Αλληλεγγύη στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.του Νέστορος Τ.


Την ίδια στιγμή που ο «νεοέλληνας» ασχολείται με τα σκουπίδια της τηλεόρασης , τους πολιτικάντηδες και τα μετεκλογικά παιχνίδια των καπιταλιστών κάποιοι άλλοι πραγματικοί Έλληνες προσπαθούν να επιβιώσουν και να παλέψουν για μια καλύτερη ζωή.

Είναι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου , δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας εγκαταλειμμένοι από το επίσημο ελληνόφωνο κράτος του Γιωργάκη και του Κωστάκη , διωκόμενοι από την αλβανική αστυνομία και τα παρακρατικά τσιράκια του Μπερίσα.


Μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι οι καλύτεροι φίλοι του μαφιόζου Μπερίσα δεν είναι άλλοι από τα ηγετικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στο παρελθόν οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ ενίσχυσαν οικονομικά τον σημερινό καταπιεστή της Ελληνικής μειονότητας με πακτωλό χρημάτων.


Στις αρχές του μήνα ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία του κέντρου παραδοσιακών χορών και εθίμων «Πολιτιστική Κληρονομιά» να προχωρήσει σε αποστολή αλληλεγγύης για τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας σε συνεργασία με συλλόγους της Ελληνικής μειονότητας.

Ο στόχος ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν γίνετε περισσότερα τρόφιμα , ρούχα και χρήματα ώστε να καλυφτούν σε πρώτο πλάνο οι ανάγκες 400 οικογενειών από την Κορυτσά σε ένα σύνολο πληθυσμού 60.000 ατόμων.


Σε ελάχιστο χρόνο με πρωτοβουλία Αυτόνομων συντρόφων της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» συγκεντρώσαμε ποσότητα ρουχισμού σε άριστη κατάσταση και την παραδώσαμε στους υπεύθυνους του συλλόγου.

Όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα , το σύνολο των χρημάτων του ρουχισμού και των τροφίμων παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου και στους υπεύθυνους της διανομής.


Τα πολλά λόγια , οι πολύωρες ομιλίες και τα συνθήματα δεν βοηθούν τους μαχόμενους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.


Μην περιμένετε το παραμικρό από επαγγελματίες κομματάρχες «πατριώτες» , ψευτοελληνόψυχους φιλονατοϊκούς «εκδότες» , και όλους αυτούς που νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους τα εκλογικά παιχνίδια και τα συμφέροντα τους.


Στόχος μας πρέπει να είναι η αυτοοργάνωση και η αλληλεγγύη , και εμείς ως Αυτόνομοι Εθνικιστές και Σοσιαλιστές δεν μένουμε στα λόγια αλλά προχωρούμε σε πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου