Ο Μελιγαλάς Μεσσηνίας, το «θέατρο σκιών» του Σαμαρά και η αποκαθήλωση της αντιφασιστικής ακροδεξιάς.


του Wolverine


Ο Μελιγαλάς Μεσσηνίας είναι το σύμβολο της ήττας αλλά και της θυσίας για τις αντικομμουνιστικές δυνάμεις. Με τα τελευταία γεγονότα της περασμένης Κυριακής γίνεται περισσότερο από σαφές ότι λαμβάνει και μια δεύτερη διάσταση ο τόπος αυτός. Είναι το γεωγραφικό σημείο όπου θα μείνει γνωστό  για την πλήρη αποκαθήλωση της σύγχρονης «Χρυσής Αυγής» ενός αστικού κόμματος που πολύ σωστά ο Αριστοτέλης Καλέντζης χαρακτήρισε ως «πινακοθήκη ηλιθίων».





Μιας «Χρυσής Αυγής» που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει καμιά σχέση με την Εθνικοσοσιαλιστική «Χρυσή Αυγή» της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Ένα κόμμα που προβλήθηκε από το σύστημα και σήμερα χτυπιέται σαν χταπόδι από τους μέχρι χτες χορηγούς του ενώ η ηγεσία του αντιδρά σπασμωδικά σε κάθε περίπτωση, που ενώ εδώ και πολλά χρόνια ερωτοτροπεί με την γελοιότητα και την ακροδεξιά αντιφασιστική παράκρουση σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μεθυσμένη πόρνη του συστήματος - όπως και όλα τα κόμματα - που όταν δεν πηδιέται με το κράτος γυρνάει στα σοκάκια της προδοσίας με το παρακράτος.


Σε 2 μόνο χρόνια εξελίχθηκε στο νέο ΛΑΟΣ και το μόνο που θα αφήσει στο μέλλον πίσω της θα είναι ιδεολογικά αποκαΐδια και 3 τάφους να ξεχωρίζουν. Οι εκατοντάδες υποστηρικτές της ως κορυφαία πρόβατα σε ολόκληρη την Ευρώπη ανέχθηκαν την παρουσία μπάτσων μέσα σε έναν χώρο που το αίμα ακόμη αφήνει το αποτύπωμα του, έκατσαν προσοχή και άπραγοι μπροστά στην εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας του Μιχαλολιάκου ενώ οι βουλευτές της και τα μέλη της όχι μόνο δεν απαίτησαν την αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής αλλά τήρησαν «χαμηλούς τόνους» ή επιδόθηκαν στα συνηθισμένα λόγια την ίδια στιγμή που δεκάδες οδηγούντο στις κλούβες μετά την σχολαστική ανάγνωση καταλόγων της ΓΑΔΑ μόνο και μόνο επειδή ο Σαμαράς βάλθηκε να μετακινήσει τις κρατικές μαριονέτες σε ένα νέο θέατρο σκιών.


Ευτυχώς έσωσαν την τιμή των Ιδεών μας κάποιοι ξεχωριστοί Σύντροφοι οι οποίοι δεν ανέχτηκαν ούτε λεπτό την αηδιαστική συμπεριφορά των ένστολων σκυλιών του συστήματος, δεν έσκυψαν το κεφάλι και έδωσαν την πρέπουσα απάντηση. Γνώριζαν οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι «ηγετίσκοι» ότι θα τους περιμένει μεγάλη αστυνομική δύναμη στην περιοχή και όμως παραδόθηκαν στην επικοινωνιακή ήττα και την απραξία. Η παρουσία του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» και φίλου του πράκτορα της Mossad Βαβύλη στην εκδήλωση μνήμης πέρσι και η προβοκατόρικη συμπεριφορά του υπήρξε μόνο η αφορμή για να προχωρήσει ο Σαμαράς σε μια επίδειξη επιβολής φέτος όχι μόνο απέναντι στους Χρυσαυγίτες αλλά και σε όλους αυτούς που εκείνη την ημέρα θυμήθηκαν τα γυναικόπαιδα και τους στρατιώτες που έσφαξε το '44 ο Βελουχιώτης και ο Μπελογιάννης κάτω από τα μάτια των Άγγλων αξιωματικών και με την κάλυψη και παρουσία Βρετανικών αντιτορπιλικών στον Μεσσηνιακό κόλπο.


Τι και αν ο Κουκούτσης ο μέχρις χτες κολλητός συνεργάτης του Σαμαρά καταγγέλλει με πάθος την χούντα της δεξιάς … (sic) τι και αν ο Μπαρμπαρούσης το παίζει οργισμένος τσοπάνης μπροστά στις κάμερες τι και αν ο Παναγιώταρος εξ αποστάσεως -  φέτος - ξιφουλκεί απέναντι στην μπατσοκρατία (!) σημασία έχει ότι η «Χρυσή Αυγή» και ο «Στόχος» παίζουν ΑΡΙΣΤΑ τον ρόλο του συστήματος και το τελευταίο κέρδισε ακόμη μερικές αναπνοές στην εντατική του κομματισμού. Το έργο όμως έχει και συνέχεια αφού η εκλογή του προέδρου θα έχει εκπλήξεις, ενώ η πρόσφατη νοσηλεία του «αλβανοφάγου» βουλευτή Παππά κάτω από την εποπτεία κορυφαίου Σιωνιστή εν Ελλάδι ιατρού και μέλους του ΚΙΣ δείχνει ότι όταν το σύστημα θα χρειαστεί θα αναζωογονήσει και πάλι το τέρας της αντιφασιστικής ακροδεξιάς προς όφελος του Γιαχβέ και της "Αγίας Σιών" …

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/14 6:36 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/14 6:37 μ.μ.

    Ορθώτατη και επακριβέστατη ανάλυσις. Μόνον που η ηγεσία της ΧΑ ουδέποτε υπήρξε Εθνικοσοσιαλιστική. Προσποιήθηκε ότι ήταν, για να μαντρώσει και φακελώσει τούς πλέον μαχητικούς και ιδεολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/14 8:08 μ.μ.

    Ο ΜΚ πλέον εκφράζει τις απόψεις κατά ένα μεγάλο ποσοστό,των περισσοτέρων Αυτόνομων Εθνικιστών-Εθνικοσοσιαλιστών που έχουν σιχαθεί και αηδιάσει απο τις δημοκρατικές,ηττοπαθείς και αντιφασιστικές πρακτικές της αστικής ακροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/14 9:13 μ.μ.

    Εσείς οι "πραγματικοί εθνικοσοσιαλιστές" που ήσασταν? Εκεί που είστε πάντα, πίσω από ένα πληκτρολόγιο να κάνετε κριτική (ποτέ εποικοδομητική) ενώ στο δρόμο είστε ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε γελοίε ακροδεξιέ δεκάδες αυτόνομοι σύντροφοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μνήμης και έδωσαν τις κατάλληλες απαντήσεις τόσο σε μπάτσους όσο και σε κομματικά πρόβατα! το ποιος είναι ανύπαρκτος είναι φανερό πλέον ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/15 1:58 μ.μ.

      Μαλλον ποναει η αληθεια ακροδεξιε κοιτα πως εχει καταντησει το κομμα σου και μετα κρινε προσπαθειες πραγματικων εθνικοσοσιαλιστων

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/14 1:05 π.μ.

    Χαρούλες τρελές Wolverine!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/14 3:25 μ.μ.

    Βγάλε φωτογραφίες ''αυτόνομων εθνικιστών-εθνικοσοσιαλιστών'' παρευρεθέντων στο μνημόσηνο,με κρυμμένα πρόσωπα,για να δούμε και 'μεις οι ''αστοί ακροδεξιοί'' που δεν ήμασταν εκεί φέτος ότι ήσασταν και 'σεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μάλλον έχεις μάθει από τα μαθήματα ρουφιανιάς της ακροδεξιάς και ζητάς φωτογραφίες για να τις προωθήσεις στην ΓΑΔΑ όπως κάνει χρόνια τώρα ο τσοπάνης ... άλλαξε πλευρό και κάτσε προσοχή όταν οι μπάτσοι σου λανσάρουν ασπίδα δίπλα στην πηγάδα! Μόνο οι αυτόνομοι/ανένταχτοι κράτησαν μαχητική στάση μέσα και έξω από τα κρατητήρια και αν θέλεις μπαίνω και σε λεπτομέρειες .... ενώ κάποιοι άλλοι πρόβατα ... ήρθαν ... πρόβατα έφυγαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/9/14 1:50 π.μ.

    Δεν έβγαλες το σχόλιό μου...Καλή εθνικιστική,αν θες εθνικοσοσιαλιστική, ελληνική καρδιά πάντα...
    Όμως το άρθρο για τον ημίθεο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟΥΠΑ,όπως και άλλα που έβγαλες στο παρελθον, υπερκαλύπτουν τις ''διαφωνίες'' μας και τις ύβρεις που μου εκτόξευσες περί ''χαφιεδισμού'' κ.α.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υβριστικά και προβοκατόρικα σχόλια δεν δημοσιεύονται ... δεν σε είπα χαφιέ ... σου είπα ότι ζητάς αυτό ακριβώς αυτό που σας έμαθε ο τσοπάνης σας που πάντα του άρεσε να δίνει κόσμο στην ΓΑΔΑ ....

      Διαγραφή
    2. αν εσυ πιστεύεις ότι στον Μελιγαλά υπάρχουν μόνο οπαδοί κομμάτων είσαι γελασμένος ... βέβαια για την σιωπή της εκπροσώπου της οικογενειοκρατίας απέναντι στην καταστολή δεν βρήκες κάτι να πεις ...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/9/14 8:07 μ.μ.

    Δεν μου έμαθε κανένας και τίποτα...Ότι έμαθα το έμαθα μόνος μου και πολύ περισσότερο δεν είμαι υπερασπιστής και δεν προωθώ ούτε διαφημίζω κανένα κόμμα και τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/10/14 9:12 μ.μ.

    Το μίσος σας για τη χρυση αυγη σας κάνει να ξεχνάτε ποιος ειναι ο πραγματικός εχθρός. Εκτός και αν το κάνετε για τα κλίκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον εσυ έχεις ξεχάσει τι εστί λογική και Πολιτική ...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/9/15 2:16 μ.μ.

    ΧΑ=Golden Dawn εκ της ΑΟΑ υπερστοάς του Λονδίνου, που τροφοδότησε τον ΒΠΠ.
    Ο Χίτλερ δεν πείραξε ουτε ένα γραμμάριο χρυσό των εβραίων στην Ελβετία. Γιατί να το κάνει άλλωστε ; εβραίος αυτός, εβραία η γυναίκα του και εβραίοι οι συμβούλοί του.Ασκεναζίμ εναντίον Σερφαντίμ με θύματα τους δεύτερους.ΣΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραίο το παραμυθάκι ... κλασσική εθνικόφρονη προσέγγιση

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.