Νέο κύμα γενοκτονίας των Παλαιστινίων στη Γάζα από τους Σιωνιστές.


του Μαύρου Λύκου.






Σήμερα 27 Δεκέμβρη 2008 , με την ανάληψη της προεδρίας από τον Ομπάμα , εκτυλίχθηκε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας επίθεσης.


Είχε προαναγγείλει την εξαφάνιση των "εχθρών του Ισραήλ" , μαζί με αρκετά άλλα τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/06/blog-post_08.html


Είχαμε αναγκαστεί τότε εμείς να μεταφράσουμε τις δηλώσεις Ομπάμα στα Ελληνικά , διότι ενώ είχαν γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον πλανήτη , στην Ελλάδα οι εφημερίδες , τα κανάλια , οι πολιτικές οργανώσεις δεν έγραψαν τίποτα ή σχεδόν τίποτα σχετικά !


Την περίοδο που έγιναν αυτές οι δηλώσεις , η νεοταξική αριστερά παρουσίαζε τον Ομπάμα ως ηγέτη με το "κοινωνικό πρόσωπο" . Την ίδια περίοδο η νεοταξική ακροδεξιά μιλούσε για τον "φιλέλληνα Ομπάμα" ...


Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά εδώ :


http://mkritis.blogspot.com/2008/11/blog-post_06.html



Ξεκίνησε λοιπόν σήμερα το Ισραήλ την επίθεση με πυραύλους σε κατοικημένες περιοχές της Γάζας και μάλιστα την ώρα που τα παιδιά σχολούσαν από τα σχολεία.


225 νεκροί καταμετρημένοι μέχρι στιγμής και εκατοντάδες τραυματίες.


Οι περισσότεροι άμαχοι και ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά. Χτυπήθηκαν μέχρι και ασθενοφόρα.


Οι ΗΠΑ καταδικάζουν απερίφραστα τις επανειλημμένες επιθέσεις με ρουκέτες και οβίδες όλμου εναντίον του Ισραήλ και θεωρούν τη Χαμάς υπεύθυνη για τη διακοπή της εκεχειρίας και την αναζωπύρωση της βίας στη Γάζα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


«Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί όσο απαιτείται και ανάλογα με τις εκτιμήσεις των διοικητών. Αντιμετωπίζουμε μια περίοδο που δεν είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη», είπε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπάρακ στο Reuters.




Που είναι τώρα αυτοί που μιλούσαν για "αυθόρμητη" "εξέγερση" μετά τη δολοφονία του 16άχρονου Αλέξη ;


Γιατί και τώρα που δολοφονήθηκαν πάνω από 200 άτομα δεν "εξεγείρονται" "αυθόρμητα" ;


Καμιά αναφορά μέχρι στιγμής στο κεντρικό του Ιντυμίντια ,
ενώ ανάμεσα σε δεκάδες συζητήσεις , κάποιος έχει δημοσιεύσει και δύο ειδήσεις στα Αγγλικά. Θα το βάλουν από αύριο ίσως, αφού χωνέψουν πρώτα τη γαλοπούλα σε κάποιο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστεια και με χριστουγεννιάτικο δέντρο φυσικά.


Γιατί μπορεί να κάψανε το δέντρο στο Σύνταγμα , ποτέ δεν καίνε όμως και αυτό του σπιτιού τους γιατί θα θυμώσει και θα τους κόψει τα λεφτά ο πλούσιος μπαμπάς και είναι σήμερα πανάκριβη η βενζίνη ( απαραίτητη για να οδηγούν τα δικά τους αυτοκίνητα , κάποιοι μάλιστα διαθέτουν και BMW , για να καίνε τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα των άλλων , αλλά και για τις μολότοφ γενικώς ) .


Και ας λένε ότι είναι "διεθνιστές" και ότι "όλα τα παιδιά του κόσμου είναι το ίδιο" για αυτούς. Και ας φοράνε στους λαιμούς τους την Παλαιστινιακή μαντήλα , βρωμίζοντάς την , γιατί θεωρούν ότι είναι τρέντι.


Εδώ έστειλαν στο νοσοκομείο μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της στη Θεσσαλονίκη, γιατί το κοριτσάκι φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία , και έχουν διαπράξει δεκάδες άλλες τέτοιες απόπειρες δολοφονίας. Σκεφτείτε να υπήρχε στην Ελλάδα κάποια οργάνωση αντίστοιχη της Χαμάς τι στάση θα είχαν απέναντί της στον "αντιφασιστικό" τους "αγώνα".



Γιατί αυτοί που έκαψαν τόσες μέρες όλο το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της Ελλάδας δεν "εξεγείρονται" και τώρα "αυθόρμητα" και δεν πάνε να κάψουν και την Ισραηλινή πρεσβεία ;



Ίσως γιατί κάποιοι από αυτούς έχουν συνηθίσει να διαδηλώνουν με της σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ και να καίνε τις Ελληνικές. Και ίσως γιατί οι υπόλοιποι , οι μη "αντιεξουσιαστές" , όπως λαθρομετανάστες , τσιγγάνοι , χούλιγκαν ποδοσφαιρικών ομάδων , εγκληματικές συμμορίες κλπ , για να "εξεγερθούν" "αυθόρμητα" , χρειάζονται πρώτα κάποιον να τους υποκινήσει προβάλλοντάς τους το στόχο που θα πάνε και αυτοί στη συνέχεια "αυθόρμητα" να χτυπήσουν , στη λογική "όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη".


Τέτοιοι υποκινητές "αυθόρμητων""εξεγέρσεων" μπορεί να είναι "αντιεξουσιαστές", τηλεόραση , παρακρατικοί , ξένες υπηρεσίες ... ή όποιοι έστειλαν τα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα σε κινητά στην πρόσφατη "αυθόρμητη εξέγερση" της Αθήνας καλώντας τον κόσμο να "εξεγερθεί".





( Η φωτογραφία δεν είναι από συγκέντρωση της Ισραηλινής ακροδεξιάς , αλλά από συγκέντρωση "αντιφασιστών" και "αντιεξουσιαστών" της Γερμανίας. )


Που είναι τώρα τα κανάλια με τις πολύωρες αναμεταδόσεις τους για το θάνατο του Αλέξη ;


Διακοσιες δολοφονίες μέχρι στιγμής και εκατοντάδες τραυματίες , όμως μόνο λίγα λεπτά στα δελτία ειδήσεων και παρουσίαση του θέματος που δίνει την εικόνα ότι ευθύνεται η Χαμάς και ότι το Ισραήλ αναγκάζεται να επιτεθεί για την ασφάλειά του !


Γιατί τα κανάλια όποτε θέλουν , μαζί με τη νεοταξική αριστερά , κατεβάζουν σε λίγα λεπτά χιλιάδες κόσμο στο δρόμο για όποιο θέμα θέλουν και ενάντια σε όποιο στόχο αυτοί θέλουν ... Τώρα όμως δεν έδειξαν ούτε εικόνες από τη Γάζα για να μην προκαλέσουν αυθόρμητες αντιδράσεις του κόσμου , ενώ στη ΝΕΤ στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων , όχι μόνο δεν έδειξαν καμιά εικόνα από την καταστροφή , αλλά έφτασαν να πουν ότι οι άμαχοι που σκοτώθηκαν στη Γάζα είναι ελάχιστοι !


Μιας και τα ελληνικά κανάλια δεν προβάλλουν τις εικόνες , δείτε τις ελάχιστες εικόνες που έδειξε για να κρατήσει τα προσχήματα αντικειμενικότητας το BBC.


Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και πάρα πολλά μικρά παιδιά.


http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7800985.stm


Και φυσικά καμιά αναφορά στις σελίδες της νεοταξικής ακροδεξιάς που έγραφαν για "φιλέλληνα Ομπάμα".


Στην ιστοσελίδα του Στόχου
, τη στιγμή που γράφουμε αυτό το κείμενο ως πρώτο θέμα υπάρχει ακόμα ανέκδοτο "Ο Λένιν στο Παρίσι" , ενώ είναι γνωστή η θέση τους ότι "είναι απαράδεκτο για Έλληνα εθνικιστή να φοράει Παλαιστινιακή μαντήλα"


Στη συνέχεια βέβαια , ίσως κάτι σχετικό θα αναγκαστούν να βάλουν , μετά από αυτά που γράψαμε εδώ και τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των αναγνωστών/πελατών τους.


Έτσι κάνουν συνήθως , όπως έκαναν π.χ. και με τη μνήμη του πρώτου νεκρού της ΕΟΚΑ , που την θυμήθηκαν από αναγνώστες τους που το διάβασαν στον Μαύρο Κρίνο και έτσι αναγκάστηκαν και έβαλαν δημοσίευση την επόμενη μέρα. Ίσως θεωρούν ότι δεν αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ο αγώνας της ΕΟΚΑ ενάντια στους Άγγλους "συμμάχους" τους , γι αυτό άλλωστε σχεδόν ποτέ δε βλέπουμε τέτοια κείμενα στις ιστοσελίδες τους , η ΕΟΚΑ αναφέρεται μόνο γενικά και αόριστα , χωρίς να αναφέρεται ενάντια σε ποιόν πολεμούσε ...


Και φυσικά καμιά "αυθόρμητη" "εξέγερση" από τη νεοταξική αριστερά και τους "αντιεξουσιαστές" , όταν δολοφονούνται στυγνά και προσχεδιασμένα διακόσιοι άνθρωποι. Από Δευτέρα οι εξελίξεις , που θα έχουν χωνέψει τη Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα.


Τη στιγμή που δολοφονούνται άμαχοι , θα βγάλουν σφυρίχτρες , κουδούνια , τύμπανα και χρωματιστές κορδέλες
ξανά στους δρόμους , τα έχουν για τα gay pride , τα φέρνουν και στις "αντιπολεμικές" πορείες τους. Πορείες που γίνονται "ενάντια στον πόλεμο" γενικά και όχι ενάντια στον εγκληματία , πορείες που εξισώνουν το θύτη με το θύμα.


Αλληλεγγύη στους Αγωνιστές της Χαμάς !

Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό !


Ο Αγώνας για το τσάκισμα του Σιωνισμού ξεκινάει από όλους αυτούς που τον εκπροσωπούν μέσα στην ίδια μας την χώρα !


Ξεσηκωθείτε - Εξεγερθείτε !


Εξεγερθείτε πραγματικά !


Όχι ενάντια σε περίπτερα , μικροέμπορους , και εργαζόμενους αλλά ενάντια στο σύστημα , τη Νέα Τάξη , τους παγκόσμιους και ντόπιους Σιωνιστές , και τα πολιτικά . δημοσιογραφικά και οικονομικά τσιράκια τους ανεξαρτήτως θρησκείας , ιθαγένειας και πολιτικής μάσκας , είτε αστικής είτε "αριστερής" , είτε "πατριωτικής" είτε οτιδήποτε.




Η φωτογραφία από τους Αυτόνομους Συντρόφους του Μαύρου Κρίνου Κρήτης :


http://mkritis.blogspot.com/2008/12/stop-zionism.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.