Ανακοίνωση της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης Ελλάδος: Η «Χρυσή Αυγή» οι εκλογές και η στάση των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών.



Ανακοίνωση της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης Ελλάδος

Αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας ένα περίεργο χαμόγελο σχηματίστηκε στα πρόσωπα πολλών συναγωνιστών Εθνικοσοσιαλιστών. Δεν ήταν φυσικά από χαρά για την «δυναμική» ενός κόμματος που είχε αλλάξει πολλές φορές ιδεολογική «φορεσιά» περισσότερες και από ένα βεστιάριο σε επαρχιακό θέατρο αλλά για το μέλλον που ερχόταν ταχύτατα μπροστά στα μάτια πολλών κάτι από ταινία τρόμου ή και κωμωδία μαζί. Ο λεγόμενος «χώρος» μια έννοια που χρειάζεται να συζητηθεί αρκετά για να αποσαφηνιστεί πλήρως έζησε πρωτόγνωρα συναισθήματα για την κοινωνική «αναγνώριση», και όμως ελάχιστοι κατάλαβαν ότι όσο πιο πολύ σε αποδέχεται στους κόλπους της η δημοκρατία τόσο πιο εύκολο είναι να σε συντρίψει όπως τα πλοία των αρχαίων εποχών στις συμπληγάδες πέτρες.

Τα παρακάτω δεν είναι ανάγκη να διαβαστούν από Συναγωνιστές που αρέσκονται στα ψέμματα και κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο αλλά από αυτούς και αυτές που νιώθουν ακόμη την Εθνικοσοσιαλιστική Ιδέα να καίει σαν Φωτιά στην καρδιά τους και το Μίσος τους για την Δημοκρατία παραμένει μια αστείρευτη πηγή ενέργειας μέχρι την Τελική Νίκη. Το γραπτό αυτό εκφράζει σκέψεις πολλών που δεν πρόδωσαν τα μελανοπόρφυρα λάβαρα της νίκης και δεν σιώπησαν για να καρπωθούν μερικές δεσμίδες ευρώ. Πάμε λοιπόν και όποιος αντέξει.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων του Μιχαλολιάκου παρέμεινε μέσα στο πέρασμα του χρόνου ένας ισχυρός αποτρεπτικός παράγοντας για να ισχυροποιηθεί τόσο η Εθνικοσοσιαλιστική δυναμική μέσα στην «Χρυσή Αυγή» όσο και έξω από αυτήν. Παρόλο που παλιότερα  το εν λόγω κόμμα έγινε η αφορμή για να στρατευτούν χιλιάδες Έλληνες στην κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού η έστω να την προσεγγίσουν - η πραγματική αιτία είναι στο dna μας - εδώ και αρκετά χρόνια το κόμμα αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την υπεράσπιση της Πατρίδας την Τιμή και την Αξιοπρέπεια όπως δίνει την βαρύτητα στις λέξεις ένας Εθνικοσοσιαλιστής ή μια Εθνικοσοσιαλίστρια. Αποτελεί η εν λόγω κίνηση άλλο ένα πατριδοκάπηλο αστικό κόμμα που εκμεταλλεύτηκε το πατριωτικό συναίσθημα και το παρελθόν της Εθνικοσοσιαλιστικής Φρουράς και βρίσκεται σήμερα στο ίδιο ιστορικό καλάθι με το προδοτικό ΛΑΟΣ, το βοριδικό Ελληνικό Μέτωπο και την φιλοσιωνιστική ΕΠΕΝ καθώς και το γνωστό ΕΝΕΚ που υπήρξαν διαφορετικά πρόσωπα του ίδιου τέρατος παρόλο την καλή θέληση πολλών μελών τους και απλών πολιτικών στρατιωτών. Φρόντισε για αυτή την ιστορική κατάληξη η πολιτική αισθητική και η κληρονομιά των ηγεσιών της εποχής, η ΚΥΠ και το παρακράτος οι οποίοι φύτευαν πάντα τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. 

Πολύ γρήγορα όλοι αυτοί που πίστεψαν ότι η άνοδος του «ΚΚ της ακροδεξιάς» όρος που χρησιμοποιείται από όλους αυτούς που απογοητεύτηκαν αλλά συνεχίζουν να στηρίζουν λόγω απόγνωσης το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» … θα αποτελέσει κάποιο εφαλτήριο νίκης έπεσαν με δύναμη στο οδόστρωμα της αλήθειας και είδαν τα αστεράκια της κρούσης να σχηματίζονται γύρω τους. Παλαιοκομματικές επιλογές και μεταγραφές από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, έναν πολιτικό σχηματισμό που άνοιξε με την συνεργασία του την κρίσιμη στιγμή την πόρτα στους εισβολείς του ΔΝΤ, κοινωνικές εμφανίσεις σε κανάλια πόλεις και χωριά που προκαλούν απορία και οργή, επίδειξη πλουτισμού και πολλαπλές κοινοβουλευτικές αποδοχές οι οποίες όμως … δεν φτάνουν για την βενζίνη των κρατικών αυτοκινήτων (δήλωση του Κουκούτση ο οποίος υπήρξε στέλεχος της ΝΔ παλαιότερα και σήμερα βουλευτής Μεσσηνίας με την «Χρυσή Αυγή»), ομαδικός παροξυσμός και γραικυλική γηπεδική νοοτροπία σε τοπικές οργανώσεις και πυρήνες, και πάνω από όλα μια εμετική αντιφασιστική ρητορική που ακόμη και η antifa! δυσκολεύεται να σκεφτεί είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα του νέου «χρυσαυγιτισμού».

Πολλοί μπορούν να πουν «ναι αλλά στην πορεία έχουν σκοπό να αλλάξουν». Ας το σκεφτούν καλύτερα όσοι δεν λογάριασαν μάλλον πόσοι μήνες πέρασαν άραγε από τότε που εισήλθαν στο κοινοβούλιο στο οποίο υποτίθεται ότι θα έριχναν και ξύλο … αλλά τελικά το έφαγαν στα γραφεία τους από τον υιό του Μπαλτάκου ενός ανθρώπου του περιβάλλοντος του «εφιάλτη» Σαμαρά που είχε μάλιστα άμεσες σχέσεις με κορυφαία στελέχη του εν λόγω ακροδεξιού κόμματος της Δεληγιάννη. Ας σκεφτούν πόσα πολλά θα μπορούσαν να επιτευχθούν υπέρ της παιδείας και της ελληνικότητας με την προώθηση ποιοτικών προσώπων και όμως κάποιοι επέλεξαν να τους εκπροσωπεί ο κάθε Ρουπακιάς και ο κάθε ένας που αποδείχτηκε τελικά επιζήμιος, ας το σκεφτούν καλύτερα λοιπόν αφού όλα τα κόμματα επιλέγουν στο τέλος την καπηλεία των Ιδεών και την υπηρεσία προς το σύστημα. Άλλωστε αν κάποιος κάνει λάθος σε αυτή την διαπίστωση ας μας πει ποια η δράση του «μοναδικού κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών» σχετικά με την παρουσία τους στο Σύνταγμα την εποχή των «αγανακτισμένων» τους οποίους ονόμαζαν ως «προβοκάτορες», ποια η στάση τους στην επίσκεψη του Τούρκου Νταβούτογλου και ποια η δράση τους απέναντι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο καθώς και ενάντια στο τζαμί στο Βοτανικό που θα αποτελέσει την βιτρίνα για τις διεργασίες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας. Αυτές είναι μόνο λίγες από τις πολλές περιπτώσεις που οι καιροσκόποι εργολάβοι του «πατριωτισμού» δεν έπραξαν το παραμικρό.

Οι θερμές χειραψίες του Μιχαλολιάκου με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Ψινάκη, οι ευγενικές συζητήσεις του βουλευτή Ματθαιόπουλου με στελέχη του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ στην βόρεια Ελλάδα καθώς και η ανάδειξη ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με τον Πατριωτισμό (πόσο μάλλον με τον Εθνικοσοσιαλισμό …) αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι κεντρική επιλογή της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» και εις γνώση της η έμμεση συνεργασία με το καθεστώς και η προβοκάτσια ενάντια στις πατριωτικές ιδέες. Άλλωστε ποτέ κανείς εκ μέρους τους δεν απάντησε γιατί έγινε πρόταση στην βουλή υπέρ της ανάδειξης του sir Μαρκεζίνη στην θέση του έκτακτου πρωθυπουργού, γιατί δεν πολεμήθηκε το θέμα της συνεργασίας Ελλάδος - Ισραήλ η οποία λειτουργεί σήμερα υπέρ του ιμπεριαλιστικού σχεδιασμού ενώ η πρόσφατη δημοσίευση άρθρου του γενικού γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» στην εφημερίδα «Ακρόπολη» δίπλα στο εκδοτικό σημείωμα του Μαυρίκου που καλούσε για πλήρη συνεργασία με ΗΠΑ και Ισραήλ είναι το κερασάκι στην δηλητηριασμένη τούρτα που ονομάζεται σήμερα «Λαϊκός Σύνδεσμος».
Όλα αυτά δεν μπορούν να μείνουν κρυφά ή να αγνοηθούν από συμπατριώτες που απορρίπτουν την Δημοκρατία και δηλώνουν Εθνικοσοσιαλιστές. 

Η κοροϊδία, η απατηλή συμπεριφορά και οι παραπλανητικές κινήσεις αποτελούν δείγμα ηθικής της δημοκρατίας και επειδή αυτή η κοινωνική σύφιλη προσβάλλει οτιδήποτε κινείται εντός των δημοκρατικών πρακτικών είναι αναγκαίο να επισημανθεί η πηγή της μόλυνσης. Δεν είναι άλλη από την δομή και την αναγκαιότητα  του συστήματος να στήνει κομματικούς σχηματισμούς προς εξυπηρέτηση των επιταγών του Σιωνισμού και των Αμερικανών από το 1945 και μετά. Με δεδομένη την σχεδιασμένη μελλοντική αναταραχή ανάμεσα στους 2 πόλους του συστήματος το εξουσιαστικό σχέδιο θέλει να έχει στην ναφθαλίνη και θα την έχει για καιρό, μια ακροδεξιά άκρως ελεγχόμενη και με ανθρώπους του ΝΑΤΟ στο εσωτερικό της. Έτσι λοιπόν η λευκή πετσέτα από τον Κορυδαλλό έχει πέσει από καιρό … και είναι πασιφανές ότι άνθρωποι που εκπαιδεύτηκαν στην διαχείριση κρίσεων της Ατλαντικής συμμαχίας θα παίξουν καίριο μελλοντικό ρόλο στην κοινοβουλευτική «ακροδεξιά του κυρίου» η οποία με την γαλανόλευκη στο πέτο θα σπεύδει να ξεκληρίσει τον λαό στο όνομα τάχα του «πατριωτικού καθήκοντος».

Για αυτό άλλωστε η εσπευσμένη μεταγραφή αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και η εμπιστοσύνη της ηγεσίας της ακροδεξιάς σε πρόσωπα της Μπακογιάννη είναι πιο δυναμική από ποτέ με στόχο να υπάρχει μια συστημική δύναμη έτοιμη να επέμβει αν ο συνομιλητής του σφαγέα Πέρες, ο εθνομηδενιστής Τσίπρας δεν εκτελέσει στο ακέραιο της επιταγές της Σιωνιστικής εξουσίας. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας την ολότητα του πολιτικού συστήματος με τις στημένες διαμάχες να δίνουν άρτο και θέαμα στον όχλο αλλά η εξουσία της παρακμής να παραμένει ακλόνητη στον θρόνο της και να καλεί και νέους σκλάβους να σφαχτούν στα γόνατα της. Η αποφυγή ουσιαστικής πρότασης εκ μέρους της «Χρυσής Αυγής» για το μελλοντικό κοινωνικό μοντέλο, δηλαδή αν θα υπάρχει η Ελλάδα στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ καθώς και η αδιαφορία για τα κοινωνικά ζητήματα, για τις συντάξεις τους μισθούς και την εργατική δύναμη, καθώς και όποια σχέδια για αυτάρκεια και βιομηχανοποίηση είναι άλλη μια παράμετρος που ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει. Απλά δεν έχουν πρόταση και όραμα για τίποτα πλην μιας διαμαρτυρίας που θα καθηλωθεί στο 4 με 5 της εκατό και θα αποτελέσει βαλβίδα ασφαλείας της κοινωνικής αποσυμπίεσης.

Η στημένη δολοφονία του Φύσσα στην Αμφιάλη υπό την επίβλεψη των ένστολων σκυλιών του συστήματος αποτέλεσε το κομβικό σημείο και την κορύφωση για το σύστημα όταν θέλησε να δώσει τέλος στον εκλογικό «αέρα» της καθοδηγούμενης ηγεσίας της αλλά και την απαρχή για την αναζωογόνηση του κρατικοδίαιτου αντιφασισμού. Η σύλληψη της ηγεσίας και η παραμονή τους σε ασφαλή κελιά μέχρις σήμερα χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα από τις τριτοκοσμικές συνθήκες των ελληνικών φυλακών είναι μια παρένθεση για το εξουσιαστικό σύστημα. Όσο και αν οδύρεται ο Μιχαλολιάκος ότι είναι φυλακισμένος γνωρίζει πολύ καλά ότι το σύστημα που υπηρέτησε τόσο καιρό με προσήλωση έχει φροντίσει να προσέξει τα περισσότερα από τα δικά του παιδιά και να «κάψει» και μερικά αν χρειαστεί αφού το ίδιο κάνει άλλωστε από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Σαφέστατα δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό ο ίδιος και η πιστή «αυλή» του αφού όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου προς τέρψιν των εκλογικών διαδικασιών και σε μια λογική του Σαμαρά να φανεί ως το καλό παιδί απέναντι στους Σιωνιστές.

Το σύστημα επιτυγχάνει από την μια μεριά να ικανοποιήσει την αριστερά με το κυνήγι των «φασιστών» οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις μετανοίας μπροστά σε κάμερες και ανακριτές τόσο πριν όσο και  μετά την σύλληψη τους, και από την άλλη βγάζει από το παιχνίδι τους ενοχλητικούς «πραιτοριανούς» του Μιχαλολιάκου για όσο καιρό χρειαστεί και θα τους ενεργοποιήσει και πάλι όταν θα αναλάβει ο γνωστός Βορίδης αρχηγός της «εθνικόφρονης» παράταξης της ΝΔ και θα προκύψει θέμα «εθνικής ασφαλείας» δηλαδή όταν θα κινδυνεύσει το πλουτοκρατικό σύστημα που διαφεντεύει τον τόπο μας. Αυτά τα «παιχνίδια» έχουν ξαναγίνει σε πολλές χώρες και δεν είναι κάτι το καινούργιο.

Δεν μπορούμε όμως υπό αυτές τις συνθήκες και να αδιαφορήσουμε πλήρως για τα δεκάδες απλά μέλη της οργάνωσης νεαρής κυρίως ηλικίας που έχουν διωχθεί και βρίσκονται στα κάτεργα της δημοκρατίας εξαιτίας της αδιαφορίας της ηγεσίας τους αλλά και του κρατικού σχεδιασμού και μάλιστα χωρίς οι εν λόγω «υπεύθυνοι» του κόμματος να έχουν πράξει το παραμικρό για την ενίσχυση τους όλο αυτό το διάστημα. Οι μόνοι που προβάλλονται προς συμπαράσταση είναι οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μια πρακτική που είναι πλέον εμφανής τόσο στους οπαδούς τους αλλά και στους φυλακισμένους. Ας κρίνουν οι ψηφοφόροι τους αυτή την κατάσταση και ας πράξουν αναλόγως. Η νεολαία της «Χρυσής Αυγής» που βρίσκεται δέσμια της εξουσίας προδόθηκε για πολλοστή φορά από την ηγεσία του κόμματος και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.

Με δεδομένα τα παραπάνω όλοι όσοι διαθέτουν ακόμη συνείδηση δεν έχουν ξεχάσει το Εθνικοσοσιαλιστικό τους καθήκον και πράττουν ως Εθνικοσοσιαλιστές οφείλουν να μην στηρίξουν στο ελάχιστο τον κομματικό σχηματισμό της νεοχρυσαυγίτικης ακροδεξιάς. Οι ψήφοι προς εκπροσώπους και κομματάρχες που καμιά σχέση δεν έχουν με τις Εθνικοσοσιαλιστικές Ιδέες αποτελεί ενίσχυση της κομματικής παρακμής και ασυδοσίας. Για εμάς η Δημοκρατία και οι εκλογές δεν είναι παρά ένα ακόμη όπλο της πλουτοκρατίας και της μασονικής εξουσίας. Έχουμε να υπερασπιστούμε Συντρόφους και οικογένειες και μια Πατρίδα ματωμένη παρά τα κομματικά γραφεία της παρακμής. Κομματόσκυλα που εξύβρισαν τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό και προωθούν την ατζέντα των στοών και της ευρωπαϊκής ένωσης δεν έχουν καμιά θέση στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών. Οι Εθνικοσοσιαλιστές οφείλουν όχι μόνο να αρνηθούν οποιαδήποτε συνδιαλλαγή αλλά και να τους πολεμήσουν σήμερα και αύριο και πάντα μέχρι να ξεκαθαρίσει ο κόπρος του Αυγεία!

Για τον Ελληνικό 
Εθνικοσοσιαλισμό και την Πατρίδα! 

Ανακοίνωση της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης Ελλάδος

Ακρόπολη 19.01.2015 



11 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια τόσο για την Συσπείρωση όσο και για την εύστοχη πρώτη, αυτή, Ανακοίνωση η οποία ορθοτομεί τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό λόγο!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τ.6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/15 8:22 μ.μ.

      1. Ωραία η κριτική οταν εισαι έξω απ' το χορό-της πολιτικής εν προκειμένω-αλλοίμονο αν και ο Τελευταίος Αβατάρ επέλεγε να κάνει το ίδιο και δεν συμμετείχε σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες και μάλιστα με πολλές ιδεολογικές υποχωρήσεις, βλέπε οικονομικές αρχές του Feder, κλπ......
      2. Κρατήστε αναμένη τη δάδα της καθαρότητας αλλά μη "μικραίνετε" τον εαυτό σας αλλά κυρίως την ιδεολογία με μικρότητες που αρμόζουν σε μικρούς....αγωνιστές.
      3. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στο μέλλον όταν μεταλλαχθείτε/μεταπηδήσετε ίσως σε άλλους Ewald Althans, ελπίζω να γνωρίζετε τη περίπτωση άλλως φροντίστε να μάθετε.

      Α.Κ.

      Διαγραφή
    2. σε προσβλητικά και ειρωνικά σχόλια δεν είναι ανάγκη να απαντήσουν τα μέλη της συντακτικής ομάδας. Σας ενοχλεί που κάποιοι δεν τρώνε το παραμυθάκι της ακροδεξιάς. Περαστικά!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/15 12:07 π.μ.

    Μετά τις δηλώσεις Βορίδη έχω ένα πολύ κακό προαίσθημα οτι θα μας ωθήσουν σε εμφύλιο... Και θέτω την εξής ερώτηση.Κρίνεται οτι έχει κάποιο ρόλο να παίξει η χρυσή αυγή σε αυτό μελλοντικά, και αν ναι, οι γνήσιοι εθνικοσοσιαλιστές πως πρέπει να κινηθούν?
    # Ρωμύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αμφιβάλλεις ότι κάποια στιγμή μπορεί αυτοί που θα σε οδηγούν στην κλούβα των ΜΑΤ να είναι τύποι με μαίανδρους στο πέτο ... η μετάλλαξη της ΧΑ βλέπεις ...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/15 4:22 μ.μ.

    Ανώνυμε 12:07-Ρωμύλε θα μου επιτρέψεις να σου πω:
    1. Δεν θα ασχολείσαι με υπάρξεις τύπου Βορίδη,οι οποίες ευτελίζουν στο έπακρο την ανθρώπινη ύπαρξη.
    2. Εμφύλιος δεν χαρακτηρίζεται ο πόλεμος κατά τον οποίο πολεμάς κάποιον που αρνείται το γένος,τη φυλή του,το αίμα που τρέχει στις φλέβες του στα πλαίσια της διεθνιστικής του ιδεολογίας, ακόμη και αν αυτά είναι όμοια με το δικό σου.
    3.Ως παράδειγμα ποιον εκτιμάς και σέβεσαι:
    Έναν ελληνόφωνο διεθνιστοκαπιταλομπολσεβίκο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή έναν αλλόφυλο εθνικιστή ο οποίος σέβεται τη ράτσα τη δική του και τη δική σου και αγωνίζεται γι'αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/15 9:16 μ.μ.

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ

    ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/15 10:21 μ.μ.

    Εθνικοσοσιαλιστική Κίνηση Ελλάδος ... Που μπορεί να βρει κανείς περαιτέρω πληροφορίες για την εν λόγω οργάνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ενημερωθείτε λίαν συντόμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρης29/1/15 4:26 π.μ.

    Αλήθεια ο χρυσαυγίτης που αναφέρεται με κοροιδία στον Althans γνωρίζει το ιστορικό και τη δράση του συγκεκριμένου αγωνιστή; Ακόμα και τη συχνά μεροληπτική και απλοική wikipedia να διάβαζε, θα καταλάβαινε από το συγκεκριμένο άρθρο ότι ο συγκεκριμένος είχε δραστήρια και ευφυέστατη πολιτική δράση, ασχέτως που τελικά ύστερα από διάφορες κακουχίες επέλεξε να εξαφανιστεί και να ζήσει μια πιο άνετη ζωή που σαφώς άξιζε. Βέβαια, δεν υπάρχει καν λόγος να αναφερθεί κανείς σε τέτοια παραδείγματα αγωνίστων ( που είχαν ασπαστεί με ζήλο εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες από 13(!) χρονών και μάλιστα σε αντιφασιστικό οικογενειακό περιβάλλον) , τη στιγμή που ένας γόνος μεγαλοαστικής (Ρωμανός αν δεν το κατάλαβε ο χρυσαυγίτη) οικογένειας είχε τα αρχίδια να τα απαρνηθεί αυτά και ακόμα και μέσα στη φυλακή να δικαιωθεί και τα κατάφερα. Αυτοί οι όρχεις λείπανε δυστυχώς ,αλλά εντελώς προβλεπόμενα, από την ηγεσία της χρυσή αυγής. Ο ευφυής αρχηγός τους δε, χρησιμοποίησε την ευφυία του για να έχει γύρω του (ημί)ηλίθια πιόνια, αλλά υπερεκτιμόντας την ευφυία του (ως αλλαζόνας) μοιραία θερίζει ότι έσπειρε. Καταλάβετε το ότι οι ακροδεξιοί ψευτοτσαμπουκάδες τελειώσανε, δεν σας παίρνει πια και οι ανοχές τόσο των παραδοσιακών εχθρών σας (αρίστεροι πατριώτες ή μη και αναρχικοί ή αυτόνομοι) όσο και της Τρίτης Θέσης και του ευρύτερου αυτόνομου ή ακόμα και ανένταχτου εθνικιστικού χώρου είναι μηδαμίνες. Προσωπικά περίμενα τα ποσοστά σας ακόμα χαμηλότερα, αλλά φαίνεται σας ψήφισαν ακόμα κάποιοι με εθνικιστικά συναισθήματα και ας ήξεραν τα χάλια και την ασχετοσύνη σας. Να ξέρετε όμως ότι πολλοί εθνικιστές, ακόμα και από τους ψηφοφόρους σας ήδη πλέουν σε πιο αυτόνομη ρότα και το μόνο που ελπίζω είναι αξιοκρατικώς, να πάτε στις θέσεις και τους ρόλους που σας αξίζει,χαμηλά δηλαδή, τόσο στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό όσο και στον εθνικιστικό χώρο.

    Κάτω τα ακροδεξιά κατακάθια! Ζήτω ο αριστερός Εθνικισμός και η Τρίτη Θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/1/15 4:41 μ.μ.

    ΜΑΥΡΕ ΚΡΙΝΕ και Δημήτρη 29/1/15 4.26 π.μ.,
    1. Δεν ήταν στις προθέσεις μου ούτε να ειρωνευτώ ούτε να προσβάλω κανέναν με τις επισημάνσεις μου. Μάλλον ψάχνετε πάντοτε, οπως κατηγορείτε οτι κάνουν οι χρυσαυγίτες, για εχθρούς στους οποίους απαραίτητα πρέπει να κολλήσετε και κάποια ταμπέλα "ακροδεξιού", "πιονιού", "ηλιθίου", "ασχέτου", κλπ. αποκλείοντας κάθε διαφορετική άρθρωση λόγου. Μα τότε σε τι διαφέρετε; Πρέπει να συνειδητοποιήσετε οτι θα κριθείτε για την ορθότητα και αποτελεσματικότητα των μεθόδων σας και των απόψεών σας, μόνο όταν βρεθείτε σε παρόμοια πολιτικά θέση με αυτή των άλλων τους οποίους κατακρεουργείτε. Εννοώ ότι μόνο όταν βγείτε στον πολιτικό στίβο (εάν έχετε αυτό το στόχο) ή όταν επιχειρήσετε άλλου τύπου ανατροπή του καθεστώτος με ό,ποια μέσα, επαναστατικά ή μη, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ και εκ του αποτελέσματος θα κριθείτε. Τώρα είναι εύκολο να λοιδορείτε τους πάντες.
    2. Δημήτρη, γνώρισα προσωπικά τον Althans από την πραγματικά καλή εποχή του (μας), όταν συμμετείχε σε συνέδρια της Χ.Α., αλλά και στο Μόναχο, στις εκδόσεις του.
    3. Θα μου επιτρέψεις να αυτοπροσδιορίσω τη θέση μου μεταξύ αυτών που αναφέρεις στο τέλος του σημειώματός σου, ως ανήκοντα σε αυτόνομη ρότα. Γι αυτό δεν με αγγίζουν και δεν με αφορούν οι δικές σου (σας) αυθαίρετες εντάξεις. Απλά προσπαθώ να δω τα πράγματα και από διαφορετικές γωνίες....
    4. Φυσικά συμφωνώ με πολλά από τα αναφερόμενα στο άρθρο, για τις ικανότητες και τους χαρακτήρες προσώπων, αλλά τελειώνουμε εκεί;;; μόνο με καταστροφολογία και αφορισμούς;;;Φτιάξε κάτι νέο , δυνατό και προσπάθησε και συ, άσε τους άλλους, γίνε ισχυρότερος και ...κατάπιέ τους!!! Αυτή είναι η πρότασή μου. Όπως είπε ο Περικλής Γιαννόπουλος "ελληνική φυλή τι φωνάζεις;;;μπήκαν κλέφτες στο μαντρί;;;αν σου βαστά έμπα διώξ' τους".
    5. Και κάτι ακόμα. Αρκετά με το γόνο της μεγαλοαστικής οικογένειας και τον αγώνα που "εποίησε" για ένα αστικό πτυχίο σε ένα αστικό εκπαιδευτικό ίδρυμα...(?) Ο ματεριαλισμός στο μεγαλείο του...Ο Αριστοτέλης Καλέντζης πρόσφατα απέδωσε τιμή υπέροχα και υποκλίθηκε μπροστά στους αθάνατους αγωνιστές της Κύπρου που εξαίσια αντιδιαστέλλονται και υπερέχουν αφού "ου περί χρημάτων τον αγώνα εποίησαν αλλά περί αρετής".
    5. Στο "Ημερολόγιο" του Γιόζεφ Γκαίμπελς (εκδόσεις ΠΛΕΙΑΣ, 1974-όταν ήμουν φοιτητής, για να έχετε ένα προσωπικό στίγμα), διαβάζω ότι : "Πιστεύω απόλυτα οτι ο κοινοβουλευτισμός είναι μια οργανωμένη πολιτική ανεργία" (23 Ιουνίου 1932). Συμφωνούμε όλοι, νομίζω σε αυτό. Παρόλα αυτά το NSDAP συμμετείχε και επικράτησε κάνοντας και συμμαχίες με συντηρητικούς κύκλους. Δεν αρκέστηκε στον αγώνα της ιδεολογικής τελείωσης και στην απομόνωση μιας κλειστής λέσχης προβληματισμού.

    Επίσης ας αναλογιστούμε τα παρακάτω λόγια από το ίδιο βιβλίο (αναφέρεται βέβαια σε περίοδο μετά την ανάληψη της εξουσίας από το NSDAP, 17 Μαρτίου 1933):

    "Γιατί υπάρχουν πολλοί που μόλις τώρα φόρεσαν τον αγκυλωτό σταυρό και κάνουν τους εθνικοσοσιαλιστές. Κι αυτοί αποτελούν τον κίνδυνο για το κράτος, επειδη αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό που καταργούμε: το παλαιό καθεστώς"

    Διαφωνεί κανείς;; Όχι βέβαια. Αλλά ποιός θα ξεχωρίσει τα ξερά από τα χλωρά;;; Ο αγώνας, η συνέπεια και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μέχρι τότε κτίστε το καινούργιο με καινούργια υλικά και χωρίς μεμψιμοιρίες για τους άλλους.

    Με ειλικρινή διάθεση,

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.