Ο Εθνικιστικός Στρατός της Συρίας κατατροπώνει τους αρουραίους του FSA!







του
Wolverine


Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι μάχες στη Συρία ενώ η στρατηγικής σημασίας πόλη Qussayr έχει ήδη καταληφθεί πλήρως από τις δυνάμεις του Assad και στην κεντρική πλατεία κυματίζει το μελανοπόρφυρο λάβαρο της νίκης! Οι τελευταίοι μισθοφόροι εξοντώνονται κατά εκατοντάδες ενώ χιλιάδες έχουν ήδη παραδοθεί στις κυβερνητικές δυνάμεις.








Στο πλευρό των εθνικολαϊκών πολιτοφυλακών και του τακτικού Συριακού στρατού βρίσκονται μέλη της Εθνικοεπαναστατικής
Hezbollah, δυνάμεις του κόμματος Baath, αριστεροί Εθνικιστές Παλαιστίνιοι, Νασσερικοί του Λιβάνου και Αρμένιοι καθώς και Ελληνικής καταγωγής μέλη του Σοσιαλιστικού Εθνικιστικού Κόμματος Συρίας.






Ερευνώντας τα πτώματα των αρουραίων του
FSA ανακαλύφτηκαν ταυτότητες Αμερικανών πολιτών αλλά και σημαντικές ποσότητες όπλων 
που έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί στο Ισραήλ γεγονός που δεν προκαλεί εντυπώσεις αφού πριν ελάχιστους μήνες βρέθηκε σε πόλη της Συρίας ακόμα και ολόκληρο όχημα του Ισραηλινού στρατού με εξοπλισμό επικοινωνιών μέσα σε αυτό. 







made in Israel ...






Οι  Σαλαφιστές να προσπαθούν να κρυφτούν σε λαγούμια για να γλυτώσουν ...



Οι επιθέσεις έχουν προκαλέσει στον εχθρό καίριες απώλειες σε όλα τα μέτωπα με τους Σαλαφιστές να προσπαθούν να κρυφτούν σε λαγούμια ή για να αποφύγουν τις συλλήψεις δεν διστάζουν να καταφύγουν σε διάφορα κόλπα όπως το να ντύνονται με γυναικείες  ενδυμασίες για να παραπλανήσουν τις δυνάμεις των Εθνικιστών!








Ντύνονται με γυναικείες  ενδυμασίες για να παραπλανήσουν τις δυνάμεις των Εθνικιστών ...



Τις τελευταίες ημέρες ένας από τους συνεργάτες των Σαλαφιστών που ηγείται πολιτικής φατρίας στην Βηρυτό, έχει πέσει στα γόνατα και παρακαλεί με δάκρυα στα μάτια την ηγεσία της
Hezbollah να επιτρέψει την άμεση διακομιδή τραυματιών ανταρτών σε νοσοκομεία του Λιβάνου. Φυσικά οι Συριακές αρχές αρνήθηκαν κάθε τέτοια προοπτική αφού τα εν λόγω άτομα εμπλέκονται σε μαζικές σφαγές αμάχων και βιασμούς σε διάφορες περιοχές.


Θα ακολουθήσουν ειδικές επιχειρήσεις σε πόλεις της Συρίας που συγκεντρώνονται δυνάμεις των Σαλαφιστών ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιη η νίκη των Εθνικιστών αφού η παροχή βοηθείας από καπιταλιστικές δυνάμεις έχει πλέον μειωθεί σημαντικά ενώ η Τουρκική πλευρά έχει να αντιμετωπίσει την εσωτερική κατάσταση.






Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 50.000 βετεράνοι πολέμου από Ρωσία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Γεωργία και άλλες χώρες έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να βρεθούν μελλοντικά στα πεδία των μαχών ενώ είναι επιβεβαιωμένη η παρουσία Ευρωπαίων Εθνικοσοσιαλιστών ανάμεσα τους και Ελλήνων στη πρώτη γραμμή της μάχης.




Στο επίπεδο της αλληλεγγύης συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι πορείες, συνελεύσεις και δράσεις με πρόσφατες παρουσίες στα τέλη του Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου στην Πράγα της Τσεχίας, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, και στην Βαρσοβία της Πολωνίας.


Φυσικά οι προετοιμασίες για την μεγάλη πορεία της Ρώμης που θα λάβει μέρος την 15η Ιουνίου συνεχίζονται ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρξε παρουσία του «Ευρωπαϊκού Μετώπου Αλληλεγγύης για την Συρία» στο καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ Tana Delle Tigri στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. 







Καλούμε τους Έλληνες συναγωνιστές να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια και να συνεχίσουν την ενημέρωση του λαού σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.