Οι Αυτόνομοι της μητροπολιτικής Ελλάδος στο πλευρό των Ελληνοκυπρίων συναγωνιστών.




Εδώ και χρόνια οι Αυτόνομοι σύντροφοι της μητροπολιτικής Ελλάδος έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τους Αυτόνομους συντρόφους της Κύπρου.


Οι ιδιαίτερες συνθήκες της νήσου που όλοι γνωρίζουμε και κυρίως η ανοιχτή πληγή της τουρκικής εισβολής και κατοχής μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σφυρηλατήσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την «αυτόνομη» σχέση.



Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για την πρόσφατη τραγωδία στο νησί επικοινωνήσαμε με τις «Μαύρες Ταξιαρχίες» που αποτελούν την πιο δυναμική αυτόνομη εθνικιστική έκφραση στο νησί.



Ακολούθησε μερικές ώρες μετά το συμβάν άμεση ενημέρωση μέσω των ελληνικών εθνικιστικών ιστολογίων σχετικά με τα γεγονότα και προβλήθηκε η παρουσία των συναγωνιστών στις αντικαθεστωτικές εκδηλώσεις.



Καταφέραμε ως ένα σημείο να σπάσουμε την συνομωσία σιωπής των καθεστωτικών ΜΜΕ και να προβάλλουμε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.



Τονίζουμε ότι οι ανένταχτοι / αυτόνομοι σύντροφοι πρωτοστάτησαν στις εκδηλώσεις ενάντια στο φιλοσιωνιστικό καθεστώς και σήμερα όπως μαθαίνουμε όχι μόνο έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ανάμεσα στους μαχόμενους Έλληνες της νήσου αλλά πρωτοστατούν συνεχώς στην ενίσχυση του εθνικοεπαναστατικού ρεύματος που δείχνει να έχει και πάλι μια σημαντική άνοδο στο νησί.



Νεότερες πληροφορίες που μας μετέφεραν αυτόνομοι σύντροφοι της Κύπρου αναφέρουν ότι οι αντικαθεστωτικές πορείες / εκδηλώσεις στο νησί όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει αλλά συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα ενόψει της 20ης Ιουλίου αναμένονται περισσότερες και πιο δυναμικές αντικαθεστωτικές παρεμβάσεις.



Οι συνειδητοποιημένοι εθνικιστές είναι ήδη στις επάλξεις και καλούν σε μεγαλειώδεις πορείες στις πόλεις της Κύπρου τις αμέσως επόμενες ημέρες τόσο με αφορμή την ημέρα της εισβολής όσο και για το κρατικό έγκλημα στο Μαρί.



Το ΑΚΕΛ και οι συνοδοιπόροι του απέναντι στην εθνικολαϊκή οργή έχει επιλέξει να στρατολογήσει για πολλοστή φορά τους φανατικούς οπαδούς του και για αυτό πρέπει όλοι οι σύντροφοι να προετοιμαστούν καταλλήλως και να καλέσουν σε πανστρατιά τους σκεπτόμενους Έλληνες της Κύπρου.



Το καθεστώς του Χριστόφια δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας τοποτηρητής των Αμερικανικών και Ισραηλινών συμφερόντων στην περιοχή και υβριστής των Εθνικοεπαναστατικών παραδόσεων της νήσου από την στιγμή μάλιστα που επιλέγει να συνδιαλλαγεί με τους εισβολείς του 1974.



Όλα τα αστικά κόμματα της Κυπριακής βουλής φέρουν άμεσα τις ευθύνες για την κατάσταση στην Κύπρο και ο Ελληνοκυπριακός λαός οφείλει να συγκρουστεί με το καθεστώς και να αποτινάξει τον αγγλικό αμερικανικό ισραηλινό και τουρκικό ζυγό.



Καλούμε τους συναγωνιστές να οργανώσουν ομάδες νομικής προστασίας ενόψει των επερχόμενων ημερών, να υιοθετήσουν τακτικές αντιμετώπισης απέναντι στα κυπριακά ΜΑΤ και να καταγγείλουν μέσω του ραδιοφώνου της τηλεόρασης και του διαδικτύου το προδοτικό καθεστώς του Χριστόφια.



Καλούμε τους εν ελλάδι συναγωνιστές να στηρίξουν και να δείξουν με κάθε μέσο την αλληλεγγύη τους προς τους μαχόμενους Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές της Μεγαλονήσου και να επικοινωνήσουν με την αυτόνομη έκφραση «Μαύρες Ταξιαρχίες».



Τέλος παρόλο την γνωστή στάση της ηγεσίας του ΕΛΑΜ καλούμε τα σκεπτόμενα μέλη της εν λόγω οργάνωσης που γνωρίζουν και ποιος είναι ο εχθρός και πως μπορούν να τον πολεμήσουν να δείξουν ΑΝΥΠΑΚΟΗ απέναντι στις αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματος τους και να ενωθούν με τα αδέρφια τους που συμμετέχουν στις αυτόνομες / ανεξάρτητες / αντικατοχικές κινήσεις.



Αμέσως μετά να πορευθούν όλοι μαζί στο μέτωπο όπου η εθνικολαϊκή οργή ΑΠΑΙΤΕΙ την τιμωρία των προδοτών και των γραικύλων.



Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της νήσου υπηρετεί μέσω του ΝΑΤΟ τους Αμερικανοσιωνιστές δολοφονεί αθώους βάζει σε κίνδυνο απλούς πολίτες και υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων και κυρίως του Σιωνιστικού Ισραήλ.



Οι εθνικιστές όχι μόνο δεν ανέχονται τις επιταγές των Σιωνιστών και των υποτακτικών τους αλλά οφείλουν να παλέψουν για την ανατροπή του Χριστόφια και την Εθνικιστική Επανάσταση.



Τίποτα δεν έχει τελειώσει στο νησί και προς απογοήτευση πολλών η οργή για τα συμβάντα στο Μαρί μπορεί να γίνει η απαρχή για εξελίξεις.



Οι σύντροφοι στο νησί ας γνωρίζουν ότι για εμάς η Κύπρος ουδέποτε υπήρξε μακρινός προορισμός αλλά άλλο ένα σκλαβωμένο κομμάτι της Πατρίδας μας και να ναι σίγουροι ότι εκατοντάδες Ελλαδίτες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να σπεύσουν στο νησί σε μια νέα επιχείρηση ΝΙΚΗΣ.




Ελλάς και Κύπρος έξω από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση



Έξω οι βάσεις των Άγγλων



Κύπρος Γη Ελληνική !



Αυτόνομη Κίνηση «Μαύρος Κρίνος»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.