Νατάσσα Μποφίλιου: «Κτήνη, αλήτες … να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι …»

Εισαγωγικό σημείωμα της συντακτικής ομάδας: 

Είναι διαφορετικό να ασκεί κάποιος πολιτική κριτική στην ηγεσία της «Χρυσής Αυγής» από το 2007 - όπως πράττει αυτό εδώ το ιστολόγιο και η συντακτική του ομάδα - και είναι άλλο πράγμα να μένει κάποιος σιωπηλός απέναντι στην ενίσχυση του αντιφασισμού που μυρίζει διαπλοκή και παρακράτος ενώ φωτίζεται παράλληλα από τα φώτα της δημοσιότητας και σερβίρεται στην νεολαία ως κάτι το «εναλλακτικό». 

Είναι άλλο πράγμα να καταγγείλει κάποιος τους παρανοικούς σχεδιασμούς της ακροδεξιάς ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» που βολοδέρνει στο ρινγκ της δημοκρατικής σαπίλας,  και άλλο να μην μιλάει για τις δηλώσεις προσώπων που προωθεί το σύστημα του «καλλιτεχνικού κόσμου» οι οποίες μάλιστα παρακινούν σε πράξεις βίας ενάντια σε όποιον δεν συμφωνεί με τις αντιλαϊκές δημοκρατικές κινήσεις δηλαδή όλους αυτούς που το σύστημα βαφτίζει σήμερα ως "φασίστες". Ο αντιφασισμός μεγάλωσε μέσα σε στοές και συναγωγές, τροφοδοτήθηκε από τράπεζες και ΜΚΟ, προβλήθηκε από κανάλια και ραδιόφωνα και έχει την σφραγίδα πρεσβειών και υπηρεσιών. Δεν μπορούν οι αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές να ανεχθούν περαιτέρω τις σειρήνες του «αντιφασισμού» οι οποίες συνεχίζουν να γοητεύουν τα αυτιά ενός κομματιού της ελληνικής νεολαίας, οφείλουμε να πάρουμε άμεσα θέση σε επίκαιρα ζητήματα. 

Η στόχευση των «antifa» έχει να κάνει σε πρώτο πλάνο με μια λαϊκή βάση 500.000 ατόμων ανάμεσα στα οποία δεν υπάρχουν μόνο οι «αυλικοί» του Μιχαλολιάκου του Παναγιώταρου και του Κασιδιάρη όπως πολλοί νομίζουν αλλά και χιλιάδες απλοί εργάτες, αγρότες, άνεργοι, φοιτητές  και νεολαίοι που μπορεί να μην έχουν καταλάβει στην πλειοψηφία τους τον ρόλο της ΗΓΕΣΙΑΣ της σημερινής «Χρυσής Αυγής» αλλά πολλοί εξ αυτών διακρίνονται για τα ειλικρινή αισθήματα τους τόσο απέναντι στις εθνικοεπαναστατικές ιδέες όσο και σε ανθρώπους και ομάδες που διαφωνούν κάθετα με την ηγεσία του κόμματος τους. 

Η φράση «να πεθάνετε φασίστες» δεν στρέφεται φυσικά μόνο απέναντι στους Χρυσαυγίτες οι οποίοι θα κριθούν από την πολιτική ιστορία αλλά απέναντι σε όλους όσους δηλώνουν Εθνικιστές, Εθνικοσοσιαλιστές και Αντιδημοκράτες. Το επικοινωνιακό «κτήνος» του αντιφασισμού έχει τραφεί με τις σάρκες εκατομμυρίων ανθρώπων από το ’45 και μετά και οφείλουμε να περάσουμε στην αντεπίθεση πριν να είναι αργά για όλους. 

Το σύστημα ζητάει και πάλι αίμα από νεαρούς Εθνικιστές όπως έπραξε το παρακράτος στο Νέο Ηράκλειο εναντίον των άοπλων Εθνικιστών - μια κίνηση που θυμίζει τις εκτελέσεις της ΟΠΛΑ πριν δεκάδες χρόνια - και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει στο μέλλον να θυσιάσει στο όνομα των συμφερόντων και άλλα νέα παιδιά. Έτσι λοιπόν κρίνουμε σωστό να κατεβάσουμε τις μάσκες των εκπροσώπων του καθωσπρεπισμού και να δείξουμε σε όλους το πραγματικό πρόσωπο της αντιφασιστικής «μέδουσας» η οποία δεν μπορεί να κρυφτεί όσο και αν το προσπαθεί πίσω από το μακιγιάζ των celebrities


Ακολουθεί αναδημοσίευση ενός άρθρου από την τοπική εφημερίδα της Αργολίδας «Ενημέρωση Πελοποννήσου» με αφορμή την σχεδιαζόμενη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Ναύπλιο το φετινό καλοκαίρι:


" ... Κάποιοι, από άγνοια ή από πολιτική ταύτιση, ετοιμάζονται να οργανώσουν συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Ναύπλιον, με συμμετοχή, στην οικονομική δαπάνη, του Δήμου. Μια κοινωνία οφείλει να είναι ανεκτική και να μη συγχέει τις πολιτικές απόψεις με την επαγγελματική πορεία, του οποιουδήποτε επαγγελματία. Εκτός βεβαίως και αν επαγγελματίας αυτός είναι στρατευμένος και προωθεί απόψεις μίσους, παρακινώντας έτσι τους ανθρώπους στην αφαίρεση ζωής.

Διαβάστε λοιπόν για την επαγγελματική πορεία και την έμμεση συμβολή της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, στην δημιουργία κλίματος μίσους και διχόνοιας στην κοινωνία.

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια τραγουδίστρια που αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια στον χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχοντας κλασσικές γνώσεις στη μουσική και με πτυχίο του Ελληνικού Ωδείου έχει πλούσια δισκογραφική και συναυλιακή δραστηριότητα. Απ’ την άλλη βέβαια έχει δεχθεί δριμεία κριτική για το καλλιτεχνικό της γίγνεσθαι.

Ο Γιώργος Φουντούλης δολοφονήθηκε
από ανθρώπους που εξέφρασαν
τις ίδιες απόψεις με την Μποφίλιου.
Η μικρή του αδελφή, άτομο με Αναπηρία,
στερήθηκε τον ένα από του δύο
προστάτες και συμπαραστάτες της.


Η εφημερίδα «Το ποντίκι» για παράδειγμα, σε ένα καταιγιστικό κείμενο την είχε χαρακτηρίσει  ως «τη νέα γρίπη του έντεχνου» κατηγορώντας την για ένα σύστημα προώθησης που την «αβαντάρει» δρώντας εις βάρος άλλων πιο καταξιωμένων Ελλήνων τραγουδιστών.

Σκοπός όμως αυτού του άρθρου δεν είναι να μιλήσουμε για την καλλιτεχνική αξία ή όχι της Νατάσσας Μποφίλιου αλλά να  υπενθυμίσουμε τις απόψεις και τους χαρακτηρισμούς  της «ως μέλος σε μια κοινωνία που ζει», φράση που της αρέσει πολύ να χρησιμοποιεί. Η κ. Μποφίλιου αν μη τι άλλο αποτελεί ένα πολιτικοποιημένο δημόσιο πρόσωπο που αρέσκεται να κριτικάρει σε κάθε ευκαιρία μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ... "


για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο εδώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου