστους, στους δικαιότερους(πεφωτισμένους) διαχειριστές της ανθρωπότητας !!

Αιχμή αυτής της χίμαιρας είναι το αναρχικό κίνημα των καλά οργανωμένων αντιεξουσιαστών. Ο παγκόσμιος ιστός της αράχνης έχει εξαπλωθεί και συντονίζεται με απόλυτη πειθαρχία , στρατιωτικό βήμα , βίαιες επιθέσεις και υπεράσπιση των κατευθυνόμενων προς μετεγκατάσταση πληθυσμών.

Δόρυ , τα πρώην σοσιαλιστικά σοσιαλδημοκρατικά και πρώην κομμουνιστικά κόμματα και οι ιδιώτες νεοφιλελεύθεροι ακτιβιστές. Ενίοτε μάλιστα σμίγουν όπως πρόσφατα :
Μάνος-Ανδριανόπουλος-Ανδρουλάκης-Δαμανάκη-Γ Παπανδρέου.

Ασπίδα , οι μεταφραστές-διανοούμενοι που θα αναλάβουν την ιδεολογική εκκαθάριση των αντιδράσεων και θα αποκρούσουν την αποκάλυψη του θεωρητικού ατοπήματος που επιχειρείται σε βάρος των λαών. Ποτέ ξανά , τόσοι πολλοί καθηγητάδες, δεν εντάχθηκαν στο ενιαίο σχέδιο αφελληνισμού- αποεθνοποίησης της εκπαίδευσης και δεν μήδισαν ομαδικά. Ποτέ δεν έχτισαν ταυτόχρονα τόσες βίλες και δεν αγόρασαν παράλληλα τόσα πανάκριβα αυτοκίνητα , ποτέ δεν είχαν τέτοιο θράσος και αντιεπιστημονικές εμμονές. Ποτέ παλαιότερα δεν τόλμησαν να μετατρέψουν σε ιδεολόγημα τόσα ψεύδη!

Σύμμαχοι , οι διεφθαρμένες, τυφλές κομματικές γραφειοκρατίες που υπακούουν σε κάθε εντολή που δίνεται άνωθεν προσδοκώντας μερίδια εξουσίας.

Οι υποδεέστεροι αυτοί τύποι , που τους πέφτουν τα σάλια στην θέα και την προσμονή μιας προσωπικής ανταμοιβής , είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το κόμμα-μειοδότη , ενάντια στα συμφέροντα του λαού και του έθνους !

Στόχοι προς υπονόμευση, διάβρωση και εξόντωση

1) η θρησκευτική συνείδηση και ταυτότητα ,

2) ο πολιτικός διεθνισμός και το αλληλέγγυο αίσθημα δικαίου των λαών που αντιστέκονται στην επίθεση

3) η ιστορική διαχρονική μνήμη και συνείδηση.

Μέσα , η κατασκευή τεχνητών μειονοτήτων, η σχεδιασμένη μεταναστευτική εγκατάσταση πληθυσμών. Το σχέδιο της μειονοτικής πολυδιάσπασης εκφέρεται ως δήθεν πολυπολιτισμός γκετοποιημένων φυλετικών και θρησκευτικών - παραθρησκευτικών ομάδων! Χρησιμοποιούνται επίσης τσιγγάνοι – ομοφυλόφιλοι - ψευδοεθνοτικές ομάδες - χρήστες ναρκωτικών - σωματέμποροι λαθρομεταναστών.

Σύμμαχοι , το μεγάλο κεφάλαιο , τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης , οι στρατολογημένοι πολιτικοί υπάλληλοι. Η καταλήστευση των εισοδημάτων από τα εξωφρενικά υπερκέρδη των τραπεζών δεν είναι τυχαίο γεγονός. Η ροή ενημέρωσης που φιλτράρει τις «εκτός γραμμής» απόψεις , τα δημοσιογραφικά επιτελεία που θυμίζουν σύσκεψη στρατιωτικών του πενταγώνου στο θάλαμο επιχειρήσεων. Οι λογής προσφερόμενοι πολιτικοί διεκπεραιωτές που συνηγορούν με αντάλλαγμα το αξίωμα, την υποστήριξη , την κάλυψη , την προβολή και ανάδειξη , την παροχή μερίσματος εξουσίας και χρήματος !!

Ενεργούμενα , οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, μανδύες περάσματος της «γραμμής». Το ποιοί έδρασαν για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είναι γνωστό , δείτε τους που και πώς πρωτοστατούν τώρα στην Ελλάδα !

Οι οργανώσεις δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων λογιζόμενων όμως, ως ατομικών. Οι πρωτομάστορες αυτοί , εκμεταλλευόμενοι τις κοινωνικές ευαισθησίες των πολιτών, τους μετατρέπουν άθελα τους σε όργανα εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων πχ στήριξη του αιτήματος για την νομιμοποίηση των σαηεντολόγων - πρακτόρων του NSI των ΗΠΑ.

Οι συμμετέχοντες σε μυστικές εταιρείες. Έχουν ιδρυθεί τόσες πολλές, που στρατολογούν όποιον συναντήσουν μπροστά τους , για να μυηθούν στα ανώτερα κλιμάκια που υποτίθεται ότι συνδέονται με την ελίτ των παγκοσμιοκράτορων.

Στα πλαίσια αυτά , η πολιτική έγινε μόδα και εκφέρεται με ελαφρύ ύφος , κούφιους εξυπνακισμούς και πομπώδεις πομφόλυγες. Η τηλεκρατορία αρέσκεται στο να βγάζει στο προσκήνιο αναλώσιμους, ρηχούς τύπους που «πουλάνε τηλεθέαση». Προκρίνουν μάλιστα, ακίνδυνους και «συμμορφωμένους προς τας υποδείξεις»!

Άκαπνοι και αβασάνιστοι νεόκοποι , που επιλέγονται από τα μέσα προβολής και ανάδειξης τους, οδηγούνται εν αγνοία τους στο προσκήνιο για να περάσουν τις ιδέες της νέας εποχής, που τους έχει διαποτίσει η νέα τάξη πραγμάτων. Κάποιοι άλλοι στέλνονται, μέσω πρεσβείας των ΗΠΑ, με υποτροφίες στα πανεπιστημιακά κέντρα επιλογής εκκολαπτόμενων διαχειριστών εξουσίας !

Ο ολοκληρωτισμός αυτός απειλεί την ύπαρξη του προοδευτικών ιδεών καθώς έχει εισχωρήσει και διαβρώσει το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Ήδη ετοιμάζεται μια νέα τεχνητή γενιά «αρχηγών» , μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί μετανάστες που θα εκπροσωπήσουν πρώτιστα την Αλβανική μειονότητα στους πολιτικούς θεσμούς και το κοινοβούλιο, ( Σχέδιο για ταχύτατη υλοποίηση τα προσεχή χρόνια ).

Η παραλυτική διείσδυση των καταλυτικών κοσμοθεωρήσεων της παγκοσμιοποίησης στις ιδέες της αριστεράς , (επινοήσεις διακεκριμένων καλοπληρωμένων κονδυλοφόρων) , την αφόπλισε ιδεολογικά και την αφομοίωσε στα πλαίσια ενός ιδιότυπου πολιτικού γενιτσαρισμού!

Ανίκανη πλέον να αντισταθεί παρδαλίζει επιφωνήματα ατομικών (νεοφιλελεύθερων ατομικιστικών) δικαιωμάτων, εγκαταλείποντας τα πολιτικά και εθνικά δικαιώματα !

Η χαμένη τιμή της αριστεράς έχει πλέον παραδοθεί στα χέρια των ιδεολογικών βιαστών της, που της ασκούν επιπλέον ένδικα μέσα για την πατρότητα των νόθων ιδεολογημάτων τους !

Η απάντηση στους μεταλλαγμένους είναι απλή , αυτά που πρεσβεύουν είναι πλέον γνωστά !

Δεν θα περάσουν ! Και για να είμαστε όμως σίγουροι, ότι ο ξυπνητός εφιάλτης δεν θα μας υπονομεύσει , σπεύσατε όλοι πάραυτα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.