Οι Αυτόνομοι Σύντροφοι του Μαύρου Κρίνου στο πλευρό της Παλαιστίνης !






Το σύμβολο του Ισραήλ καίγεται συμβολικά ...





Η ΕΛ.ΑΣ. πάντα πιστός φύλακας του Ισραήλ ... ( a.c.a.b. )







Λευτεριά στην Παλαιστίνη !


Φονιάδες των Εθνών Σιωνιστές !


Την Δευτέρα το απόγευμα ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος για συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία των Σιωνιστών.



Χιλιάδες Έλληνες και ξένοι έδωσαν το παρών και διαδήλωσαν ενάντια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων.



Τα ακριβοπληρωμένα φερέφωνα των εφημερίδων και των καναλιών , οι προβοκατόρικες φήμες μέσω του διαδικτύου και η αποσιώπηση των γεγονότων δεν εμπόδισε χιλιάδες συμπατριώτες μας να σταθούν στο πλευρό των Αντισιωνιστών Αράβων και Παλαιστινίων.



Ανάμεσα τους αρκετοί Αυτόνομοι Σύντροφοι του Μαύρου Κρίνου από την περιοχή των Αθηνών και φίλοι της κίνησης μας οι οποίο στάθηκαν αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους και συσπειρώθηκαν στο Αντισιωνιστικό Παλαιστινιακό μπλοκ.



Φυσικά πολλοί από αυτούς που ουρλιάζουν και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα λεγόμενα "ανθρώπινα δικαιώματα" δεν είχαν καθόλου χρόνο για τους Παλαιστίνιους. Καλύτερα που δεν ήταν εκεί και για αυτούς και για εμάς. Άλλοι είχαν να χωνέψουν την γαλοπούλα λόγω των ημερών και κάποιοι δεν μπορούσαν να παραβούν τις εντολές των αφεντικών τους να ΜΗΝ προσέλθουν στην πορεία διότι μπορεί όπως έλεγαν να είναι «επικίνδυνη φάση» , «θα είναι κομμουνιστές» κλπ κλπ …



Μεγαλειώδης στιγμή το κατέβασμα του επίσημου συμβόλου του εκτρώματος που λέγεται Ισραήλ από τον περίβολο της πρεσβείας από τα χέρια ενός Σύριου αντισιωνιστή.



Η "Ελληνική" Αστυνομία απέδειξε για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο ότι αποτελεί το πιο πιστό τσιράκι των Σιωνιστών και έσπευσε να συλλάβει τον Σύριο σε κλάσματα δευτερολέπτου και να τον σύρει σε άμεση σύλληψη πριν προλάβει να πει το οτιδήποτε σε κανάλια που βρίσκονταν εκεί.



Όταν όμως η παρακρατική antifa ! χτυπούσε με βαριοπούλες τον Ηλία Β. στο Γαλάτσι η ΕΛ.ΑΣ. σφύριζε αδιάφορα και δεν έπραττε τίποτα. Στις προκλήσεις της αστυνομίας απάντησαν οι διαδηλωτές με το παραδοσιακό Παλαιστινιακό όπλο την βροχή από πέτρες.




Σύριοι , Παλαιστίνιοι , Ιρακινοί , Ιρανοί ανάμεσα τους και σύντροφοι του κόμματος Baath από την Συρία και το Ιράκ , σύντροφοι του SSNP της Συρίας - οι οποίοι και πρωτοστάτησαν στα επεισόδια ενάντια στην αστυνομία στην πρωτεύουσα της Συρίας - όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στους γαμψομύτηδες της μέσης ανατολής.



Το σκηνικό που ζούμε είναι σκηνικό θεάτρου. Ενώ στα πολυτελή έντυπα τους , στα κανάλια και στις συγκεντρώσεις τους οι γνωστοί δήθεν υπερασπιστές των Παλαιστινίων από κάθε γνωστή κομματική προέλευση και απόχρωση ωρύονται για την επιθετική πολιτική του Σιωνιστικού τέρατος , στον χώρο της συγκέντρωσης δεν υπήρξαν παρά ελάχιστοι σε οργανωμένες γνωστές πολιτικές ομάδες και αυτοί με αξιοθρήνητη παρουσία. Όλοι αυτοί που μιλούσαν για συνέχιση της «εξέγερσης» έλαμψαν δια της απουσίας τους - πράγμα που το περιμέναμε - και κράτησαν χαμηλούς τόνους ή απόλυτη σιωπή. Ακόμα και πιο οργανωμένες κινήσεις με σημαντικό αριθμό διαδηλωτών τήρησαν χαμηλούς τόνους δίνοντας για μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήρια τους στην αστική δημοκρατία.



Χαρακτηριστική στιγμή η πυρπόληση 2 Ισραηλινών σημαιών όπου οι γνωστοί ροζ «αριστεροί» και λοιποί «δημοκράτες» δεν πλησίασαν καν το αντισιωνιστικο μπλοκ αλλά κράτησαν αρκετά μέτρα ασφαλείας από το «τραγικό» για αυτούς συμβάν. Πραγματικά κάποιοι είναι για λύπηση.



Ενώ επίσημα αναγκάζονται να υποστηρίξουν έστω στα λόγια τους Παλαιστίνιους καίγεται η καρδιά τους όταν βλέπουν κάποιους «κακούς φασίστες» Παλαιστίνιους , «ισλαμοφασίστες» όπως λέει και το terminal 119 να καίνε το σύμβολο των γιων του Δαυίδ. Αυτόνομοι Σύντροφοι μαζί με ανένταχτους συμπατριώτες μας ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων αλλά με κοινό γνώρισμα το μίσος μας για την Ισραηλινή ιμπεριαλιστική πολιτική βροντοφώναξαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστινιακής αντίστασης και ενάντια στον Σιωνισμό.



Δεν έλειψαν από τον χώρο γνωστοί ρουφιάνοι δήθεν "διαδηλωτές" που στάλθηκαν από συγκεκριμένα κέντρα για να ανιχνεύσουν την κατάσταση. Επισημάνθηκαν άμεσα από αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και δεν πέτυχαν τον σκοπό τους.



Ακολούθησε ενημέρωση για την σιωνιστική κατοχή στον τερματικό σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω από Αυτόνομους Συντρόφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.