Σε δρόμους , σχολεία , σχολές , γήπεδα , χώρους εργασίας υψώνουμε τα λάβαρα της Αντίστασης. «Λύκοι του Μοριά»: Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και νεολαία.«Λύκοι του Μοριά»


Την Τρίτη 13/10 έλαβε μέρος άλλη μια δυναμική παρουσία νέων Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών στο γήπεδο του Αστέρα Τριπόλεως με αφορμή τον αγώνα της Εθνικής ελπίδων ενάντια στην ομάδα της Λιθουανίας.Η Εθνική Ελπίδων διατήρησε την πολύ καλή επίδοση της και σε αυτό το παιχνίδι και κατάφερε να νικήσει 1 - 0 με γκολ του Κουτσιανικούλη στο ’78.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του Μαύρου Κρίνου και της Εθνικιστικής συσπείρωσης «Λύκοι του Μοριά» ενημέρωση συναγωνιστών της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου για την ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα.Είχαμε την ευκαιρία και σε αυτό το παιχνίδι να γνωρίσουμε πολλούς νεολαίους με έντονο το πατριωτικό συναίσθημα και εθνικοεπαναστατικές συνειδήσεις. Νέους που παρόλο το μικρό της ηλικίας τους αντιστέκονται με δύναμη και θάρρος ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στο δηλητήριο που διοχετεύει καθημερινά το κράτος είτε μέσω της τηλεόρασης και του life style είτε ακόμα και μέσα από το ανθελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Συμμετείχαν στην δυναμική παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου συναγωνιστές από Σπάρτη , Τρίπολη , Μεγαλόπολη και Καλαμάτα.


Να σημειωθεί ότι οι συναγωνιστές που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν ήταν όλοι ανένταχτοι ή αυτόνομοι Εθνικιστές και Ε/Σ αλλά κάποιοι από αυτούς υποστηρικτές οργανωμένων κινήσεων του «χώρου».Η παρουσία τους - τόσο την Τρίτη όσο και τις 2 προηγούμενες φορές - είναι η καλύτερη απάντηση στους συκοφάντες και λασπολόγους που διαδίδουν φήμες και ψεύδη σε σχέση με Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές που πλέον έχουν επιλέξει την αυτόνομη πολιτική δράση.Ως αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές και Εθνικιστές ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ με νέους συμπατριώτες μας και στρατιώτες / μαχητές των ιδεών του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού δεν έχουμε να χωρίσουμε το παραμικρό όπου και αν ανήκουν όποια παράταξη / κίνηση και αν στηρίζουν. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα τους πούμε σε ποιο μετερίζι θα πολεμήσουν για ένα καλύτερο αύριο. Μόνοι τους θα βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν.Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε για τους αυτόνομους / ανένταχτους συναγωνιστές τα διάφορα παπαγαλάκια κατά καιρούς όποιοι και αν είναι , σε όποια θέση και πόστο και αν βρίσκονται. Παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει είτε μέσα στο διαδίκτυο είτε έξω από αυτό με παρεμβάσεις , δράσεις και πολιτικές κινήσεις.Η επικοινωνία μας με δεκάδες συντρόφους από όλες τις αληθινά αντικαθεστωτικές ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ομάδες και συνιστώσες του Εθνικοεπαναστατικού χώρου η συνεργασία και η αλληλεγγύη δίνει το ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους αυτούς που επιδιώκουν να διαστρεβλώσουν τα πράγματα και να τα παρουσιάσουν μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Δεν θα αφήσουμε τους διάφορους τυχάρπαστους να παίξουν τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια πάνω στις πλάτες νέων συναγωνιστών.Ας ασχοληθούμε όμως ξανά με την πιο σημαντική παράμετρο της παρουσίας μας στο γήπεδο.

Δεν το κρύβουμε στο ελάχιστο ότι στο γήπεδο βρισκόμαστε για να στρατολογήσουμε νέους και νέες στις τάξεις του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού. Έτσι λοιπόν δεν πηγαίνουμε στις εξέδρες απλά για να φωνάξουμε κάποια συνθήματα αλλά προχωράμε μερικά βήματα ακόμα παραπέρα.
Βήματα που έχουν σχέση με την αυτοοργάνωση και την αυτόνομη έκφραση.Μακριά από εμάς τακτικές που δεν εξυπηρετούν στο παραμικρό και κινήσεις που έχουν αποδειχτεί στο παρελθόν λανθασμένες. Χρειάζονται κινήσεις ουσίας , κινήσεις με τακτική και ουσιαστικό στόχο τόσο στα γήπεδα όσο και στους χώρους εργασίας , στις σχολές στις γειτονιές και στα σχολεία.Πρέπει να είμαστε παντού , πολιτικά ευέλικτοι , κινούμενοι με τακτική και σωστή σκέψη αλλά και πολύπλευρο τρόπο δράσης με σκοπό την διάδοση του μηνύματος στις φλογερές ψυχές και συνειδήσεις.


Σαν λύκοι ανάμεσα στα πρόβατα της αστικής δημοκρατίας.Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία μελών της σ.ο. του Μαύρου Κρίνου και εκ μέρους του Εθνικιστικού Μετώπου «Λύκοι του Μοριά» - που αποτελεί μια νέα Παμπελοποννησιακή Εθνικοσοσιαλιστική συσπείρωση - προχωρήσαμε σε ευρεία διανομή δεκάδων cd-r με 17 εξαιρετικά μουσικά κομμάτια από γνωστές και αξιόλογες μπάντες της Ελληνικής Εθνικοσοσιαλιστικής σκηνής όπως :Pogrom , Boiling Blood , No Surrender , Mahen κα. με έντονο το αντικαπιταλιστικό στοιχείο στον στίχο.

Να σημειωθεί ότι η μαζική παραγωγή των cd-r πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία Αυτόνομων συντρόφων της Καλαμάτας.


Η μουσική αποτελεί άλλο ένα πολύτιμο όπλο και μέσο ( και σε καμιά περίπτωση σκοπό ) για την ακόμα μεγαλύτερη διάδοση των ιδεών μας.Παράλληλα με την ΔΩΡΕΑΝ διανομή της μουσικής σε νέους και νέες μοιράσαμε κάρτες με στοιχεία επικοινωνίας. Μπορεί να φαίνεται παράξενο σε μερικούς συναγωνιστές αυτή η κίνηση αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο σημερινός νέος / νέα είναι άκρως εγκλωβισμένος / η στους ρυθμούς μιας παρανοϊκής νεοελληνικής κοινωνίας , προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε ρυθμούς εξωφρενικούς. Πέρα από την κοροϊδία με τις δεκάδες ώρες στα φροντιστήρια , με ένα εκπαιδευτικό σύστημα να ζητάει όλο και περισσότερη υποταγή στις πρακτικές του σάπιου δημοκρατικού κόσμου είναι λογικό κάποιες φορές να μην ξέρει πως και που θα βρει αυτούς τους «καταραμένους φασίστες».Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι υπάρχουν νέοι και νέες που δεν διαβάζουν εφημερίδες του «χώρου» ή περιοδικά και εθνικιστικά φάνζιν , υπάρχουν δεκαεξάχρονοι και δεκαεπτάχρονοι που δεν ξέρουν ή δεν τολμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.


Άρα είναι στο χέρι μας να τους δείξουμε και τον τρόπο να έρθουν σε επαφή μαζί μας αλλά και πάνω από όλα να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι καθημερινά το ανθελληνικό κράτος του Γιωργάκη και του Κωστάκη , τα μμε , το σχολικό σύστημα και η πλειοψηφία των καθηγητών δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να σφίγγουν γύρω από τα χέρια τους όλο και πιο πολύ τις χρυσές χειροπέδες της σάπιας καθεστωτικής νοοτροπίας και ανθελληνικής ψευτοδιανόησης.Εθνικοσοσιαλιστική Συσπείρωση «Λύκοι του Μοριά»Καλούμε Τους Λύκους Σου
Καλούμε τους λύκους σου
Και καλούμε την λόγχη σου
Καλούμε και τους δώδεκα


Απ' τον ουρανό κάτω 'δω σε μας.
Προ πάντων καλούμε Εσένα.
Τώρα έρχεται το άγριο κυνήγι,
Τώρα ας ηχήσει το κέρας ξανά,


Κανένας θρήνος για τους νεκρούς.
Ο εχθρός έχει ήδη πέσει
Πριν το πρωϊνό ξεπροβάλει.
Το θήραμα δεν έχει όνομα,


Ο εχθρός δεν έχει πρόσωπο,
Το σφάγιο δίχως σπορά,


Δίκαιο είναι το δικαστήριο.
Παρελθόν πια η συγκομιδή,
Η ήρα καθημερινά πωλείται,
Τα κοράκια τώρα απαιτούν
Την οφειλόμενη τους μερίδα.


Το κυνήγι έχει ξεκινήσει:
Τώρα, Κύριε, η δόξα σου
μας στηρίζει!

Friedrich Hielscher


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου