Τα 3 τεύχη του εντύπου «Σιδηρά Πατρίς» σε μορφή αρχείου .pdf (free download)


Η «Σιδηρά Πατρίς» είναι μια από τις αυτόνομες ομάδες που δραστηριοποιούνται στο εθνικοεπαναστατικό κίνημα και η οποία διακρίνεται για την ποιότητα των μελών της, ενώ έχει ως επίκεντρο της δράσης τον νομό Μαγνησίας και ειδικότερα την πόλη του Βόλου.


Μια περιοχή που παρόλο τις «αριστερές/δημοκρατικές» παραδόσεις πάντα διατηρούσε στο πέρασμα των χρόνων ποιοτικούς εθνικοσοσιαλιστικούς πυρήνες και αγωνιστικές κινήσεις κυρίως λόγω της παρουσίας εργατών.


Είναι γνωστό ότι τόσο η καθεστωτική άκρα δεξιά της πόλης αυτής όσο και η καθεστωτική άκρα αριστερά στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθησαν να μειώσουν την δυναμική των Αυτόνομων Εθνικοσοσιαλιστών και σε άψογη συνεργασία με το κράτος ζητούσαν και οι 2 πλευρές την δίωξη των συναγωνιστών μας!
Σήμερα παρόλο το «κυνήγι μαγισσών», το κλίμα τρομοκρατίας και την συνεχή αρωγή του παρακράτους προς την «antifa» αλλά και προς και τους παλιάτσους της αντιφασιστικής ακροδεξιάς, οι νεολαίοι Εθνικοσοσιαλιστές συνεχίζουν την πολύπλευρη πολιτικοκοινωνική δράση τους και το τελευταίο χρονικό διάστημα άρχισαν να εκφράζουν  τις σκέψεις τους και σε έντυπη μορφή.


Έτσι λοιπόν προχώρησαν σε μια αυτοργανωμένη εκδοτική προσπάθεια (fanzine) η οποία πήρε μορφή σε εκατοντάδες αντίτυπα και φυσικά εξαντλήθηκε σε ελάχιστο χρόνο, ενώ πολλά από τα τεύχη μοιράστηκαν σε σχολεία, σχολές και στέκια της νεολαίας.


Η ύλη κινείται σε επαναστατικά χνάρια και διακρίνεται για την δυναμική της και το ύφος της, ενώ είναι εμφανείς οι επιρροές από την «σοσιαλιστική» έκφραση του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος. 


Χαιρετίζουμε την αυτόνομη ομάδα «Σιδηρά Πατρίς» και προβάλλουμε σήμερα στους εκατοντάδες συναγωνιστές που μας διαβάζουν τα 3 τεύχη σε μορφή αρχείου .pdf
- ετοιμάζεται και το 4ο τεύχος - για να τα διαβάσουν τόσο οι ίδιοι αλλά και για να τα προωθήσουν σε νέους και νέες που πιστεύουν στον Εθνικό Σοσιαλισμό!

       


πατήστε πάνω στον τίτλο για να κατεβάσετε το 1ο, 2ο και 3ο τεύχος … 

καλή ανάγνωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου