Μια οφειλόμενη απάντηση (ανακοίνωση της ομάδας Propatria)


Σε γνωστό  αριστερίστικο φόρουμ «ελεύθερης διακίνησης ιδεών» δημοσιεύθηκε ανάληψη ευθύνης για την πυρπόληση του αυτοκινήτου, ενός νέου συναγωνιστή ο οποίος μας έχει τιμήσει με την συμμετοχή του στις μαχητικές μας εκδηλώσεις.

Καταρχάς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη  μας στον συναγωνιστή Θ.Κ, και ότι στεκόμαστε δίπλα του.

Είναι άξιο αναφοράς το ότι οι κύριοι που ανέλαβαν την ευθύνη αυτής της επίθεσης, προτίμησαν να συγκρουστούν με άψυχα αντικείμενα, παρά με τον ιδιοκτήτη τους, που όμως μας τον περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια, και δίνοντας μας να καταλάβουμε ότι έχουν γνώση των κινήσεων του. Αυτή η πρακτική είναι σύνηθες φαινόμενο για ακροαριστερές γκρούπες, όπως η επέκταση αυτής της τακτικής, σε επιθέσεις πολυάριθμων ομάδων σε μεμονωμένους νέους αλλά και μεγαλύτερους συναγωνιστές, που σχεδόν πάντα περνάνε στο αρχείο. Είναι επίσης γνωστό ότι οι κύριοι αυτοί, μέσα στον μηδενισμό τους και βυθισμένοι σε επαναστατικές και ταξικές ονειρώξεις και ιδεοληψίες, προτιμούν να συγκρουστούν εκ του ασφαλούς, αναλαμβάνοντας πολιτικές ευθύνες, που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα νόημα. Γιατί τι νόημα έχουν αναλήψεις ευθύνης όταν γίνονται εκ του ασφαλούς, και με την στήριξη του αριστερού χαλιφάτου, το οποίο στέλνει φυλακή και φορτώνει δικαστήρια νέους εθνικιστές για το τίποτα, αφήνοντας παράλληλα ακροαριστερές και αντιφασιστικές ομάδες να δρουν ελεύθερες, προβαίνοντας σε έκνομες ενέργειες κατ’εξακολούθηση. Όλα αυτά φυσικά είναι ρητορικά ερωτήματα μιας και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ισονομία.

Στην συνέχεια αναφέρονται σε μια σειρά από δραστηριότητες της κοινότητας μας, μαχητικές και μη οι οποίες έχουν δημοσιευθεί, και προσπαθούν να νουθετήσουν όσους μας παραχώρησαν τους χώρους τους σχεδόν πάντα επ’αμοιβή, με επιχειρήματα επιπέδου «Μη τους παίζεται είναι κακοί φασίστες»(Στο χαλιφάτο η συναναστροφή με φασίστες αρκεί για να καταδικαστείς)σικ. Επίσης αναφέρονται στην συνειδητά πολιτική επιλογή μας, για την μη δημοσίευση της τοποθεσίας των χώρων διεξαγωγής των εκδηλώσεων μας. Αυτό γίνεται διότι γνωρίζουμε ότι ο παρακρατικός σας ρόλος και οι υπόγειες διασυνδέσεις όλων αυτών των ομάδων με διάφορες συνιστώσες , δεν μας το επιτρέπουν. Αυτό δεν είναι φόβος, είναι η γνώση του παρακρατικού σας ρόλου και της επαναστατικότητας σας, η οποία έχει οδηγήσει σε φυλακίσεις και διώξεις εθνικιστών, μια επαναστατικότητα που αναλώνεται γύρω από μηνύσεις, ρουφιανιές και θρασύδειλες επιθέσεις, μια επαναστατικότητα η οποία λειτουργεί παρακρατικά. Επίσης αναφέρονται στην επιλογή μας  να συμμετέχουμε σε μέτωπα αλληλεγγύης και στήριξης, όπως αυτό της Κύπρου αλλά και άλλων περιοχών ανά τον κόσμο, στηρίζοντας έμπρακτα τα όλα τα κινήματα με εθνικό χαρακτήρα.Αλλά και στην συμμετοχή μας σε πορείες τιμής και μνήμης δολοφονημένων εθνικιστών από ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η κοινότητα μας αφοσιωμένη στο σκοπό και το έργο της συνεχίζει τον αγώνα της, στέκεται όρθια σε όλες τις προκλήσεις και επιθέσεις έμμεσες ή άμεσες. Επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στο σκοτάδι, δημοσιεύσεις χωρίς όνομα, με πληροφορίες που μυρίζουν ρουφιανιλίκια. Στεκόμαστε απέναντι σε όλους αυτούς τους δειλούς, που ο ανδρισμός τους φτάνει μέχρι το πληκτρολόγιο και την ασφάλεια της ανωνυμίας τους. Οι Ιδέες μας για μας είναι στάση και τρόπος ζωής και όχι ευκαιριακή διέξοδος των καθημερινών προβλημάτων. Γι’ αυτό θα συνεχίσετε να μας βλέπεται μπροστά σας, κάνοντας όλα αυτά που σας ενοχλούν, πιστοί στις Ιδέες μας, κάνοντας τις πράξεις. Στεκόμαστε σαν μια οικογένεια.Περήφανοι για αυτό που είμαστε. Πιστοί μέχρι τέλους.
  
Υ.Γ: Τα τηλέφωνα μας είναι στην διάθεση εκείνων που νομίζουν ότι φοράνε παντελόνια, και επιθυμούν να μας αλλάξουν απόψεις και ιδέες.

-MAXHTIKH KOINOTHTA PROPATRIA-


ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ 

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/6/16 8:05 μ.μ.

  Οι αριστεροί είναι γνωστές κότες!Μην περιμένετε ανταπόκριση.Μόνο ένα έχω να πω.Κάτι που τους καίει τα σωθικά:Ζήτω Η Λευκή Φυλή,ζήτω το Ελληνικό Έθνος και η Πατρίδα μας και η Ευρώπη.Κουράγιο σε όσους πολεμούν τον Σιωνισμό.Ακόμα και αν δεν είναι λευκοί μας ενώνουν πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/6/16 9:15 μ.μ.

  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΝΑΜΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.Θ.Κ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος5/6/16 10:01 μ.μ.

  https://athens.indymedia.org/post/1559727/
  ...διαβαζωντας το περιφημο κειμενο στην γνωστη ιστοσελιδα αναρωτηθηκα αν αυτη η συνεργασια ε.υ.π/μοσαντ/υπαλληλων του Σορος/ανενταχτων συστημικων εχει αποθρασυνθει τοσο ωστε απροκαλυπτα να ξεσκεπαζεται...
  μονο το τι χρωμα εσωρουχο φορουσε κατα την ωρα της επιθεσης το θυμα δεν εγραψαν...ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ '''ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ'''...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος5/6/16 10:02 μ.μ.

  ΑΝΤΙΦΑ??? ΧΑ!ΧΑ!!ΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή