Εφιαλτική έξαρση βιασμών στη Γερμανία ...Ξαφνιάζεται κανείς; Αναρίθμητοι βιασμοί, απόπειρες βιασμού και επιθέσεις σε γυναίκες, έχουν λάβει χώρα από τότε που οι ορδές άρχισαν να καταφθάνουν στη Γερμανία. Τα θύματα είναι και γυναίκες πρόσφυγες και γυναίκες Γερμανίδες. Και είναι κάτι που ήδη συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. 

Από άρθρο του Gatestone Institute ορισμένα αποσπάσματα:

Στις 18 Αυγούστου, ένας συνασπισμός τεσσάρων οργανώσεων κοινωνικής εργασίας και ομάδων για τα δικαιώματα των γυναικών απέστειλε επιστολή δύο σελίδων στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο κρατίδιο της Έσσης στην δυτική-κεντρική Γερμανία, προειδοποιώντας τους για την επιδείνωση της κατάστασης για γυναίκες και παιδιά στα καταφύγια των προσφύγων. Η επιστολή ανέφερε:
 «Η διαρκώς αυξανόμενη εισροή προσφύγων έχει περιπλέξει την κατάσταση για τις γυναίκες και τα κορίτσια στο κέντρο υποδοχής στο Giessen (HEAE) και στα παραρτήματά του.

 "Η πρακτική της παροχής καταλυμάτων σε μεγάλες σκηνές, η έλλειψη ξεχωριστών εγκαταστάσεων υγιεινής με βάση το φύλο, χώρων οι οποίοι δεν μπορούν να κλειδωθούν, η έλλειψη ασφαλών καταφυγίων για γυναίκες και κορίτσια αυξάνει την ευπάθεια των γυναικών και των παιδιών εντός του HEAE. Η κατάσταση αυτή ενισχύει εκείνους τους άνδρες που αναθέτουν στις γυναίκες δευτερεύοντα ρόλο και φέρονται στις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες ως "άγρια ​​θηράματα".
  
"Οι συνέπειες είναι πολλοί βιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις. Γινόμαστε, επίσης, δέκτες ενός ολοένα μεγαλύτερου αριθμού αναφορών για καταναγκαστική πορνεία. Πρέπει να τονιστεί: δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.

"Οι γυναίκες αναφέρουν ότι, και παιδιά, έχουν πέσει θύματα βιασμού ή θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Ως αποτέλεσμα, πολλές γυναίκες κοιμούνται με τα ρούχα. Οι γυναίκες τακτικά αναφέρουν ότι δεν χρησιμοποιούν την τουαλέτα τη νύχτα, λόγω του κινδύνου βιασμού και ληστείας στο δρόμο για τις εγκαταστάσεις υγιεινής. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, το να περπατήσεις μέσα από το στρατόπεδο είναι μια τρομακτική κατάσταση για πολλές γυναίκες.

"Πολλές γυναίκες - εκτός του ότι φεύγουν μακριά από πολέμους ή εμφύλιους πολέμους - φεύγουν, επίσης, για λόγους που σχετίζονται με το φύλο, συμπεριλαμβανομένης της απειλής αναγκαστικού γάμου ή ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων. Οι γυναίκες αυτές αντιμετωπίζουν ιδιαίτερους κινδύνους, ειδικά όταν είναι φεύγουν μόνες τους ή με τα παιδιά τους. Ακόμη και αν συνοδεύονται από άνδρες συγγενείς ή γνωστούς, αυτό δεν εξασφαλίζει πάντα την προστασία κατά της βίας, διότι μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις και σεξουαλική εκμετάλλευση.

"Οι περισσότερες γυναίκες πρόσφυγες έχουν βιώσει ποικίλες τραυματικές εμπειρίες στη χώρα καταγωγής τους, αλλά και ενώ ταξιδεύουν. Είναι θύματα βίας, απαγωγών, βασανιστηρίων, βιασμών και εκβιασμών. - Μερικές φορές για περιόδους αρκετών ετών.

"Η αίσθηση ότι έφτασαν εδώ - με ασφάλεια - και ότι μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς φόβο, είναι ένα δώρο για πολλές γυναίκες .... Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να ανταποκριθείτε στην έκκλησή μας για την άμεση θέσπιση προστατευόμενων χώρων (κλειδωμένα διαμερίσματα ή σπίτια) για τις γυναίκες και τα παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους .... 

για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου