Μεγαλύτερη η αποχή, παρά την πρωτοφανή πόλωση.Στο 40% και σε + 200.000 πολίτες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αντιστοιχεί το μερίδιο της αποχής σε αυτές της 17ης Ιουνίου. "Η κρισιμότερη ημέρα από τη μεταπολίτευση" μάλλον για αρκετούς ήταν ακόμα μια Κυριακή, παρά τον πρωτοφανή πόλεμο εκλογολαγνείας από τα ΜΜΕ.

Έτσι λοιπόν, το 60% επέλεξε κατά πλειοψηφία το 29%, με το τελευταίο καθώς φαίνεται να ζητά τη βοήθεια του 12% και ... ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν  για την Ελλάδα.


Να κυβερνάται από δύο απόλυτες μειοψηφίες, που ούτε καν αθροιστικά δε βγάζουν πλειοψηφία. Οι συστημικές δυνάμεις έχουν βαλθεί να κάνουν και πάλι το μαύρο άσπρο, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλες για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι νικήτριες. Υπάρχει χαμένος άραγε ;


Σίγουρα ... Όσο οι βουλευτές θα σιδερώνουν τα σακάκια τους, η Ελλάδα θα συνεχίζει να αργοπεθαίνει ... Όσο τα υποκριτικά κοντριλίκια των κομματόσκυλων εντείνονται, τόσο ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας θα κατανοούν ότι ο ρόλος του πολιτικού έγκειται σε έναν παραλογισμό.


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου