ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εσωτερισμός χωρίς λογοκρισία - Η συνέντευξη του Εθνικοσοσιαλιστή φιλοσόφου Miguel Serrano στον Άρη Αρίων και στο αιρετικό περιοδικό «Αντίδοτο» (τεύχος #29) - διαδικτυακή αρχειοθέτηση -


Για να κάνετε download τις σελίδες του περιοδικού στον σύνδεσμο εδώ ...


33 σχόλια:

 1. Ανώνυμος10/9/15 4:11 μ.μ.

  Εξαιρετική η πρωτοβουλία του ΜΚ να δημοσιεύσει τέτοια διαμάντια! Άριστος και ο Άρης Αρίων για άλλη μια φορά. Αναρωτιέμαι πως μπορεί να βρίσκεται κάποιος χρόνια "στο χώρο" και να μην τον γνωρίζει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος10/9/15 5:03 μ.μ.

  Ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων ήταν ο πρώτος που μίλησε και έγραψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Χρυσή Αυγή για τον Χιλιανό διπλωμάτη, συγγραφέα και φιλόσοφο του μεταπολεμικού Εθνικοσοσιαλισμού, Miguel Serrano.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος10/9/15 6:50 μ.μ.

  Μαύρε Κρίνε, μπορείς να κάνεις το ίδιο μέγεθος των σελίδων όπως είναι η τελευταία σελίδα της συνέντευξης, ώστε να μπορούμε να διαβάσουμε με ευκολία αυτή την σημαντικότατη συνέντευξη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος10/9/15 7:14 μ.μ.

  Συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο για την αναδημοσίευση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ συνέντευξης που είχε δώσει ο παγκοσμίου φήμης Εθνικοσοσιαλιστής φιλόσοφος Μιγκέλ Σεράνο στον εκλεκτό συναγωνιστή Άρη Αρίωνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος10/9/15 7:43 μ.μ.

  "Ισοπεδώθηκαν" τα ακροδεξιά λαμόγια που έγραφαν ότι είναι "άγνωστος" και "ανύπαρκτος" ο Άρης Αρίων.
  Συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο για την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος10/9/15 9:01 μ.μ.

  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η συνέντευξη και ως είθισται ευστοχότατος ο προλογισμός του αρίστου συναγωνιστή Άρη Αρίωνα. Η Ελλάς και δει ο εθνικοσοσιαλιστικός χώρος, χρειάζεται επειγόντως ένα νέο μαχητικό και ανατρεπτικό "ΑΝΤΙΔΟΤΟ", ώστε να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί (γιατί ξεχνάνε καμιά φορά, λόγω γήρατος υποθέτω....).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος11/9/15 12:22 π.μ.

  Συγχαρητήρια.Είθε ή ώρα του ερχομού του Καλκι να έρθει συντόμως!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος11/9/15 12:49 π.μ.

  Σεβαστός ο κύριος Serrano και σεβαστές οι απόψεις του. Δεν ξέρω όμως πόσο υγιής είναι για την Ιδέα η προσωπολατρεία. Το να θεωρείται, δηλαδή, θεϊκή ενσάρκωση ένας άνθρωπος σαν τον Αδόλφο Χίτλερ, που -παρά το μέγεθος της προσωπικότητας και των επιτευγμάτων του- έκανε λάθη στην πορεία του, όπως όλοι οι άνθρωποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος11/9/15 8:49 π.μ.

  Εκπληκτική, η συνέντευξη που ο συναγωνιστής Άρης Αρίων, είχε πάρει από τον Μιγκέλ Σεράνο. Μπράβο στον Μαύρο Κρίνο που αναδημοσίευσε αυτή την συνέντευξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος11/9/15 9:54 π.μ.

  Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων, διατηρούσε επικοινωνία με τον Miguel Serrano από τις αρχές της δεκαετίας του '80 και ανήκε στον εκλεκτό κύκλο των προσωπικών φίλων του Miguel Serrano, γεγονός που επιβεβαιώνει το υψηλότατο ποιοτικο επίπεδο του Άρη Αρίωνος.
  Θερμά συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο για την αναδημοσίευση της συνέντευξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος11/9/15 3:44 μ.μ.

  Συγκλονιστική η συνέντευξη που έδωσε ο Μιγκέλ Σεράνο στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα. Συγχαρητήρια στον ΜΚ για την ανάρτησή της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος12/9/15 1:13 μ.μ.

  Έξαλλος γνωστός Σημιτόμορφος εμποράκος των Αθηνώ με ττην εν λόγω ανάρτηση. Γιατί άραγες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος12/9/15 2:23 μ.μ.

  Πρώτη φορά διάβασα αυτη την συνέντευξη. Ειλικρινά είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Μπράβο Μαύρε Κρίνε που την δημοσίευσες, ώστε να την διαβάσουμε και εμείς οι νεότεροι που δεν προλάβαμε το περιοδικό "Αντίδοτο".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος13/9/15 1:57 μ.μ.

  Όταν ο συναγωνιστής Άρης Αρίων ανέφερε για πρώτη φορά το όνομα του Μιγκέλ Σεράνο, ο χοντρός νόμισε ότι επρόκειτο για κάποια μάρκα σοκολάτας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος13/9/15 2:53 μ.μ.

  Μαύρε Κρίνε, θερμά συγχαρητήρια για την ανάρτηση. Η συνέντευξη που είχε πάρει ο πανάξιος συναγωνιστής Άρης Αρίων από τον Χιλιανό Εθνικοσοσιαλιστή φιλόσοφο Miguel Serrano, ήταν κυριολεκτικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος13/9/15 6:35 μ.μ.

  Συγκλονιστική η συνέντευξη του Μιγκέλ Σεράνο. Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και στον ΜΚ για την αναδημοσίευση της συνέντευξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος14/9/15 12:27 μ.μ.

  Μαύρε Κρίνε, σε παρακαλώ, μπορείες να "ανεβάσεις" αυτή την καταπληκτική συνέντευξη σε μορφή pdf;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μόλις βρεθεί χρόνος φυσικά, ευχαριστούμε για τα σχόλια τους φίλους και συναγωνιστές

   Διαγραφή
  2. για download:

   http://workupload.com/archive/AwDt7DeH

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος15/9/15 11:19 π.μ.

  Ανεξάρτητα του εάν συμφωνεί ή όχι κανείς με τις επιμέρους απόψεις του Εθνικοσοσιαλιστή φιλοσόφου Miguel Serrano, η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι όντως πολύ εντυπωσιακή και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Ασφαλώς, ο άριστος συναγωνιστής Άρης Αρίων αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο για το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα.
  Ευτυχώς που υπάρχει ο ΜΚ που μας παρέχει την ευκαιρία να διαβάζουμε πολύτιμες συνεντεύξεις και κείμενα του παρελθόντος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος15/9/15 11:38 π.μ.

  Πάρα πολύ καλή ιδέα να αναρτηθεί αυτή η σπουδαία συνέντευξη σε pdf. Μαύρε Κρίνε, το περιμένουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος15/9/15 6:33 μ.μ.

  Πραγματικά θαυμάσια συνέντευξη. Ο εξέχων συναγωνιστής Άρης Αρίων διατηρούσε άριστες σχέσεις με όλες τις μεγάλες φυσιογνωμίες του Εθνικοσοσιαλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
  Εύγε στον Μαύρο Κρίνο για την εν λόγω ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος17/9/15 7:35 μ.μ.

   Συναγωνιστή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το 1999, είχα πάει στην Αγγλία και επισκέφθηκα - με κάποιους Άγγλους συναγωνιστές - τον Βρετανό Εθνικοσοσιαλιστή Colin Jordan στο σπίτι του. Αφού μας υποδέχθηκε εγκάρδια, μου είπε, "εσείς οι Έλληνες είσθε πολύ τυχεροί που έχετε τον Άρη Αρίωνα για να σας καθοδηγήσει" και όταν εγώ αφελέστατα του ανέφερα τον Μιχαλολιάκο μου απάντησε, "μην σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου..., φύσει και θέσει εκπρόσωπος του Τρίτου Ράιχ και ηγέτης του Ε/Σ κινήματος εκτός Γερμανίας, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο είναι ο Άρης Αρίων" και μου έδειξε μια φωτογραφί που είχε βγάλει μαζί του"!
   Υπερβολική δήλωση, αλλά προφανώς, ο Colin Jordan, γνώριζε πράγματα που αγνοούσα τόσον εγώ, που τότε ήμουν φανατισμένο μέλος της ΧΑ, όσο και οι συναγωνιστές μου.

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος16/9/15 2:10 π.μ.

  Τελικά έκανα λάθος για τον Αρης Αριων με παρέσυραν τα άρθρα ενός μπλογκ τα άτομα νοσούν ψυχιατρικά μέχρι ΛΑΟσιτων άρθρα βγάζουν δεν λέω ονόματα για ευνόητους λογούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος16/9/15 7:12 μ.μ.

  Ήμουν μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού "ΑΝΤΙΔΟΤΟ" και εκείνη την εποχή δήλωνα ότι είμαι Αριστερός Εθνοεπαναστάτης. Ο Σύντροφος Άρης Αρίων με έκανε να άλλαξω και πλέον δηλώνω Αριστερός Εθνικοσοσιαλιστής. Θυμάμαι με συγκίνηση τον Άρη Αρίωνα, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά άψογος και άριστος σε διαμετρική αντίθεση με τον βόθρο του "χώρου"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος20/9/15 1:49 μ.μ.

  Έξοχη και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. ΜΚ συγχαρητήρια για την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος22/9/15 7:45 μ.μ.

  Πάρα πολύ εντυπωσιακή η συνέντευξη του Χιλιανού Ε/Σ φιλοσόφου Μιγκέλ Σεράνο στον εξαίρετο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα. Μαύρε Κρίνε, συγχαρητήρια που ξαναδημοσίευσες αυτή την καταπληκτική συνέντευξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος24/9/15 1:06 μ.μ.

  Εντυπωσιάστηκα με την συνέντευξη του Εθνικοσοσιαλιστή φιλοσόφου Miguel Serrano. Ο επιφανής συναγωνιστής Άρης Αρίων, έγραψε κυριολεκτικά ιστορία λαμβάνοντας αυτή την πολύτιμη συνέντευξη για το "Αντίδοτο".
  Μαύρε Κρίνε, συγχαρητήρια για την ανάρτηση αυτής της σπάνιας συνέντευξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος27/9/15 10:22 μ.μ.

  Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μαύρε Κρίνε περιμένουμε να την αναρτήσεις και σε pdf.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος30/9/15 12:57 π.μ.

  Πολύ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που είχε δώσει ο Ε/Σ φιλόσοφος Miguel Serrano στον άριστο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η συνέντευξη.
  Συγχαρητήρια ΜΚ που την δημοσίευσες διαδικτυακά για να την διαβάσουμε και να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή