Συνέντευξη του Ιφικράτη Αμυρά στον «Μαύρο Κρίνο».Σίγουρα οι περισσότεροι συναγωνιστές μας, οι απλοί αναγνώστες του ιστολογίου αλλά  και οι εχθροί μας  θα εκπλαγούν διαβάζοντας τον κύριο τίτλο της αυτής της ανάρτησης.  
Η πρώτη εύλογη απορία είναι γιατί ένας άνθρωπος της αριστεράς που έχει προκαλέσει σάλο εδώ και αρκετές ημέρες με τις δηλώσεις του περί ένοπλης πάλης, και φυσικά δεν δηλώνει Εθνικοσοσιαλιστής  ή Φασίστας παραχωρεί μια συνέντευξη στο ιστολόγιο μας. 


Διαβάζοντας παλαιότερες αναρτήσεις μας μπορεί κάποιος να καταλάβει πολύ εύκολα ότι δεν είναι πρώτη φορά που προβάλλουμε στο διαδίκτυο αλλά και στα περιοδικά έντυπα μας, απόψεις που είναι «αιρετικές» για την πλειοψηφία του «εθνικιστικού χώρου». Αυτό όμως θα συνεχιστεί και στο μέλλον αδιαφορώντας πλήρως για το αν κάποιοι διαφωνούν με την προβολή «διαφορετικών» από το συνηθισμένο θέσεων και απόψεων.Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν εύκολα συμπεράσματα και γιατί όχι στο τέλος μια καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική. Περισσότερη σημασία δίνουμε όμως στις ερωτήσεις που θέσαμε και στις απαντήσεις που λάβαμε παρά στα «παρασκήνια» και στα σχόλια που θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον.


Συναγωνιστές και φίλοι αναγνώστες, είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για το εν λόγω πρόσωπο μέχρι την δημοσιοποίηση της ομιλίας του στο
youtube και την σχετική αναφορά στα κανάλια και στο διαδίκτυο.


Διαβάζοντας στο διαδίκτυο τις πολιτικές θέσεις του καταλάβαμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κλασσικό … στέλεχος αριστερής οργάνωσης ή κόμματος αλλά με ένα πρόσωπο που έχει έναν ξεκάθαρο πατριωτικό - ακόμα και εθνικιστικό θα λέγαμε εμείς - λόγο πάνω στα κοινωνικά και εθνικά θέματα. Οι περισσότερες από τις θέσεις του όπως διατυπώνονται στο διαδίκτυο και στο προσωπικό του ιστολόγιο, είναι σίγουρο ότι εκφράζουν σήμερα πολλούς Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές όσο και αν φαίνεται οξύμωρο και έρχονται σε ξεκάθαρη αντίθεση με τις επίσημες αρχές όλων των κομμάτων και οργανώσεων της ευρύτερης μαρξιστικής αριστεράς.Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση η πρόσφατη αντίδραση της μασονικής καραμανλικής δεξιάς, δεν αμφιβάλλαμε ποτέ για τον «χαρακτήρα» της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έσπευσε σε ελάχιστο χρόνο να «αδειάσει» τον Ιφικράτη Αμυρά με τον πιο άμεσο τρόπο για να κερδίσει τα δημοκρατικά εύσημα του συστήματος … και φυσικά παρακολουθήσαμε με προσοχή την λυσσαλέα προσπάθεια του καθεστώτος και των παραφυάδων του - δημοσιοκάφροι κα - να παρουσιάσουν το εν λόγω πρόσωπο ως μια περίπτωση που δεν χρειάζεται να λάβουμε σοβαρά όπως έλεγαν οι ίδιοι ... Όλα αυτά μας έκαναν όμως να θέλουμε να κοιτάξουμε λίγο πιο πέρα από την «σιδηρά κουρτίνα» του κρατισμού και του μηχανισμού που επιβάλλει σήμερα παντού την δόλια σκέψη και να αναζητήσουμε εμείς τις απαντήσεις στα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν. Εδώ και χρόνια άλλωστε έχουμε κάνει γνωστό ότι η ριζοσπαστική εθνικοεπαναστατική σκέψη είναι φυσικό να συναντηθεί κάποια στιγμή - για πολλοστή φορά - με την πατριωτική αριστερή σκέψη και μάλιστα σε συνθήκες πλήρης κατοχής και δουλείας όπως είναι αυτές που περνάει η πατρίδα σήμερα.


Παρόλο που το σύστημα έχει καταφέρει να διαβρώσει την πλειοψηφία των «ακραίων» ομάδων κινημάτων και οργανώσεων υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και ομάδες που δεν πιστεύουν σε έναν ατελείωτο κύκλο βίας μεταξύ των «αντικαθεστωτικών» αλλά σε μια συμμαχία και συνύπαρξη όπου θα έχει ως στόχο την συντριβή του σιωνιστικού και καπιταλιστικού μηχανισμού που κυβερνάει την χώρα εδώ και δεκαετίες.

Εμείς και πολλοί άλλοι πριν αρκετά χρόνια δώσαμε τον ορισμό του «Φαιοκόκκινου Μετώπου» σε αυτή την πολιτική διάσταση η οποία όχι μόνο δεν είναι μια ουτοπία όπως πολλοί νομίζουν αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πάρει σάρκα και οστά σε διάφορες περιπτώσεις και χρονικές περιόδους. 


Αν και αυτός ο όρος δεν είναι πάντα δεκτός στο σύνολο όλων αυτών των ατόμων που αποτελούν την «πατριωτική αριστερά» είναι κοινό το συναίσθημα σε όλους ότι οφείλουμε απέναντι στην κατοχική κυβέρνηση των σιωνιστών τραπεζιτών να κάνουμε πράξη την εθνική ενότητα πέρα από τις ιδεολογικές διαφορές. Αυτό το επιβάλλει η ίδια η πορεία των πραγμάτων και οι συνθήκες που ζούμε καθημερινά.


Ως Αυτόνομοι Εθνικιστές και Σοσιαλιστές αρνούμαστε να δεχτούμε τον στείρο αντικομμουνισμό της δεξιάς και της άκρας δεξιάς αρνούμαστε να παίξουμε το παιχνίδι του κράτους και του «προοδευτικού» παρακράτους που θέλει τον λαό να είναι θύμα της πολιτικής της διαίρεσης, και δηλώνουμε Πολέμιοι όλων αυτών που αντί να κοιτάξουν το καλό του Λαού και της Πατρίδας ρίχνουν σήμερα νερό στον μύλο του εθνικού διχασμού. Οι καιροί απαιτούν ενότητα των αντικαθεστωτικών δυνάμεων αλλιώς ο οδοστρωτήρας των τοκογλύφων θα σαρώσει τα πάντα τα αμέσως επόμενα χρόνια.


Δεν είναι τυχαίο ότι κυρίως άτομα και γνωστά έντυπα από την φιλοσιωνιστική άκρα δεξιά έως την γνωστή σε όλους μας άκρα αριστερά κάθε μορφής  τον ειρωνεύτηκαν και τον εξύβρισαν με λύσσα, ενώ  οι κύριοι της καραμανλικής μασονικής δεξιάς έσπευσαν να ζητήσουν την άμεση δίωξη του από το σιωνοκρατούμενο κράτος αδίκου.


Κάποιοι τον χαρακτήρισαν «αναρχοφασίστα» άλλοι τον είπαν  «εθνικομπολσεβίκο» και πολλοί τον κατέταξαν στην κατηγορία του «αριστερού πατριώτη». Πολλά έντυπα της άκρας αριστεράς αλλά και το γνωστό indymedia τον χαρακτηρίζουν στο διαδίκτυο ως επικίνδυνο «εθνίκι» ενώ πολλοί που συμφωνούν με τις απόψεις του «για τον φόβο των Ιουδαίων» αρνούνται να παρουσίασουν τις ίδιες απόψεις που έχουν σχετικά με το μεταναστευτικό και την εγκληματικότητα.Επειδή όμως  οι «ταμπέλες» οι φήμες των «χώρων» και τα κουτσομπολιά της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς δεν μας λένε το παραμικρό, επιλέξαμε να ρωτήσουμε τον ίδιο για όλους και για όλα.Ποιος είναι ο Ιφικράτης Αμυράς και ποια τα πιστεύω του;
Εκ μέρους της συντακτικής μας ομάδας τον ευχαριστούμε για τον χρόνο του και την διάθεση του να μας απαντήσει.
(Σχόλιο του Ιφικράτη Αμυρά: Κατ’ αρχήν ευχαριστώ το ιστολόγιο σας που μου δίνει την ευκαιρία να εκφράσω τις απόψεις μου.

Πριν ξεκινήσω να απαντώ στα ερωτήματά σας, θα ήθελα να κάνω μερικά σχόλια για την εισαγωγή σας.

Το επίπεδο πολιτικής αντιπαραθέσεως στην Ελλάδα εδώ και καιρό έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ, ώστε να συμπυκνώνεται σε δύο αφορισμούς: «είσαι παλιοφασίστας», «είσαι βρωμοκομμούνι».

Οτιδήποτε λέει κάποιος που δεν συνάδει με την επίσημη γραμμή, κομματική ή κυβερνητική, αυτομάτως χαρακτηρίζεται με έναν απαξιωτικό όρο, και νομίζουν ότι έτσι λύθηκε το όποιο πολιτικό πρόβλημα.

Στην δική μου περίπτωση είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί αριστεροί δεν μπορούν να διανοηθούν πώς είναι δυνατόν ένας αριστερός να ασπάζεται την Ελληνική Θρησκεία, ή γιατί μιλάει υπέρ του Έθνους, ή γιατί καταφέρεται εναντίον του λαθροεποικισμού. Γι’ αυτούς, αριστερός σημαίνει οπωσδήποτε εθνομηδενιστής.

Η άλλη πλευρά, αυτή των εθνικιστών, χωρίς καν να μπει στον κόπο να διαβάσει προσεκτικώς τα κείμενα μου, μάλλον κατάλαβε ότι αναφερόμουν στην εποχή του Μελιγαλά ... Με εντυπωσιάζει ότι η περίπτωση εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος δεν πέρασε καν από το μυαλό τους. 

Δεν με πείραξαν τα υβριστικά τους σχόλια. Άλλωστε ένας πολεμιστής πρέπει επί καθημερινής βάσεως να δίνει εξετάσεις.

Δεν με στεναχωρούν ούτε οι αποκηρύξεις από συντρόφους, ένθεν και κείθεν. Με στεναχωρεί ότι οι σημερινοί αριστεροί δεν διαβάζουν βιβλία της άλλης πλευράς. Θα σας πω κάτι που ίσως αρκετοί αριστεροί δεν το ξέρουν. Ο Λένιν είναι γνωστόν ότι είχε μελετήσει Κλαούζεβιτς (Περί πολέμου) και Γουσταύο Λεμπόν (ψυχολογία των όχλων).

Όμως δεν είναι τόσο γνωστό ότι μελετούσε τα έργα του Λούντβιχ Γκούμπλοβιτς (
Ludwig Gumplowicz), πολωνός κοινωνιολόγος εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος είχε γράψει τα περίφημα έργα «η πάλη των φυλών» (Der Rassenkampf), και «φυλή και κράτος» (Rasse und Staat).

Σημείωση: Ψάχνω εδώ και αρκετά χρόνια μια αγγλική μετάφραση των δύο αυτών έργων, και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω. Δυστυχώς δεν γνωρίζω την γερμανική γλώσσα. Αν υπάρχει κάποιος από την συντακτική σας ομάδα που θα βοηθούσε να έρθουν στην επιφάνεια τέτοια έργα, θα άξιζε τον κόπο.

Επανέρχομαι. Ο Μαρξ αν δεν είχε μελετήσει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, στους οποίους συνεχώς κάνει παραπομπές στο Κεφάλαιο, αν δεν είχε διαβάσει όλους τους αστούς οικονομολόγους, δεν θα μπορούσε να γράψει το έργο του στην Πολιτική οικονομία. Οι σημερινοί αριστεροί σε μεγάλο βαθμό δεν μελετούν βιβλία.

Ούτε τιμούν παλαιότερους αριστερούς διανοητές, όπως ο Παναγής Λεκατσάς, ο οποίος συνέγραψε τα έργα «Η Ψυχή», και «Διόνυσος», αποδεικνύοντας έναν τεράστιο σεβασμό προς την Πατρώα Θρησκεία των Ελλήνων Προγόνων. 
Το αποτέλεσμα της πολιτικής απαιδευσίας είναι το δίπολο «φασιστόμουτρα»-«παλιοκομμούνια». 

Όπως απέδειξα με την στάση μου δεν έχω πρόβλημα με την σκληρή αντιπαράθεση. Έχω πρόβλημα όταν κάποιος δεν ξέρει τι λέει επειδή δεν έχει ανοίξει ούτε ένα βιβλίο ιστορίας)Απαντώ στις ερωτήσεις σας. 

1. Ιφικράτη αφού σε ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σου θα θέλαμε να μας πεις λίγα πράγματα για σένα ως μια πρώτη εισαγωγή για τους αναγνώστες μας.

Γεννημένος στην Αθήνα, μεγάλωσα στον Δήμο Περιστερίου, υπηρέτησα την θητεία μου στις ένοπλες δυνάμεις στο πεζικό, σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός. Ασχολήθηκα με τις εκδόσεις, και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την διαδικτυακή δημοσιογραφία.


2. Έχεις γίνει ευρύτερα γνωστός στο πανελλήνιο με το επίμαχο βίντεο σχετικά με τον ένοπλο αγώνα, το οποίο και έδωσε στην δημοσιότητα ο Μιχελάκης της ΝΔ. Καταρχάς πότε γυρίστηκε το εν λόγω βίντεο και γιατί επέλεξες να μην κρατήσεις την ανωνυμία σου ;


Το βίντεο γυρίστηκε αρχές Σεπτεμβρίου 2011 και ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 20 Σεπτεμβρίου 2011. Αυτοτιτλοφορείται «Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού για την άμυνα εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως».
Διαβάζω ένα κείμενο που εξηγεί τεχνικά ζητήματα για το πώς μπορεί να οργανωθεί η ένοπλη αντίσταση ενάντια στους κατακτητές.
Πριν απαντήσω στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματός σας, θα ήθελα να κάνω μία διευκρίνηση.
Επειδή το βίντεο ήταν εκεί για πολλούς μήνες, μου φάνηκε λίγο κωμικό να με εγκαλούν κάποιοι για το περιεχόμενο του. Και αυτό επειδή θεωρώ δεδομένο ότι εφόσον όλοι παραδεχόμαστε ότι είμεθα υπό ξένη κατοχή και η κατοχική κυβέρνηση μας υποβίβασε σε καθεστώς προτεκτοράτου, έχουμε καθήκον να απελευθερωθούμε.
Για μένα η εθνική αντίσταση είναι δεδομένη. Ξέρετε ποιό είναι το αστείο ; όταν μιλούσα για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα στην πλατεία συντάγματος, ενώπιον των πραιτοριανών, με πλησίαζαν γιαγιάδες 70 - 80 ετών και μου έλεγαν «καλά τα λες παλληκάρι μου» ... Οι γιαγιάδες φαίνεται ότι έχουν πιο εξελιγμένα ένστικτα επιβιώσεως από πολλούς σημερινούς αριστερούς.
Δεν κράτησα την ανωνυμία μου διότι απλούστατα κάποιοι πρέπει να βγαίνουν εμπρός στον Λαό και να του λένε την αλήθεια, και ας έχουν προσωπικό κόστος. Δεν άντεχα να βλέπω τον υπερήφανο Λαό μας να σκύβει το κεφάλι μπροστά στην τρομοκρατία του Πάγκαλου, που απειλούσε ότι θα κατεβάσει τανκς στους δρόμους αν δεν υποταχθούμε στις εντολές των τροϊκανών.    
Αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι στους δύσκολους μήνες της κατοχικής κυβερνήσεως για μία ακόμη φορά η Ελληνική διανόηση, είτε ήταν απούσα από τους λαϊκούς αγώνες, είτε υπήρξε κατωτέρα των περιστάσεων.
Αντί να καλέσει τον Ελληνικό Λαό σε μία παλλαϊκή εξέγερση, εμφανιζόταν διαρκώς να παρακολουθεί τα γεγονότα εκ του μακρόθεν αντί να τα προβλέπει και να επεμβαίνει δυναμικώς. 

3. Διαβάζοντας τις προεκλογικές σου θέσεις μέσω του επίσημου ιστολογίου που διαθέτεις δεν βρήκα κάποια σημεία που να διαφωνώ. Ανάμεσα σε άλλα που είναι άκρως ενδιαφέροντα μιλάς για Πατρίδα και Εθνική Ταυτότητα. Δηλώνεις απλά αριστερός πατριώτης ή έχεις επηρεαστεί και από τις ιδέες της ευρύτερης ελληνικής εθνικιστικής σκέψης ;


Όπως ίσως διεφάνη στην εισαγωγή μου, μελετώ βιβλία και υιοθετώ ιδέες από διαφορετικούς χώρους. Για παράδειγμα υιοθετώ ως εθνικό δόγμα την ενδογαμία και την αποφυγή φυλετικών επιμειξιών, κάτι που η σημερινή αριστερά θεωρεί ανάθεμα.
Αν όμως το καλοσκεφτεί κάποιος, η ιδέα της διαφορετικότητος και της πολυμορφίας που ασπάζονται όλοι οι αριστεροί, υπηρετείται από τον σεβασμό στην βιολογική ιδιαιτερότητα του κάθε λαού, και όχι από την φυλετική επιμειξία μεταξύ διαφορετικών λαών.  
Είναι αδιανόητο να λες ως αριστερός ότι σέβεσαι την πολυμορφία και την διαφορετικότητα, και συγχρόνως να προωθείς την φυλετική επιμειξία. Οι φυλετικές επιμειξίες καταστρέφουν την βιολογική και πολιτιστική ιδιαιτερότητα των λαών.  
Θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι χρησιμοποιώ την τρίτη κλίση στα ουσιαστικά και στα επίθετα, και γενικώς προσπαθώ να κάνω καλή χρήση της γλώσσης μας. Μου φαίνεται πολύ αστείο να διαβάζω σχόλια στο ιστολόγιο μου με παρατηρήσεις από αριστερούς που μου γράφουν, «γράφει της επαναστάσεως αντί επανάστασης, όπως είναι το σωστό...».
Δεν θεωρώ ότι η ταμπέλα του αριστερού πατριώτη με καλύπτει πλήρως. Είμαι υπερασπιστής της εννοίας του Έθνους διότι υπεράνω όλων θέτω το ιδανικό της συλλογικής επιβιώσεως του Λαού μας. 
Θεωρώ αδιανόητο για οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, ασχέτως κομματικής ταυτότητος, το να αρνείται να δώσει μάχη για την βιολογική συνέχεια και την πολιτιστική ομοιογένεια του Έθνους μας.
Το ότι υπάρχουν κάποιοι αριστεροί που πασχίζουν να διαλυθεί βιολογικώς και πολιτιστικώς το Ελληνικό Έθνος, αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η αριστερά έχει εθνοδιαλυτικές απόψεις.   
Θεωρώ αδιανόητο να μην συγκλονίζεται ένας αριστερός από τα ποιήματα του Παλαμά, ή από τις Ωδές του Ανδρέα Κάλβου.
Μελέτησα το «Κράτος και Επανάσταση του Λένιν» σε ηλικία 15 ετών. Αλλά δεν είναι δυνατόν ένας αριστερός να μην έχει μελετήσει την «Πολιτειολογία» του Βεζανή. Αυτό τον καιρό μελετώ το έργο «Εθνική Οικονομική Πολιτική» του Δημοσθένους Στεφανίδου, ο οποίος είναι εθνικιστής οικονομολόγος. 


Στο κομμάτι που αναφέρεται εναντίον της τότε ΕΟΚ, έχει πιο σκληρές θέσεις από τους σημερινούς κομμουνιστές ! Θεωρεί πανωλεθρία για την χώρα μας την ένταξη της στην τότε ΕΟΚ. Και αυτά τα γράφει το 1960.

Ελπίζω σύντομα να τελειώσω μία συγκριτική μελέτη που θέλω να κάνω ανάμεσα στον Herbert Marcuse και στον Martin Heidegger. Δύο φιλοσοφικές προσωπικότητες από αντίθετα ιδεολογικά στρατόπεδα που σημάδεψαν ανεξίτηλα τον 20ο αιώνα.


4. Πρόσφατα ο εκπρόσωπος τύπου της καραμανλικής δεξιάς ζήτησε από τις διωκτικές αρχές να ξεκινήσουν έρευνες εις βάρος σου. Ενημέρωσε μας αν θέλεις για την εξέλιξη αυτή. Στο πλευρό σου βρέθηκαν κάποιοι να σε στηρίξουν και αν ναι είναι Έλληνες διαφορετικών πολιτικών τοποθετήσεων;


Η αλήθεια είναι ότι ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών στάθηκαν δίπλα μου, μάλιστα ορισμένοι δήλωσαν και μάρτυρες υπερασπίσεως, αν χρειαστεί. Δεν περιμένω φυσικά στήριξη ή κάλυψη από κάποιον πολιτικό φορέα.
Όμως αυτό που θα περίμενα από κάποιους μεγαλοσχήμονες, είναι το θάρρος που δείχνει ένα σημαντικό ποσοστό του Ελληνικού Λαού. Δείχνει ότι όχι μόνον δεν φοβάται την σύγκρουση με το προδοτικό καθεστώς, αλλά την επιδιώκει. Το μόνο πρόβλημά του είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρει την κατάλληλη επαναστατική ηγεσία που θα τον οργανώσει και θα τον καθοδηγήσει για την μεγάλη έφοδο στους ουρανούς.
Σε ότι αφορά τον κ. Μιχελάκη, τί να σχολιάσει κανείς. Ένα κόμμα, βάζει άτομα με βουλευτική ασυλία και καλυπτόμενα από τον νόμο περί ανευθυνότητος υπουργών, να ξεκινούν πολιτική δίωξη εναντίον Έλληνος πολίτου που δεν κρύβεται και που δεν έχει, ούτε ζητά βουλευτική ασυλία. Τέτοιοι θρασύδειλοι ήταν πάντα στην Νέα Δημοκρατία. Και το απέδειξαν με τις άθλιες διώξεις που έχουν κάνει εναντίον αθώων πολιτών που πρόσκεινται στον δικό σας ιδεολογικό χώρο. Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει κάποιος εισαγγελεύς. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. 


5. Απέναντι στην ένοπλη βία των δυνάμεων καταστολής του καθεστώτος προτείνεις την ένοπλη αυτοργάνωση και την έναρξη επιχειρήσεων με σκοπό την επανάσταση και την ανατροπή της χούντας του ΔΝΤ.

Προσωπικά πιστεύω ότι εξέφρασες με τον πιο άμεσο τρόπο απόψεις πολλών Ελλήνων που απλά δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να τις εκφράσουν ανοιχτά τις ίδιες θέσεις για λόγους ασφαλείας. Τι μηνύματα παίρνεις από τον απλό κόσμο όλες αυτές τις ημέρες μετά την δημοσιότητα που έλαβε το εν λόγω βίντεο ;Αν χρησιμοποιήσουμε τα στατιστικά του βίντεο, και συγχρόνως λάβουμε υπ’ όψιν τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ για το άτομο μου, ένα 10% δείχνει να συμφωνεί με την ένοπλη αυτοοργάνωση. Έλαβα πολλά συγχαρητήρια στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο.
Βεβαίως υπάρχουν και αρκετά αρνητικά μηνύματα από σχολιαστές, τα οποία όμως δείχνουν ότι δεν έχουν διαβάσει, ούτε έχουν καταλάβει γιατί πράγμα μιλάω. Αρκετοί νόμιζαν ότι προέτρεπα να κτυπήσω τους δεξιούς. Φαίνεται ότι η αγελαία αντίδραση σε μία υστερική αντίδραση των ΜΜΕ, είναι πιο ισχυρή από το να λες ξεκάθαρα και να βροντοφωνάζεις ότι «Πρέπει να πλήξουμε την κατοχική κυβέρνηση και την ληστοσυμμορία της τρόϊκας».
Αλλά για μένα, το πρόβλημα δεν είναι στο πόσοι είναι υπέρ ή κατά. Η αντίδραση του κόσμου εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες, και από τον τρόπο που το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Αυτό που εγώ περίμενα να γίνει από το βίντεο ήταν να αναβαθμιστεί το επίπεδο στρατηγικής και τακτικής αναλύσεως του επαναστατικού αγώνος στην Ελλάδα.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά αν εξαιρέσουμε κάποιους θεωρητικούς των αναρχικών οργανώσεων (μιλάω για το σήμερα), και κάποιους εθνικοσοσιαλιστές όπως το ιστολόγιο σας, το θεωρητικό υπόβαθρο της συγχρόνου Ελληνικής επαναστάσεως είναι πολύ χαμηλό. Πολλοί εξ ημών καταφεύγουν στον Λένιν, άλλοι στον Μάο, άλλοι στον Μαριγκέλα, άλλοι στον Νετσάγιεφ. Δηλαδή σε θεωρητικούς που έγραψαν για γεγονότα έναν αιώνα πριν.  
Στην δική μου περίπτωση μελετώ αμερικανικά στρατιωτικά εγχειρίδια που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Θα πρότεινα το Field Manual 3-24.2, tactics in counterinsurgency, όπου εκεί οι αμερικανοί  στρατιωτικοί περιγράφουν πώς διεξάγονται επιχειρήσεις ανταρτοπολέμου και πώς καταστέλλονται επιχειρήσεις ανταρτοπολέμου.
Μην λησμονούμε ότι ένας καλός πολεμιστής πρέπει να γνωρίζει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Και πώς να καταστείλει, αλλά και πως να υποκινήσει μια εξέγερση. Ένα άλλο πολύ καλό βιβλίο για τους θεωρητικούς του επαναστατικού πολέμου είναι των κινέζων αξιωματικών Qiao Liang και Wang Xiangsui, με τίτλο Unrestricted Warfare, το οποίο διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο.
Από το 1989 και μετά, οι θεωρητικοί του πολέμου μιλούν για την 4η γενιά πολέμου, όπου οι επιχειρήσεις διεξάγονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής. Μιλάμε για συνδυασμό οικονομικού, πολιτιστικού, δημογραφικού, ηλεκτρονικού, ψυχολογικού, θρησκευτικού, πολιτικού και στρατιωτικού πολέμου.
Η φράση που μου άρεσε από το εγχειρίδιο των κινέζων θεωρητικών πολέμου, ήταν: «μη-στρατιωτικές πολεμικές επιχειρήσεις». Εξηγούσαν ότι οι μορφές πολέμου εναλλάσσονται αμβλύνοντας τον διαχωρισμό στρατιώτες - πολίτες. Δεν άντεχα να βλέπω άλλο, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, να κατεβαίνουν στο Σύνταγμα και να στέκονται μοιρολατρικώς απέναντι στην χούντα του ΔΝΤ, και να υφίστανται καθημερινώς ξυλοδαρμούς και εξευτελισμούς από μία χούφτα πραιτοριανών.
Έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα μία ανοικτή συζήτηση πάνω σε τεχνικές ανατροπής της κατοχικής κυβερνήσεως. Και αυτό περιελάμβανε ειρηνικές και μη - ειρηνικές μορφές πάλης.Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όσες ομιλίες έκανα τότε στο Σύνταγμα, έλεγα στον κόσμο να εξασκηθεί σε τεχνικές πολιτικής ανυπακοής, να μάθει πως οργανώνεται μία μαζική πολιτική απεργία, να περάσουμε στην φάση της οργανώσεως Επαναστατικής Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως.
Χωρίς να περιμένουμε τις κατοχικές εκλογές, να δημιουργήσουμε λαϊκά δικαστήρια και δημοβούλια ώστε να σπάσουμε το νομοθετικό μονοπώλιο της κατοχικής κυβερνήσεως. Τους παρακινούσα να συστήσουμε μία ελληνική τράπεζα με εκδοτικό προνόμιο, και να αρχίσουμε να τυπώνουμε το δικό μας χρήμα αποκτώντας νομισματική ανεξαρτησία, επαναστατικώ δικαίω.
Όλα αυτά ασχέτως εκλογών, και στην αρχή παραλλήλως με το κατοχικό καθεστώς, προκειμένου να συγκροτηθεί μία πολιτειακή δομή που θα δημιουργούσε ζώνες ελευθερίας μέσα στην χούντα του ΔΝΤ.
Αυτό που σας περιγράφω στην κομμουνιστική ορολογία ονομάζεται δυαδική εξουσία. Είναι η κατάσταση στην Ρωσία που περιγράφει θαυμάσια ο Λένιν, πριν τον Οκτώβρη του 1917. Ακόμη δεν ήταν έτοιμοι οι Μπολσεβίκοι να πάρουν την εξουσία, αλλά ούτε και μπορούσε να κρατήσει την εξουσία η αστική κυβέρνηση Κερένσκυ.

6. Το πιο καίριο ερώτημα των ανθρώπων που δηλώνουν Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές σχετικά με το άτομο σου είναι το παρακάτω. Γιατί ο Ιφικράτης Αμυράς διάλεξε το κόμμα της Κουμουνδούρου για να συμμετάσχει στις εκλογές την στιγμή που οι απόψεις σου είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με το επίσημο πολιτικό πρόγραμμα του εν λόγω κόμματος σε διάφορα ζητήματα. Αναφέρομαι για παράδειγμα στις θέσεις σου για το μεταναστευτικό, τις εκτρώσεις, το θέμα της Βορείου Ηπείρου κα.Πολύ καλό ερώτημα. Οι ιδεολογικές μου καταβολές είναι η επαναστατική αριστερά. Πολιτικός μου δάσκαλος υπήρξε ο Λένιν. Παρά το ότι έχω μπολιάσει την πολιτική μου σκέψη και με άλλα ρεύματα, διαφέρω πλήρως από άλλους αριστερούς που όσο μεγαλώνουν είτε αφομοιώνονται στο σύστημα, είτε αποκηρύσσουν το επαναστατικό παρελθόν τους.


Για μένα ο Λένιν υπήρξε δάσκαλος, και σήμερα τον σέβομαι παρά το ότι διαφέρουμε στην κοσμοαντίληψη. Αυτός υπερασπιζόταν το διεθνές προλεταριάτο, εγώ υπερασπίζομαι το Ελληνικό Έθνος. Όποιος αποκηρύσσει τους δασκάλους του είναι για μένα κατάπτυστος. Τώρα γιατί έχω πρόβλημα με τους εθνικιστές. Ίσως να μην έχει γίνει αντιληπτό ότι ένα δομικό στοιχείο της πολιτικής μου φιλοσοφίας είναι η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία.
Θεωρώ ότι το Βυζάντιο κατέστρεψε τον Ελληνισμό και διέπραξε μια χιλιετή γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού Έθνους. Ο ιουδαιο - χριστιανισμός είναι εχθρός του Ελληνισμού.
Μου φαίνεται όχι μόνον κωμικοτραγικό αλλά και απεχθές το να βλέπω εθνικιστές που ισχυρίζονται ότι θέλουν να σώσουν το Έθνος  και να προσκυνούν βυζαντινούς αυτοκράτορες και ιουδαίους προφήτες στο όνομα της χριστιανικής ορθοδοξίας. Υποπτεύομαι ότι δεν έχουν διαβάσει άλλη ιστορία, εκτός από το επίσημο παραμύθι του δήθεν ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.
Δηλαδή τα 1000 χρόνια σκλαβιάς και ολοκαυτώματος στο βυζάντιο δημιούργησαν τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό ; Τότε και τα 400 χρόνια σκλαβιάς και γενοκτονίας υπό τους Οθωμανούς θα πρέπει να δημιούργησαν τον ελληνο - ισλαμικό πολιτισμό. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εθνικιστές είτε φοβούνται να πουν ότι δεν είναι χριστιανοί, είτε είναι ανιστόρητοι και δεν γνωρίζουν τα εγκλήματα του χριστιανισμού εις βάρος του Ελληνισμού. Πάντως είναι αδιανόητο να δηλώνει κάποιος εθνικιστής ασπαζόμενος μία οικουμενιστική ιδεολογία, και μάλιστα αντεθνική και ανθελληνική όπως ο Χριστιανισμός.


Και τώρα που έθαψα την άλλη πλευρά, στο ερώτημα. «Και καλά, εσύ γιατί με τον Συριζα που υποστηρίζει τους λαθρομετανάστες;»
Το πρόβλημα με μας της Πατρώας Θρησκείας είναι ότι δεν μας αποδέχονται πουθενά, παρά μόνον αν λειαίνουμε τον λόγο μας. Είδατε πολλούς υποψηφίους που να δηλώνουν ανοικτά ότι είναι με την Πατρώα Θρησκεία ; Φυσικά αυτό δεν απαντά πλήρως στο ερώτημα σας. Για μένα η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι κομβικής σημασίας. Κανένα κόμμα πλην της Ανταρσύας, του ΕΠΑΜ και του ΔΗΚΚΙ, δεν υποστηρίζει ανοικτά το εθνικό μας νόμισμα. Είναι λυπηρό ένα εθνικιστικό κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή να λέει ότι δεν πρέπει να πάμε σε εθνικό νόμισμα.

Φυσικά ούτε ο Συριζα υποστηρίζει το εθνικό μας νόμισμα. Επιτρέπει όμως σε συνιστώσες και σε ιδεολογικά ρεύματα να μιλούν υπέρ του εθνικού μας νομίσματος. 
Ο Συριζα δεν καλύπτει όλες τις προσδοκίες μου. Τουλάχιστον όμως δείχνει μια ανοχή σε διαφορετικές απόψεις. Φυσικά στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα έχουμε μεγάλες αποκλίσεις. Εν κατακλείδι, το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα χωρίζονται ακόμη με βάση το τόξο αριστερά - δεξιά. Ενώ θα έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί κόμματα που να βασίζονται στον διαχωρισμό Έλληνες – κοσμοπολίτες / διεθνιστές / νεοταξίτες. 

Η σημερινή αριστερά φαίνεται να μην μελετά ακόμη και τον Λένιν, ο οποίος θεωρούσε τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες, ως βασικό στοιχείο της πολιτικής στρατηγικής του κόμματος του προκειμένου να κτυπήσει τον ιμπεριαλισμό. 
Το άσχημο είναι ότι η σημερινή αριστερά δεν υποστηρίζει τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του Λαού μας και μετά μεμψιμοιρεί για την άνοδο της άλλης πλευράς, δίχως να αντιλαμβάνεται ότι το κενό που αφήνει ακάλυπτο, θα το καλύψει ο ιδεολογικός της αντίπαλος.  Για μένα είναι λυπηρό η αριστερά να υποστηρίζει την λαθρομετανάστευση και η δεξιά να υποστηρίζει τον χριστιανισμό. Η καταστροφή στην μια περίπτωση είναι δημογραφική, στην άλλη πολιτιστική. Στην περίπτωσή μου το μη χείρον βέλτιστον, δεν ισχύει.  Οπότε η απάντηση στο ερώτημα σας δεν είναι καθόλου εύκολη. 

Στο άμεσο μέλλον θα αγωνιστώ για την ίδρυση πολιτικού φορέως που να συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλουν οι περισσότεροι πατριώτες να υπάρχουν σε ένα κόμμα.
Αυτή την στιγμή το δίλημμα ήταν μνημόνιο / αντιμνημόνιο. Θεωρήστε ότι έκανα μία πολιτική επιλογή υπό δεδομένες συνθήκες.


7. Πριν ελάχιστες ημέρες (11.06.2012) παρακολούθησα την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σου στο γνωστό … τηλεοπτικό δίδυμο του ΣΚΑΙ. Καταρχάς διέκρινα μια λυσσαλέα προσπάθεια των 2 γνωστών δημοσιογράφων να παραλλάξουν τις απόψεις σου ή ακόμα και να σε λογοκρίνουν και να σε ειρωνευτούν. Ποια η αντίδραση του απλού λαού μετά από αυτή την εμφάνιση σου;
Πολύ θετική. Με υποστήριξε ο κόσμος. Θα πώς όμως και κάτι για την εμφάνισή μου. Το δίδυμο Λυριτζή - Οικονόμου μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλύτερα απ’ ότι φανταζόμουν. Ναι μεν με διέκοπτε κάποιες φορές, αλλά μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχα στην διάθεσή μου μπόρεσα να πω κάποια πράγματα που δεν μπορεί εύκολα να υποστηρίξει κάποιος σε μεγάλα κανάλια.
Ο ένοπλος εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει εύκολα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Οπότε μέσα σε αυτά τα πλαίσια θεωρώ ότι υπήρξαν ανεκτικοί απέναντί μου. Και δεν ήταν τόσο επιθετικοί όσο περίμενα ότι θα ήταν.  

8. Στο Σύνταγμα τους προηγούμενες μήνες βρέθηκαν δίπλα δίπλα άνθρωποι διαφορετικών απόψεων και ιδεών. Όλοι μαζί συγκρούστηκαν ενάντια στα  ΜΑΤ και τους ασφαλίτες, ενώ προσπάθησαν πολλές φορές να καταλάβουν την βουλή. Ποια η άποψη σου για αυτό το γεγονός ; Πιστεύεις στην εθνική ενότητα απέναντι στον κοινό εχθρό ;Στο πρώτο σκέλος απαντώ ότι εντυπωσιάστηκα από το θάρρος του κόσμου. Κατεβαίνω τόσα χρόνια σε διαδηλώσεις και πρώτη μου φορά είδα γιαγιάδες να πετούν πέτρες στους πραιτοριανούς !
Είδα άτομα διαφορετικής ιδεολογικής αποχρώσεως να μάχονται δίπλα - δίπλα, ο ένας να βοηθά τον άλλο να σηκωθεί, άγνωστοι μας έδιναν νερό και τρόφιμα, άλλοι μας ψέκαζαν στα μάτια με το ειδικό υγρό για να αντέξουμε στα χημικά.
Πολύ συγκινητικές στιγμές αλληλεγγύης όλου του Λαού. Επιτρέψατε μου και μία ιστορική αφήγηση, που μάλλον θα είναι κόκκινο πανί για την δική σας πλευρά. Πολλοί μιλούν κατά των αναρχικών, κουκουλοφόρων κλπ. Εγώ ουδέποτε υπήρξα αναρχικός. Όμως αυτό που έγινε εκείνες τις μέρες πρέπει να ακουστεί.
Κάθε φορά που γινόντουσαν μεγάλες συγκεντρώσεις, οι πραιτοριανοί κτυπούσαν όλα τα κομματικά μπλοκ, και μετά από λίγο τα περισσότερα διαλυόντουσαν. Αλλά το μπλοκ των αναρχικών παρέμενε και ξεκινούσε πετροπόλεμο και μάχες οδοφραγμάτων. Οι πιτσιρικάδες είχαν τρομερή διάθεση για σύγκρουση, αξιοθαύμαστη θα έλεγα. Σε αντίθεση με τα κομματικά μπλοκ της αριστεράς, που επί πολύ καιρό έκαναν κομματικούς περιπάτους στο Σύνταγμα και μετά αυτοδιαλύοντο.
Θέλω να καταγραφεί ότι δεν ασπάζομαι την άποψη περί προβοκατόρων, ότι δηλαδή τάχα η αστυνομία βάζει κάποιους «αναρχικούς» να πετούν πέτρες ώστε να έχει δικαιολογία να κτυπήσει τους διαδηλωτές. Όσοι ήμασταν στο Σύνταγμα ξέρουμε ότι οι πραιτοριανοί μας κτυπούσαν χωρίς κανένα πρόσχημα και χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς. Μακάρι όλα τα μπλοκ διαδηλωτών να διέθεταν την μαχητικότητα των αναρχικών.
Το πρόβλημα με τους αναρχικούς είναι ότι βγάζουν φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα των λέξεων οργάνωση και πειθαρχία. Με αποτέλεσμα πολλά κτυπήματα κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων να είναι τυφλά και να καταστρέφουν περιουσίες αθώων πολιτών, κάτι που είναι ασφαλώς καταδικαστέο.  
Ας ξαναγυρίσω στον απλό κόσμο. Όλες οι προσπάθειες καταλήψεως της βουλής έγιναν από απλούς ανθρώπους. Κανένα κόμμα δεν τους βοήθησε. Ήταν απόντες οι κομματικοί ινστρούχτορες από τις μεγάλες μάχες του Λαού μας για Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Αξιοπρέπεια, Ανεξαρτησία.
Σε πολλές περιπτώσεις στις εφόδους πρωτοστατούσαν γυναίκες !! Και μάλιστα αρκετές εξ αυτών μητέρες που όμως μου έλεγαν είχαν μικρά παιδιά που δυσκολεύονταν να τα ταΐσουν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες των λαϊκών αγώνων και όχι οι κομματικοί εγκάθετοι δεξιάς και αριστεράς. Φυσικά και πιστεύω στην εθνική ενότητα ενάντια στον κοινό εχθρό. Και λέω ότι είναι λάθος να μιλάνε κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση της Αριστεράς. Τώρα είναι η ώρα για κυβέρνηση εθνικής ενότητος ενάντια στην χούντα του ΔΝΤ και της Τρόικας.

9. Στο Σύνταγμα εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά το φαινόμενο κάποιοι να ενοχλούνται από την παρουσία Ελληνικών σημαιών και να προσπαθούν με προβοκάτσιες να διασπάσουν και αποπροσανατολίσουν το λαϊκό κίνημα. Πιστεύεις ότι το παρακράτος κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις να πετύχει το σκοπό του και να μειώσει την δυναμική των «αγανακτισμένων» ;


Στις περισσότερες περιπτώσεις ήμουν στην πάνω πλατεία. Ξέρετε υπήρχε αυτό το φαινόμενο της πάνω και της κάτω πλατείας. Στην πάνω πλατεία είχαμε Ελληνικές σημαίες. Πιστεύω ότι υπερίσχυε το εθνικό έναντι του ταξικού. Στην κάτω πλατεία υπερίσχυαν οι ταξικές απόψεις έναντι του εθνικού.
Σε ότι αφορά το ζήτημα της προβοκάτσιας απάντησα πιο πάνω. Δεν ισχυρίζομαι ότι το διεφθαρμένο καθεστώς στο οποίο ζούμε, δεν κάνει προβοκάτσιες. Σίγουρα προσπαθεί να κάνει ζημιά στις λαϊκές διαδηλώσεις. Από την άλλη μεριά, αν κρίνουμε από τον τρόπο μου με αντιμετώπισαν πολλοί αριστεροί και δεξιοί, ότι τάχα είμαι πράκτορας της ασφάλειας, προβοκάτορας κλπ, δηλώνω ότι πρέπει να σταματήσει η προβοκατορολογία.
Όποιος σύντροφος ή συμπολεμιστής κάνει μια ενέργεια που δεν θα κάναμε εμείς, δεν σημαίνει ότι είναι πράκτορας. Πιστεύω ότι το κίνημα των «αγανακτισμένων» έχασε την δυναμική του για δύο κυρίως λόγους. Δεν απέκτησε ποτέ του αυτόνομη οργάνωση, και δεν είχε ξεκάθαρη πολιτική στόχευση. Δεν χρειαζόταν καμία προβοκάτσια για να αποδυναμωθεί το κίνημα. Όταν ένα κίνημα δεν αποκτά συγκροτημένη ιδεολογία, το αποτύπωμα του χάνεται στην ιστορία.
Θα σας πω μiα μόνον λεπτομέρεια για να συνειδητοποιήσουν οι αναγνώστες σας την πολιτική απειρία των συναγωνιστών στο Σύνταγμα. Στις ηρωικές ημέρες του περσινού καλοκαιριού χιλιάδες ατόμων συγκεντρωνόντουσαν καθημερινώς στο Σύνταγμα. Στις μεγάλες απεργίες, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.
Με τις μικρές δυνάμεις που διέθετα (έναν τηλεβόα και μία ιστοσελίδα), προσπαθούσα να πείσω ότι δεν έχει νόημα να συγκεντρώνονται τόσα άτομα σε τόσα λίγα τετραγωνικά και να στέκονται ακίνητα. Όποιος ήταν στο Σύνταγμα παρατηρούσε ότι ο κόσμος παρέμενε ακίνητος, χωρίς να ξέρει τί να κάνει. Οιοσδήποτε έχει στοιχειώδη εμπειρία από κοινωνικούς αγώνες, ξέρει ότι μετά από λίγο το πλήθος θα κουραστεί, θα πεινάσει, θα διψάσει, και θα αρχίσει να φυλλορροεί η διαδήλωση. Έλεγα λοιπόν ότι αν πρόκειται να κάνουμε έφοδο, να την κάνουμε άμεσα. Να οργανωθούν οι ομαδάρχες των μπλοκς, και να συντονιστούμε. Δυστυχώς ούτε αυτό καταφέραμε. Στο τέλος η απογοήτευση του κόσμου ήταν φανερή.
Αρκετοί ίσως να με θυμούνται στο Σύνταγμα στις συζητήσεις που κάναμε, όπου έλεγα ότι είναι ανοησία η ιδέα που έλεγαν πολλοί, ότι «αν συγκεντρωθούμε 1 εκατομμύριο κόσμος, και μείνουμε ένα μήνα στο Σύνταγμα, η χούντα θα πέσει». Αυτό δεν στέκει ιστορικώς, ούτε πρακτικώς. Πώς θα συντηρηθεί ένα τέτοιο πλήθος για έναν μήνα, χωρίς στοιχειώδη εφοδιασμό με απαραίτητα (κουβέρτες, νερό, φαγητό). Και επιπλέον, γιατί να λαμβάνουμε αμυντική προδιάθεση (να κάτσουμε εδώ ένα μήνα), και όχι επιθετική ; (να ορμήσουμε). Ακόμη και αν θέλαμε να περικυκλώσουμε ειρηνικώς την βουλή, τηρώντας παθητική στάση, για να έχει επιτυχία η ενέργειά μας, θα πρέπει τουλάχιστον να αποκλείσουμε τους δρόμους, να επιβάλλουμε τον δικό μας έλεγχο στην μετακίνηση βουλευτών προς και από την βουλή.  
Ούτε αυτό έγινε. Συνεπώς δεν χρειαζόταν κάποια φοβερή προβοκάτσια για να ατονήσει το κίνημα των «αγανακτισμένων». Θυμάμαι ότι έλεγα ξανά και ξανά στους συγκεντρωμένους ότι οι πραιτοριανοί έχουν πειθαρχία, οργάνωση, επαγγελματισμό, εκπαίδευση, οπλισμό. Και μiα χούφτα εξ αυτών τα βάζουν με ένα εκατομμύριο κόσμο. Αν εμείς δεν αντιτάξουμε οργάνωση, εκπαίδευση, πειθαρχία, δεν θα μπορέσουμε να τους ανατρέψουμε. Δυστυχώς το πνεύμα τότε της πάνω και της κάτω πλατείας ήταν «όχι στους αρχηγούς». Ναι, αλλά αυτό είχε σοβαρότατες αρνητικές συνέπειες για το κίνημα, που ήταν τότε σε εμβρυακή μορφή. Επέφερε την διάλυση του κινήματος.


10. Σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν βλέπουμε κάποιους «κόκκινους» και κάποιους «μαύρους» να επιλέγουν τις επαφές μεταξύ τους και μάλιστα να προχωρούν στην ανταλλαγή απόψεων και όχι στην αλληλοεξόντωση.


(Σ.Σ: Ένα αρκετά παλιό αλλά άκρως χαρακτηριστικό δείγμα είναι οι «Μαύροι 100» της Ρωσίας και λίγο αργότερα οι κοινές συζητήσεις στα πανεπιστήμια «αιρετικών» Εθνικοσοσιαλιστών του NSDAP και κάποιων Κομμουνιστών του KPD στις αρχές της δεκαετίας του ’20 - κατά την διάρκεια της «δημοκρατίας της Βαϊμάρης» - και το κοινό μίσος για την αστική δημοκρατία.Έλαβαν μέρος πολλές  προπολεμικές επαφές μεταξύ γνωστών ευρωπαίων Εθνικιστών και αριστερών διανοητών και η ανάπτυξη του πρώτου ρεύματος του «εθνικομπολσεβικισμού». Κομβικό σημείο αποτελεί η στήριξη μιας επαναστατικής «φράξιας» της Ιταλικής αριστεράς προς την Πολιτεία του Salo - την νέα πολιτειακή οργάνωση των Ιταλών Φασιστών - πριν την λήξη του πολέμου.  Φυσικά το φαινόμενο πήρε νέες διαστάσεις με τον Περονισμό και τους Montoneros , την στρατιωτική εξέγερση του Περού την ίδια εποχή, τον Γκεβάρα και τους Εθνικιστές της Νοτίου Αμερικής που στήριξαν με όπλα και χρήματα την Κουβανική εξέγερση, την PLO και την Ε/Σ ομάδα Hoffmann με συνέπεια την συμμαχία ένοπλων ανταρτών ευρωπαϊκών αριστερών αλλά και εθνικιστικών οργανώσεων απέναντι στην σιωνιστική πολιτική. Δεν ξεχνάμε επίσης τις επαφές της ΕΟΚΑ ‘Α και του I.R.A. την αντισιωνιστική σκέψη  αντάρτη πόλεως Carlos, τις επαφές του Francis Parker Yockey με την Κούβα αλλά και την Ανατολική Γερμανία καθώς και την αιρετική σκέψη και διαδρομή του φιλοσόφου Jean - François Thiriar


Πολύ σημαντική είναι η ιστορική καταγραφή σχετικά με τον κομμουνιστή εκδότη Giangiacomo Feltrinelli και oi επαφές του με τον «Μαύρο Πρίγκιπα» και διοικητή της θρυλικής X MAS Junio Valerio Borghese, η άγνωστη σχέση του μαρξιστικού Παλαιστινιακού PFLP και του ηγέτη της οργάνωσης George Habash με τους Νεοφασίστες της Ευρώπης ή αργότερα η επαναστατική πορεία του φυλακισμένου σήμερα Horst Mahler πρώην μέλους της RAF.


Η φιλοσοφική σκέψη του Alexander Dugin επηρέασε και επηρεάζει ακόμα και σήμερα τις αριστερές πατριωτικές αλλά και τις εθνικιστικές δυνάμεις στην Ρωσία. Το ίδιο «φαιοκόκκινο» φαινόμενο παρατηρήθηκε στις εξεγέρσεις της Ρωσίας το ’93 όπου τα «άκρα» βρέθηκαν να πολεμούν στο ίδιο μετερίζι απέναντι στο φιλοσιωνιστή Yeltsin. Τα παραδείγματα λοιπόν είναι πολλά σε διάφορες εποχές.Στην ελληνική πραγματικότητα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την κοινή παρουσία σε διαδηλώσεις αριστερών και εθνικιστών στα γεγονότα της Σερβίας το ’99 - που είχαν τρομάξει τους δημοσιογράφους τύπου «ιού» - , την κοινή αντίδραση και συστράτευση απέναντι στην σύλληψη του Κούρδου ηγέτη Οτζαλάν από την ΜΙΤ και την Mossad καθώς και την από κοινού ενίσχυση του PKK με υλική βοήθεια. Ξαναβρέθηκαν οι «κόκκινοι» και οι «μαύροι» μαζί, έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία κατά την διάρκεια του πολέμου με την Hezbollah και την Hamas αλλά και στα οδοφράγματα στην Αθήνα σε πρόσφατες διαδηλώσεις και πορείες ενάντια στο καθεστώς)Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά είναι ότι πολλές φορές η επαναστατική σκέψη βρίσκει κοινό πεδίο δράσης από όπου και αν προέρχεται. Ποια η δική σου άποψη για αυτό το γεγονός ;


Χρησιμοποιήσατε μία φράση, «εθνικομπολσεβίκοι». Στην σύγχρονη Ελλάδα τέτοια ιδεολογική απόχρωση δεν υπήρξε. Και όμως, σε δύο πολύ γνωστά εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, η Βασκική ΕΤΑ, και το Κουρδικό PKK, ο ιδεολογικός τους πυρήνας είναι μαρξιστικός. Αλλά συνθέτουν τον μαρξισμό με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, ή τον εθνικισμό αν έτσι το επιθυμείτε.
Στην Ελλάδα δεν έχει γίνει μια σοβαρή πολιτική ανάλυση για την Βασκική ΕΤΑ, απλώς μαθαίνουμε από τις ειδήσεις ότι βάζουν βόμβες. Τα κινήματα της Λατινικής Αμερικής πρωτοστάτησαν σε αυτό τον συνδυασμό, ταξικού και εθνικού αγώνος, με αποτέλεσμα να είναι πιο εξελιγμένα σε σχέση με μας. Εμείς στην Ελλάδα μέχρι προσφάτως θεωρούσαμε απαράδεκτο το να συνεργαστούν δεξιοί και αριστεροί σε έναν ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.  
Πιστεύω ότι οι συνθήκες θα μας εξαναγκάσουν να αλλάξουμε στάση. Πιστεύω ότι αν δεν αρθούν όλες οι αντεθνικές και αντιλαϊκές συνέπειες των μνημονίων, πολύ σύντομα θα δούμε αναρχικούς και εθνικιστές στους δρόμους, δίπλα - δίπλα, να συγκρούονται με τους πραιτοριανούς και τα ξένα στρατεύματα κατοχής. Τώρα, αυτό που σας είπα ίσως να ακούγεται αστείο. Σε λίγους μήνες, αν συνεχιστεί η οικονομική γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, θα δούμε όλοι μας πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.
Στην χώρα μας σήμερα το μεγαλύτερο ένοπλο κίνημα προέρχεται από τον χώρο των αναρχικών (Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς, Επαναστατικός Αγώνας κλπ). Έχει ατονήσει το μαρξιστικό αντάρτικο πόλεων σε όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας. Αυτό που αναζωπυρώνεται σε όλο τον κόσμο είναι οι πόλεμοι ταυτοτήτων. Έχουμε μία μετάπτωση από το ταξικό στο εθνικό, στο φυλετικό, και στο θρησκευτικό πεδίο. Πρώην κομμουνιστές πολεμούν για να επικρατήσει η εθνική τους ταυτότητα, ή η φυλετική ή η θρησκευτική εις βάρος άλλων ταυτοτήτων.
Σε όλο τον κόσμο αυτή την στιγμή με βάση την κατηγοριοποίηση, οι περισσότερες ένοπλες εξεγέρσεις και τα περισσότερα αντάρτικα, αφορούν εθνικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Συνεπώς για έναν επαναστάτη που δεν είναι ουτοπιστής, δεν μπορεί να αγνοεί τις εξελίξεις στην κοινωνιολογία των συγκρούσεων.
Ναι, η επαναστατική σκέψη έχει πολλά κοινά σημεία, είτε μιλάμε για την PLO, είτε μιλάμε για τους Μπολσεβίκους, είτε μιλάμε για την ΕΤΑ, είτε για εθνικιστές αντάρτες πόλεων, είτε για την Χεζμπολάχ. Η τελευταία οργάνωση με έχει εντυπωσιάσει διότι συνδυάζει την θρησκευτική ταυτότητα, με εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, και ταυτοχρόνως διαθέτει κοινωνικό βραχίονα (σχολεία, νοσοκομεία). Δηλαδή ένα περίεργο μείγμα Ισλαμισμού, Εθνικισμού, και Σοσιαλισμού. Άκρως εντυπωσιακό.

11. Ποια η άποψη σου για τον I.R.A και την ΕΟΚΑ Α’ ; Θα θέλαμε την άποψη σου για το κυπριακό ζήτημα καθώς και τις σκέψεις σου σχετικά με την εισβολή και την κατοχή στο νησί.


Η πορεία του I.R.A είναι ταυτόσημη με την πορεία του Ιρλανδικού απελευθερωτικού κινήματος από την Αγγλική αποικιοκρατία. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι αυτός ο πόλεμος κρατά δεκαετίες. Δεν έκρυψα την απογοήτευσή μου όταν ανακοίνωσε ότι καταθέτει τα όπλα. Η ΕΟΚΑ Α’, κατ’ εμέ αποτέλεσε τον τελευταίο μεγάλο σταθμό της διαρκούς Ελληνικής Επαναστάσεως που ξεκίνησε το 1821. Τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ Α’ επέδειξαν ευστροφία επαναστάτου όμοια του Ρήγα Βελεστινλή και ηρωική αυταπάρνηση όμοια των Σουλιωτών.
Σίγουρα είναι η πιο λαμπρή σελίδα της νεωτέρας ιστορίας του Ελληνισμού, από το 1950 μέχρι σήμερα. Από τότε, μόνον ήττες γνωρίζει ο Ελληνισμός. Η τελευταία μεγάλη ήττα με την εισβολή και κατοχή της Κύπρου το 1974. Η άποψη μου για την εισβολή και κατοχή ; Δηλώνω απερίφραστα ότι το μεταπολιτευτικό καθεστώς ήρθε μέσα στις αποσκευές του τουρκικού στρατού κατοχής. Η Χούντα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον Αττίλα 1, η μεταπολίτευση την αποκλειστική ευθύνη για τον Αττίλα 2. Έκτοτε το μεταπολιτευτικό καθεστώς έχει υποχωρήσει πλήρως από την αρχική του θέση, που ήτο «άμεση και άνευ όρων αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο», και έχει καταλήξει στο «άμεση και άνευ όρων νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής» με πρόσχημα την ένωση της Νήσου.
Με τον όρο ένωση, δεν εννοούν φυσικά την ένωση με την Ελλάδα, αλλά την ένωση πρώτα με το υπόδουλο κομμάτι της Κύπρου, και σταδιακώς ενσωμάτωση της Κύπρου στην νέο - οθωμανική Τουρκία. Θεωρώ ότι η δική μου γενιά πολιτών και πολιτικών έχει ιερά υποχρέωση να συνεχίσει τον αγώνα της ΕΟΚΑ. Ειδικώς όποιος δηλώνει αριστερός, πρέπει να σηκώσει τα λάβαρα του εθνικού επαναστατικού αγώνος. Φυσικά αυτό είναι μία πολιτική δήλωση. Για να γίνει πράξη χρειάζεται ιδεολογική, πολιτική, οικονομική, ψυχολογική, και στρατιωτική προετοιμασία του Ελληνικού Λαού.
Δεν πιστεύω ότι υπό το υπάρχον μεταπολιτευτικό καθεστώς των Αθηνών και της Λευκωσίας, θα έχει αίσιο τέλος ένας τέτοιος αγών. Πρέπει πρώτα να ανατραπεί το εθελόδουλο, ευρωλιγούρικο, γραικυλικό, ρωμέικο ψευδοκράτος των Αθηνών. Και να εγκαθιδρυθεί ένα ισχυρό κράτος με Ελληνική ταυτότητα, που θα υπερασπίζεται τον Λαό και το Έθνος. Μόνον τότε οι επαναστάτες θα έχουν σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας στην κατεχόμενη Κύπρο. Διότι χωρίς εξωτερική βοήθεια από την Ελλάδα, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μηδαμινές. Παρ’ όλα αυτά, οι Κύπριοι αδελφοί της ΕΟΚΑ Α’ απέδειξαν ότι μπορούν να τα βάλουν μόνοι τους και με τον Άγγλο, και με τον Τούρκο κατακτητή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους αφήσουμε πάλι μόνους τους.
Είναι ντροπή για τους Αριστερούς και για τους Εθνικιστές επαναστάτες να βλέπουμε τους ιθαγενείς Ζαπατίστας να εξεγείρονται με τα όπλα στο Μεξικό για να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια τους, και εμείς (αριστεροί και δεξιοί) να αφήνουμε το ψευδοκράτος του Ντεκτάς αλώβητο. 


12. Πως βλέπεις την μελλοντική κατάσταση στην χώρα; Πόσο πιθανή είναι η χρεωκοπία και ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι άμεσες συνέπειες ; Πόσο πιθανή είναι η επέμβαση της ευρωπαϊκής στρατοχωροφυλακής ;
Η χρεωκοπία είναι ήδη γεγονός. Τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου έχουν χαρακτηριστεί σκουπίδια. Υπάρχει εσωτερική στάση πληρωμών. Η ανεργία έχει υπερδιπλασιαστεί μέσα σε 2 χρόνια. Ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής έχει μειωθεί κατά 50%. Η αγορά ακινήτων και η οικοδομή έχει καταρρεύσει, 70% πτώση. Μέχρι και ο τουρισμός έχει μειωθεί κατά 30%. Στα νοσοκομεία εμφανίζονται ελλείψεις σε βασικά υλικά. Σημάδια προϊούσης εθνικής καταστροφής.
Δεν με ανησυχεί μόνον η κοινωνική κατάρρευση και η ανθρωπιστική κρίση. Με ανησυχούν οι περικοπές στην εθνική άμυνα, που ανοίγει ορέξεις σε όμορα κράτη να αποθρασυνθούν εγείροντας απαιτήσεις εις βάρος της Ελλάδος. Θεωρώ δεδομένη της επέμβαση της Στρατοχωροφυλακής για δύο λόγους. Πρώτον διότι είτε με μνημονιακή είτε με αντιμνημονιακή κυβέρνηση θα έχουμε κοινωνική σύγκρουση, που δεν θα μπορέσουν να καταστείλουν τα εγχώρια σώματα πραιτοριανών.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι θα καλέσουν τον στρατό να επέμβει. Και επειδή ένα σημαντικό τμήμα του στρατού θα αρνηθεί να κτυπήσει τον Λαό, οι δωσίλογοι θα ζητήσουν συνδρομή της ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής. Ακόμη και αν δεν τους καλέσει κανείς, θα τους ζητήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να επέμβει διότι μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση η οποία θα καταγγείλει το μνημόνιο θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να βρει ρευστό για να πληρώσει επείγουσες δαπάνες του κράτους. Σε αυτό το χρονικό σημείο είτε θα τυπώσει χρήμα, είτε θα κατακρημνισθεί κάνοντας κωλοτούμπα. Το άσχημο είναι ότι τα περισσότερα αντιμνημονιακά κόμματα θεωρούν ότι μπορεί να γίνει καταγγελία του μνημονίου και να παραμείνουμε μέσα στο ευρώ. Την στιγμή που όλες οι ενδείξεις μας λένε ξεκάθαρα ότι οι ξένοι χρηματοπιστωτικοί όμιλοι προετοιμάζονται για έξοδο από το ευρώ. Η ευρωζώνη καταρρέει. Και εδώ, αντιμνημονιακά και μνημονιακά κόμματα δίνουν την μάχη υπέρ της παραμονής στο ευρώ.
Κάποιες αναφορές σε φορολόγηση των πλουσίων και σε ευρωομόλογο στερούνται  σοβαρότητος. Ο πλούτος έχει φύγει στο εξωτερικό, και το ευρωομόλογο απαιτεί πολύ χρόνο για να γίνει αποδεκτό από την Γερμανία. Συνεπώς σε λίγες μόνον εβδομάδες θα γίνουμε μάρτυρες μίας συγκρούσεως. Μία μνημονιακή κυβέρνηση θα καταρρεύσει άμεσα από την εσωτερική σύγκρουση. Μία αντιμνημονιακή θα αναγκαστεί να συγκρουστεί με τους «εταίρους» μας στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι καλύτερη λύση είναι η άμεση έξοδος από το ευρώ και το τύπωμα εθνικού νομίσματος, με μονομερή καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, και με μονομερή διαγραφή του εξωτερικού χρέους.
Τίποτε χειρότερο δεν πρόκειται να πάθουμε απ’ αυτά που έχουμε πάθει ήδη. Αρκεί την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα να την κάνουμε εμείς, με βάση το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής παραγωγικής οικονομίας. Αν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα την σχεδιάσουν οι ευρωγραφειοκράτες, τότε όντως θα πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά.
13. Συμφωνούμε απολύτως με την άποψη για άμεση έξοδο από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Ποιες πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι οι μελλοντικές συμμαχίες για την χώρα μας ;
Για μένα η Ινδία είναι η πρώτη επιλαχούσα. Είναι μία υπερδύναμη που αναπτύσσεται ταχέως. Διατηρεί τον Ινδουισμό, δηλαδή την εθνική της θρησκεία, και πανάρχαιες παραδόσεις μέσω των βραχμάνων. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι αποδεικνύει ότι η χώρα έχει ιστορική σπονδύλωση και ζωντανό το πολιτιστικό της στοιχείο. Ο πληθυσμός της έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο. Συγχρόνως οι ένοπλες δυνάμεις της αρχίζουν και αποκτούν υπερπόντιες δυνατότητες. Αποκτούν αεροπλανοφόρα για προβολή ισχύος μακριά από τα χωρικά της ύδατα.
Βεβαίως το πολιτικό της προσωπικό είναι ακόμη άπειρο και άτολμο στην διεθνή πολιτική σκακιέρα. Αλλά είναι η πρώτη επιλαχούσα για μία μακροχρόνια και όχι μία ευκαιριακή συμμαχία. Δεύτερη επιλογή η Κίνα. Κάθε μέρα που περνά η κινεζική ηγεσία δείχνει όλο και πιο ισχυρή και αποφασιστική στις κινήσεις της. Προσφάτως ο Λέων Πανέττα, υπουργός αμύνης των ΗΠΑ, δήλωσε ότι στα επόμενα χρόνια οι ΗΠΑ μεταφέρουν σημαντικό τμήμα των στόλων τους από την Ευρώπη, στην Ασία. Ξεκάθαρο σήμα προς την Κίνα. Οι Κινέζοι με την πρόσφατη παρουσίαση του μαχητικού τους J - 20, τεχνολογίας stealth, αποδεικνύουν ότι κλείνουν τάχιστα το κενό με την Δύση στην υψηλή τεχνολογία. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να προβάλουν την ισχύ τους μακριά από τα χωρικά τους ύδατα. Πιο έμπειροι και πιο επιθετικοί από τους Ινδούς.
Τρίτη επιλογή η Ρωσία, ως μία πιο άμεση και βραχυπρόθεσμη συμμαχία. Επειδή ξέρω ότι το σλαβικό στοιχείο θέλει πάντοτε κάθοδο στο Αιγαίο, και αρκετές φορές έχει αρπάξει Ελληνικά εδάφη, είναι δίκοπο μαχαίρι μία σφιχτή συνεργασία με την Ρωσσία, ως αντίρροπη δύναμη στο δίδυμο ΗΠΑ - Τουρκία. Με τον Αραβικό κόσμο θα μπορούσαν να υπάρξουν συμμαχίες, αλλά περιπλέκει πολύ το ζήτημα το ισλαμικό - θεοκρατικό στοιχείο. Εκεί που θεωρείς ότι βρήκες συμμάχους εναντίον του ΝΑΤΟ, βρίσκεις εχθρούς εναντίον σου.   Όμως να υπογραμμίσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν θέλω το «ανήκωμεν εις την Δύσιν», να μετατραπεί στο «ανήκωμεν εις την Ανατολήν». Ανήκουμε στην Ελλάδα. Οι συμμαχίες πρέπει να αλλάζουν αναλόγως των εθνικών μας συμφερόντων.

14. Ποια είναι η θέση σου για τον Διεθνή Σιωνισμό ; Παρατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια ότι τόσο η λεγόμενη άκρα δεξιά όσο και η άκρα αριστερά πολλές φορές - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - αποφεύγει να συγκρουστεί κατά μέτωπο με την σιωνιστική εξωτερική πολιτική και τα ντόπια φερέφωνα της. Θεωρείς τυχαία αυτή την κατάσταση ; Ο Σιωνισμός είναι το εθνικιστικό κίνημα των εβραίων. Η δική μου σύγκρουση ξεκινά με πολύ βαθύτερες ρίζες. Έχουμε ανοικτή ιδεολογική και πολιτισμική σύγκρουση με τον ιουδαιοχριστιανισμό, ο οποίος καταδυναστεύει τον Λαό μας. Η ψυχή πολλών Ελλήνων είναι αιχμάλωτη σε έναν εβραίο ραβίνο από την Ναζαρέτ. Τα ελληνικά ζευγάρια όταν παντρεύονται, δέχονται ευχές από τον χριστιανό παπά να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα ...

Η πολιτιστική και θρησκευτική κατοχή της χώρας μας από αλλότρια - ιουδαϊκά ήθη και έθιμα έχει προξενήσει μεγάλη ζημία στην ιστορία του Έθνους μας. Ο Σιωνισμός, δια του πολέμου κατάφερε να παλινορθώσει το εβραϊκό κράτος. Από καθαρά πολιτικής απόψεως ως Έλληνα αυτό δεν με αγγίζει. Αν ήμουν  Παλαιστίνιος, αλλάζει το θέμα. Το πρόβλημα με τον διεθνή σιωνισμό είναι ότι ελέγχει ένα σημαντικό κομμάτι του τραπεζικού καρτέλ της Δύσεως, κάτι που μεταφράζεται άμεσα σε πολιτική και στρατιωτική ισχύ. 
Θεωρώ ότι τα Δυτικά έθνη, έχοντας χάσει τον εθνισμό τους, δεν στέκονται γερά στα πόδια τους. Με αποτέλεσμα σε μία άμορφη μάζα να επικρατεί μία μειονότητα καλώς οργανωμένη, πειθαρχημένη και με στέρεη πολιτιστική ταυτότητα. Δεν μου αρέσει η συνωμοσιολαγνεία περί Σιωνισμού. Μου αρέσει να αναλύω τέτοιου είδους φαινόμενα με όρους κοινωνικού δαρβινισμού. Υπάρχει ανταγωνισμός εθνοτήτων. Διεξάγονται μη - στρατιωτικοί πόλεμοι μεταξύ εθνοτήτων. Κερδίζει ο πιο επιθετικός, ο πιο εκπαιδευμένος, ο πιο ραδιούργος.
Η συμβουλή μου στον Ελληνικό Λαό, είναι να μελετά τις μεθόδους του διεθνούς Σιωνισμού και να μαθαίνει από τον εχθρό, όπως δίδασκε και ο μέγας Θουκυδίδης. Αντιθέτως η συνωμοσιολαγνεία δεν αναπτύσσει τις αναλυτικές και συνθετικές ικανότητες που χρειαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στην αντιμετώπιση των εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών του Ελληνικού Έθνους.

15. Πρόσφατα ελληνικές αεροπορικές στρατιωτικές δυνάμεις μέσω της χρήσης εναέριων ραντάρ συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ανατροπή του Συνταγματάρχη Καντάφι. Βλέπουμε να εξελίσσεται μια νέα κατάσταση στην Συρία με απώτερο στόχο την επίθεση στο Ιράν. Ποια η θέση σου για τις γεωπολιτικές εξελίξεις ; Πιστεύεις ότι ο ελληνικός λαός οφείλει να συμπαρασταθεί στους λαούς της μέσης ανατολής που δέχονται την επίθεση του κεφαλαίου και του καπιταλισμού ;


Κατ’ αρχήν σε ότι αφορά την εκχώρηση των νατοϊκών βάσεων επί Ελληνικού εδάφους, για επιχειρήσεις εις βάρος της Λιβύης, το θεωρώ έγκλημα πολέμου για το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Συμμετείχαμε σε πόλεμο εις βάρος μίας χώρας, χωρίς να μας έχει επιτεθεί !!! Μόνο και μόνο επειδή το θέλησε η Αγγλία και η Γαλλία. Και όπως πάντα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Δηλαδή δημιουργούμε εχθρούς στον Αραβικό κόσμο, και από πάνω εισπράττουμε σφαλιάρες από τους ευρωπαίους «εταίρους» μας.   
Σε μια επίδειξη πολιτικού κυνισμού, ένας Έλληνας ηγέτης θα μπορούσε να πει στο ΝΑΤΟ, «αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις βάσεις στην Ελλάδα, ξεχάστε τα μνημόνια. Θα μου δώσετε 150 δις ευρώ με 1% επιτόκιο, ακάλυπτα, χωρίς ενυπόθηκες εγγυήσεις. Αλλιώς γιατί η Ελλάδα να εμπλακεί σε έναν πόλεμο που δεν την αφορά, και να αποκτήσει εχθρούς; Και χωρίς ανταλλάγματα;». Φυσικά αυτό θα ήταν μία κοντόφθαλμη πολιτική, αλλά προσπαθώ να εξηγήσω ότι αν είναι να συμμετέχεις στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, τουλάχιστον μην το κάνεις τσάμπα. Δεν μπορείς να αποκαλείς τους αντιμνημονιακούς σου αντιπάλους «τσάμπα μάγκες», ενώ είσαι «τσάμπα τραμπούκος».
Επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις εκ του σύνεγγυς, δηλώνω ότι με έχει εντυπωσιάσει η απραξία της Ρωσίας, και η αμυντική στάση των Αράβων μπροστά στην στρατιωτική επέμβαση των δυτικών. Οι πληροφορίες λένε, ότι ο Ομπάμα έχει δώσει το πράσινο φως για αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία, αλλά μένει να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Ο αραβικός κόσμος έχει διχαστεί. Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ χρηματοδοτούν ως σουνίτες αυτές τις εξεγέρσεις είτε διότι θέλουν να ανατρέψουν τα μπααθικά εθνικοσοσιαλιστικά καθεστώτα είτε διότι θέλουν να ανατρέψουν τα φιλο - ιρανικά / φιλοσιιτικά καθεστώτα. Από την άλλη πλευρά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η λεγομένη Αραβική Άνοιξη δεν είναι μονοδιάστατο φαινόμενο. Εμπλέκονται πολλοί παράγοντες.
Κατ’ αρχήν υπάρχει ξεκάθαρα ένα μαρξιστικό στοιχείο στις διαδηλώσεις που ζητά ψωμί και ελευθερία για τον λαό. Υπάρχει ένα στοιχείο δυτικοφρόνων φιλελεύθερων που ζητούν δημοκρατία δυτικού τύπου. Υπάρχει ένα στοιχείο μουσουλμάνων που χρησιμοποιούν το Ισλάμ ως υποκατάστατο εθνικής ταυτότητος καθότι δεν υπάρχει ενιαίος αραβικός λαός, και το Ισλάμ λειτουργεί ως συγκολλητική ουσία. Τέλος υπάρχει και μία συνιστώσα Σαλαφιστών που επιθυμεί το παγκόσμιο Ισλαμικό χαλιφάτο, με διασυνδέσεις από το Πακιστάν μέχρι την Σαουδική Αραβία.
Όλοι αυτοί μαζί  πολέμησαν τα κοσμικά σοσιαλ-εθνικιστικά καθεστώτα τύπου Καντάφι και Άσαντ, και μετά την πτώση του καθεστώτος θα αρχίσουν να σφάζονται μεταξύ τους, όπως έγινε μετά την πτώση του Σαντάμ στο Ιράκ.  Θεωρώ ότι οι Έλληνες έπρεπε ήδη να έχουν χαράξει στρατηγική. Με ποιούς θα συμπαραταχθούν και γιατί. Η Αραβική Άνοιξη μεταμορφώνεται, είναι σύμπλεγμα κοινωνικών δυνάμεων. Δεν έχει μία προαποφασισμένη κατεύθυνση. Εξελίσσεται καθημερινώς. 
Ήδη έπρεπε να υπάρχουν επαφές των Ελληνικών αντιμνημονιακών κινημάτων με κινήματα στον Αραβικό κόσμο. Δεν υπάρχει μία εύκολη απάντηση με ποιούς να συνταχθούμε και γιατί. Όμως σίγουρα αν η Ελλάδα θέλει να αποκτήσει ξανά την εθνική της ανεξαρτησία πρέπει να λάβει σοβαρώς υπ’ όψιν τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και να ξεκαθαρίσει με ποιούς θα συμμαχήσει και γιατί.   


16. Θεωρούμε δεδομένη την διάβρωση της Ελλαδικής ορθόδοξης εκκλησίας από τον ξένο και ντόπιο οικονομικό  παράγοντα. Μπορούμε από την πλευρά μας να πούμε για πάρα πολλά ζητήματα όπως οι σχέσεις τους με τις μασονικές στοές, τον διαχρονικό πλουτισμό και τις κρυφές πολιτικές διασυνδέσεις, ακόμα και για την άγνωστη σε πολλούς αποστολή της Εκκλησίας με τα σάπια κοτόπουλα για τα παιδιά του Ιράκ καθώς και για την ρεμούλα των ιεραρχών. Ποια η δική σου θέση για την θρησκεία και ποια η στάση σου απέναντι στην Ορθοδοξία ;

Για μένα η Ορθοδοξία έχει προκαλέσει συμφορές στο Έθνος. Είναι η βασική αιτία αφελληνισμού των Ελλήνων. Όταν ένα μικρό Ελληνόπουλο από το δημοτικό αντί να μαθαίνει για τον Ιεροφάντη Ορφέα, μαθαίνει για τον εβραίο προφήτη Μωυσή, αυτό το παιδί εξιουδαΐζεται. Όταν του λένε ότι οι πρόγονοι του ήταν ειδωλολάτρες και ήρθε ο ραβίνος Τζεσουά να του διδάξει την αληθινή θρησκεία, αυτό το ελληνόπουλο ευνουχίζεται πνευματικώς. Όταν στα σχολεία αντί να μαθαίνουν για την φιλόσοφο και Εθνομάρτυρα Υπατία, θεωρούν ως άγιο τον σφαγέα της Κύριλλο Αλεξανδρείας, τότε αυτό το Ελληνόπουλο εκπαιδεύεται στο να θεωρεί φίλους τους εχθρούς μας. Και τους εθνομάρτυρες του Ελληνισμού να τους θεωρεί εχθρούς - ανθρώπους του Σατανά.
Η Ελληνική Θρησκεία των Προγόνων μας, είναι εκτός νόμου επί 18 αιώνες. Έτσι κρατά η ορθόδοξη εκκλησία τα σκήπτρα της εξουσίας. Δια της βίας και δια της ιστορικής και θεολογικής αγνοίας των πιστών. Αμφιβάλλω αν το 10% των χριστιανών στην Ελλάδα έχουν μελετήσει όλη την καινή διαθήκη. Αμφιβάλλω αν το 1% των χριστιανών στην Ελλάδα, έχουν μελετήσει όλη την παλαιά διαθήκη. Οι περισσότεροι πιστεύουν από συνήθεια. Έτσι, χωρίς να ξέρουν τί λέει μέσα το ιερό βιβλίο του Χριστιανισμού. Τα οικονομικά σκάνδαλα της σημερινής χριστιανικής εκκλησίας για μένα είναι το μικρότερο κακό. Το μεγαλύτερο κακό το κάνει στην ψυχή και στο μυαλό των Ελλήνων. Η Χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία πρέπει να τεθεί στο περιθώριο. Ως ιδεολογία είναι εχθρική προς τα προγονικά ήθη και έθιμα του Ελληνικού Έθνους. 
Μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί πλήρως η εγκληματογόνος δράσις της στα χρόνια του Βυζαντίου και της Τουρκοκρατίας. Υπάρχουν όμως πολλά έργα τα οποία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτή η Ιουδαϊκή αίρεση έπρεπε προ πολλού να εξοβελιστεί από τον κοινωνικό ιστό. Μόλις ο Ελληνικός Λαός ενημερωθεί για τα εγκλήματα της είναι σίγουρο ότι θα την θέσει εκτός νόμου. Επίσημη θρησκεία της Ελλάδος πρέπει να γίνει η Πατρώα Θρησκεία. Η μόνη αληθινή, η μόνη εθνωφελής, η μόνη φυσιολατρική θρησκεία. Ο αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός είναι απότοκος της Πατρώας Θρησκείας των Αθανάτων Θεών.      
Και εκεί είναι που συγκρούομαι κατά μέτωπον με αρκετούς χριστιανούς εθνικιστές, σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη που μας λένε ότι οι Έλληνες βρήκαν τα πάντα (φιλοσοφία, ιατρική, μουσική, θέατρο, ζωγραφική, μαθηματικά, τεχνολογία κλπ). Όλα τα ανακάλυψαν οι πρόγονοί μας !!! Όλα εκτός από την αληθινή θρησκεία ... Αυτή την ανακάλυψε ένας λαός στην Ιουδαία. Δεν πειράζει που δεν ήξερε τίποτε από μαθηματικά, αστρονομία, ιατρική, θέατρο κλπ. Αρκεί που βρήκε την αληθινή θρησκεία ... Καλά θα κάνουν οι χριστιανοί εθνικιστές να μην παριστάνουν τους αντισιωνιστές. Διότι με τέτοιες ανοησίες καταστρέφουν την εθνική ταυτότητα του Ελληνικού Λαού προσκυνώντας μία ιουδαϊκή αίρεση. Έλλην και χριστιανός είναι δύο έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες.
Ο όρος Έλλην δεν περιορίζεται μόνον στην βιολογική καταγωγή. Έχει και πολιτιστική διάσταση. Αν κάποιος αποδέχεται ενσυνειδήτως ότι είναι χριστιανός, θα πρέπει να απορρίψει τελείως την Αρχαία Ελληνική Κοσμοαντίληψη π.χ. μετεμψύχωση, κυκλικότητα της ιστορίας, υλοζωισμό, η Φύσις ως ζώσα και έμψυχος ύλη, όμαιμον. Όλα αυτά είναι αδιανόητα στον Χριστιανισμό.
  
17. Σήμερα για να βγει η χώρα από την σαπίλα που την περιβάλλει πιστεύεις ότι μόνη λύση είναι η εκλογική διαδικασία ή θα έρθει η στιγμή που ο λαός θα εξεγερθεί και θα στείλει στον αγύριστο τον σάπιο πολιτικό κόσμο όπως έγινε στην Αργεντινή  ;

Αντικειμενικώς, τα περιθώρια ζωής του μεταπολιτευτικού καθεστώτος έχουν στενέψει. Το μεταπολιτευτικό καθεστώς έχει κρεμάσει μία ταμπέλα έξω από  την βουλή που γράφει μελλοθάνατος.
Για μένα το δίπολο εκλογές ή εξέγερση είναι σχετικό. Αν με τον όρο εκλογές εννοούμε την διαδικασία που γίνεται κάθε 4 χρόνια, μέσα στο υπάρχον καθεστώς, τότε ο Λαός μας εκπαιδεύεται στον ραγιαδισμό και στην δουλικότητα. Καλύτερα να γίνει εξέγερση με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχουν όμως τεχνικές όπως η πολιτική ανυπακοή, και η διενέργεια εκλογών από τον Λαό, με τρόπο που να αποκλείει το σημερινό διεφθαρμένο καθεστώς, που στην ουσία δημιουργούν ένα κράτος εν κράτει.
Αντικειμενικώς, ο Ελληνικός Λαός έχει πολλά πράγματα να μάθει για το πώς ανατρέπεται ένας σάπιο καθεστώς είτε με τεχνικές πολιτικής ανυπακοής, είτε με αντάρτικο πόλεων.    Όμως ο χρόνος των Ελλήνων δεν συμβαδίζει με τον χρόνο που έχει στην διάθεση του το Έθνος. Το Έθνος μας ψυχορραγεί. Δεν μπορεί να περιμένει πότε η πλειοψηφία των Ελλήνων θα αποφασίσει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Πιστεύω ότι εδώ υπεισέρχεται η έννοια της επαναστατικής πρωτοπορίας. Οι φυσικοί ηγέτες από κάθε πατριωτικό χώρο, πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καθοδηγήσουν τον Λαό στον επαναστατικό αγώνα. 


18. Ποιες θα είναι οι πολιτικές σου κινήσεις από δω και πέρα και τι σχέδια έχεις για το μέλλον ;


Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να οργανώσω ένα σεμινάριο με διαλέξεις πάνω σε ζητήματα προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου για να εκπαιδευτούν οι πολίτες στο πώς να αντιμετωπίζουν τις τεχνικές «σοκ και δέος» του ΔΝΤ. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει, διότι μέχρι στιγμής το μνημονιακό στρατόπεδο κατέχει επικοινωνιακή υπεροχή, αυτό που οι αμερικανοί στρατιωτικοί ονομάζουν information dominance. Και δεν συναντά ισχυρή αντίσταση στο πεδίο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.
Αν και τα ιστολόγια των Ελλήνων πατριωτών απετέλεσαν την αιχμή του δόρατος της Ελληνικής αντιπληροφορήσεως, εν τούτοις τα πάντα γίνονται ερασιτεχνικώς και κατά μόνας. Ως αποτέλεσμα του ερασιτεχνισμού μας, οι εχθροί καθορίζουν την ατζέντα της πολιτικής συζητήσεως και εμείς αντιδρούμε στα δικά τους λεγόμενα. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Το δεύτερο ζήτημα που προσπαθώ να κάνω είναι η σύσταση μίας λαϊκής τραπέζης, με εκδοτικό προνόμιο. Πολύ σύντομα θα έχουμε κατοχικό νόμισμα τύπου ευρωδραχμής. Ο Λαός δεν πρέπει να το αποδεχθεί. Πρέπει να τυπώσει δικό του νόμισμα. Και εφόσον οι οικονομικές ελίτ, έχουν λιποτακτήσει και ταχθεί με το μέρος της Μέρκελ, εμείς πρέπει να αντισταθούμε και στο χρηματοπιστωτικό πεδίο πολέμου, τυπώνοντας το δικό μας νόμισμα. Έστω και χωρίς να έχουμε δική μας κυβέρνηση.
Το τρίτο που σκοπεύω να κάνω είναι να ξεκινήσω κύκλο συζητήσεων με εθνοκεντρικά ιδεολογικά ρεύματα που θα καταλήξει στην σύσταση πολιτικού φορέως με επαναστατικά χαρακτηριστικά.19. Πιστεύεις ότι απόψεις σαν τις δικές σου στο μέλλον θα λάβουν όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα ; Η άμεση αντίδραση της δεξιάς κατά την γνώμη σου πιστεύεις ότι έγινε μόνο για προεκλογικούς σκοπούς ή κάποιοι φοβούνται την οργανωμένη αντίδραση του λαού σε όλα τα επίπεδα απέναντι στα ένστολα σκυλιά του κατοχικού καθεστώτος ;
Με πάρα πολλούς που έχω συζητήσει τις τελευταίες ημέρες μου λένε την ίδια φράση, «Αν δεν αλλάξουν σύντομα τα πράγματα, θα πάμε σε καταστάσεις σαν αυτές που ανέφερες στο βίντεο σου». Για μένα το σημαντικό από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, ήταν ότι όσοι υποστηρίζουν την επαναστατική πάλη, από όποιον ιδεολογικό χώρο και αν προέρχονται, επηρεάζουν όλο και μεγαλύτερα στρώματα του πληθυσμού. Ο Ελληνικός Λαός ριζοσπαστικοποιήθηκε πολύ στα τελευταία 2 χρόνια. Άνθρωποι που δεν είχαν κατέβει ποτέ τους σε διαδήλωση το έκαναν τώρα, σε ηλικία 40 ή 50 ετών.
Η απόκτηση επαναστατικής συνειδήσεως στην πράξη δεν είναι κάτι εύκολο. Απαιτεί πολύπλοκες νοητικές και βιωματικές διεργασίες, και επαναστατική ηγεσία αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στον ιερό αγώνα για την Ελευθερία. Σε ότι αφορά τα ελατήρια πίσω από την αντίδραση της Δεξιάς, πιστεύω ότι ισχύουν και τα δύο, με βαρύτητα στο πρώτο. Πρώτος στόχος ήταν να κτυπήσουν τον Συριζα για μικροκομματικά οφέλη. Μιχελάκης είναι αυτός, τέτοια θα σκαρφίζεται. Δεν μπορεί να πάρει αλλιώς την εξουσία. Όμως ήθελαν πάση θυσία να φοβίσουν τον κόσμο. Να του πουν, «κοίτα μην περάσουν από το μυαλό σου ιδέες σαν αυτές που ακούστηκαν στο βίντεο».
Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν μπορούν να υπολογίσουν το σημείο βρασμού της λαϊκής οργής. Η πολιτική ψυχολογία διδάσκει ότι για αρκετό διάστημα ένας λαός μπορεί να υπομείνει πολλά. Αλλά σε σχετικώς μικρό χρονικό διάστημα κάνει ποιοτικά άλματα κλιμακώνοντας την κρίση σε σημείο εκρήξεως. Το καθεστώς λόγω διαφθοράς δεν έχει ικανά στελέχη να μας πολεμήσουν αποτελεσματικώς. Έχει όμως δύο συμμάχους: την δική τους πείρα, και την δική μας έλλειψη επαγγελματικής οργανώσεως.
Και αυτό είναι που με ανησυχεί, δηλαδή ότι η επαναστατική βία θα ξεσπάσει ανοργάνωτα και τυφλά, αντί να γίνει πειθαρχημένα. Από την άλλη μεριά αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα εις βάρος του εχθρού, δεν μπορούν να εντοπίσουν αρχηγούς και να συλλάβουν επαναστατικούς πυρήνες. Διότι η άναρχη επανάσταση τροφοδοτείται από τις στιγμιαίες εκρήξεις θυμικού της κοινωνίας.
Πιστεύω ότι το επιτελείο της δεξιάς είναι τόσο χαζό και ανίκανο που δεν μπορεί να σταματήσει μια εξέγερση από την στιγμή που θα εκραγεί. Η αντίδραση Μιχελάκη δείχνει ότι ζουν στον δικό τους μνημονιακό κόσμο. Πιστεύουν ότι ο Λαός θα τους ψηφίσει επειδή εγγυώνται την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος ή επειδή θα φοβηθούν την επιστροφή στην δραχμή. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι όλοι οι κοινωνικοί δείκτες ανοχής έχουν φτάσει στο κόκκινο.Θα αποτολμήσω μία πρόβλεψη. Αν κερδίσει η δεξιά, και σχηματίσει μνημονιακή κυβέρνηση, τότε τα όσα ακούστηκαν στο βίντεο θα φαντάζουν παιχνιδάκι μπροστά σε αυτά που θα γίνουν στην Ελλάδα.20. Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στους αναγνώστες μας ; Τα τελευταία λόγια είναι δικά σου, σε ευχαριστούμε πολύ.
Συνήθως οι επαναστάτες τελειώνουν με ρήσεις μεγάλων ανδρών. Εγώ θα ολοκληρώσω αναφέροντας συνοπτικώς κάποιες ιδέες - προτάσεις που αξίζει να μην λησμονούνται.
Μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας από την Ελληνική νεολαία. Για να γίνουμε οικονομικώς, πολιτικώς, και στρατιωτικώς ανεξάρτητοι, πρώτα πρέπει να απεξαρτηθούμε από την ιδεολογική επιρροή των ξένων. Έχουμε το καλύτερο πνευματικό οπλοστάσιο του κόσμου, αλλά δεν το χρησιμοποιούμε. Όταν ο Λαός αποκτήσει πολιτιστική αυτοπεποίθηση, θα συντρίβει ανηλεώς  κάθε ευρωπαϊκό κάθαρμα που θα του  κουνάει επιδεικτικώς το δάκτυλο. Σήμερα ο Λαός μας αισθάνεται μειονεκτικώς έναντι των ευρωπαίων κατακτητών διότι η προδοτική ιθύνουσα τάξη τον έχει εγκαταλείψει. Τίποτε καλό δεν πρέπει να περιμένουμε από μια άρχουσα τάξη όντας ανθελληνική και διεφθαρμένη μέχρι μυελού οστέων. Την ευθύνη για την απενοχοποίηση και την πνευματική εξύψωση της λαϊκής συνειδήσεως φέρουμε εμείς, η πατριωτική και επαναστατική διανόηση.
Οργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών. Η χώρα μας δυστυχώς δεν πέρασε ποτέ από το στάδιο της εκβιομηχανίσεως όπως οι άλλες χώρες της Δύσεως.  Χωρίς οργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών δεν μπορείς να κατασκευάσεις αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Όλος σχεδόν ο βιομηχανισμός εξοπλισμός των ελληνικών εργοστασίων εισάγεται από το εξωτερικό.
Ενδογαμία, πολυτεκνία, αφομοίωση. Το έθνος μας αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο βιολογικού μαρασμού. Οι εκτρώσεις, η υπογεννητικότητα, οι φυλετικές επιμειξίες, και η αφομοίωση Ελλήνων του εξωτερικού σε ξένους πολιτισμούς, έχουν καταφέρει τρομερά πλήγματα στην δημογραφική μας ευρωστία.

Η πατριωτική και επαναστατική διανόηση, δεν επιτρέπεται να περιορίζει τις αναλύσεις της στο μνημόνιο και στα οικονομικά ζητήματα. Οφείλουμε να αντιστρέψουμε πλήρως τις αρνητικές για τον Λαό μας δημογραφικές τάσεις. Η ενδογαμία (γάμοι μεταξύ Ελλήνων, να γίνει υποχρεωτικό, δια νόμου), η πολυτεκνία(εν ανάγκη ας επιβληθεί δια νόμου να γίνουμε όλοι πολύτεκνοι), η απαγόρευση εκτρώσεων(να επιτρέπεται μόνον σε περίπτωση βιασμού ή ασθενείας), και η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητος των Ελλήνων(εν ανάγκη να ποινικοποιηθεί η αφομοίωση σε ξένους λαούς και πολιτισμούς), μαζί με την δημιουργία μίας δημογραφικής τραπέζης που θα χρηματοδοτεί αποκλειστικώς τις γεννήσεις Ελλήνων, είναι μερικά από τα μέτρα που απαιτούνται για να συνεχίσει το Ελληνικό Έθνος να υπάρχει.
Ευχαριστώ για την συνέντευξη.
  

44 σχόλια:

 1. Εξαιρετικός ο Ιφικράτης Αμυράς και ο δημόσιος λόγος του! Ο απροκάλυπτος πατριωτισμός του ευθεία αντιδιαστολή της θρασυδειλίας των διωκτών του οι οποίοι αυτοστοχοποιούνται παίρνοντας εισιτήριο προτεραιότητος για κάθαρση!Και η ώρα ζυγώνει...
  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ
  6977764737

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/6/12 2:00 μ.μ.

  Τι να πω... έμεινα αποσβολωμένος πραγματικά...
  Υπάρχει ελπίδα.
  Θα νικήσουμε.
  http://enaliakypros18.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος20/6/12 11:13 μ.μ.

  Αν και διαφωνω σε πολλα σημεια μιας και ειμαι κοντα σε αλλες τασεις αντιδιαμετρικες με αυτα που αναφερθηκαν(αναρχικος,εθνομηδενιστης,αθεος/πανθειστης) χαιρομαι κατα καποιον τροπο που υπαρχουν τετοιες φωνες στον εθνικιστικο χωρο περα απο τα πιθικοειδη θρασυδειλα της χρυσης αυγης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος20/6/12 11:40 μ.μ.

  Δεν θέλω ούτε να τον κρίνω ως σωστό ή ως λάθος. Το μόνο που θέλω να πώ είναι το εξής: δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε δούρειους ίππους να αλλοιώσουν τα πιστεύω μας και να αραιώσουν τις γραμμές μας. Το ζήτημα της θρησκείας δεν είναι μείζον για να αποτελέσει πολιτική επιλογή όπως υποστηρίζει ο κύριος αυτός, πολύ περισσότερο στις μέρες μας. Το Βυζάντιο αποτελεί την μεσαιωνική ιστορία του έθνους μας και ο ασπασμός του χριστιανισμού απο πλατιές κοινωνικές μάζες δε θεωρώ ότι αλλοίωσε την φιλοσοφία μας ώς λαός. Τώρα εάν θέλουμε μέσα στην επικείμενη κοινωνική σύγκρουση να υποστηρίξουμε "αριστερούς" με χλαμύδες να έχουμε δεδομένη την ήττα του έθνους απέναντι στο διεθνισμό του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος23/6/12 11:46 π.μ.

  καταρχάς και τα 2 τελευταία σχόλια επιλέξαμε να τα δημοσιεύσουμε επειδή είμαστε από την τακτική της λογοκρισίας πλην υβριστικών σχολίων κλπ.

  θα κάνουμε μια εξαίρεση για το 1ο σχόλιο.

  εδώ να σημειώσουμε ότι σε ανάλογη ανάρτηση στο ιντυμιντια θα μας είχαν λογοκρίνει άμεσα και όχι μόνο αυτό ...

  για τον αναρχικό έχω να πω ότι δεν δεχόμαστε τις ταμπέλες πχ άπλυτος πίθηκος θρασύδειλος για κανέναν ... αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν έχουν να κάνουν με τον πολιτικό πολιτισμό και την επιχειρηματολογία.

  αναρχικέ παρόλο τις διαφωνίες μας με την ηγεσία της χα σου απαντώ ότι αν νομίζεις ότι 440.000 έλληνες που ψήφισαν χα είναι πιθήκια και θρασύδειλοι σφάλλεις ...

  το να μπούμε σε μια διαδικασία ανταλλαγής ύβρεων είναι πραγματικά βαρετό ...

  υπάρχει σε όλες τις κινήσεις του εθνικιστικού χώρου ποιοτικός πολιτικός λόγος ... απλά προς τα έξω βγαίνει κάτι το διαφορετικό και σε αυτό συμβάλλουν πολλοί ...  για το 2ο σχόλιο σεβαστή κάθε άποψη περί θρησκείας αλλά η έκφραση περί δούρειων ίππων είναι το λιγότερο άστοχη ...

  υποθέτεις λοιπόν ότι επιλέξαμε να πάρουμε συνέντευξη από τον αμυρά για να αλώσουμε τις δικές μας ιδέες ?

  αν το νομίζεις είσαι λάθος , και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν.

  μέλος της σο του Μαύρου Κρίνου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. εκ παραδρομής ένα μικρό συντακτικό λάθος ... "επειδή είμαστε ενάντια στην ..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος24/6/12 2:54 π.μ.

  συναγωνισταί, τί ρεζιλίκια είναι αυτα; ποιός ο λόγος που περνεται συνεντευξη απο έναν ακροαριστερό τρομοκράτη;

  εναντια σε τετοια ατομα πολεμαμε και μας πολεμάνε,κι εσεις του μιλατε με το σις και με το σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος24/6/12 11:42 π.μ.

  Διάβασα και εγώ τη συνέντευξη και την βρήκα ενδιαφέρουσα. Διαφωνώντας κάθετα σε ορισμένα σημεία θεώρησα γόνιμο να σας τα θέσω, και πρώτο από αυτά είναι ο διαχωρισμός δε "δεξιός" και "αριστερός" που με την ρητορική του υιοθετεί ο συνεντευξιαζόμενος. Υποθέτω οτι γνωρίζετε την προέλευση του εν λόγω "φάσματος" καθώς και το οτι ουδεμία σχέση έχει με την ελληνική πολιτική προσέγγιση. Ασφαλώς μπορεί κανείς να πει οτι το κάνει "χαριν συννενοήσεως", ωστόσο και πάλι ΟΦΕΙΛΕΙ να ξεκαθαρίσει οτι αυτός ο διαχωρισμός ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, και να δηλώσει ρητά οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αντι να επικαλείται "δεξιο πατριώτισμο" ή "αριστερό πατριωτισμό" Διαφορετικά το αποτέλεσμα είναι να ρίχνει νερό στο μύλο των σιωνιστών που μας θέλουν κατακερματισμένους και αποχαυνωμένους.

  Ένα άλλο σημείο διαφωνίας είναι η συλλήβδην απαξίωση του Χριστιανισμού και η παρουσίασή του ως "Ιουδαιοχριστιανισμό". Δεν παραγνωρίζω τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχουν γίνει στο όνομα του Χριστιανισμού και την τρομερή ευθύνη των ΤΡΑΓΟΠΑΠΩΝ για το κατάντημα αυτό, αλλά δεν ταυτίζω τη διαδαχή του Χριστού με την τρέλλα του Ιουδαϊσμού. Όμως αυτό είναι πολύ ευρύτερο πεδίο συζητήσεως απο το τεχνητό δίπολο "δεξιός -αριστερος" που όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ θέλει να συνεισφέρει στη σωτηρία και την προκοπή της πατρίδος ειναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος απο την ιστορική αλήθεια να αποκυρήξει όπως αν δεν απατώμαι έχει κάνει και το ιστολόγιό σας.

  Σε ένα σημείο ταυτίζομαι ΠΛΗΡΩΣ με τον προβληματισμό του Ιφικράτη Αμυρά, οτι ο πυρήνας του προβλήματος για την Ελλάδα είναι ο προσδιορισμός της ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ την οποία πολλοί συμπατριώτες μας έχουν απωλέσει εν μέσω δανείων κινητών και ακινήτων και συμφυρμάτων ξένης σκέψης ως προς την ελληνική. Ας μην βοηθάμε και εμείς στην ολίσθηση αυτή αναπαράγοντας θεωρίες που ποτέ δεν ήταν δικές μας, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος25/6/12 6:43 μ.μ.

  Ευχαριστω για τη δημοσιευση, δεν ειχα κανενα σκοπο να μπουμε στη διαδικασια ανταλλαγης υβρεων απο τη στιγμη που βλεπω οτι υπαρχει στοιχειωδης προοπτικη για διαλογο.

  Σορρυ για τις ταμπελες και σιγουρα δεν αναφερομουν με αυτες στο συνολο οσων ψηφισαν το συγκεκριμενο κομμα, αλλα σε αυτους που κανουν αγελαιες απροκλητες επιθεσεις σε ατομα μονο και μονο λογω εμφανισης (περα απο τους αλλοδαπους ειναι εκτεταμενες επιθεσεις και σε Ελληνες λογω "ακραιας" εμφανισης ή επειδη φορανε μπλουζες με αναρχικα συγκροτηματα - επιβεβαιαωμενα γιατι τυχανε σε φιλο)

  Επομενως δεχομαι προφανως οτι δεν εμπιπτουν ολοι οι ψηφοφοροι σε αυτην την κατηγορια που αναφερω (ειδικα απο τη στιγμη που ξερω φιλους/γνωστους που ψηφισαν,τωρα οι λογοι που ψηφισαν αλλη μεγαλη συζητηση) παντως το οτι ειναι 440.000 απο μονο του δεν ειναι επιχειρημα.Τα νουμερα ποτε δεν ηταν σοβαρο επιχειρημα κατα τη γνωμη μου (αρκει να δουμε τα ποσοστ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ , η ακομα χειροτερα να δουμε τα ποσοστο που επαιρναν στο παρελθον).

  Οπως και να χει και για να κλεισω και να πω κατι πιο σχετικο με το θεμα, στα κοινωνικα γενικα δεν διαφερουν τοσο πολυ οι αποψεις σας απο αριστερους/κομμουνιστες (το οποιο ειναι και αναμενομενο απο τη στιγμη που αν δεν κανω λαθος ειστε Στρασσερικοι δηλαδη η αριστερη οψη του εθνικοΣοσιαλισμου) αλλα διαφωνουμε καθετα στο εθνοφυλετικο.

  Αυτα.Καλη συνεχεια και οποιαδηποτε αντιπαραθεση δεκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/6/12 8:06 μ.μ.

   Προς 6:43: .."Σορρυ" αλλα μάλλον οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί σου είναι μάλλον αδύνατη. Μας λες οτι δεν θες ταμπέλες αλλα λες οτι εισαι αναρχικος. Λες δεν υπαρχουν φυλες, δεν υπαρχουν εθνη, ολα ειναι το ιδιο αλλα έτσι αυτόματα διαφοροποιείσαι απο όσους πιστεύουν οτι υπάρχουν και έθνη και φυλές και δεν ειναι όλα το ίδιο, και (φυσικα) δεν εισαι ιδιος με αυτους. μας λες οτι εισαι αθεος και πανθεϊστης. Πρέπει να καταλάβεις οτι πχ καθαυτή η επιλογή του αυτοπροσδιορισμού σου ως "αναρχικού" συνιστά ΑΡΧΗ, δηλαδη αρνείται αυτο που επικαλείσαι. αυτα που σου λεω δεν ειναι φιλολογικες εξυπναδες αλλα θεμελιωδεις αρχες λογικής σκεψεως για να μπορέσουμε να συζητήσουμε. "αρχη σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις" Κατι γνώριζαν οι αρχαίοι..

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/12 12:34 π.μ.

   Αν καταλαβαινω τι λες, ολοι εχουμε την αναγκη της ομαδοποιησης και οι ταμπελες,οι λεξεις,οι αυτοπροσδιορισμοι χρησιμευουν ως δεικτες,ως χαρτης.

   Απο κει και περα διαλεγω να ομαδοποιουμαι και να διαλεγω τους συνοδοιπορους μου σε αυτην τη ζωη και σε αυτον τον κοσμο με υπερεθνικα κριτηρια και χαρακτηριστικα,δηλαδη οχι με εθνοφυλετικα.

   Η λεξη αναρχια εχει πολλες πτυχες και σημασιες οπως οι περισσοτερες λεξεις, λεγοντας το εγω εννοω πως ειμαι υπερ της κοινωνικης αυτοδιευθυνσης και αυτοοργανωσης,με λιγα λογια υπερ κοινωνινων δομημενων με απουσια υπαρχουν εξουσιαστικων αρχως.Το αντεπιχειρημα βεβαιως ειναι οτι παντα δημιουργουνται καποιες μορφες εξουσιες,εστω ατυπες,καθως οι κοινωνικες σχεσεις βασιζονται σε μεγαλο βαθμο στην ισχυ του καθενος,αλλα παραμενει σημαντικο να υπαρχει μορφη οργανωσης που να μην διευκολυνει κατι τετοιο.

   Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν φυλες και εθνη, προφανως και υπαρχουν(ειπα οτι δεν θα πρεπε να υπαρχουν ή οτι δεν θα πρεπε να εχουν τη σημασια και τη βαρυτητα που τους αποδιδετε) και ειναι μπροστα μας απο κει και περα ειναι μεγαλη συζητηση το τι χρησιμοτητα εχουν.

   Ολη αυτη η ρητορεια περι Εθνους,Ιδεας,Πατριδας,Φυσης,Ψυχης κλπ (με κεφαλαιο το πρωτο γραμμα παντα...) εμενα μου θυμιζει μεταφυσικη και ιδεαλισμο, ευτυχως που υπηρξαν ενας Νιτσε και ο προκατοχος του ο Στιρνερ (η, για να αναφερθουμε και σε αρχαια Ελλαδα, παλι καλα που υπηρξε και ενας Επικουρος)

   Ακομα και η διαλεκτικη των τελευταιων χρονων απο εθνικοΣοσιαλιστες που πλεον μαζευτηκαν καπως στα περι ανωτερων φυλων κλπ λεει μεσες ακρες "σεβομαστε ολα τα εθνη,ναι μενα ολα ειναι ισα αλλα να ειναι χωρια" και καθαρα επιστημονικα και βιολογικα να το δει κανεις εχει αρκετα αρνητικα (περα απο το μη πρακτικο) Ενδεικτικα :

   http://img502.imageshack.us/img502/4121/futuymaraces.jpg

   Και τελειωνοντας, οπως διαβασα προσφατα στο ιντερνετ σε καποιο μπλογκ που πετυχα :

   "
   Σε ένα μεγαλύτερο παράδειγμα, για να καταλάβεις τι λέει η βιολογία, ο αφανισμός των άλλων ποικιλιών πιθανότατα θα μίκραινε το γενετικό gene pool και η απομονωμένη [δήθεν γενετικώς καθαρή] ομάδα θα είχε προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα, ειδικά αν ο αριθμός είναι περιορισμένος.

   Η ποικιλομορφία που σιχαίνονται οι φασίστες είναι στην ουσία η ευεργετική και γεννετήσια δύναμη της ζωής, κάθε μορφής ζωής, και της δικής μας.

   Η ανωτερότητα, δεν δημιουργείται απο επιλεκτική αναπαραγωγή.

   Αντίθετα, το τυχαίο μπαστάρδεμα εξασφαλίζει το επόμενο εξελικτικό άλμα.
   "

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/12 12:07 π.μ.

   Απο που να αρχίσει κανείς και πως να πιάσει αυτά που γράφεις... δεν είμαι εγώ που λέω εγώ για "ανάγκη ομαδοποίησης" ούτε οι λέξεις είναι χάρτης που η αφεντιά μου ή η αφεντιά σου φτιάχνει κατά το δοκούν. Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα, οι λέξεις είναι αυτές που είναι και σημαδεύουν ΕΝΝΟΙΕΣ. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι δομικά στοιχεία ενός φοβερού μηχανισμού που έχουμε την τύχη (και την ευθύνη) να χρησιμοποιούμε για να προσπαθούμε να ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. Έτσι λοιπόν λες: "διαλεγω να ομαδοποιουμαι και να διαλεγω τους συνοδοιπορους μου σε αυτην τη ζωη και σε αυτον τον κοσμο με υπερεθνικα κριτηρια και χαρακτηριστικα,δηλαδη οχι με εθνοφυλετικα.". Η λογική επέκταση της σκέψεως αυτής (και με την παραδοχή οτι προφανώς οι "όμοιοί σου" μοιράζονται την ίδια σκέψη μαζί σου) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εν δυνάμει δημιουργία του... "έθνους των υπερεθνικών". Όπερ έδει δείξαι, όπως ακριβώς δεν υπάρχει "μη είναι" αλλά υπάρχει "είναι", ακριβώς όπως δεν υπάρχει "αιώνιο ψεύδος" επειδή προφανώς υπάρχει ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτά στην Ελληνική.

   Κατα συνέπεια όχι μόνο δεν είσαι διεθνιστής, αλλά ΟΛΟΙ όσοι δηλώνουν "διεθνιστές" είναι άμα τη δηλώσει τους "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ". Δύο ερωτήματα προκύπτουν: α) τι σε ώθησε να προσπαθήσεις να αποκηρύξεις τα έθνη και κατά συνέπεια και το δικό σου; β) εθνικιστές ναι, αλλά τίνος έθνους;

   Στο πρώτο ερώτημα μπορώ να σε παρακολουθήσω διότι και εγώ κάτι φεγγάρια ενδιαφέρθηκα για αναρχοκομμουνιστικές θεωρίες. Γνωρίζω λοιπόν ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά κάθε μέρα την ασχήμια που έχει ο κόσμος και ότι βιώνεις κάθε μέρα τη ζημιά του ΜΑΜΜΩΝΑ. Και στρέφεις τα ενθουσιώδη νιάτα σου στο Μαρξιστικό ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ που πονηρότατα σου λέγει μεν την αλήθεια ότι η ζημιά προέρχεται από εκεί, αλλά αντί να σε παραπέμψει να ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ το "κεφάλαιο" (και να δουλέψεις με αξίες άσχετες με αυτό-πχ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ), αντίθετα με βαρύγδουπες δηλώσεις, βιβλία, μούσια και μερικές επαναστάσεις, σε ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ. Αυτή είναι η προφανής παγίδα του Μαρξισμού. Είναι ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Και κατά συνέπεια παρατάς την Ελληνική σκέψη, Τα μάρμαρα να μαυρίζουν και να φθείρονται, τις εντολές και το αίμα των προγόνων μας τη βαριά και ΙΕΡΗ κληρονομιά της αναζήτησης του ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, και γυρνάς στην ύλη. Και το χειρότερο; ΜΟΝΟ στην ύλη.

   ..Επειδή όμως ορισμένα πράγματα είναι αληθινά και δη ΑΙΩΝΙΑ, στο δεύτερο ερώτημα ΕΣΥ είσαι αυτός που θα πρέπει να απαντήσει όπως και καθένας από μας πρέπει να απαντά για τον εαυτό του. Αν λοιπόν είσαι Έλληνας είσαι καταδικασμένος από την προγονική κληρονομιά στην επίπονη αναζήτηση και τη δήλωση αυτής της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Αλλά ακόμα και αν ΔΕΝ είσαι Έλληνας και έχεις τέτοιες αναζητήσεις και πάλι θα οδηγηθείς στην Ελληνική σκέψη ακόμα και εν αγνοία σου. Αυτά, εκτός αν πρότυπά σου ειναι ο.. Εφιάλτης ή ο Πηλιογούσης.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/12 12:08 π.μ.

   Λες: "Η ποικιλομορφία που σιχαίνονται οι φασίστες" [..] ή "το τυχαίο μπαστάρδεμα εξασφαλίζει το επόμενο εξελικτικό άλμα."

   Τι να πρωτοπεί εδώ κανείς. Εγώ μπορεί να μην αυτοπροσδιορίζομαι ως "φασίστας", αλλά για πες μου σε παρακαλώ: Ποιός σιχαίνεται την ποικιλομορφία, αυτός που πασχίζει να την εξαλείψει σε μια αποτυχημένη αμερικανικου τύπου "πολυπολιτισμική σουπα" (δηλαδή μια κρεατομηχανή ανθρώπων-φυλών-ιδεών-ψυχών)ή όποιος αναγνωρίζει τη φυσική πραγματικότητα και την ταυτότητα των άλλων καθώς και το δικαίωμά τους να τη διατρανώνουν και να την υπερασπίζονται με τον τρόπο που έκαστος επιλέγει;

   Τέλος λες:

   "Η ανωτερότητα, δεν δημιουργείται απο επιλεκτική αναπαραγωγή.

   Αντίθετα, το τυχαίο μπαστάρδεμα εξασφαλίζει το επόμενο εξελικτικό άλμα."

   Απο αυτα που λες συνάγεται όχι μονο οτι πιστεύεις σε θεωρίες ανωτερότητας, αλλα και οτι όπως λες ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτή -εξελικτικο άλμα(!)- είναι το "τυχαίο μπαστάρδεμα". Εδω πλέον ανοίγεις την πόρτα του χάους και οι σκέψεις σου οδηγούνται σε φοβερά αδιέξοδα (πχ γενετικη μηχανικη/πειράματα, γενετικα μεταλλαγμενα τρόφιμα/οργανισμοί/ιοι κλπ κλπ)ή λες και πετυχε πχ το πειραμα των ΗΠΑ-αυστραλιας κλπκλπ τιποτε άλλο εκτός απο την εξαφάνιση των γηγενων και τον εκφυλισμό όλων των εποίκων (οχι μονο ανθρωπων αλλα και χλωριδας-πανιδας κλπκλπ..)

   Ειλικρινά θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες αλλά δεν θα ήθελα να κάνω περισσότερη κατάχρηση της καρτερικότητας των διαχειριστών, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και την υπομονή αν δημοσιεύσουν το παρόν.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/12 4:35 π.μ.

   Ευχαριστως να σου απαντησω αλλα απο τη μια οπως λες ισως ειμαστε εκτος θεματος και δεν ξερω αν θα το θελαν οι διαχειριστες να πεσουν και αλλες δημοσιευσεις-"σεντονια"(ακομα μεγαλυτερα) απο την αλλη αυτη τη στιγμη δεν εχω αρκετο χρονο.

   Προς το παρον λοιπον μονο 1-2 σχολια περι ποικιλομορφιας: εσυ εισαι υπερ -αν υποθετω σωστα- εθνων-κρατων τα οποια εχουν εθνοφυλετικη και οχι μονο(θρησκευτικη κλπ,αλλα κυριως φυλετικη)ομοιομορφια και υποστηριζεις την κλασσικη θεση οτι η εθνικη συνειδηση ειναι το τελευταιο προπυργιο κατα της παγκοσμιοποιησης,προβαλλωντας μια κινδυνολογια οτι θα γινουμε ολοι 'το ιδιο'. Μα κατι τετοιο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ακριβως γιατι η Φυση διακατεχεται εν γενει απο ποικιλομορφια,ειναι παραλογο να θες να απομονωθεις απο το διαφορετικο για να μην χαλασει η ομοιομορφια της χωρας σου.Με λιγα λογια, η ποικιλομορφια που θες εσυ ειναι αυτο που λεμε "μακρυα και αγαπημενοι".Παντως μιας και το φερε η κουβεντα,εσυ σαν εθνικιστης(φανταζομαι αυτοπροσδιοριζεσαι ετσι?) τι πιστευεις για ανωτερες φυλες ή για την αναγκη αφανισμου φυλων?

   Μαρξιστης δεν ειμαι,επισης το 'ανωτερος' για καποιο ειδος (αν) υφισταται παντα εξαρταται απο τα κριτηρια που θετει κανεις και εδω ειναι κατι που αγνοειται συχνα.

   Αυτα που λεω παντως σε αρκετα μεγαλο βαθμο υποστηριζονται απο τη βιολογια. Για να αναφερω και το -εξισου επιστημονικο- αντεπιχειρημα που θα μπορουσε καλλιστα να χρησιμευσει σε επιχειρημα εθνικιστων, αν και μια απομωνομενη ρατσα κινδυνευει περισσοτερο απο εξελικτικη στασιμοτητα ή ακομα και απο αφανισμο, εχει περισσοτερες πιθανοτητες για ειδογενεση(speciation αγγλιστι). Εγω παντως καταληγω οτι η επιμιξια και γενικοτερα η ανταλλαγη σε καθε επιπεδο (πολιτισμικο,βιολογικο...) εχει πολλα πλεονεκτηματα.

   ΥΓ."Υπερεθνικο εθνος" : Ναι καπως ετσι,ομαδα ανθρωπων με δεσμους οχι απαραιτητα φυλετικους,ομως ουτε απαραιτητα με καθαρα ταξικους,δεν θεωρω οτι αρκει να αλλαξουν οι οικονομικες σχεσεις των ανθρωπων για να αλλαξουν οι ευρυτερες,κοινωνικες σχεσεις τους. Μαλλον ειναι αναγκαια συνθηκε αλλα δε νομιζω οτι ειναι ικανη.

   ΥΓ2.Αντιφασεις βρισκονται σε καθε ανθρωπο και σε καθε ιδεολογικο οικοδομημα.

   ΥΓ3.Παντως για τετοιες συζητησεις καλο θα ταν να υπηρχε ενα φορουμ γιατι η μορφη/δομη των blogs δεν βολευει για μακροσκελεις αντιπαραθεσεις.

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος28/6/12 2:10 π.μ.

  Τρομερά διαβασμένος και ενημερωμένος και στα γεωστρατηγικα ο Αμυρας..Καμία αμφιβολία πέρι τούτου! Για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι δίχως αμφιβολία έμισθος πράκτορας-προβοκάτορας με συγκεκριμένη αποστολή, και ας με πειτε συνωμοσιολόγο ποσως με ενδιαφέρει.. Ασχολούμαι με συνομωσίες απο μικρό παιδί..και στην πολιτική μόνο συνωμοσίες και διαβουλεύσεις κάτω από το τραπέζι υπάρχουν και τίποτε άλλο.. Όποιος σήμερα αγνοεί το πολιτικό παρασκήνιο και συγκεκριμένα το μασονικό σιωνιστικό και σινικό(κινέζικο) πολιτικό παρασκήνιο με το οποίο ο Αμυράς ζητά να συμμαχήσουμε!!(αν ειναι δυνατόν!), οπωσδηποτε χάνει τη γενική εικόνα και γινεται έρμαιο και εκτελεστικο πιονι αόρατων κέντρων που επιβουλεύονται όχι μόνο την επιβίωση των ελλήνων αλλά και ενός μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας...ετσι λειτουργουν και οι λεγομενες τρομοκρατικες οργανωσεις στις οποιες τα εκτελεστικα οργανα-πιονια νομιζουν οτι ειναι π.χ. λαικοί ανταρτες της ταξικης παλης των πολεων, και μαρξιστες, ενω η οργανωση τους χρηματοδοτειτε και τροφοδοτειτε υπογείως απο την MI6 και την CIA διχως αυτοι να γνωριζουν τιποτε. Είναι οπως στα υποβρύχια πχ που οι ναυτες εκτελούν μεμονωμένες διαταγές δίχως να έχουν ιδέα τι γινεται στη γέφυρα του σκαφους και τι αποφασεις και συλογισμούς έχει ο καπετανιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος28/6/12 1:10 μ.μ.

  Εγώ ένα ερώτημα θέλω να θέσω που δεν απαντάται στα σχόλια. Πώς γίνεται ένας εθνικιστής να δηλώνει χριστιανορθοδοξος; Αυτά τα δύο απέχουν παρασάγγας. Κατ'εμέ αυτός είναι ο δούρειος ίππος εντός του Εθνικού Ελληνικού κινήματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/6/12 12:11 π.μ.

   @1:10: Για να απαντήσεις στο ερώτημα πρέπει να απαντήσεις στα εξής: α)τι είναι ο Χριστιανισμός, β) τι είναι ο Ιουδαϊσμός και γ) τι είναι ο Ελληνισμός. Κατά την άποψή μου ένας Ιουδαίος εθνικιστής είναι προφανώς αδύνατον να είναι Χριστιανός, ένας Έλληνας εθνικιστής όμως μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι Χριστιανός. Σε κάθε περίπτωση πάντως (σε ότι αφορά το Χριστιανισμό) δεν έχει και τόση σημασία το τι δηλώνεις, όσο το τι ΕΙΣΑΙ, για το οποίο μιλά η συνέπεια λόγων και έργων. (Συντριπτικό ποσοστό του πληθυσμού είμαστε βαπτισμένοι, αλλά το πως συμπεριφερόμαστε κάθε μέρα ούτε που το σκεφτόμαστε..)

   ο Χριστιανισμός είναι συνεχής αγώνας και οι τεράστιες αποτυχίες όσων τον επικαλούνται αδύνατον να παραβλεφθούν. Αυτές όμως δεν πρέπει να προσμετρώνται αρνητικά στο Χριστιανισμό καθ αυτό διότι το πρότυπο δεν ειναι αυτές οι ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ (αλλά ανθρωπογενείς όμως) αποτυχίες αλλά ο Χριστός. Εναλλακτικά σκέψου αν τολμούσες να απευθύνεις την ερώτηση πχ στον Παπαφλέσσα..

   Διαγραφή
 12. αφήνουμε όλα τα σχόλια ως έχουν για ευνόητους λόγους ...

  πάντως δεν έχω δει πολλές δικαστικές διώξεις σε ανθρώπους που έχουν δράση ως πράκτορες κλπ ...

  ελπίζω να πιάνεις το νόημα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/6/12 10:25 μ.μ.

   ΜΚ όταν λες δικαστικές διώξεις εννοείς να κινηθεί αυτεπάγγελτα εισαγγελέας; Διότι διαφορετικά υπάρχει και η περίπτωση Πλεύρη αν δεν απατώμαι..

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/12 2:10 π.μ.

   Φιλε το συστημα και το παρασκηνιο ειναι πολυ υπουλο και πονηρο. Μπορει να διωκουν δικαστικα ενα πρακτορα τους για να τον προωθησουν καλυτερα ως τάχα διωκομενο..
   αλλωστε αυτος ειναι χαμηλης διασταθμισης... και καποιοι εκτελεστες-χαμηλης διασταθμισης της 17Ν μπηκανε μεσα, αλλα τα μεγαλα κεφαλια των μυστικων υπηρεσιων που τους κατευθυναν ειναι απ'εξω..και ουτε προκειται να συληφθουν ποτε..
   αλλα σε ενα πραγμα εχει δικιο ο αμυρας και γνωριζω απο που το αντεγραψε..
   εαν δεν θελεις να προδωθει ενας εθνοαπελευθερωτικος αγωνας αυτος πρεπει να γινει με πυρηνες 2-3 ατομων ανεξαρτητα και αναρχα.. διχως κεντρικη ηγεσια και διχως να γνωριζει ο ενας πυρηνας τι σχεδιαζει να κανει ο αλλος..ή ποια ειναι τα μελη του αλλου..
   σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση επειδη σημερα τα παντα παρακολουθουνται μια εξεγερση με αλλο τροπο μπορει πολυ ευκολα να αναχαιτιστει και να υπονομευτει ή ακομα χειροτερα να χειραγωγηθει ωστε οι επικυριαρχοι να πετυχουν αυτο που θελουν μεσω της ιδιας της εξεγερσης!!!!..
   αυτο στην κοινωνικη μηχανολογια λεγεται "διαλεκτικη του εγκελς"..
   ο αμυρας θα γνωριζει σιγουρα...

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος29/6/12 8:34 π.μ.

  Μπράβο στον ιφηκλη για το θάρρος που τον διακατέχει! Με βρίσκει σύμφωνο στο μεγαλύτερο μέρος όλων αυτόν που λέει γιατί απλά λέει την αλήθεια σε ορισμένα κομμάτια.Δεν εχω διάθεση για αντιπαράθεση όμως θα πω και εγώ μια αλήθεια: Αν και τρομερά διαβασμένος όπως λέει κ ο φίλος συν-έλληνας πιο πάνω, παρόλα γνώστης γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής "ξέχασε" η μάλλον καλύτερα πρότεινε να συνεργαστούμε με ποιους??? τους κινέζους οι οποίοι είναι εβραίο χριστιανό σιν σιων ζιων σκιων σκοτάδι και μάλλον ενδεχομένως παίζει και να κρύβονται πίσω από όλα αυτά (θρησκείες - οικονομικό πόλεμο κ.λ.π). Όμως αν υπάρχουν αγνές πρόθεσής από μέρος του και αληθινά αισθήματα υπέρ πατρίδος δεν έχει παρά να το αποδείξει στο μέλλων συσπειρώνοντας πραγματικά τον κόσμο οποίας ιδεολογικής παράταξης και αν είναι, γιατί το μόνο που μετράει τώρα είναι η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!

  Υ.Γ 1
  και για να στηρίξω τα περί κινεζοσινισμού ένα θα πω! κοίτα στην ζωή σου πόσο κινέζο σε έχουν κάνει (αυτό πάει σε απανταχού)

  Υ.Γ 2
  ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΤΡΟΠΩΝ, ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καταρχάς αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλο μπλογκ που θα άφηνε να δημοσιευτούν τόσα αντιφατικά σχόλια μεταξύ ανθρώπων που διαφωνούν σχεδόν σε όλα.

  Αναρχικέ περιττό να αναφέρω ότι ως Εθνικοσοσιαλιστές διαφωνούμε κάθετα σχεδόν σε όλα αναφέρεις.

  Ο φίλος στο τέλος παρακαλώ να προσέξει τα ορθογραφικά λάθη και αν θέλει ας μας αναφέρει τι εννοεί με το σχόλιο περί Κίνας κλπ ... πραγματικά μας μπέρδεψε ... και δεν βγήκε και κάποιο νόημα από αυτή την αναφορά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πάντως για άλλη μια φορά ο αντιεξουσιαστής που λαμβάνει μέρος στην κουβέντα, μας επιβεβαιώνει σε ένα πράγμα.

  Ότι τελικά οι απόψεις μεταξύ των α/α στην ελλάδα είναι τόσο μα τόσο διαφορετικές ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος30/6/12 8:00 μ.μ.

  Στην τελευταια δημοσιευση μου μου ξεφυγαν καποια συντακτικα/γραμματικα λαθη λογω κεκτημενης ταχυτητας.

  Προφανως και διαφωνειτε με τα περι εθνους και φυλης, αναναμενομενο ειναι. Αν αναπτυσσατε και τους λογους, θα ηταν καλυτερο,ειδικα πανω στα περι βιολογιας.

  Η εντυπωση που δινετε παντως σε εναν ουδετερο παρατηρητη ειναι οτι ναι μεν ο πυρηνας σας ειναι ξεκαθαρα εθνικιστικος αλλα σας αρεσει η 'αναρχικη' κινηματικη αισθητικη ή ακομα και ρητορεια και συνθηματολογια καποιες φορες.

  Οι αποψεις ολων των ανθρωπων καπου θα ταυτιζονται και καπου θα αποκλινουν,αναμενομενο δεν ειναι ?Σε ολους τους χωρους υπαρχει αυτο.

  Προσφατα το ματι μου σε καποιο ελληνικο μπλογκ επεσε σε μανιφεστο ανθρωπων που δηλωνωνουν... αναρχοεθνικιστες.

  Για να κλεινω, ο καθε ανθρωπος ας πορευτει οπως διαλεξει αυτος και ας μην ξεχναμε οτι στην τελικη ολοι μας συνδιαμορφωνουμε την κοινωνικη πραγματικοτητα,τα ατομα ειναι οι συνιστωσες και η κοινωνια η συνισταμενη τους.

  Η επανασταση(για οποιους ενδιαφερονται για κατι τετοιο) ειναι πρωτιστως εσωτερικη και ατομικη και επειτα αν εχει τα φοντα γινεται μαζικη και κοινωνικη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος1/7/12 2:49 π.μ.

  Φιλε να σου πω εγω λιγα πραγματα για την Κινα και θα δεις οτι στο τελος θα συμφωνησεις.. τα παντα που θα πω επιβεβαιωνονται απο δημοσιευσεις ΜΜΕ που υπαρχουν στο διαδικτυο και αλλου.
  Ολοι σημερα του εθνικιστικου χωρου ειναι γνωστο οτι τα ριχνουν στους εβραιους! ομως το μεγαλο μυστικο ειναι το κουμαντο το κανουν ανέκαθεν οι κινεζοι στον πλανητη και οι εβραιοι(μογγολοι) ειναι τα δευτερογενη ή τριτογενή υπαλληλάκια τους! Ολη η στημένη οικονομικη κριση σημερα σε ευρωζωνη και ΗΠΑ οφειλετε στην Κινα η οποια με τις ενεργειες καποιων κινεζοδουλων ραββινων εχει παρει εδώ και χρόνια ολη την παραγωγη του πλανητη στα χέρια της! Κατασκευαζει πρακτικα τα παντα με μια κουπα ρύζι και αθλιες εργασιακες-ασφαλιστικες συνθηκες, ειναι τοσο τρομερά ανταγωνιστικη που καμια δυτικη χωρα δεν μπορει να αντεξει.. Αποτελεσμα οι δυτικες χωρες λογω τεραστιας διαφορας εμπορικου ισοζυγίου, και λογω οτι δεν παράγουν πλέον τιποτε, εχουν πια χρεοκοπησει και μαλιστα το χρεος τους βλέπουμε να το κρατάει η Κεντρικη Τράπεζα της Κινας η οποια μπορει να εκβιάσει τους πάντες πλέον. Δηλαδη η Κινα διεξάγει ενα πρωτοφανη οικονομικο παγκοσμιο πολεμο εναντιον της δυσης αυτη τη στιγμη που μιλαμε ενω ετοιμαζετε και για παγκοσμιο θερμο πολεμο, εξοπλιζομενη σαν αστακος σε ολα τα επιπεδα και με ενα απιστευτο στρατο σε επιστρατευση που φτανει τα 300.000.000 ή και παραπανω.. (400.000.000 μονάχα ειναι ο γυναικειος τους στρατος, και εφαρμοζουν βέβαια παλαϊκη αμυνα!!! ω ναι!)..
  Ολοι οι αφελεις ελληνες κοιτανε τη μερκελ ως τάχα την αιτια του κακου αλλα αγνοουν οτι η μερκελ προσφατα επισκεπτηκε την κινα παρακαλωντας για επενδύσεις και διάσωση!!!
  Επισης ο μεχρι προτινος εβραικης καταγωγης διευθυντης της Παγκόσμιας Τράπεζας σε σεμιναριο του σε πανεπιστημιακους φοιτητες ειπε στα ισια και δημοσια (υπάρχει το βιντεο στο youtube) οτι αυτο που συμβαινει σημερα στον κοσμο και αυτο που αναμενεται να γινει σύντομα ειναι η μεταφορα του παγκοσμιου πλουτου απο τα δυτικα προς τα ανατολικα!! ενω ο ιδιος μετεφερε ηδη τη χρηματηστηριακη του φιρμα στην Σαγκάη της Κίνας για να επωφεληθεί από τις τρέχουσες εξελίξεις! Ο διευθυντής που τον διαδέχτηκε στη διοικηση της παγκόσμιας τράπεζας δεν ήταν ξανά εβραίος, αλλά είναι ένας κινεζο-Κορεάτης αυτή τη φορά!!! Διοτι η Κορέα είναι ο εισηγητής της μετάβασης της πλανηταρχικής σκυτάλης από τη χρεοκοπημένη δύση προς την ανθίζουσα ανατολή.. Προεδρος επισης του ΟΗΕ κανόνισαν να βάλουν επισης τον Κορεάτη Μπαν Κι Μουν. Ενώ η ταχα αυστηρα ευρωατλαντική λέσχη μπιλντερμπεργκ ειχε για πρώτη φορά στα χρονικά της, περισυ και φετος καλεσμένους 2 κινέζους αξιωματούχους της κυβέρνησης και οικονομολόγους. Αυτα δεν ειναι καθολου τυχαία αγαπητοι φιλοι εθνικιστές..
  Η Κινα σημερα ειναι ο νο.1 καταναλωτης ενέργειας.. Καίει τα πάντα από πετρέλαιο και φυσικό αέριο μέχρι κάρβουνο και κοπριά (ελεος!)..τα πάντα στο βωμό της ασυλλόγιστης ανάπτυξης με θύμα φυσικά την οικολογία του πλανητή.. Η Κίνα αποικίζει πλέον την Αφρική και βάζει πόδι με πλοία της στη μεσόγειο.. Ελέγχει το Σουδάν, και τη διώρηγα του πανάμα. Η cosco ελεγχει ολα τα μεγαλα λιμάνια σε ΗΠΑ - Ευρώπη καθως και τον Πειραία και σε λίγο θέλουν να πάρουν στον απολυτο ελεγχο τους και τα αεροδρόμια μας!
  Υπαρχουν πολλά ακόμα που μπορούσα να αναφέρω ακρως σοβαρά αλλα δεν θα καταχραστώ τη φιλοξενία σας.
  Λοιπον όπως καταλαβένετε υπάρχει μια γενική συγκάληψη για το ποιος φταίει για αυτά που συμβαίνουν στο παγκόσμιο στερέωμα..
  Ο κοσμάκης ειναι ζαλισμένς και αποπροσανατολισμένος σε ντόπιους προδότες πολιτικούς σε μέρκελ και goldman sachs (χρεοκοπημενες ΗΠΑ) ενω στα παρασκηνια ο δρακος ως υπουλος σιωπηλος νιτζα ετοιμαζεται να καταστρεψει τους δυτικους αντιπάλους του, σε πρωτη φαση οικονομικα/πολιτικά και σε τελική φάση στρατιωτικά. Και φυσικά με τη στήριξη πολλών δυτικών και ελλήνων προδοτών πολιτικών που δίνουν γη και υδωρ στους κινέζους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος1/7/12 6:20 μ.μ.

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΥΡΑ.ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΓΗ".ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ" ΚΑΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Θα παρακαλέσω να μην υπάρχουν κεφαλαία γράμματα αν είναι εύκολο.

  όλα αυτά για την Κίνα άκρως ενδιαφέροντα αν και η μόνη διαφωνία είναι ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με τους Μογγόλους !

  επίσης ο πιο γνωστός Εθνικοσοσιαλιστής που έθιξε το θέμα της μεταφοράς κεφαλαίων στην Ασία πριν από πολλούς άλλους είναι ο Myatt ...

  Η κουβέντα συνεχίζεται ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος1/7/12 9:10 μ.μ.

  Δεν θέλω να τραβηξω αλλο τη συζητηση σε αυτο το θεμα. Απλα θα επισημάνω φίλε οτι οι εβραιοι πατριαρχη τους ειχαν το αβρααμ (ελαφρως εξελληνισμένο ονομα) που ειναι όμως μογγολικό και σημαίνει στην πραγματικότητα: χαβρα-χαν δηλαδη ο μογγολος αρχηγος (Χαν) της χαβρας των ιουδαίων.. ο χαβρα-χαν προερχονται απο την Ουρ ή Ουργκ της Σεληνιολατρικής Χαλδαίας που αμα ψαξεις αρχαιολογία της μεσοποταμίας θα δείς ότι ήταν η μεγάλη μογγολική αποικία της μεσοποταμίας. Σεληνολάτρες όλοι τους εκεί πέρα, λάτρευαν τον Σιν-ή Σιών της Σελήνης, όπως και οι μογγόλοι σήμερα που έχουν στη σημαία της μογγολίας την ύπτια ημισέληνο. Επίσης η Κίνα στη σημαία της έχει την ημισέληνο (4 μικρά άστρα που τη σχηματίζουν) και στην ουσία είναι παρόμοια με την σεληνιο-ισλαμική σημαία της τουρκίας! Επίσης η λέξη ιούδας-Ιουδαίος-Τζιούντας (Jude) ή Τζιουνταίος προέρχεται εκ του Τζεηνταίος ή Τζέηντ (Jade) που είναι ο ανώτατος θεός της Κίνας και το πιο ιερό μετάλλευμα στη Κινα το Τζέηντ ή ο δράκοντας τζέηντ, αυτοκράτορας τζέηντ κλπ. Το ιουδαικό αλφάβητο δεν έχει σχέση με τα ελληνιστικά αλφάβητα αλλά είναι ιδεογραμματικό μογγολικό, περιέχει δηλαδή κινεζόμορφα ιδεογράμματα, και προέρχεται εκ του κορεατικού ιδεογραμματικού αλφάβητου με το οποίο έχει πάρα πολλές ομοιότητες (βάλτα διπλα-διπλα και θα δεις). Επίσης η ονομασία Κορέα ή Κορέ ή Κορεείμ αποτελεί εβραική γενεαρχική ονοματολογία στο βιβλίο της γένεσης των ιουδαίων. Γι'αυτο και η Κορέα σήμερα αναλαμβάνει το ρόλο του εισηγητή μεταφοράς δύναμης από τους εβραίους της δύσης στην Κινα..Μέσα στις στοές τους διδάσκονται ότι αποτελούν την επίλεκτη (μογγολική) φυλή των Κορέ...διότι οι πρώτοι εβραίοι-ιουδαίοι από την Κορέα ξεκίνησαν και πέρασαν στην Ουρ της Χαλδαίας και από εκεί γενοκτόνησαν την αίγυπτο και την παλαιστίνη, δεισδύοντας τελικώς στην ελλάδα μέσω των προδοτών ελλήνων φοινίκων που συνεργάστηκαν μαζί τους και με τους πέρσες εναντίον της μητροπολιτικής ελλάδος. Οι αρχαίοι έλληνες φωνάζουν από τους τάφους τους: Να προσέχετε τους Σίνες(Κινέζους) = ληστές, γενοκτόνοι (ιδε λεξικό αρχ.ελληνικής Ι.Σταματάκου). Οι Σιν-Σιών-Σίνες(Κινέζοι) γενοκτόνησαν μέχρις ενός τους Γιουνάν (Ιώνες έλληνες Ασίας). Σήμερα η Τουρκία ακόμα μας αποκαλεί Γιουναν-ιστάν,και η Νότια Κινα ακόμα ονομάζεται Γιουνάν αλλά σε αυτές τις περιοχές (Μικρά Ασία και Κινα) δεν κατοίκει πλέον κανένας αυτόχθονας Ελληνας-Γιουνάν διότι ολοι τους σφαγιάστηκαν από τους μογγόλους και τους Κινέζους. Γι'αυτό λοιπόν κάνει έγκλημα ο Αμυράς και όσοι άλλοι ζητάνε συμμαχία με την Κινα..είναι τρεις χειρότεροι ακόμα και από τους Τούρκους..
  αυτά τα λιγα..γιατι αρκετά το κουράσαμε το θέμα..οποιος ενδιαφέρετε για περισσότερα υπάρχει πολύ υλικό στο διαδίκτυο να βρει να ψάξει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. σεβαστή η άποψη σου αλλά υπάρχουν κάποιες ιστορικές πηγές να επιβεβαιώνουν τις απόψεις σου ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος4/7/12 3:00 π.μ.

  μπορείς να μελετήσεις αυτό το κειμενο-βιβλίο.
  https://rapidshare.com/files/1548426606/IA_1988_PDF_WORD.rar
  έχει πάρα πολλά στοιχεία και ιστορικές πηγές για τα παραπάνω και πολύ τροφή για σκέψη..
  αλλα δεν ειναι ένα κείμενο που το διαβάζεις στο πόδι.. περιέχει συμπυκνωμένη απαγορευμένη γνώση και θέλει μακροχρόνια μελέτη και διασταύρωση στοιχείων..
  ελπίζω να μην είσαι πολύ θρησκόληπτος γιατί θα κλονιστείς σφόδρα..είναι γενικώς πολύ ανατρεπτικό σε όλα και οχι μόνο στη θρησκεία, αν και ολα ξεκινάνε απο τις θρησκείες..και μετά ξεδιπλώνουν σε πολιτικές και οικονομικές θεωρίες........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. αφήνουμε το εν λόγω λινκ μόνο και μόνο επειδή δεν πιστεύουμε στην λογοκρισία με ανθρώπους που διατηρούν τους κανόνες ευγενείας ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. η συντακτική μας ομάδα δεν υιοθετεί τις εν λόγω απόψεις σε καμιά περίπτωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος6/7/12 8:53 μ.μ.

  Δεν ηταν και τρομερή ανάγκη να το δημοσιεύσεις το λινκ...
  Αλλά καλοσύνη σου που το βαλες..
  για να ωφεληθουν και αλλοι..
  εμενα αυτο το κειμενο με συνεπηρε και αλλαξε τη ζωη και την κοσμοαντιληψη μου..ενωσε ολες τις κουκιδες του παζλ εως και πριν 13000 χρονια..
  τωρα εαν δεν συμφωνεις δεν ειναι και υποχρεωτικο..
  οπως ξαναειπα αυτα τα κειμενα θελουν επιπονη μακροχρονια μελετη και οχι διαβασμα στο ποδι..
  εγω μετα απο αυτη τη μακροχρονια μελετη εχω καταληξει οτι το εν λογω κειμενο περιεχει πολλες αληθειες..δυστηχως..και λεω δυστηχως διοτι η κατασταση μας ειναι τραγικη ..γιαυτο αλλωστε και η ελλαδα διωκετε και υποφερει πανταχοθεν..δεν ειναι καθολου τυχαιο αυτο..
  εαν οι θεοι μας ηταν παροντες δεν θα μας αφηναν σε αυτο το χαλι..τοσο απλα..
  σας χαιρετω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος23/9/13 1:51 π.μ.

  Περί Κίνας:
  Στο παρακάτω video ο Καψάλας Δημήτριος μας λέει, στο 12:34, πως η μεν διοικητική έδρα του χρήματος βρίσκεται στην Βασιλεία της Ελβετίας, τα δε θησαυροφυλάκια στην Κίνα , όπου κάνουν συχνότατα ταξίδια οι Ρότσιλντ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΨΑΛΑΣ:Γιατί χτυπήσανε εμάς;

  https://www.youtube.com/watch?v=SqOs_S2bcI0#t=779

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος1/2/14 3:16 π.μ.

  Παρακολουθούσα το ιστιολόγιο καθημερινώς,μετά από την πιο πάνω συνέντευξη αναρωτιέμαι για το ποιόν του μαύρου κρίνου.Παρουσιάζετε ένα πολιτικό απατεώνα;Προς τι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ως καλός κριτής των πάντων που είστε αναμένουμε τα στοιχεία σας για να δούμε σε ποιες απάτες έχει εμπλακεί ...

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος1/2/14 3:55 μ.μ.

  Δεν εννοώ την απάτη όπως εσύ την αντιλήφθηκες. Μιλώ για πολιτικό ήθος το οποίο δεν διακρίνω στα λεγόμενα του.Ποια ήταν η πολιτική θέση του κυρίου αυτού για την Μακεδονία μας; Για τους λαθρομετανάστες; H θέση του για τους παρακρατικούς τρομοκράτες της 17Ν;
  Να μου πουλά εμένα αυτός ο κύριος πατριωτισμό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον ίδιο αγαπητέ και να σας απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Οι μονολεκτικές σου απαντήσεις δεν με πείθουν αγαπητέ. Γιατί προβάλετε αυτόν τον κύριο,μπορείς να μου απαντήσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. και εμάς το ύφος του ανακριτή και μάλιστα μέσα από το διαδίκτυο δεν μας λέει το παραμικρό. και δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν! αν έχεις στοιχεία και αποιδείξεις ιδού η ρόδος ανώνυμε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος16/2/14 1:13 π.μ.

  Και εσυ πίσω από την ανωνυμία σου κρύβεσε αγαπητέ.Τεσπα θα ήθελα να είχαμε μια πιο κατιδιαν συζήτηση,αν θες δώσε την διεύθυνση του ηλεκτρονικόυ σου ταχυδρομειου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος20/9/15 12:35 π.μ.

  Μεσα σε μια εξεγερση δεν υπαρχουν ιδεολογιες.Υπαρχουν συμφεροντα και συνεργασιες.
  Μετα το τελος της εξεγερσης αναβιωνονται ξανα οι ιδεολογιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ωριμη συζήτηση και διδακτική ομως το ζήτημα μας στην ουσια του δεν ειναι ποιοτικο αλλα ποσοτικο.Μας νοιαζει οχι ποιοί η το ποιόν αυτών που νεμονται την εξουσία νομοθετουν ορίζοντας το δίκαιο αλλα πόσοι και για ποιούς. Ειναι ένας και το γενος τους, ειναι λίγοι και εκλεκτοι ή ειναι όλοι; Και άρχουν για ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥς Ή ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΛΟ αφου ο αριθμός δεν ειναι κριτήριο προτιμήσεως για την αρχή επ`ουδενεί και δεν πρέπει να ειναι ειδάλλως συνιστά παλι μια τυραννία.Τα πολιτικοκοινωνικά συστήματα ειναι διαιρέσεις αφού αποτελούν συστήματα οικονομικής διαχείρισης(μαρξισμός φιλελευθερισμός, σοσιαλισμός) δεν ειναι πολιτειακά δηλαδή δεν αφορουν τον αριθμό αθυτών που νεμονται την πολιτική αρχή. Εξ ορισμού ειναι θέσεις ήθους, χαρακτήρα και πεποιθήσεως που μπορουν να βρίσκονται παντα και πανού σε διαφορετικές ποσότητες στον αριθμό αυτών που νεμονται την διαχείρηση του πλούτου και να κατευθύνουν την πορεία του έθνους. Η βίαια ενοπλη επανάσταση ειναι το τελευταιο και αναγκαιο τμήμα μιας επαναστατικής διαδικασίας που ενέχει το πολιτιστικο εννοιολογικο αξιακό φιλοσοφικο θρησκευτικο κοινωνικό ξερίζωμα και την αντικατάστασή του με το απελευθερωτικό, την μεταμόρφωσή του με το σκόπιμο, το βέλτιστο που επιτυγχανει τον επαναστατικό σκοπό, και αυτή μόνο στο τέλος μπορεί να εξετάζεται ίοχι στην αρχή. Τα όπλα προυποθέτουν χέρια και τα χέρια μυασλα με ψυχή να τα σγηκώσουν. Ενα πλήθος διεργασιών πολιτικής ανυπακοής και αυτοργάνωσης ζωτικού αυτονομημένου πολιτικά οχι γεωγραφικά χώρου θα ακολουθήσει μια ψυχική συναισθηματική ζύμωση που θα καταλήξει σε κοινή ιδεολογία φιλότητος και ενότητος που προηγείται και αυτή θα επέλθει οταν αυτές οι συζητήσεις γίνουν στις πλατείες με οργάνωση πειθαρχία με σκοπό το κοινα αποδεκτό ψήφισμα. Μια Απέλλα ένας Δάμος για την επανασύσταση κοινού Έθους. Ο κοινωνικός πολιτικός διάλογος που αντικατέστησε η εκκλησία των ναζωραίων με τον εκκωφαντικό ένρινο μονόλογο της και ευελπιστεί να παραμείνει στοιχείο ταυτότητος και συνοχής διαιρώντας το γηγενές με το οικουμενικό την παραδοσιακή ταυτότητα με την εισαγόμενη, το Έθος μη τον ηθικισμό την φύση με την καταστολή. Η ζύμωση πρέπει να γίνει και εκεί θα φανεί αν ο οργανισμός έχει το σθένος να αποβάλει το ξένο και αλλοτριο σαν δηλητήριο και να επαναστατήσει αναγενώμενος ή να καταλήξει.Η πρώτη μαχη ειναι μαχη ιδεών που δεν ειναι και τόσο δικές μας και το πεδίο θα ειναι μέσα στο κεφάλι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή: Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς: η διαχείριση δεν πρόκειται να απαντήσει σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της. Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί πρώτα πριν υπάρξει επικοινωνία. Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα. Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών. Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και στην σελίδα μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας. Για να επικοινωνήσετε με την συντακτική ομάδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com