Προς τον Πέτρο Κωνσταντίνου: Διεθνιστή σε περιμένουμε στα στενά της Δαμασκού !




Εισαγωγικό σημείωμα:

Πριν διαβάσεις το άρθρο αυτό «αντιρατσιστή» Κωνσταντίνου εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές / φασίστες του «Μαύρου Κρίνου» σου αφιερώνουμε τον παρακάτω σύνδεσμο:



Όπως πολύ καλά θα βλέπεις αυτός ο σύνδεσμος αναρτήθηκε σε ένα αριστερό δημοκρατικό ιστολόγιο.

Πέτρο Κωνσταντίνου κατάλαβε το καλά: Όσο και να ουρλιάζεις σε συγκεντρώσεις Σύριων «εξεγερμένων» τα πράγματα έχουν πάρει την δική τους πορεία. Ο υπερήφανος Συριακός στρατός - που στο πρόσφατο παρελθόν έχει δώσει πολλά μαθήματα στους Ισραηλινούς - υπό την ηγεσία του προέδρου Assad προελαύνει στις πόλεις όπου τα τσιράκια του ΝΑΤΟ προσπάθησαν να στήσουν - ανεπιτυχώς φυσικά - άλλη μια καπιταλιστική εισβολή.



Τα γαλλικά αντιαρματικά και οι λεγεωνάριοι του Ιουδαίου πρωθυπουργού της Γαλλίας δεν θα τους βοηθήσουν στο ελάχιστο αφού πλέον ο Συριακός λαός έχει ορκιστεί να διαφυλάξει την Πατρίδα του με κάθε μέσο. Δεν έπιασαν τόπο ούτε οι πακτωλοί χρημάτων από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, δεν κατόρθωσαν τίποτα οι μυστικές υπηρεσίες Τούρκων και Ισραηλινών, δεν θα βοηθήσουν στο ελάχιστο και οι δικές σου ανακοινώσεις. 




Και το χειρότερο για σένα είναι ότι στην Συρία οι Εθνικιστές και Φασίστες πολεμούν στην πρώτη γραμμή και προασπίζονται όπως πάντα άλλωστε τον Λαό και την Πατρίδα …









του Έσπερου.



Χαιρόμαστε να ακούμε τους Έλληνες διεθνιστές, σαν τον Πέτρο Κωνσταντίνου, να μας κάνουν «μαθήματα» επανάστασης. Μας φτιάχνουν τη διάθεση με τα ανέκδοτα που λένε κατά καιρούς. Ένα από τα show που έδωσε πρόσφατα ήταν η ομιλία του σε συγκέντρωση Σύρων που εναντιώνονται στο καθεστώς του προέδρου Assad - για όσους αντέχουν ας δουν τον σύνδεσμο εδώ - φυσικά όλοι αυτοί οι «εξεγερμένοι» χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από το ΝΑΤΟ και τους Καπιταλιστές. Μας μιλάει λοιπόν για την «εξέγερση» των Σύρων και τον «αγώνα» που κάνουν κατά των «δικτατόρων» και υπέρ της δημοκρατίας.



Αλλά αμέσως μετά ομιλεί  εναντίον όλων των ευρωπαϊκών και αμερικανικών κυβερνήσεων, που όμως εκλέχτηκαν εντελώς δημοκρατικά. Τελικά μας μπέρδεψε ο διεθνιστής «επαναστάτης», είναι υπέρ της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ή κατά ;



Η ιδεολογική σύγχυση όμως μεγαλώνει στη συνέχεια της ομιλίας του, που έκανε μπροστά στους Σύριους και τους Αμερικανοσιωνιστές υποστηρικτές τους. Ενώ μας μιλάει για την «Αραβική Άνοιξη» και την επανάσταση, που ξεκίνησε από την αυτοπυρπόληση ενός μικροπωλητή στην Τυνησία, αμέσως μετά αναφέρεται κατά του ΝΑΤΟ. Αλλά ξεχνάει να μας πει ότι στην Λιβύη το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε αθώους και βοήθησε με όπλα και χρήματα τους εξεγερμένους να ρίξουν τον Συνταγματάρχη Qaddafi από την εξουσία.


Αδυνατούμε να κατανοήσουμε αν οι «αντικαπιταλιστές» του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υπερασπιστές της «δημοκρατίας», είναι υπέρ του ΝΑΤΟ ή κατά. Η αφεντιά του συνεχίζει και μιλάει για τις πολυεθνικές που στηρίζουν τον ιμπεριαλισμό του Ισραήλ, αλλά δεν λέει ούτε μια κουβέντα υπέρ της Εθνικιστικής οργάνωσης Hezbollah, που πολέμησε και νίκησε το Ισραήλ και αυτή τη στιγμή κυβερνάει την χώρα του Λιβάνου.


Αλλά ξέχασα ότι αυτή την οργάνωση την στήριξε ο μισητός Assad. Είπε κάτι κουβέντες υπέρ της Γάζας και ανέφερε την Hamas. Συμπεραίνουμε ότι είναι υπέρ του ισλαμικού κινήματος. Άλλωστε η «Αραβική Άνοιξη» έφερε στην εξουσία της Αιγύπτου τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους», και στη Τυνησία / Λιβύη τους Ισλαμιστές. Περιμέναμε λοιπόν, ο φιλοισλαμιστής Πέτρος Κωνσταντίνου, να έλεγε και μια καλή κουβέντα για την Ιρανική Επανάσταση, αλλά ίσως τα κέντρα που έχουν «άκρες» στον Κεραμικό και παγκόσμια εξουσία δεν του το επέτρεψαν.



Το καλύτερο όμως είναι στη συνέχεια όταν ζητάει από το εργατικό κίνημα της Ελλάδας να στηρίξει τους λαθρομετανάστες. Αλλά ξεχνά ότι οι λαθρομετανάστες φέρανε σε αυτό τον τόπο την ανασφάλιστη εργασία, την μείωση των μισθών, την ανεργία. Δεν λέει την αλήθεια για να μην στεναχωρήσει τους φίλους του μεγαλοαστούς και επιχειρηματίες, που είχαν την ευκαιρία με τους λαθρομετανάστες να σπάσουν τις συλλογικές συμβάσεις και να αυξήσουν τα κέρδη τους.


Ο «επαναστάτης» Πέτρος Κωνσταντίνου δεν κάνει ούτε μια αναφορά στους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς που έστησαν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες. Ζητάει από τον ελληνικό λαό να αγκαλιάσει τους λαθρομετανάστες που έφεραν την εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Ίσως δεν γνωρίζει ότι οι λαθρομετανάστες ακροατές του σε αυτό τον τόπο ήρθαν για να κερδίσουν. Δηλαδή λατρεύουν τον καπιταλισμό και εδώ βρίσκονται για να γεμίσουν τις τσέπες τους με χρήμα, που το στέλνουν στις πατρίδες τους και το στερούν πολλές φορές από τους Έλληνες.



Μήπως θεωρεί εργάτες αυτούς που καθαρίζουν τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια ;


Μήπως θεωρεί προλετάριους τους νταβατζήδες των Αφρικανών πορνών ; 



Είναι προλετάριοι οι αράπηδες που πουλάνε λαθραία κινέζικα προϊόντα στα πεζοδρόμια και αναγκάζουν τους Έλληνες να κλείνουν τα μικρομάγαζά τους ; 




Ζητάει να σταθούμε δίπλα στους λαθρομετανάστες που, όπως υποστηρίζει, έρχονται στην πατρίδα μας επειδή τους διώκουν τα δικτατορικά καθεστώτα.


Μα αν θυμάμαι καλά στο Πακιστάν, στην Νιγηρία, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, έχουν κοινοβουλευτική δημοκρατία και ψηφίζουν όπως εδώ για εκλογές. Τελικά ποιοι τους καταπιέζουν, οι βουλευτές που αυτοί εκλέγουν ;


Το αποκορύφωμα της φαιδρότητας είναι όταν καλεί τους εργάτες σε αυτή την χώρα να επαναστατήσουν για να φέρουν την κοινοβουλευτική δημοκρατία που ήδη υπάρχει. Κατανοούμε ότι αυτά τα λόγια δεν είναι νηφάλια, λόγια ενός επαναστάτη αλλά ενός ατόμου που βρίσκεται υπό την επήρεια ιδεολογικής σύγχυσης.


Επειδή θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα να έχει ο καθένας ιδεολογικές αρχές που μάλιστα και θα πρέπει να τις προασπίζει τον προκαλούμε. Κάποιοι σύντροφοι μας ήδη είναι στην Συρία -  και σύντομα πολλοί περισσότεροι θα είναι εκεί - για να υπερασπίσουν τις ιδέες τους και να στηρίξουν τον πρόεδρο Assad. Υπενθυμίζουμε ότι χιλιάδες μαχητές του SSNP - ανάμεσα τους χιλιάδες ελληνικής καταγωγής - στηρίζουν και ενισχύουν τις ένοπλες εθνικολαϊκές πολιτοφυλακές που παλεύουν στο πλευρό του ηρωικού Συριακού Στρατού για λευτεριά και εθνική ανεξαρτησία !


Ας αποδείξει ότι δεν είναι επαναστάτης του καναπέ και ας πάει και αυτός εκεί. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να συγκρουστούμε μαζί του στο πεδίο της μάχης, στα στενά της Δαμασκού, για τις ιδέες που ο καθένας υποστηρίζει.



Εμπρός λοιπόν Πέτρο Κωνσταντίνου δημοκράτη διεθνιστή, λάτρη του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Δαμασκό ! Ραντεβού στους δρόμους της οργής !   

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/3/12 6:56 μ.μ.

    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=36886&category_id=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/13 11:44 μ.μ.

    ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΝΙΣΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΜΙ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΟΙΝΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΩΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΑΧΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΔΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ KALI ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΜΑΧΗ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ..ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΣΕ (Σ)ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΙΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΘΕΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.).ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ, ΥΠΟΘΕΤΩ, ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/13 11:46 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΩ ΤΙΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΔΙΑΡΘΡΩΣΩ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝΤΑΙ.ΑΡΧΙΚΑ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΜΕΣΗΣ Η ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ APRIORI Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ?ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?..ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ (ΕΠΕΡΟΣ) ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.ΟΜΩΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΜΠΕΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ(ΗΠΑ) ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ)ΚΡΑΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΤΑΦΙ,ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ Η ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/13 11:46 μ.μ.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΑΧ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΓΑΓΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ(ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) ΣΕ ΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΩΣΤΟΣΟ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΑΧ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΟΕΥΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ (ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ).ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ(ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΑΜΑΣ ΦΑΤΑΧ ΠΙ ΕΛ Ο(ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΓΗ ΤΑΞΙΚΟΤΗΤΑ(ΕΙΝΑΙ ΤΡΠΟΝ ΤΙΝΑ ΔΙΑΤΑΞΙΚΕΣ..ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΑΜΑ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η Χ.Α.) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/13 11:47 μ.μ.

    ΣΑΝ ΕΓΓΟΝΙ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΩ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΕΜΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    -ΦΙΛΕ ΕΣΠΕΡΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ Ο,ΤΙ:1ΟΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!2ΟΝ ΔΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ.3ΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠ(ΑΝΡΩΝ)ΟΥΝ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ(ΠΟΡΝΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ. ΣΙΧΑΜΕΡΑ), ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΛΗΜΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΩΣΤΟΣΟ ΟΥΧΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ(ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Κ.Τ.Λ. ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ),ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΑΦΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ.
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ) Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ????....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΟΥΜΠΕΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    ΥΓ:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΜΩΛΛΙΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΦΡΟΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΝΤΟΥΡΟΥΤΙ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/13 11:47 μ.μ.

    ......ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ HIC ET NUNK ΑΛΛΑ ΙΝ PROMPTU ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΣΟΔΙΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΩ ΔΟΚΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ
    ΑΤΣΑΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΚΡΑ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχάς περαστικά για το χέρι, δεν είναι και το πιο κατάλληλο άρθρο για να ανοίξουμε διάλογο αλλά καλώς θα απαντήσουμε και εδώ μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.

    Ναι για εμάς η Δημοκρατία είναι εχθρική είτε είναι αστική είτε όχι! Δεν πέφτουμε σε αυταπάτες σε αυτό το ζήτημα!

    Για τα αποικιακά θέματα σου απάντησα ότι κύριο ρόλο πχ στους αφρικανικούς πληθυσμούς και το εκεί δουλεμπόριο έπαιξαν εβραίοι δουλέμποροι, ντόπια συμφέροντα των μαύρων και εκκλησιαστικά/καπιταλιστικά κυκλώματα.

    Οι Λευκοί στο σύνολο τους δεν έχουν κανέναν λόγο να αυτοενοχοποιούνται σήμερα το 2013! Από κει και πέρα ο δικός μας Φυλετισμός δεν είναι ένα αγελαίο μίσος με ακαθόριστο στόχο, και δεν πιστέψαμε ποτέ σε φυτείες με αλυσοδεμένους σκλάβους!

    Άλλοι είναι αυτοί που σκλάβωσαν τον πλανήτη ...

    Η Φατάχ έχει διαβρωθεί από το Ισραήλ σε αντίθεση με την Χεζμπολάχ που εκφράζει την πλειοψηφία του Λιβανέζικου λαού. Και για την Χαμάς έχουμε αναφερθεί αλλά πρόσεξε είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση αφού τυγχάνουν Σουνίτες ...

    όσο για το μεταναστευτικό όσο και να ψάξεις ανάμεσα στα κυκλώματα στις χώρες που ξεκινούν στα ενδιάμεσα περάσματα και μέχρι που φτάνουν στο Αιγαίο παντού θα βρεις ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΣΙΩΝΙΣΜΟ και ΜΙΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.