Ο Anders Behring Breivik και το μακελειό στην Νορβηγία: μια άλλη άποψη για τα γεγονότα.

του Αλεξόπουλου Στέλιου.



«Νεοναζί» «εθνικιστής» και «ακραίος ρατσιστής» γράφουν τα πρωτοσέλιδα των καθεστωτικών εφημερίδων κάτω από την φωτογραφία του 32χρονου Νορβηγού Anders Behring Breivik ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία 96 ατόμων στο νησί Ουτόγια και την βομβιστική επίθεση στο Όσλο που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 7 ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων.




Είναι όμως τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν ή κάποιους τους βολεύει αυτή η οπτική γωνία ;



Παιδί χωρισμένων γονιών από την ηλικία του ενός έτους, εσωστρεφής και με έντονες διαταραχές προσωπικότητας. Οι γονείς του μέλη του αριστερού εργατικού κόμματος όπως και τα θύματα του. Ο ίδιος στην εφηβεία του είχε «κολλητό» φίλο έναν νεαρό Πακιστανό σύμφωνα με μαρτυρίες ενώ υπήρξε πρώην μέλος του κυβερνώντος κόμματος και συμπαθών - αν όχι κανονικό μέλος - των μασονικών στοών της Νορβηγίας. Στο διαδίκτυο δήλωνε υποστηρικτής του Ισραήλ, φανατικός αντιφασίστας και εχθρός του Ισλαμισμού.


Θαυμάζει όπως έχει ο ίδιος δηλώσει τον αντιναζί «σαμποτέρ» και «αντιστασιακό» Max Manus και τον γνωστό αλκοολικό πολιτικό και σφαγέα των Boers της Νοτίου Αφρικής Winston Churchill αλλά και τον «ευρωπαίο» αστό δεξιό πολιτικό Geert Wilders από την Ολλανδία ο οποίος και αυτός κατά τύχη είναι φανατικός φίλος του Ισραήλ και για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.


Χόμπι του ανάμεσα σε άλλα ο τζόγος και κυρίως το χρηματιστήριο (!) η αγαπημένη του ταινία είχε να κάνει με πρωταγωνιστές μπάτσους της Νέας Υόρκης ενώ του άρεσε να φωτογραφίζεται με την επίσημη στολή της Νορβηγικής μασονικής στοάς στον καθρέφτη.


Να σημειωθεί ότι την ώρα που εκτελούσε τα ανήλικα θύματα του παρουσιάστηκε στους ανυποψίαστους παρευρισκόμενους με τα διακριτικά της Νορβηγικής αστυνομίας και όχι με κάποια εθνικιστικά σύμβολα ή με στρατιωτικές παραλλαγές. Κλασσική περίπτωση ενός ανθρώπου που θέλει να κρύβει το «εγώ» του πίσω από στολές στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλοτε ενός μπάτσου και άλλοτε ενός μασόνου.


Σήμερα που το δικαστήριο αποφάσισε να διεξαχθεί η δίκη του ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να φορέσει κάποια στολή (μάλλον την μασονική να υποθέσω…) ενώ παράλληλα απαιτεί να βγάλει και διάγγελμα στους Νορβηγούς. Παραλήρημα ενός ανθρώπου που ενώ προσπαθεί να δείξει ότι είναι ένας «πατριώτης» και υπερασπιστής της «χριστιανικής» παράδοσης της Ευρώπης (!) δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα βιολογικό προϊόν της ίδιας της σύγχρονης νορβηγικής πολυφυλετικής δημοκρατίας και του καπιταλισμού.


Παράλληλα η βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Νορβηγικής πρωτεύουσας δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως όπως τι εκρηκτικά και ποια τεχνογνωσία χρησιμοποιήθηκαν κ.α. Εντύπωση προκαλεί τόσο η ευκολία του δράστη - ή των δραστών - να τοποθετήσει την βόμβα σε μια περιοχή με αυξημένη την επιτήρηση από κάμερες όσο και ο ελάχιστος χρόνος που χρειάστηκε για να βρεθεί στο νησί και να προχωρήσει στις δεκάδες δολοφονίες.


Βρέθηκε στο νησί ελάχιστα λεπτά μετά την εσπευσμένη αναχώρηση πρώην κορυφαίας Νορβηγίδας πολιτικού που παρευρέθηκε για ομιλίες εκεί (οι υπερβολικές συμπτώσεις συνεχίζονται συν το γεγονός ότι οι κρατιστές δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί στο νησί δεν υπήρχαν αστυνομικοί όπως σε παλαιότερες εκδηλώσεις !)


Ένα σημείο που δεν έχει προβάλλει κανείς είναι το γεγονός του οπλισμού του δράστη (ουδείς αναφέρει πόσα και ποια όπλα χρησιμοποίησε ακριβώς), πως μπόρεσε να έχει μαζί του τόσο μεγάλο φόρτο εφεδρικών πυρομαχικών και πως τα προώθησε στο νησί, αν είχε συνεργούς ή όχι και πως μπορεί ένας άνθρωπος χωρίς καμιά στρατιωτική εκπαίδευση να εκτελέσει δεκάδες ανθρώπους σε μια έκταση 100 στρεμμάτων γεμάτη δέντρα και θάμνους με τόση ηρεμία καθαρό μυαλό και τακτική σε ελάχιστη μάλιστα ώρα θυμίζοντας πληρωμένους επαγγελματίες δολοφόνους ή εκπαιδευμένους πράκτορες.


Οι δυνάμεις καταστολής της εν λόγω χώρας διαθέτουν τις πλέον ταχυκίνητες δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη σε ξηρά και κυρίως στην θάλασσα. Σκέψεις προκαλεί η δήλωση των Νορβηγών ότι το ένα και μοναδικό ελικόπτερο στη περιοχή είχε βλάβη την ημέρα εκείνη και ότι δεν έβρισκαν βάρκα να επιβιβαστούν οι ένοπλοι commandos την στιγμή που εκτός των δυνάμεων της αστυνομίας το Νορβηγικό πολεμικό ναυτικό διαθέτει επίλεκτους αμφίβιους καταδρομείς - σύνδεσμος εδώ - με μεγάλη πολεμική εμπειρία και έχει στην διάθεση του δεκάδες φουσκωτά και ταχυκίνητα πλοιάρια στην περιοχή του συμβάντος.


Η υπόθεση θυμίζει ανάλογες περιπτώσεις που και πάλι είχαν κατηγορηθεί εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές για δολοφονίες και αποδείχθηκε τελικά μετά από πολλά χρόνια ότι οι εκτελεστές τέτοιων πράξεων ήταν ή ψυχοπαθείς ή μασόνοι ή ισραηλινοί πράκτορες.


Είναι τυχαίο ότι από τις πρώτες χώρες αν όχι η πρώτη που έσπευσε να στείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα στους Νορβηγούς ήταν το Σιωνιστικό κράτος ;


Το μανιφέστο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ενώ βρίθει από αοριστολογίες εμπεριέχει ανάμεσα σε άλλα τα κλασσικά συνθήματα ενάντια στον Φασισμό τον Μαρξισμό και τον Ισλαμισμό ενώ παράλληλα έχει συγκεκριμένες «αντιναζιστικές» θέσεις και απόψεις.


Γράφει ο ίδιος:


“I consider myself to be an anti - racist, anti - fascist and anti -Nazi”


“Whenever someone asks if I am a national socialist I am deeply offended. If there is one historical figure and past Germanic leader I hate it is Adolf Hitler.


If I could travel in a time - machine to Berlin in 1933, I would be the first person to go with the purpose of killing him”


Είναι ξεκάθαρο για όσους δεν φορούν παρωπίδες. Ο δράστης είναι γέννημα θρέμμα της καπιταλιστικής φιλοσιωνιστικής νορβηγικής κοινωνίας. Οι πολυφυλετικές πολυπολιτισμικές χώρες έχουν μεγάλο αριθμό πολιτών με ψυχολογικές διαταραχές (1η σε αυτοκτονίες η Σουηδία) σε σχέση με άλλες που είναι εθνολογικά πιο «συμπαγείς» και φυσικά επιδεικνύουν τεράστιο αριθμό διαφυλετικών συγκρούσεων ανάμεσα στους πληθυσμούς.


Συμφέρει πολλούς και κυρίως τους Σιωνιστές το μακελειό στην Νορβηγία. Από την μια μεριά οι δημοκράτες και οι επαγγελματίες αντιφασίστες θα βρουν την ευκαιρία να επιτεθούν στον ανερχόμενο εθνικιστικό Νορβηγικό κίνημα προχωρώντας σε απαγόρευση οργανώσεων και καταστολή και από την άλλη όλοι όσοι πιστεύουν ότι η βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο είναι έργο Ισλαμιστών θα σπεύσουν να ενισχύσουν οργανώσεις που διακρίνονται καθόλου τυχαία για την φιλοισραηλινή τους πολιτική και τακτική. Οι θεωρίες για τα πετρέλαια και τον ρόλο της χώρας στην εξόρυξη υποθαλασσίου πλούτου είναι και αυτές τροφή για σκέψη.


Ακόμα όμως και αν είναι έργο Ισλαμιστών η βόμβα - ήδη την ανάληψη ευθύνης την έχει αναλάβει η οργάνωση Ansar al Jihad Alami ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ γεγονός που κρύβουν οι πάντες - και πάλι την ηθική ευθύνη την έχει η δημοκρατία και οι «αντιρατσιστές» στην Νορβηγία και το πολιτικό σύστημα εξουσίας τόσο για την αποδοχή και έγκριση αιτήσεων ασύλου χιλιάδων ατόμων από ασιατικές χώρες με βεβαρημένο ποινικό μητρώο και συγκεκριμένο θρησκευτικό υπόβαθρο στις χώρες τους (ουαχαμπιτισμός παρακλάδι του Ισλαμισμού και πάντα το μακρύ χέρι των φιλοσιωνιστών εμίρηδων στην Ευρώπη) αλλά και για την στρατιωτική συμμετοχή της χώρας σε όλες τις ενέργειες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. που στρέφονται ενάντια σε έθνη που μάχονται τον Σιωνισμό και τον Αμερικανισμό.


Ο καπιταλισμός δημιούργησε «εβραϊκές» κοινωνίες με ελάχιστους συνεκτικούς δεσμούς ανάμεσα στα άτομα που τις αποτελούν, ο καθεστωτικός «αντιρατσισμός» προώθησε την αγελαία βία ανάμεσα σε εθνοτικές ομάδες που δεν μπορούν να συμβιώσουν στην ίδια χώρα με αποτέλεσμα την εξαθλίωση και την εκμετάλλευση όλων .


Τίποτα δεν θα αλλάξει στην Νορβηγία αν οι ντόπιοι Πατριώτες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές δεν πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και δεν πετάξουν έξω από την χώρα τους με τις κλωτσιές τους πράκτορες των Αμερικανών τους ιμάμηδες της Σαουδικής Αραβίας τους Τέκτονες και τους Σιωνιστές.


Τα τυφλά χτυπήματα βίας απέναντι σε ανήλικους και τυχαίους περαστικούς είναι κύριο χαρακτηριστικό δράσης σιωνιστικών φιλοσιωνιστικών και καθεστωτικών οργανώσεων με παράδειγμα τις σφαγές λευκών από οπαδούς του τέκτονα Μαντέλα στην Νότια Αφρική (βόμβες σε σχολεία λευκών), τις επιθέσεις σε άοπλους πολίτες που διεξήγαγε η αγγλική φιλοσιωνιστική UVF στην Βόρεια Ιρλανδία, τις σφαγές των Παλαιστινίων από την σιωνιστική «Ιργκούν» και «Στερν» του Μενεχέμ Μπεγκίν και πολλές άλλες περιπτώσεις.


Ας συνεχίζουν να ουρλιάζουν τα παρακρατικά σκυλιά και τα απόβλητα των ΜΜΕ την αλήθεια εμείς την γνωρίζουμε όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να την κρύψουν πίσω από βαρύγδουμπους τίτλους και πομπώδεις ανακοινώσεις.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/7/11 2:29 μ.μ.

    Μακράν η καλύτερη ανάλυση που διάβασα. Άλλωστε και η Jerusalem Post αναγνωρίζει τον Νορβηγό ως "δικό τους παιδί":

    http://www.jpost.com/International/Article.aspx?ID=230762&R=R1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/11 2:54 μ.μ.

    Κανατε την ερώτηση "Είναι τυχαίο ότι από τις πρώτες χώρες αν όχι η πρώτη που έσπευσε να στείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα στους Νορβηγούς ήταν το Σιωνιστικό κράτος ;"

    ΓΙα να μη αναρωτιέστε τσάμπα θα σας δώσω μια πληροφορία. Το Σιωνιστικό κράτος ειχε υποστεί πολλες τέτοιες ενέργειες, που όμως δεν προβάλλονται απο τα ΜΜΕ. Εκτος τους βομβιστες αυτοκτονίας σε πολυσύχναστα σημεία ενα ίδιο γεγονος, ηταν η σφαγή στο Ιουδαϊκο σχολείο του ΜΕρκάζ Χαράβ στην Ιερουσαλήμ το 2008. ΑΚριβως ένα χρόνο πριν τον πόλεμο του 2009. Εκει περα ένας Αραβας μουσουλμάνος που εργαζόταν σαν οδηγός σχολικού λεωφορειου, συγκέντρωσε κρυφά αρκετό οπλισμό και πυρομαχικά. Καποια μέρα επιτέθηκε σκοτώνοντας ολους τούς ανυποπτους Εβραιους που βρηκε μπροστα του. ΜΕτα οχυρώθηκε στην αίθουσα της διδασκαλίας και πυροβολωντας απο εκεί τραυμάτιζε οσους μπορούσε, πριν τον σκοτώσει ελεύθερος σκοπευτής του στρατού. Τελος πήγε η Μοσσάντ και τον εξαφάνισε. Το όνομα αυτού Αλλα Αμπου Νταϊμ, φυσικά ηρωας και άγιος των "παλαιστινίων" που πανηγύρισαν τη "νίκη". Γράψτε και για αυτόν κάτι, σας δίνω τροφή για σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σου αφήνουμε το σχόλιο για να πάρεις απάντηση, ξεχνάς να μας πεις ότι το εβραικό κράτος έχει δώσει το δικαίωμα σε όλους τους ενήλικους πολίτες του εβραικής καταγωγής να οπλοφορούν σαν αστακοί ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ !

    Επίσης τα παλαιστινιακά εδάφη είναι ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ και ο παλαιστίνιος είχε κάθε δικαίωμα να αντισταθεί στον εισβολέα με κάθε μέσο και τρόπο.

    είστε εβραίος κύριε ή άλλος ένας υποστηρικτής του Ισραήλ με φιλοσιωνιστικές ακροδεξιές πεποιθήσεις ;

    Λευτεριά στην Παλαιστίνη !

    Νίκη στην Αντίσταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/7/11 11:46 π.μ.

    Ενώ προφανώς η σφαγή 600 γυναικόπαιδων στις 9.4.1948 από την Irgun και Lehi στο χωριό Deir Yassin, ήταν αγώνας για την...ελευθερία. Ο Σιωνισμός πρέπει να εξαληφθεί.

    Emeritus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/7/11 8:20 μ.μ.

    @ Να καταργηθεί ΑΥΣΤΗΡΟΣ η ποινή του θανάτου σε όλον τον κόσμο…. με θάνατο για τους παραβάτες!

    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/11 8:08 μ.μ.

    ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Καμικάζι θρησκευτικοπολιτικά ζώα κλπ……
    Προσοχή κρατάει όπλο, δεν ξέρουμε αν είναι και μαλάκας, είναι αυθεντία σπούδασε σε σχολή αμόρφωτων. -Καλά υπάρχει τέτοια σχολή; -Βεβαίως. -Ποια; -Σχολή μαλακών μαλάκων 60 ετής φοιτήσεως.
    Αισθάνονται ΘΕΟΙ: Οι ηλίθιοι αρχηγοί και τα καθάρματα όταν έχουν μια θέση, ένα αξίωμα κλπ. όταν κρατούν περίστροφο όπλο μαχαίρι αεροπλάνα αεροπλανοφόρα τανκ κλπ. (ή μια θέση) αισθάνεται υπεροχή ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και οι άλλοι μπροστά τους είναι σκουλήκια, σαν να έπιασε τον θεό από τα α "φρύδια", (και ας είναι ο ποιο μαλάκας του κόσμου τρελός παρανοϊκός.) Βλέπε ψυχασθενείς Νορβηγός ή ντοπαρισμένος μασόνος κλπ.
    Και όσο ποιο αμόρφωτοι και κάθαρμα είναι τόσο ποιο πολύ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. Τους βλέπουμε και στης ταινίες στην TV κλπ.
    Η ηδονή της ανωτερότητας ο σκοπός όλων των ανθρώπων. Είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ 90% όταν θίγεται το συμφέρον μας ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ, συνήθως είμαστε καθάρματα 80-90%.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
    =Το δικαίωμα στη ζωή είναι απόλυτο αναφαίρετο. Και σκοτώνεις ΑΣΧΕΤΟΥΣ χωρίς καμία δικαιολογία, που δεν σε έφταιξαν σε ΤΊΠΟΤΑ.
    =Δυστυχώς ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης ΑΤΑΞΙΑΣ. Νέας Τάξης πραγμάτων, πτωμάτων, καθαρμάτων, ανομημάτων, ντοπαρισμάτων,
    =Με ποιο δικαίωμα αφαιρείς τη ζωή του αλλού, τα όνειρα του, τους κόπους τις γνώσης του, ή τον κάνεις σακάτη ανάπηρο για την υπόλοιπη ζωή του, χωρίς να υπολογίζεις μάνα αδέλφια κλπ. Που το βρήκες το δικαίωμα βλακώδη μαλακά. Ποιος σου έδωσε ταυτότητα ανθρωπόμορφο τέρας. Και κυκλοφορούσες αναμασά μας κάθαρμα;
    =Από πού πήρε το όπλο; Να βρουν αυτόν που το προμήθευσε και να τον "εκμηδενίσουν".
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Επαγγέλματα απάτης.
    Οι θρησκείες οι πολιτικές (διάφορες οργανώσεις) ζωοποιούν τους ανθρώπους (τα αγαθά και τους αμόρφωτα ανθρωπάκια). Κάτι απατεώνες και κάτι αγαθά, ψώνια, αρχηγοί, ηγέτες συνειδητά ή ασυνείδητα χωρίς γνώσεις λογικής αντικειμενικής φυσικής και πραγματικότητας επιβάλλονται στα θρησκευτικά τους ζώα.
    Ποιος καθαρματοποιεί και ζωοποιεί και ντοπάρει τους βομβιστές τους καμικάζι για τον Αλλάχ κλπ. -Οι θρησκείες με τον παράδεισο και οι πολιτικοί για την πλεονεξία, την δόξα, τις αρπαχτές και την βία.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ: Από την μια μεριά τα θρησκευτικά ζώα και από την άλλη η πολιτισμένοι. Όλοι ώμος καθαρματοποιημένοι. Θρησκευτικά φανατισμένοι ντοπαρισμένοι πωρωμένοι, κι ως ζώα προγραμματισμένοι.
    Προτρέπουν δισεκατομμύρια λαούς να ζήσανε στην επίγεια υπαρκτή κόλαση, για να κληρονομήσουν τον
    ανύπαρκτο επουράνιο παράδεισο. Το μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ που έγινε ποτέ και γίνεται στη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    @ Να καταργηθεί ΑΥΣΤΗΡΟΣ η ποινή του θανάτου σε όλον τον κόσμο…. με 2 φορές (δις) σε θάνατο, για τον παραβάτη! Όταν σκοτώσει έναν άνθρωπο συνειδητά. (Σκότωσες θα σε σκοτώσουν!)

    Προδιαγραφές ανθρώπου, πολιτείας, δημοκρατίας κλπ. Βλέπε και > http://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd32/0519.html
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: > Ο ΠΑΙΡΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΝΩΝ. Ο ΛΕΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ. http://users.otenet.gr/~tzinis/pernondinon.htm
    Περισσότερα: Προδιαγραφές μαλάκα. Έλεγα: (Σαβ 09 Μάρ 2002 =Μαλάκες υψηλής ποιότητος εμπλουτισμένοι με βλακεία 40-70% . http://students.ceid.upatras.gr/~akis/jotd14/0058.html
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/8/11 3:48 μ.μ.

    Το μοναδικό παρήγορο είναι ότι δεν μπόρεσαν να βρούν άτομο ή ομάδα που να πείθει πραγματικά για το εθνικιστηκό υπόβαθρο της .Αν οι αρχιερείς της συνομωσίας ,οι "μανούλες" της προβοκάτσιας σε τόσο μεγάλο-παγκόσμιο- επίπεδο, δεν είναι ικανοί να πείσουν τον κόσμο για τίς αιματηρές παραστάσεις που στήνουν διεθνώς ,υπάρχει μια κάποια ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.