Ο μύθος του ολοκαυτώματος δεν μπορεί να κρύψει τα εγκλήματα των Σιωνιστών!




του Αλεξόπουλου Στέλιου



Δεν έχουμε αυταπάτες. Από το ’45 και μετά η Ευρώπη ζει κάτω από την Σιωνιστική κατοχή. Σε κάθε επίπεδο κυριαρχεί ο Ιουδαϊκός τρόπος σκέψης και τα όργανα του ανθελληνικού κράτους που προστατεύουν τον «περιούσιο» λαό σε κάθε τους βήμα, έχουν μεν το εθνόσημο στην στολή τους αλλά το αστέρι του Δαυίδ στην καρδιά τους. 
Βράδυ Δευτέρας κάνω το λάθος να συντονίσω το ραδιόφωνο στον καθεστωτικό ΣΚΑΙ. Γνωστή φωνή ο ομιλητής. Ο κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος που μας έχει κουράσει να μας εξιστορεί εδώ και καιρό ... πως και πότε κάποιοι «εξαρχειώτες» τον έδειραν γιατί δεν τους άρεσε το υφάκι που έχει και ο ρόλος του στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Δίκιο είχαν. Αντιπαθής, ειρωνικός, ξερόλας που σπέρνει το δημοκρατικό δηλητήριο πίσω από την προστασία του καναλιού του Αλαφούζου - γνωστής καταγωγής ο εν λόγω - και νομίζει ότι είναι και γνώστης από τα θέματα μαγειρικής … μέχρι την στρατιωτική ιστορία.







Με έκανε και γέλασα αρκετά με την ασχετοσύνη του σχετικά με την ιστορία και τον Μαρδοχαίο Φριζή. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου μόλις χτες φιλοξένησε το υιό του Συνταγματάρχη Φριζή που έπεσε στο μέτωπο της Αλβανίας το 1940 ενώ χαρακτήρισε όσους απεχθάνονται τον διεθνή Σιωνισμό ως … «γουρουνόμορφους». Ο Φριζής είχε αρνηθεί τον Ιουδαϊσμό στην πράξη, αρνούμενος να εγκαταλείψει τους στρατιώτες του στην Μικρά Ασία όταν του το πρότειναν οι Ιουδαίοι σύμμαχοι των Κεμαλικών. Μικρά γράμματα για τον Μπογδάνο όμως όλα αυτά. Βλέπεις Συναγωνιστή, είχε την τύχη στο πρόσφατο παρελθόν ο Μπογδάνος να έχει απέναντι του στο γυαλί τον Μιχαλολιάκο, τον Φαραώ της αντιφασιστικής - πλέον στην πράξη - «Χρυσής Αυγής» και ο ίδιος ο «γενικός γραμματέας» με τις απαντήσεις που έδωσε επιβεβαίωσε στην πράξη την ρητορική του συστήματος και τις θεωρίες των Ιουδαίων πατρώνων του ΣΚΑΙ. 


Ας μην παραλείψω να αναφέρω ότι ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» έχει δεχτεί ότι υπήρξε «ολοκαύτωμα», έχει εξυβρίσει τον Εθνικοσοσιαλισμό και στο παρελθόν πρότεινε για πρωθυπουργό τον φιλοσωνιστή Βασίλειο Μαρκεζίνη - σύνδεσμος εδώ - ...








Οι Πόντιοι και οι Αρμένιοι δεν έχουν θέση στην μνήμη των αντιφασιστών!



Δεν είχαμε μέχρι στιγμής την χαρά να του πούμε του εν λόγω δημοσιογράφου την άποψη μας ξεκάθαρα όπως το κάνουμε χρόνια τώρα, τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι είναι γελοίο πραγματικά να απευθύνεις τον λόγο στον γραβατοφορεμένο γενίτσαρο του συστήματος που δεν τόλμησε να απαντήσει απέναντι στην ιστορική καπηλεία του Ιάκωβου Φριζή. Τυγχάνει να βρίσκω τα άρθρα του τελευταίου στο καθεστωτικό «Βήμα» - φυσικά που αλλού - και ο οποίος στις 27.01.2014 ημέρα που σύμφωνα με τον κατευθυνόμενο Ο.Η.Ε. είναι «ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος» θεώρησε φυσικό να μας πει ανάμεσα σε άλλα ότι η εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης υπήρξε μια φτωχολογιά … αλλά «είχε δώσει 4,5 δις δραχμές στους Γερμανούς» (!) ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τα ρασοφόρα πιόνια του Ιερώνυμου να χτυπήσουν τον αντισημιτισμό. Ο εν λόγω κύριος δεν παρέλειψε στο τέλος σε ένα ρεσιτάλ ανθρωπισμού ... να δικαιώσει τον βομβαρδισμό των Αμερικανών με ατομικά όπλα στην Ιαπωνία! Μια απάντηση για αυτή την συμπεριφορά του Μπογδάνου είναι το γεγονός ότι τον Δεκέμβριο του 2012 συντόνισε μια παρουσίαση βιβλίου σχετικά με τους συνεχείς πολέμους ανάμεσα σε Άραβες και Ισραηλινούς. 


Την εν λόγω εκδήλωση την είχε προβάλλει όπως διαβάζω «ο Michael Herzog, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ, η Φωτεινή Τομαή, διευθύντρια του Ιστορικού και Διπλωματικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, και ο μεταφραστής και εκδότης του βιβλίου, Μάρκελλος Λιναίος». 


Ξεκάθαρη προώθηση λοιπόν της Ισραηλινής προπαγάνδας από έναν δημοσιογράφο που θεωρείτε «δυναμικός» το λιγότερο, με συμμετοχή μιας πασίγνωστης κυρίας ονόματι Φωτεινή Τομαή η οποία επί σειρά ετών έχει πρόσβαση στα φανερά και μυστικά αρχεία του υπουργείου εξωτερικών ενώ στο παρελθόν υπήρξε ή ίδια στέλεχος της αριστεράς και στο πλευρό του Κωνσταντόπουλου του Συνασπισμού, ενώ αρθογραφεί φυσικά και αυτή στο «Βήμα». Ο Αβραμόπουλος που υποστήριξε την καπιταλιστική εισβολή στην Λιβύη στο παρελθόν την διόρισε την 14η Ιανουαρίου του 2013 «ειδική απεσταλμένη για θέματα ολοκαυτώματος»!


Ας δούμε όμως ποιοι προσκύνησαν πρόσφατα το παραμύθι των Σιωνιστών πριν ελάχιστες ημέρες: 


«Κατά τη σημερινή εκδήλωση στεφάνια κατέθεσαν, μεταξύ άλλων εκπρόσωποι ισραηλινών σωματείων, σωματεία και ομοσπονδίες της Εθνικής Αντίστασης και πρεσβευτές κρατών. 
Από την πολιτειακή ηγεσία στεφάνι κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ιωάννης Δριβελέγκας, εκ μέρους του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο πρέσβης επί τιμή Ελευθέριος Καραγιάννης, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ το μέλος της κεντρικής επιτροπής Αγνή Σμπόνια και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Εκ μέρους των ενόπλων δυνάμεων στεφάνι κατέθεσε ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα καθεστωτικό μέσο.


Για την αναφορά όμως του Ιάκωβου Φριζή στους παπάδες δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός. Μέσα στην ιστορία αυτοί που ξεθεμελίωσαν αρχαίους ναούς και έσφαξαν πληθυσμούς είχαν πάντα μούσια, πανάκριβα άμφια, μπόλικο ανθελληνισμό και πλαδαρές κοιλιές. Σαν τον Χριστόδουλο ένα πράγμα που σήμερα με αφορμή τον θάνατο του να τιμήσουμε την μνήμη του με διαφορετικό τρόπο … και να θυμίσουμε σε όλους τις επαφές του με τους Σιωνιστές στον Βόλο, την καπηλεία των εθνικών κειμηλίων κάτω από το γνωστό σύμβολο των Σιωνιστών της Ε.Ο.Κ., και την τρομερή φιλανθρωπική κίνηση της οργάνωσης του να στείλει ... σάπια κοτόπουλα στο Ιράκ όταν δεν πλαστογραφούσαν στα υπόγεια της αρχιεπισκοπής Αθηνών δεκάδες τιμολόγια και δεν σχεδίαζαν ξενοδοχεία και σάουνες σε εκτάσεις που έκλεψαν από τον λαό επί Οθωμανικής κυριαρχίας οι παπάδες σε συνεργασία με τους Τούρκους!









Όμως ο βασιλιάς είναι γυμνός και σαφέστατα κάποιοι έχουν υγιή αντανακλαστικά. Την ίδια μέρα οι απανταχού της γης «αντιναζί» θυμούνται … με κροκοδείλια δάκρυα το «ολοκαύτωμα» κάποιοι αρνούνται να πιστέψουν τα παραμύθια και όποιος αντέχει ας διαβάσει τον σύνδεσμο για το Άουσβιτς εδώ. 


Είναι μια θεωρία κέρδους που αποδόμησαν πρώτοι οι σύγχρονοι Εθνικοσοσιαλιστές αλλά και άνθρωποι που δεν είναι στο ελάχιστο «φασιστικών φρονημάτων» αλλά τιμούν την αλήθεια, ανάμεσα τους ξεχωρίζει φυσικά ο πρώην κομμουνιστής Ροζέ Γκαροντύ του οποίου το βιβλίο είχαν σπεύσει να κάψουν με εμπρησμό οι antifa την δεκαετία του ’90 στην Αθήνα επειδή ενοχλούσε τα αφεντικά τους - σχετικός σύνδεσμος εδώ -








Μια ιστορία που ονομάστηκε «βιομηχανία κέρδους» ακόμη και από εβραϊκής καταγωγής συγγραφείς και εμπλουτίστηκε με ψεύτικες καταθέσεις, χιλιάδες παραποιημένα στοιχεία, ενώ έστειλε στην κρεμάλα ανθρώπους που προηγουμένως είχαν υποστεί βασανιστήρια από την Mossad για να «ομολογήσουν» ψευδείς καταθέσεις. Ξέρετε φίλοι και αναγνώστες το σύστημα γνωρίζει ότι έχει να φυλάγετε είτε από τον αντισιωνιστή της γειτονιάς είτε από την συλλογική μνήμη ενός λαού. Κάθε τόσο λοιπόν φροντίζει να ρίχνει στην σύριγγα που με την βία έχει καρφώσει στο μπράτσο των εθνών μια ηρωίνη που λέγεται «δημοκρατικός τρόπος σκέψης». Αυτή η νοητική πρέζα κάποιες φορές τελειώνει και ο Σιωνιστής δολοφόνος είναι εκεί για να ανανεώνει την δόση. 
Άλλωστε το σύγχρονο θύμα που ακούει στο όνομα γραικύλος δεν αντιδρά στην διάλυση του εαυτού του. Είναι απασχολημένος με την μπάλα και τον γηπεδικό χουλιγκανισμό, τα iphone και το facebook, την μόδα που επιβάλλει κάθε μήνα ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του. 


Ψάχνοντας κάποιος πιο βαθιά από κει που επιτρέπει το Μέγκα και ο Πρετεντέρης ανακαλύπτει ότι ακόμη και αυτοί που εμφανίζονται  ως «τιμωροί άγγελοι» είναι τεχνητά άκρα του τέρατος που ονομάζεται καπιταλισμός και σιωνισμός. Ένα υβρίδιο που έχει πολλά κεφάλια όπως η Λερναία Ύδρα στην μυθολογία αλλά σήμερα ο μόνος γνωστός Ηρακλής που υπάρχει ... είναι τα τσιμέντα που ξεπούλησε στους Γάλλους Σιωνιστές ο γνωστής καταγωγής Μητσοτάκης στις αρχές της δεκαετίας του ’90. 


Και όταν θα τραβήξεις αναγνώστη, την σιδερένια κουρτίνα που σου επιβάλλει ο ΔΟΛ και το κακό συναπάντημα θα βρεις στο διάβα σου παντού τον ίδιο εχθρό, με εφεδρείες τις «αντιεξουσιαστικές» οργανώσεις να κατέχουν ακόμη και διαβατήρια made in Israel, υπεύθυνους ΜΚΟ με εβραϊκή καταγωγή και συνείδηση να το παίζουν υπερασπιστές της εργατικής τάξης, θα δεις να ανοίγουν μπροστά στα μάτια σου οι σελίδες του «Τρελαντώνη» της Δέλτα αφού οι νταβατζήδες της εξουσίας προωθούν επιλεγμένες εκδόσεις. 


Κάθε μέρα στα υπόγεια της Κατεχάκη με εντολές των 2 πρεσβειών που από το ’45 και μετά διαφεντεύουν την χώρα σχεδιάζονται προβοκάτσιες, στήνονται σκηνικά έντασης που εξυπηρετούν τους σκοπούς των Σιωνιστών ενώ παράλληλα κάθε προσπάθεια αντιπαράθεσης και ανατροπής της εξουσίας όταν δεν καταστρέφεται εκφυλίζεται εκ των έσω. Τα παρασκήνια που είχαμε περιγράψει – σύνδεσμος εδώ – λαμβάνουν σάρκα και οστά σε καθημερινό επίπεδο ενώ κανείς δεν αντιδρά στην παραχώρηση της χώρας ως μιας προκεχωρημένης βάση του Ισραήλ.  


Αποχαυνωμένος ο λαός είτε με αριστερά είτε με πατριωτικά αντανακλαστικά συνεχίζει να φαντασιώνεται ότι ένας Μιχαλολιάκος … ή ακόμη και ένας Ξηρός  θα σώσει την κατάσταση. Για τον πρώτο που δείχνει να σκάβει τον ίδιο του το λάκκο για τον ίδιο όσο και για την λαϊκή βάση που τον ακολουθεί τα λόγια είναι περιττά. Αδυνατεί να ελέγξει το μόρφωμα της αντιφασιστικής πλέον «Χρυσής Αυγής» και σφίγγει γερά με την καθημερινή πρακτική του ιδίου και των υπολοίπων προφυλακισμένων βο(υ)λευτών τα δεσμά του συστήματος που τον μετακινούν όπως τις αστείες μαριονέτες στην σκηνή. Κανείς τους δεν αναρωτήθηκε γιατί προεκλογικά τους πρόβαλλε το σύστημα σε φυλλάδες και στο τηλεοπτικό γυαλί. 


Μα το σύστημα γνώριζε και γνωρίζει την αχίλλειο πτέρνα των «εθνικιστών» που δεν είναι άλλη από την αντιφασιστική ακροδεξιά αισθητική και πρακτική σε κάθε επίπεδο. Όσο φούσκωνε ο Κασιδιάρης από αλαζονεία και εγωισμό, τόσο παραληρούσε ο Μιχαλολιάκος αναπαυόμενος στα ανάκλιντρα του παρλιαμενταρισμού και όσο έστριβε το μουστάκι του ο γραφικός Μπαρμπαρούσης τόσο γελούσε ο αιώνιος εβραίος με τις μαριονέτες της «ακροδεξιάς» και ζέσταινε την αιχμή για την στιγμή που θα έσκαγε το μπαλόνι και θα τοποθετούσει τον μαίανδρο ως παράσημο στο βελούδινο μαξιλάρι του αντιφασισμού!  


Και το μπαλόνι έσκασε το βράδυ που ένας Ρουπακιάς με συμπαραστάτη τον απόστρατο μπάτσο στο πλευρό του έσφαξε τον Φύσσα και έδωσε το πάτημα στο σύστημα για να στήνει και πάλι αντιφασιστικές φιέστες με την ευγενική χορηγία του Πέτρου Κωνσταντίνου και των Πακιστανών συνδαιτυμόνων του που όταν δεν φωνάζουν για τον «φασίστα» Assad γυρνάνε πλευρά στην κασέτα και ουρλιάζουν για ξένους και έλληνες εργάτες. Παρόλο που  ο εν λόγω Κύπριος επαγγελματίας «αντιφασίστας» ουδέποτε υπήρξε Έλληνας ή εργάτης.  


Από την άλλη μεριά 2 νέα παιδιά πέφτουν νεκρά και οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι ίδιοι που στο παζάρι των ψήφων τιμούν την μνήμη τους μόνο με εκλογικούς συνδυασμούς και δημοσκοπικές αναλύσεις. Δεν έπρεπε να ξεθωριάσει η μάσκα του διπρόσωπου σκιάχτρου «άκρα δεξιά - άκρα αριστερά» που έφτιαξε το καθεστώς και το επεισόδιο στο Ηράκλειο ήρθε για να ισορροπήσει το ισοζύγιο τρόμου ώστε να συνεχιστεί το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και η αντιπαράθεση μεταξύ ατόμων με κοινή καταγωγή. Δείχνουν τα επίσημα «άκρα» να συνεχίζουν τον τυφλό τους μονόδρομο σε ένα στενό που τους περιμένουν τα ρόπαλα της εξουσίας να τους λιανίσουν το κεφάλι. Ο καταιγισμός βλακείας που βγήκε από τα στόματα της «Χρυσής Αυγής» είναι στο ίδιο επίπεδο και έχει τον ίδιο ρόλο στόχο και σκοπό με την διακήρυξη της ανιστόρητης ομάδας που εκτέλεσε τους 2 νέους Εθνικιστές. 


Νταβατζήδες σκέψης, αυτόκλητοι σωτήρες που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους και αναλώνονται οι μεν πρώτοι σε στημένες πόζες με τυφέκια στο χέρι και στόχο την πινακίδα του αρχαιολογικού χώρου του χωριού τους ... οι δε δεύτεροι με ανακοινώσεις που δείχνουν την τεράστια απόσταση που τους χωρίζει από τον συμπατριώτη που πασχίζει να καλύψει τα έξοδα για να μπορεί να δώσει το βράδυ μια μπουκιά ψωμί στο παιδί του. 


Για τον Ξηρό η εικόνα μπροστά σε 4 πρόσωπα της ιστορίας όποια και αν είναι αυτά, δείχνει τον πραγματικό παραλογισμό του ελληνικού «αντάρτικου». Ενός αντάρτικου πόλης που ουδέποτε τόλμησε να ακουμπήσει τρίχα από την κεφαλή - χωρίς το κιπά - του Σιωνιστή ο οποίος κουμαντάρει υπουργεία κράτος και κυβερνήσεις. Άλλωστε αναρωτιέμαι αν ένας άνθρωπος που δεν είχε την ικανότητα να καταλάβει ότι ο ίδιος ο συνήγορος του αποτελεί έναν εκλεκτό στρατιώτη της κατοχικής εμπροσθοφυλακής - το όνομα του αναγράφεται στην περιβόητη λίστα ενώ δεν παρέλειψε να κερδοσκοπήσει στο χρηματιστήριο - και είναι σαλπιγκτής της ίδιας της κτηνωδίας που καθημερινά στέλνει στη αυτοκτονία χιλιάδες απελπισμένους νεοέλληνες, είναι ικανός να πράξει κάτι το διαφορετικό. 


Το πιο τραγικό γεγονός είναι αυτό λοιπόν. Ότι ο λαός θεωρεί ως σύμβολα αντίστασης τα πρόσωπα εκείνα που όχι μόνο δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να πετάξουν τις παρωπίδες. Από την μια η «εθνικιστική δεξιά» ρίχνει νερό στον μύλο της παράνοιας «παρελαύνοντας» στο Κερατσίνι ... - καθόλου τυχαία μόλις 3 μέρες πριν την φιέστα της εβραϊκής κοινότητας Ελλάδος - και αντί να καταλήξει στη  Κεφαλονιά χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του παιδικού δωματίου που είναι στο ίδιο κτίριο με το «αυτοργανωμένο στέκι» της περιοχής πίσω από το οποίο με την σειρά τους κάποιοι που δηλώνουν «προλετάριοι» ... δείχνουν να αγνοούν το γεγονός ότι με τα καμώματα της εξουσίας την τακτική των συνδικάτων και την έμμεση υποστήριξη των συντρόφων τους κατάφεραν σε ελάχιστα χρόνια να αντικαταστήσουν την ελληνική εργατική τάξη με εξαθλιωμένες μάζες που λατρεύουν τον καταναλωτισμό και αποτελούν τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του συστήματος.  


Έχουμε λοιπόν από την μια μεριά μια εξουσία με Ισραηλινή σφραγίδα να ανάβει κεράκια στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και μέσα σε ένα θέατρο τον Δένδια δίπλα σε πανό που το κρατάνε παιδιά και το κεντρικό σύμβολο είναι ίδιο με αυτό που προβάλλει ομάδα "αναρχικών" να απειλεί τους «αρνητές του ολοκαυτώματος». 


Από την άλλη πρόβατα με μαυροκόκκινη και γαλανόλευκη προβιά αλληλοσφάζονται κάτω από τα μάτια της εξουσίας η οποία όπως άφησε κάποτε τους οπαδούς ομάδων να βγάζουν τα άντερα τους στα πεζοδρόμια με την ησυχία τους ... θα συνεχίσει να τροφοδοτεί τον αλληλοσπαραγμό μέχρι να εδραιωθεί η κυριαρχία του κεφαλαίου με τις ευλογίες του Σόρος και τις μελωδίες των ραββίνων.









Επειδή κάποιοι ΔΕΝ προσκυνούν:  


Ινστιτούτο για την Ιστορική Αναθεώρηση: http://www.ihr.org/

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/10/14 9:07 μ.μ.

    Καλή ανάγνωση.

    http://www.scribd.com/doc/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.