Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών ΕΕ - χωρών Αραβικού Συνδέσμου (η σιωπή είναι συνενοχή)


του Αλεξόπουλου Στέλιου


Ένα καθεστωτικό μέσο γράφει χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο:

«Ξεκινάει σήμερα η διήμερη υπουργική συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες-μέλη του Αραβικού Συνδέσμου στην Αθήνα με δείπνο εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 20.30. Οι επίσημες εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο στο Ζάππειο στις 09.00. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και εν συνεχεία συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου»

Μετά την υπουργική «αναβάθμιση» του πασοκικού παρακράτους συνεχίζεται πιο δυναμικά η συμμετοχή της Ελληνικής κυβέρνησης σε κινήσεις εναντίον της ανεξάρτητης Συρίας. 

Έτσι λοιπόν το «θωρηκτό» του εθνομηδενισμού που ακούει στο όνομα Βενιζέλος σπεύδει να διακηρύξει προς κάθε κατεύθυνση την υποταγή του στις νέες εντολές  των Σιωνιστών, παρόλο τα όσα λέει η Αλ - Σαλέχ σε διάφορα στούντιο τηλεοπτικών σταθμών και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 
δημοκρατικό ρεσιτάλ της Αλ - Σάλεχ από το 37:00 και μετά ...«Εχουμε καταδικάσει με πολύ καθαρό και απερίφραστο τρόπο τη χρήση χημικών όπλων, που είναι απάνθρωπη, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που παραβιάζει, προφανώς, αυστηρούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και άρα πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
Δήλωση του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Reuters, Αύγουστος 2013 


Φυσικά τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ κράτησαν σε χαμηλούς τόνους την εν λόγω συνάντηση αφού μετά την εκλογική επιτυχία του νομίμου προέδρου της χώρας Assad με την πλειοψηφία του λαού να στηρίζει τις κεντρικές επιλογές και τον στρατό το γεωπολιτικό παιχνίδι περνάει σε πιο σημαντικό επίπεδο.

Ο Αραβικός σύνδεσμος παρόλο την επιφανειακή αντισιωνιστική στάση του τα τελευταία χρόνια διευκολύνει με κάθε τρόπο τις κινήσεις των Αμερικανών και των Σιωνιστών με τελευταία θύματα την Λιβύη του Qaddafi και την Συρία του Assad.  

Να σημειωθεί ότι σήμερα θα παρευρεθεί δίπλα στον αντιπρόεδρο «Μπένι» η Catherine Ashton (αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας) μια υστερική πρώην αριστερίστρια η οποία είχε επαφές με τα κομματικά ταμεία της ΕΣΣΔ παλαιότερα και στην πορεία κατέληξε γνωστή υπέρμαχος της καπιταλιστικής Ε.Ε. 
Γέννημα θρέμμα η εν λόγω κυρία του ξεπουλημένου Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας και δεξί χέρι του εγκληματία πολέμου Tony Blair, η οποία κατά καιρούς προχωρεί σε συνεχείς δηλώσεις μετανοίας όταν ερεθίζει τα αυτιά του Ισραήλ με κινήσεις που προκαλούν περισσότερο γέλιο παρά ανησυχία στους γνωστούς εξουσιαστές.

Τέλος περιττό να αναφέρουμε ότι ουδείς έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό δηλαδή την σημερινή συνάντηση αφού όλοι κρατούν μια στάση ένοχης σιωπής … εξυπηρετώντας άψογα τα σχέδια της σιωνιστικής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου