Με αφορμή την επίθεση στο Παρίσι.


του Λυκούργου


Δεν  γνωρίζουμε με σιγουριά ποιοι πραγματικά οργάνωσαν την αιματηρή επίθεση στο Παρίσι (μπορούμε ωστόσο να υποθέσουμε ποιοι θα επωφελούντο…), βασιζόμενοι όμως στο ότι όντως ήταν μια μουσουλμανική επίθεση … ας εκφράσουμε κάποιες σκέψεις μας. Όλοι εσείς οι ηλίθιοι που αναθεματίζετε τους μουσουλμάνους, θα έπρεπε να αναζητήσετε τις ευθύνες στις κυβερνήσεις σας που τους άνοιξαν διάπλατα  τις πόρτες να εισβάλλουν ... τους «προοδευτικούς», ψευτοδιανοούμενους μαρξιστές και «αντιρατσιστές» συνοδοιπόρους τους που υστερικά υποστηρίζουν κάθε αλλόφυλο στο όνομα της … «πολυπολιτισμικότητας».

Δειλέ και εκφυλισμένε μοντέρνε Λευκέ άνθρωπε ... μπορείς να «μάχεσαι» αυθημερόν στα φόρουμ και στο facebook, αναρτώντας εικόνες και κάνοντας … σχόλια, να κάνεις «ειρηνικές» … διαμαρτυρίες διότι εσύ δεν είσαι «σαν και αυτούς», να αυνανίζεσαι με το πανάκριβο iPhone σου κάνοντας “selfies”, να συνεχίσεις να οδηγάς το πανάκριβο αυτοκίνητό σου … ονομάζεις τη δειλία σου … «δείγμα πολιτισμού» αλλά δείχνεις πραγματικά απαράμιλλο ηρωισμό σκοτώνοντας μουσουλμάνους στα ... video games.

H πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Εκεί, παίρνεις πραγματικά  αυτό που σου αξίζει! Δειλέ, υποκριτή μοντέρνε Λευκέ άνθρωπε. Παρακολούθα τους ανθρώπους σου να βιάζονται και να δολοφονούνται και ... συνέχισε το «ποστάρισμα». Α, μπορείς επίσης να περιμένεις και τις … εκλογές. Σίγουρα πράγματα.

Υλιστικό σκουπίδι, καπιταλιστικό γουρούνι μοντέρνε Λευκέ … ακόμα να μάθεις ότι η πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά; ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σταματήσει όσους είναι αποφασισμένοι να θυσιαστούν για τις Ιδέες ή - έστω - τον «Θεό» στον οποίο πιστεύουν! Τη φωτιά τη πολεμάς με φωτιά. Μέχρι τότε βγάλε τον σκασμό και υποκλίσου στους επιβήτορες σου.

«Όσοι θέλουν να ζήσουν, ας πολεμήσουν  και όσοι δεν θέλουν να πολεμήσουν σε αυτόν τον κόσμο της αιώνιας πάλης δεν αξίζουν να ζουν.»   

Αδόλφος Χίτλερ

Μοντέρνε Λευκέ Άνθρωπε, είσαι η ντροπή της Φυλής σου, των ενδόξων προγόνων σου και των Μεγάλων Ηγετών σου. Πολέμα ή ψόφα!

JEDEM DAS SEINE!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου