Αυτόνομοι σύντροφοι σε Area 19, Casa Pound, La Testa di Ferro, Trifoglio.




Τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου αυτόνομοι συναγωνιστές βρέθηκαν για πολλοστή φορά στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Ιταλικές εθνικοεπαναστατικές ομάδες και κινήσεις. 



Την αρχή έκανε η παρουσία μας στην μεγαλειώδη συναυλία 
Tana Delle Tigri 4 της 25 / 26ης Μαΐου και συγκεκριμένα στον χώρο της κατάληψης Area 19. Το κτίριο αυτό πραγματικά ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους συναγωνιστές που έδωσαν το παρών. 



Οι μπάντες που έλαβαν μέρος είναι μερικές από τις πιο αξιόλογες της Εθνικοεπαναστατικής σκηνής. 
Συγκεκριμένα: In Memoriam, Troublemakers, ΖΖΑ, Ultima Frontiera











Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν συναγωνιστές από Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Γαλλία, Κεμπέκ, Ελλάδα και μαζί με τους Ιταλούς έστειλαν το επαναστατικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
 


 

Η ελληνική σημαία και η παρουσία μας στον χώρο ενθουσίασε πολλούς από τους ξένους συναγωνιστές με αποτέλεσμα οι αναμνηστικές φωτογραφίες να είναι δεκάδες μπροστά στην γαλανόλευκη.





Την προηγούμενη ημέρα έλαβε μέρος άλλη μια συναυλία ενώ είχε προηγηθεί αγώνας με
skateboards, βραδιά με τέχνη του δρόμου (graffiti), καθώς και μια ενημερωτική κίνηση σχετικά με τατουάζ και επίδειξη πολεμικών τεχνών.



Άκρως εξαιρετική η συνεισφορά και η αισθητική των Ιταλών συναγωνιστών του Μαθητικού και Φοιτητικού Μετώπου  στην περαιτέρω διαμόρφωση του χώρου. Η συντριπτική πλειοψηφία των 4.000 παρευρισκομένων ήταν νέοι και νέες της Ευρώπης με απίστευτη θέληση για αγώνα και επανάσταση.



Σε κεντρικό σημείο υπήρχε πάγκος με ρουχισμό και μουσικούς δίσκους, όπου το οποιοδήποτε  υλικό όταν έφευγε προς πώληση αμέσως οι Ιταλοί σύντροφοι το κατέγραφαν σε λίστες. Αυτό είναι μια σίγουρη και άμεση αυτοχρηματοδότηση του Ιταλικού κινήματος. Τα ποσά αυτά καταλήγουν στο σύνολο τους σε πολιτικές και κοινωνικές δομές και σε άλλες κινήσεις που ευνοούν την Ιδεολογία και μόνο.



Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι η Ρώμη ανήκει στους Εθνικιστές και ότι οι συναγωνιστές κυριαρχούν σε σχολεία και πανεπιστήμια. Κυρίαρχη μορφή στον χώρο για μια ακόμη φορά ο υπεύθυνος της Casa Pound Gianluca Iannone ο οποίος δεν προσπαθεί να επιβάλλει τον σεβασμό στους άλλους … τον έχει ήδη κερδίσει στο 100% με την στάση του και τον τρόπο ζωής του.




Όλοι στο Ιταλικό Κίνημα έχουν έμφυτη  την συναίσθηση της αυτοργάνωσης και αναλαμβάνουν άμεσα τα σημεία που θέλουν συνεισφορά και ενίσχυση. Περιφρούρηση, ιματισμός και μουσικό υλικό, ηχοληψία και φωτισμός, σίτιση και καθαριότητα είναι όλα πλήρως οργανωμένα από τους Ιταλούς συναγωνιστές στις ανάλογες πολιτικές και μουσικές εκδηλώσεις διότι η Ιδέα και μόνο «επιβάλλει» την άρτια οργάνωση και την προσφορά του καλύτερου τους εαυτού προς το ευρύτερο Κίνημα.





Επόμενος σταθμός η εθνικιστική κατάληψη της
Casa Pound όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα με τους εκεί συναγωνιστές.







Τους τοίχους κοσμεί η μορφή του Αμερικανού ποιητή Ezra Pound ενώ σε διάφορα άλλα σημεία υπάρχουν ονόματα ανθρώπων που έδωσαν την ζωή τους για τον Λαό και την Πατρίδα.





Να τονίσουμε ότι φιλοξενούνται 16 Ιταλικές οικογένειες στο κτίριο αυτό, ενώ παράλληλα υπάρχει ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει και στο διαδίκτυο καθώς και χώρος για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ότι και να γράψουμε για την εν λόγω πολιτική κοινωνική κίνηση πραγματικά θα είναι λίγο. Η φιλοσοφία της Casa Pound υπάρχει παντού και οι Εθνικιστές προτείνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.











Στον εκδοτικό χώρο
La Testa di Ferro η επόμενη επίσκεψη μας.




http://www.latestadiferro.org/os/index.php 




Ένας υπέροχος χώρος με μεγάλο αριθμό εξαιρετικών βιβλίων - δυστυχώς μόνο στην Ιταλική γλώσσα - καθώς και πολλές ιστορικές σημαίες, ταινίες, είδη ρουχισμού κ.α.




Η ενίσχυση του κινήματος και από αυτή την κίνηση είναι άκρως σημαντική. Το ενδιαφέρον της Ιταλικής νεολαίας για το ιστορικό κίνημα της χώρας είναι σήμερα τεράστιο και μάλιστα επαναστατικές μορφές όπως ο
Nicola Bombacci, ο Berto Ricci, και ο Roberto Farinacci (στο σύνολο τους οι πιο γνωστές μορφές της «σοσιαλιστικής» πτέρυγας του Ιταλικού εθνικιστικού κινήματος) ελκύουν περισσότερο από ποτέ το ενδιαφέρον.






Τελευταία επίσκεψη μας τα κεντρικά γραφεία του ιστορικού πολιτικού κινήματος Trifoglio που συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή συμμαχία Movimento Sociale Per LEuropa.




http://www.movimentosocialeeuropeo.eu/ 




Αντισιωνιστές και αντικαπιταλιστές, φανατικοί πολέμιοι του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε,  υποστηρικτές της
Hezbollah των Παλαιστινίων ανταρτών και της Ιρανικής επανάστασης, σύμμαχοι του Ιρλανδικού I.R.A. και του προέδρου της Συρίας Assad καθώς και στο παρελθόν συνεργάτες με τον Λίβυο συνταγματάρχη Gaddafi









Έξω από τα γραφεία τους ο τοίχος γράφει με μαύρα γράμματα Mikis Vive! προς τιμή του Έλληνα συναγωνιστή και φοιτητή που δολοφονήθηκε άνανδρα από αριστεριστές τον Φεβρουάριο του 1975 στην Ρώμη.






Η εν λόγω οργάνωση κάθε χρόνο διοργανώνει πορεία στην μνήμη όλων αυτών που έδωσαν την ζωή τους για μια Ελεύθερη Ευρώπη. Η νεολαία της οργάνωσης Lotta Europea είναι γνωστή σε ολόκληρη την Ευρώπη για την δράση της και την ριζοσπαστική σκέψη της σχετικά με διάφορα ζητήματα.






Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι σχεδόν κάθε σοκάκι της Ρώμης και συνοικία, κάθε σχολείο και κάθε πανεπιστήμιο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ανήκει στους ριζοσπάστες Εθνικιστές. Παντού κυριαρχούν οι αφίσες και οι παρεμβάσεις των διαφόρων κινημάτων και ομάδων. Η Ιδεολογία μας όχι απλά κυριαρχεί αλλά βαδίζει προς την τελική νίκη !

A Noi!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.