Άρθρο του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη για την 1η Ιανουαρίου 2013.


Η μεταπολιτευτική δημοκρατία των εγκληματιών πολιτικών κατάφερε να μετατρέψει το απέραντο φρενοκομείο του μητραλοία Κωνσταντίνου Καραμανλή σε ένα απέραντο νεκροταφείο του πατραλοία Κάρολου Παπούλια, πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες και ... νόμιμες δημοκρατικές εκλογές!



Οι Έλληνες σιτίζονται από τα σκουπίδια και ο τελευταίος αυτόχειρας συμπατριώτης μας, από τα χιλιάδες θύματα του Κάρολου Παπούλια και των συνενόχων του εθνικών εγκληματιών,  αυτοκτόνησε λίγο πριν, παραμονή πρωτοχρονιάς, στα 33 χρόνια του, στη Καλαμπάκα! 


Με κατεστραμμένες τις υποδομές αλλά και τις ελπίδες των Ελλήνων, τα δημοκρατικά "κυβερνητικά" καθάρματα συνεχίζουν να δανείζονται ανεξέλεγκτα από τους διεθνείς εβραιο - τοκογλύφους,
  χρεώνοντας το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της ίδιας της Ελλάδος με στραγγαλιστικά πανωτόκια.






Βράδυ πρωτοχρονιάς και η ζωή της πρωτεύουσας ρημαγμένη από τους 301 προδότες του δημοκρατικού κ(Υ)νοβουλίου, όπως και η ζωή όλων των Ελλήνων! 
Βράδυ πρωτοχρονιάς και ο δημοκρατικός κουρνιαχτός σκοτεινιάζει τα πάντα στην Ελλάδα μαυρίζοντας τις ψυχές των υποψήφιων αυτοχείρων! 

Βράδυ πρωτοχρονιάς και η δημοκρατική εγκατάλειψη φρενάρει κάθε διάθεση για "γιορτασμούς" και ξεφαντώματα! Βράδυ πρωτοχρονιάς και ο τρόμος και η ανασφάλεια κλειδαμπαρώνουν τους πεινασμένους πίσω από τα κάγκελα που τους επιβάλλει το απάνθρωπο δημοκρατικό καθεστώς που επέλεξε η ανοησία τους!


Ότι απέμεινε στους Έλληνες στέκει ετοιμόρροπο στη διάθεση της αρπακτικής συμμορίας των δημοκρατών "κυβερνώντων" που εξαπολύουν, μέσα στον δραματικό Γενάρη που ξεκίνησε, τη χαριστική βολή στους πολίτες αυτής της νεκρικής, πια, Χώρας!


Και, ενώ η εγκληματική συμμορία των δημοκρατών του κ(Υ)νοβουλίου κατα-σοδομεί την Ελλάδα και τους Έλληνες ο εθνικός κακούργος, δημοκράτης Κάρολος Παπούλιας, στο θρασύτατο πρωτοχρονιάτικο "μήνυμά" του, αντί να απολογηθεί για την ασύγγνωστη κορυφαία ενοχή του στο σημερινό κατάντημα της χώρας, αντί να απολογηθεί στις οικογένειες των πεινασμένων και αυτοκτονημένων Ελλήνων για το δράμα που υφιστάμεθα επεχείρησε να μετατοπίσει τις ευθύνες στον "Φασισμό" επικαλούμενος ... φαινόμενα «φασιστικής έμπνευσης»!


Ενώ οι δημοκρατικοί αλήτες από το 1974 καταξεσκίζουν την χώρα με τη ψήφο των ηλιθίων οπαδών τους, εξακολουθούν να επικαλούνται τον "Φασισμό" ως υπαίτιο της εγκληματικής τους συμπεριφοράς κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων!


Ενώ τα δημοκρατικά κομματόσκυλα οδήγησαν στη πείνα και στην αυτοκτονία έναν Λαό που ευημερούσε διογκώνοντας τις άνομες περιουσίες τους σε ξένες τράπεζες νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον "Φασισμό" για να αλλοιώσουν τα ίχνη των εγκλημάτων τους!


Και ο αρχι - ένοχος του εσμού των εθνικών κακούργων Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αναρριχήθηκε στη κορυφή της συμμορίας των ενόχων ...δανείζοντας τον μαριονετικό "πρωθυπουργό" Ανδρέα Παπανδρέου να σοδομίσει μιαν Ελλάδα, τολμά σήμερα να μέμφεται τον ..."Φασισμό" για τα εγκλήματα καθοσιώσεως που ο ίδιος και η δημοκρατική συμμορία διέπραξαν σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων!


Όλα αυτά τα δημοκρατικά κτήνη που έσυραν την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή και παγκόσμια απαξίωση είναι υπόλογα απέναντι στην Ιστορία και στον Ελληνικό Λαό! Και ως Έλληνες τους υποσχόμαστε ότι με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο θα επιδιώξουμε να τους ανεβάσουμε στη κρεμάλα! Έστω και με Φασισμό o οποίος, εν προκειμένω, μετά την εγκληματική τακτική και τις απατηλές αιτιάσεις των δημοκρατικών εθνικών κακούργων, όχι απλώς αναδεικνύεται σε θεία λύση, αλλά και απαραίτητο αντίποδα Δικαίου!



για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο εδώ





1 σχόλιο:

  1. Ευχές για την τάχιστη και άτεγκτη εξόντωση των ανθελλήνων εχθρών μας με κάθε μέσον!Με ΚΑΘΕ προσφερόμενο τρόπο, ανά ΠΑΣΑ προσφερόμενη στιγμή μέχρι να τους δούμε να σφαδάζουν αιμάσσοντες χωρίς την λύτρωση της χαριστικής βολής!

    Και, θερμές ευχές επί τω νέω έτει (γένοιτο, "αγωνιστικό") προς την Συντακτική Ομάδα και τα Μέλη του ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ με ιδιαίτερη εκτίμηση προς την ορθοφρονούσα "γραμμή" που ακολουθεί με την αρθρογραφία του.

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.