Πολιτικοί Στρατιώτες για τον Σοσιαλισμό και την Πατρίδα!Οι Αυτόνομες Εθνικιστικές/Εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες προς απογοήτευση πολλών συνεχίζουν να προβάλλουν και να υπερασπίζονται την Ιδέα στα σχολεία, στις σχολές, σε χώρους νεολαίας και φυσικά στους χώρους εργασίας. 

Απέναντι σε ένα σύστημα που παράγει υποδούλωση και κρατάει σκλάβο την πλειοψηφία του Λαού μας, η Αυτόνομη Εθνικοεπαναστατική σκέψη είναι η «πυξίδα» εκατοντάδων νεολαίων.


Στο σύνολο τους όλοι όσοι δεν ανέχονται την λογική του «μαντριού» και προτιμούν να σκέφτονται και να πράττουν ως «λύκοι ανάμεσα στα πρόβατα» απορρίπτουν χωρίς δεύτερη σκέψη τον φετιχισμό και την γελοιότητα της «εθνικόφρονης ακροδεξιάς» και τις σειρήνες της «άκρας αριστεράς». 

Εδώ και μερικά χρόνια παρόλο τις διώξεις, την παραπληροφόρηση των κέντρων εξουσίας, τα πισώπλατα μαχαιρώματα των παλιάτσων της «εθνικής δεξιάς» και την εκστρατεία λάσπης των φυλλάδων οι Αυτόνομοι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες βρίσκονται όπου το απαιτεί η Λαϊκή Οργή και η Εθνική Υπερηφάνεια! 

Οι διάφοροι «παντογνώστες» και οι διπρόσωποι διασπαστές, οι εχθροί οι αντίπαλοι και οι ρουφιάνοι της ΓΑΔΑ δεν είναι αρκετοί για να ανακόψουν την δυναμική των Αυτόνομων ομάδων και κινήσεων. 

Όσο και αν ενοχλεί κάποιους, σήμερα ομάδες αντίστασης υπάρχουν σε πολλά σημεία της χώρας ενώ οι δεσμοί των συναγωνιστών με τις κινήσεις του εξωτερικού συνεχώς ενισχύονται. 


Η αυτόνομη κίνηση «Μαύρος Κρίνος» θα σταθεί στο πλευρό των νέων ομάδων, και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Αυτόνομους/Ανένταχτους Συναγωνιστές από Κοζάνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Δράμα, Σέρρες, Βόλο, Κέρκυρα, Αθήνα, Κόρινθο, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Τρίπολη, Πύργο, Λευκωσία, Λεμεσό, Ηράκλειο Κρήτης, Κω, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, και όπου αλλού υπάρχουν Πολιτικοί Στρατιώτες για τον Σοσιαλισμό και την Πατρίδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου