«Αλήτες και κότες» η σύγχρονη Γραικία! (άρθρο του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη)


του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη






ΓΡΑΙΚΙΑ: 
ΑΛΛΟΤΕ: ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ: ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ


Kαι η ζωή τραβά τη … κατηφόρα!


Ο Φύσσας υπήρξε ένας ανεπάγγελτος περιθωριακός υβριστής Ελλήνων ο οποίος είχε επιλέξει το ψευδώνυμο «Δολοφόνος» προτρέποντας αλήτες ομοίους του να … κατουρήσουν τις μητέρες Ελλήνων !! Αυτό το υποκείμενο το μαχαίρωσε μέσα σε ένα συνοικιακό καφενέ ένας άλλος ανεπάγγελτος περιθωριακός για λόγους επιλύσεως προσωπικών διαφορών! 


Δύο αγάλματα και μία συναυλία στη πλατεία … Συντάγματος πρόκειται να γίνουν για τον αλήστου μνήμης περιθωριακό «Δολοφόνο» ο οποίος δε πατροναρίστηκε ούτε από κάποιο κόμμα, ούτε από κάποια κοινοβουλευτική παράταξη, αλλά που ο θάνατος του αξιοποιήθηκε από κάποιους οι οποίοι ΞΕΡΟΥΝ να πολεμάνε για τις (σάπιες) «ιδέες» τους. 


Δύο αγάλματα σε δημόσιο χώρο (!!) και μία συναυλία στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας για έναν άνανδρο περιθωριακό ο οποίος καλούσε τους αλήτες ομοίους του σε … κατούρημα των Ελληνίδων μητέρων! Αντιθέτως … 


Για τους δύο Έλληνες ιδεολόγους που δολοφονήθηκαν υπέρ της Χρυσής Αυγής στην οποία αφιερώθηκαν, το κόμμα της ντροπής και Πινακοθήκη των Ηλιθίων, η Χρυσή Αυγή ποιεί τη νύσσα την ήμερη, ή, μάλλον τη κότα την … άγρια! 


Ενώ τα δύο αγάλματα προετοιμάζονται και θα στηθούν εντός των ημερών με επίσημα … αποκαλυπτήρια για τον περιθωριακό ασελγό της αισθητικής, για τα δύο παλληκάρια ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ από τη Χρυσή Αυγή τη πολύφερνη, με 18 βουλευτικούς μισθούς, κομματικές επιχορηγήσεις, "μαύρα" κάτω από αμέτρητα τραπέζια etc etc!


Αν η Χρυσή Αυγή δε κατάφερε να διαχειρισθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκούμενη στην εξαργύρωση του αίματος των δύο παλληκαριών με τη … βουλευτοποίηση του πατέρα του ενός από αυτά, τότε με τι θράσος θα ζητήσει τη ψήφο των Ελλήνων για να διαχειρισθεί τα πολλαπλασίως σοβαρότερα εθνικά προβλήματα;



«Αλήτες και κότες» η σύγχρονη Γραικία!

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/14 7:39 μ.μ.

    Παρ' όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του Αρ. Καλέντζη,που αποτελεί πρότυπο στο χώρο του ελληνιού εθνικισμού,πιστεύω ότι πρέπει να στέκεται κανείς με σεβασμό απέναντι σ' ένα νέο άνθρωπο,Έλληνα,που δολοφονήθηκε άνανδρα (& ύποπτα -ποια η σκοπιμότητα;) ,άσχετα από το πόσο μπορεί κανείς να διαφωνούσε μαζί του στις πολιτικές πεποιθήσεις.Στον εθνικισμό προτάσσεται το εθνικό συμφέρον & ιδεώδες & αυτό προυποθέτει πρώτ' απ' όλα & πάνω απ' όλα εθνική ενότητα.Στον δύσκολο αγώνα,που καλείται να δώσει το έθνος δεν περισσεύει κανένας Έλληνας.Αυτό τον αγώνα θα πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/14 7:55 μ.μ.

    Μία μικρή διόρθωση:
    Οι βουλευτικοί μισθοί είναι 17 και όχι 18,οι κομματικές επιχορηγήσεις έχουν σταματήσει και όσον αφορά τα ''μαύρα'' κάτω από τα αμέτρητα τραπέζια,αυτά δεν έχουν αποδειχθεί,τουλάχιστον από το καθεστωτικό ΣΔΟΕ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/14 9:16 μ.μ.

    Πάντω η περσινή σας δημοσίευση λίγο μετά τη δολοφονία του Φύσσα είχε άλλο ύφος και ήταν πιο πολύπλευρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ... δεν έχουμε "γραμμή" στις απόψεις μας ... Ο Εθνικοσοσιαλισμός απαιτεί την ελευθερία της προσωπικότητας και την άποψη των Πολιτών ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/14 11:39 μ.μ.

    Προς Ανώνυμο 7:39
    Ο αριστερισμός,ο διεθνισμός που εξ'ορισμού δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της έννοιας έθνος και φυλή δεν αποτελεί ''πολιτική πεποίθηση'' αλλά ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
    Κατά συνέπεια ''τον δύσκολο αγώνα που καλείται να δώσει το έθνος'' θα τον δώσει χωρίς αυτούς διότι αυτοί είναι ξένο επιβλαβές σώμα.
    Και μην αρχίσουμε πάλι τα ''ρομαντικά'' παραμυθάκια περί ''εμφυλίου''...
    Εμφύλιος δεν είναι ο πόλεμος όταν πολεμάς κάποιον που αρνείται και καταστρέφει το έθνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/14 12:17 π.μ.

    Ο Εθνικισμος δεν μπορει να συμπορευεται με τον προδοτη, τον εχθρο της ελληνικης φυλης και τον χυδαιο ισλαμοφασιστα αναρχοναζι πουστοαριστεριστη. Το παραμυθι περι εθνικης ενοτητας ειναι η πιο διεστραμενη εκδοχη της Χριστοπατριδοκαπηλης Μασονοδεξιας του κερατα.Κωμικο παραδειγμα φανταστειτε ''εθνικη ενοτητα'' του Λεωνιδα και του Εφιαλτη ή του Κολοκοτρωνη με τον Νενεκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην διαβάζεις "Στόχο" αυτός γράφει για ισλαμοφασίστες .... ΞΥΠΝΑ

      Διαγραφή
    2. Παλαιολόγος20/9/14 1:28 μ.μ.

      Και ποιος να σας πάρει σοβαρά έπειτα απ΄όλα αυτά; Άλλωστε όποιος ψάχνει την αλήθεια για σας ''βαφτίζεται'' πούστης. Γνωστό το έργο και ποιον να πείσετε;
      Μόνο να ξέρετε πως κάποιοι κάποτε πολεμήθηκαν πολύ πιο σκληρά και απάνθρωπα για να τους εκμηδενίζει σήμερα η ψήφος των πάλαι ποτέ δεξιών, πασόκων, ακροδεξιών και λοιπών αλλά πάντοτε μικροαστών.
      Να είσαι πάντοτε καλά!

      Διαγραφή
  6. Φίλτατε «Ανώνυμος19/9/14 7:39 μ.μ.»

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια προς τη μετριότητά μου αλλά δεν αντελήφθην ποίον θεωρείς ως «νέο άνθρωπο, Έλληνα, που δολοφονήθηκε άνανδρα», (α) εκείνον που δια των «στίχων» του προκαλούσε σε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος Ελλήνων, συνεπώς δε, δεν φαίνεται να αισθάνονταν καθόλου «Έλληνας», (β) εκείνον που εάν δε τον σκότωναν θα σκότωνε δοθέντος ότι ο ίδιος είχε επιλέξει ότι τον εκφράζει το όνομα «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ», η, (γ) εκείνον ο οποίος στη προχωρημένη ηλικία των 34 ετών στην οποία άλλοι είναι επιστήμονες, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, αυτός υπήρξε ένας περιθωριακός συνοικιακός ανεπάγγελτος πρέζακας «μασκοφορεμένος» πίσω από τον βαρύγδουπο «τίτλο» του …ράπερ; Και για την ολοκλήρωση του «πορτραίτου» του …ράπερ το αγλάισμα της πΥότητός του:
    https://www.youtube.com/watch?v=YZyRKRo5o8I&feature=youtu.be
    Βεβαίως, ο «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» πρόλαβε και εκτελέσθηκε από έναν ομοϊδεάτη του τον Ρουπακιά τον οποίο ο επικεφαλής της Πινακοθήκης των Ηλιθίων (Χρυσής Αυγής) προσέλαβε επί μισθώ προκειμένου να πείσει το …στερέωμα περί του «υπεράνω» του προς τους αντιπάλους, περιφρονώντας την ανάγκη δικών του ανθρώπων για εργασία (αυτούς τους «είχε» σίγουρα…) και μη υποψιαζόμενος τη συνέχεια, όμως …

    Φίλτατε 19/9/14 7:55 μ.μ.,

    Ο κατά ένα λιγότερο δεν αλλάζει τα πράγματα (με 17 βουλευτικά μηνιάτικα σήμερα φτιάχνουμε πολλά περισσότερα του ενός αγάλματα), η κομματική επιχορήγηση ανακόπηκε αφού εισεπράχθη κατά το μείζον μέρος, επιπλέον δε απεκαλύφθησαν και πάμπολλα προσωπικά ΑΤΟΚΑ «ΔΑΝΕΙΑ» από το δημόσιο κορβανά, ενώ, σε ό,τι αφορά στα οικονομικά προνόμια και απολαβές οι χρυσαύγουλοι κατεπάτησαν α χ α λ ί ν ω τ α Ο,ΤΙ ακριβώς προεκλογικά υπεσχέθησαν, τόσο ξεδιάντροπα που ούτε οι κομματάρχες του ’60 δε θα διέπρατταν! Κρίμα για τους Φουντούληδες και Καπελλώνηδες… και όσους, δυστυχώς, μελλοντικώς προκύψουν (που, δυστυχέστατα, θα προκύψουν!).

    Συναγωνιστικά!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    Τ.6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/9/14 12:53 μ.μ.

      Αγαπητέ κύριε Καλέντζη,κατ' αρχάς δεν είμαι φίλτατος αλλά φίλτατη.Γνωρίζετε πολύ καλά ότι πολλά μπορεί να υπήρξατε στη ζωή σας,μετριότητα όμως δεν υπήρξατε ποτέ.Για μένα,που πρωτοάκουσα για σας στη δεκαετία του '90,ήσαστε θα έλεγα "μια γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου",ένας άνθρωπος αυθεντικός, αντισυμβατικός,οξύνους με αιχμηρό τρόπο σκέψης & έκφρασης.Προσωπικά προσβλέπω να σας δω να ηγείστε του εθνικιστικού κινήματος.Για τον Π. Φύσσα,όποιος & αν ήταν, θεωρώ αυτό που συνέβη ατυχές & απαράδεκτο.Ακόμη & οι εχθροί του έθνους & οι προδότες της πατρίδας δικαιούνται μια δίκαιη δίκη.Γνωρίζω ότι αυτό δεν είχε συμβεί στη δική σας περίπτωση.Διάβασα το βιβλίο σας για τις φυλακίσεις & τις ταλαιπωρίες,που υποστήκατε.Όμως εγώ πιστεύω στο δημοκρατικό πολίτευμα,στο σύνταγμα & τους νόμους της χώρας.Ξέρω ότι ενίοτε λειτουργούν επιλεκτικά,όμως αυτό αποτελεί κίνητρο για αγώνα στην κατεύθυνση της βελτίωσης των θεσμών & όχι πρόφαση για τη απαξίωσή τους.Μία περήφανη Ελληνίδα πατριώτισσα ,για την οποία αποτελείται σύμβολο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/14 12:06 π.μ.

      Ανώνυμη 20/9/14 12:53 μ.μ. το δημοκρατικό πολίτευμα (και καθε πολιτευμα) για να το πιστέψεις θα πρέπει να το ζήσεις ή να μπορεις να παραθέσεις κάποιο παράδειγμα προκοπής άλλου λαού που έζησε αξιοκρατικά και δίκαια με την λεγόμενη δημοκρατία.
      Ακόμα και αν στην σκέψη σου τριγυρνά το αρχαίο Ελληνικό πολίτευμα που ονόμαστηκε δημοκρατία, δεν θα πρέπει να ξεχνάς οτι οι τότε δημοκράτες υπηρετούνταν απο σκλάβους

      Διαγραφή
  7. Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο δεν εκφράζουν το σύνολο της συντακτικής ομάδας (μην λέμε πάλι τα αυτονόητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κερατσινιώτης21/9/14 8:39 μ.μ.

    Τον Φύσσα δεν τον βρίζω επειδή ήταν αυτός που ήταν.

    Τον βρίζω, επειδή δεν μπόρεσε να γίνει κάποιος άλλος.

    Έτσι κι αλλιώς, το Σύστημα στις συνοικίες του Πειραιά, Φύσσες γεννούσε, γεννά και θα γεννά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.