Muammar Gaddafi



“Τα σκυλιά μπορούν να γιορτάζουν στα πτώματα των Λιονταριών, αλλά τα σκυλιά θα παραμένουν σκυλιά και τα Λιοντάρια Λιοντάρια”

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/9/16 3:43 μ.μ.

    Μετά την απόπειρα αγιοποιήσεως του Ιωαννίδη επανέρχεσται με μια ανάρτηση-απόπειρα ηρωποιήσεως του Μουαμάρ Καντάφι.Μα καλά κανείς δεν σας μίλησε για την στάση που κράτησε ο "ήρωας" σας κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο;Οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούν ότι ο "ήρωας" σας ήταν ο μόνος μουσουλμάνος που τους βοήθησε,δίνοντας τους άφθονο οπλισμό και μάλιστα δωρεάν!Όταν Ιράν και Ιράκ αρνήθηκαν οποιαδήποτε βοήθεια προς τους Τούρκους,ο Μουαμάρ,ο επιστήθιος φίλος του Ανδρέα της "λήθης",ο χρηματοδότης του Εβραίου Σαρκοζί,ο εργοδότης του Πλεύρη,ως από μηχανής Θεός τους έδωσε τον απαραίτητο οπλισμό για να σκοτώσουν Έλληνες και να καταλάβουν ένα κομμάτι της Κύπρου μας!
    Ο "ηρωισμός" του μάλιστα έφτασε μέχρι του σημείου να αναρωτηθεί πως και δεν κατάφεραν οι Τούρκοι να καταλάβουν όλη την Κύπρο!Σωστή η φράση του "ήρωα" σας περί σκυλιών και λιονταριών με την διαφορά ότι ο ίδιος κατατάσσεται στην κατηγορία των σκυλιών που γιορτάζουν στα πτώματα των λιονταριών,των Ελλήνων στρατιωτών δηλαδή που προδομένοι και από το καθεστώς Ιωαννίδη και από το μεταπολιτευτικό καθεστώς,υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Ο Συνταγματάρχης Καντάφι είχε σε κάποια περίοδο κόντρα με τους χουντικούς και για να κερδίσει τις συμπάθειες στο Αραβικό κόσμο λόγω της Σουνιτικής Τουρκίας - Σουνίτης και ο ίδιος - πρότεινε να ενισχύσει με βόμβες για τα Τουρκικά F-100 τις δυνάμεις εισβολής. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε αφού η μόνη χώρα που τους βοήθησε ήταν το Πακιστάν με ανταλλακτικά για τα τεθωρακισμένα της ΕΦ και μερική επιστράτευση. Η ίδια χώρα που το ίνδαλμα σου ο Παπαδόπουλος είχε διακρατική συμφωνία για εισαγωγή λαθρομεταναστών. Κανένας οπλισμός δεν στάλθηκε από την Λιβύη, επίσης ο Σαρκοζί υπήρξε ο δήμιος του ΚΑΝΤΑΦΙ και ο τελευταίος είχε στα δικαστήρια τον Πλεύρη τον οποίο είχε εμπιστευτεί για προμήθεια υλικών του Λιβυκού στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ιωάννίδης έστειλε κομάντος στην Κύπρο και διέταξε την ετοιμότητα μονάδων για επίθεση. Ο Μπονάνος αντίθετα πρόδωσε τα πάντα - κολλητός του Παπαδόπουλου - και δέχτηκε στην μεταπολίτευση βροχή από δημόσια φτυσίματα στου Παπάγου. Όσο για την απορία του Καντάφι ο οποίος αντιστάθηκε ηρωικά στο ΝΑΤΟ για σειρά μηνών δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τους Κύπριους που το 40% λιποτάκτησε και δεν υπερασπίστηκε την Αμμόχωστο την οποία παρέλαβαν άνευ ντουφεκιάς οι εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 3:32 μ.μ.

      Κοίτα να δεις,μόνο σου προσθέτεις ακόμη ένα στοιχείο εναντίον του Καντάφι και όμως συνεχίζεις να τον υπερασπίζεσαι...Σύνδρομο Στοκχόλμης;Ποίος ξέρει;
      Το ότι ο Σαρκοζί υπήρξε ένας από τους δήμιους του Καντάφι,δεν αναιρεί ότι ο Καντάφι τον χρηματοδοτούσε.Όπως και το ότι ο Καντάφι μήνυσε τον Πλεύρη δεν αναιρεί ότι υπήρξε εργοδότης του.Μιλώντας όμως για δήμιους,να σου αναφέρω ότι ένας από τους δήμιους του Καντάφι υπήρξε και ο Γιωργάκης του Ανδρέα,γνωστός και ως "παιδί της αλλαγής".Ο Γιωργάκης υπήρξε επίσης δήμιος του Καντάφι,ξεχνώντας την βαθιά φιλία που είχε ο Καντάφι με τον πατέρα του.Βέβαια για την βαθιά φιλία Μουαμάρ-Ανδρέα δεν είδα να γράψεις τίποτε,γαργάρα το έκανες.Μάλλον δεν θα έχεις υπόψιν σου την παροιμία "δείξε μου τον φίλο σου να πω ποίος είσαι".
      Ας πάω τώρα στην επιχείρηση ΝΙΚΗ.Η επιχείρηση ΝΙΚΗ είναι η μοναδική περίπτωση στην ιστορία όπου 15 μεταγωγικά αεροσκάφη πέταξαν για μια εμπόλεμη ζώνη ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.Να σε πληροφορήσω ότι τα μεταγωγικά αεροσκάφη δεν φέρουν οπλισμό και γι αυτό η επιχείρηση ΝΙΚΗ έχει χαρακτηριστεί ως ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.Τώρα εάν εσύ θα μου πεις ότι φταίει ο Μπονάνος,εγώ θα σε ρωτήσω δηλαδή ο Ιωαννίδης,ο δικτάτωρ,έδωσε εντολή στον υφιστάμενο του Μπονάνο και αυτός δεν την εξετέλεσε;Και τότε γιατί δεν τον τιμώρησε την ίδια στιγμή ο Ιωαννίδης;Υπό φυσιολογικές συνθήκες και με βάση ότι ο Μπονάνος πρόδοσε εν καιρό πολέμου θα έπρεπε να εκτελεστεί την ίδια στιγμή!Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ!Τυχαίο;
      Συνεχίζοντας για την επιχείρηση ΝΙΚΗ.Στον αρχικό σχεδιασμό ήταν να πετάξουν 20 αεροπλάνα.Τελικώς όμως πέταξαν μόνο 15,αν και το 15ο πέταξε λόγω της επιμονής του πιλότου του.Τα υπόλοιπα 5 δεν πέταξαν διότι...δεν πρόλαβαν.Πως γίνεται τώρα μια τέτοια επιχείρηση να στήνεται τόσο πρόχειρα ώστε το 25% των δυνάμεων να μην προλαβαίνει να μετάσχει της επιχειρήσεως,μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.Ένα άλλο ύποπτο σημείο την επιχειρήσεως ΝΙΚΗ είναι ότι αντί να σταλούν καταδρομείς-αλεξιπτωτιστές,επελέγησαν ορεινοί καταδρομείς.Συνοψίζοντας για την επιχείρηση ΝΙΚΗ έχουμε και λέμε,σχεδιάστηκε μια πολεμική επιχείρηση όπου το 25% των προβλεπομένων δυνάμεων τελικώς δεν συμμετείχαν λόγω κακού σχεδιασμού.Το 75% των προβλεπομένων δυνάμεων που τελικώς συμμετείχε πέταξε προς την εμπόλεμη ζώνη πλήρως απροστάτευτο και χωρίς να έχει την δυνατότητα να εγκαταλείψει τα αεροσκάφη σε περίπτωση πλήγματος.Αν όλο αυτό το φιάσκο σου φαίνεται καλό τότε φαντάζομαι ότι εξίσου "ηρωική" θα σου φαίνεται και η στάση του Καραμανλή,μετά το η Κύπρος κείται μακράν,όπου αποχώρησε από το στρατιωτικό σκέλος του νατο...Για να μην το κουράζουμε και επειδή είσαι τελείως αστράτευτος,δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συνεχίσω.Θα κλείσω λέγοντάς σου ότι το να με αποκαλείς υποστηρικτή του Παπαδόπουλου επειδή δεν αποδέχομαι τα ψεύτικα είδωλα που προσπαθείς να επιβάλλεις απλά μου προκαλείς τον γέλωτα και μάλιστα έναν πολύ έντονο γέλωτα!

      Διαγραφή
    2. Έχεις αρχίσει και εκνευρίζεσαι που σημαίνει έλλειψη επιχειρημάτων. Δεν έχουμε σκοπό να αγιοποιήσουμε κανέναν. Ο Καντάφι υπήρξε σημαντικός ως αρχηγός και επαναστάτης και θα τον κρίνει η ιστορία. Εσυ προσπαθείς να υπερασπιστείς τον Παπαδόπουλο κατηγορώντας για τα πάντα τον Ιωαννίδη και την ίδια στιγμή αρνείσαι να κάνεις την οποιαδήποτε αρνητική κριτική για τον πρωτεργάτη της 21ης απριλίου. Από κει και πέρα είναι άλλο οι προσωπικές απόψεις και άλλο η γεωπολιτική μιας χώρας! Απορείς για την τακτική Καντάφι ο οποίος είχε διακυμάνσεις στην εξωτερική πολιτική την στιγμή που η Ελλάς είχε την χειρότερη στην Ανατολική Μεσόγειο!

      Διαγραφή
  4. Σε λίγο θα μας πεις ότι στηρίζουμε την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ. θα σε κρίνουν οι αναγνώστες για τα όσα γράφεις. Ποιος είναι αστράτευτος ανώνυμε σχολιαστή και συκοφάντη; Αν ανοίξουμε τα βιβλιαράκια του στρατού θα δούμε ποιος υπηρέτησε και που και τι γνώσεις έχει από όπλα κλπ! Ο κάθε ένας που θίχτηκε για την κριτική στον Παπαδόπουλο έχει να ρίξει το ανάθεμα στον Ιωαννίδη! Έπρεπε έχει εκτελέσει τα ινδάλματα σου ο αρχηγός του ΕΑΤ ΕΣΑ για να μην υπάρχει ο καρκίνος της ακροδεξιάς σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επειδή είσαι και άσχετος και ανιστόρητις μάθε ότι η επιχείρηση ΝΙΚΗ σήμερα διδάσκεται σε κορυφαίες στρατιωτικές σχολές ναι μεν ως αποστολή αυτοκτονίας αλλά μοναδική στο είδος της και θαραλλέα! Επίσης σε αυτήν επάνω πάτησε η Ισραηλινή αεροπορία και έφτασε στο Μογκαντίσου! Είσαι τόσο άσχετος που δεν γνωρίζεις ότι η συνοδεία μαχητικών θα είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση και κατάρριψη ενώ τα μεταγωγικά με σιγή ασυρμάτου και σε ελάχιστο ύψος κατάφεραν να μεταφέρουν τις μοναδικές ενισχύσεις και αυτό διότι οι ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ διοικητές λάτρευαν τον Ιωαννίδη! Για τον Μπονάνο ο Ιωαννίδης παρουσία πολλών δήλωσε ότι "δεν έχω συνηθίσει να εκτελώ συναδέλφους". Μέγα λάθος φυσικά αλλά μάλλον εσυ γνωρίζεις καλύτερα τι έγινε και για αυτό γράφεις ανακρίβειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ελλείψεις σε αλεξίπτωτα και σωσίβια δεν βαρύνουν τον Ιωαννίδη αλλά τον μηχανισμό του στρατεύματος στο σύνολο του. Ένας μηχανισμός που αφέθηκε στα χέρια του Παπαδόπουλου και φτάσαμε στο σημείο να αποσύρουμε την Μεραρχία από την Μεγαλόνησο την οποία αμφιβάλλω αν έχεις επισκεφτεί έστω. Σε λίγο θα μας γράψεις ότι είμεθα και υποστηρικτές του Καραμανλή. Περαστικά για το παραλήρημα σου λοιπόν και μπορεί να σπεύσεις στο πρώτο νεκροταφείο να αφήσεις λουλούδια σε έναν άνθρωπο που έλεγε "θα πολεμήσουμε τον μαύρο κ κόκκινο φασισμό". Οι Εθνικοσοσιαλιστές δεν είναι νεόχρυσαυγίτες ούτε να έχουν στους ώμους το φέρετρο του Παπαδόπουλου όπως έκαναν το '99 ούτε ψηφοζήτουλες να προσπαθούν να προσεγγίσουν τους Στρατηγούς για ενίσχυση. Τιμούμε την μνήμη του παρασημοφορημένου με 5 ΧΡΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ταξίαρχου Δημήτριου Ιωαννίδη οποίος εξόρυξε το πετρέλαιο στην Ελλάδα και προσπάθησε να ενώσει την Κύπρο με την μητέρα Πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης σου υπενθυμίζω ότι ένας εκ των πιλότων που δεν πέταξε κατέληξε να γίνει αρχηγός ΓΕΑ! Μήπως γνωρίζεις ότι χιλιάδες στρατιωτικοί υποστήριζαν τον πρώην Μονάρχη ακόμη και τον Καραμανλή! Γνωρίζεις ότι εκατοντάδες άλλοι είχαν παράνομο μηχανισμό του ΚΚΕ; Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της πολιτικής Παπαδόπουλου ο οποίος είχε το μυαλό να τσακίσει άλλους αλλά άφηνε την Μελίνα και τον Ανδρέα να σουλατσάρουν στο εξωτερικό! Αλήθεια ποια η άποψη σου για τις επαφές Παπαδόπουλου με Τσαουσέσκου - Μάο - και Χότζα;; Και μετά σε ενόχλησε ο Καντάφι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/16 1:17 π.μ.

      Τόσα σχόλια και μόνο "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε",κατά τα άλλα εγώ δεν έχω επιχειρήματα.Μόνο και μόνο που συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις ότι είμαι υποστηρικτής του Παπαδόπουλου δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο σε έχω φέρει.Για να επανέλθω στην επιχείρηση ΝΙΚΗ.Ο λόγος που διδάσκεται η επιχείρηση ΝΙΚΗ δεν είναι για την άρτια προετοιμασία και εκτέλεσή της αλλά για την ικανότητα των πιλότων όπου κατάφεραν με τους ελιγμούς που έκαναν να περάσουν απαρατήρητοι καθ'όλη την διάρκεια της πορείας προς την Κύπρο.Όταν λέω απαρατήρητοι εννοώ ότι δεν τους έπιασε κανένα ραντάρ,ούτε τούρκικο,ούτε αμερικάνικο,ούτε και εβραίικο.Αλλά είπαμε η μόνη επαφή που είχες με τον στρατό ήταν κάποτε ως γραφιάς,στην καλύτερη περίπτωση.Συνέχισε τώρα να αποφεύγεις να δώσεις ουσιαστικές απαντήσεις,να κάνεις γαργάρα και φυσικά να λες τα μαύρα σημεία του Παπαδόπουλου,προσπαθώντας να φτιάξεις και να προωθήσεις ψεύτικα είδωλα τα οποία δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον εθνικισμό.Για να είμαι όμως ειλικρινείς σε ένα σημείο αναγκάστηκες να πεις την αλήθεια ή σου ξέφυγε η αλήθεια.Εκεί που αναφέρεις το τι είπε ο Ιωαννίδης για τον Μπονάνο.Από αυτό και μόνο και εφόσον συνέβη,ακόμη και εσύ αναγκάζεσαι να παραδεχθείς ότι ακόμη και στην περίπτωση όπου ο Ιωαννίδης ήταν παντελώς αθώος και με αγνές προθέσεις,με το να μην εκτελέσει τον Μπονάνο έγινε μέρος της προδοσίας και ως εκ τούτου προδότης!
      Τέλος,στο άρθρο για τον Ιωαννίδη έγραψα για τον Ιωαννίδη και στο άρθρο για τον Καντάφι έγραψα για τον Καντάφι,ανέβασε ένα άρθρο για την 21η Απριλίου και εφόσον δεν έχεις γράψει όλα όσα πρέπει να γραφούν και αναφέρομε στα αρνητικά,δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να σχολιάσω αναφέροντας τα αρνητικά που δεν θα αναφέρεις!Το να γράψω κατά κάποιου για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον το θεωρώ γελοίο αφού τα κακά του ενός δεν αθωώνουν τα κακά του άλλου.Το να εμμένεις όμως στην τακτική του ο Ιωαννίδης ήταν καλός γιατί ο Παπαδόπουλος δεν ήταν" δείχνει ότι αρνείσαι να δεις την αλήθεια και προσπαθείς να επιβάλλεις ψεύτικα είδωλα στους Έλληνες εθνικιστές!Συνέχισε τις κατηγορίες περί υποστήριξη στον Παπαδόπουλο,την στιγμή που πουθενά δεν έγραψα το οτιδήποτε υπέρ του Παπαδόπουλου,συνέχισε την γαργάρα σε καίρια ερωτήματα και τις ύβρεις και κατηγορίες σε όσους αρνούνται να δεχθούν τα παραμύθια που προσπαθείς να επιβάλλεις!
      Α και ένα τελευταίο.Όπως σε προηγούμενο άρθρο έφερες ως απόδειξη της αθωότητας του Ιωαννίδη τον μέχρι τέλους εγκλεισμό του στις φυλακές και σου έγραψα ότι με αυτήν την λογική αθωώνεται και ο Παπαδόπουλος αφού και αυτός παρέμεινε φυλακισμένος μέχρι το τέλος,έτσι και τώρα που γράφεις για τα μετάλλια ανδρείας του Ιωαννίδη,θα σου αναφέρω ότι και Παπαδόπουλος είχε τιμηθεί με μετάλλια ανδρείας.Σε ξαναρωτάω λοιπόν,με ποία λογική αθωώνεις,για το ίδιο πράγμα,μόνο τον έναν και όχι τον άλλον;
      Όπως ο καθένας μπορεί να διαβάσει και να κρίνει τα γραφόμενα μου,να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα δικά σου γραφόμενα και να είσαι σίγουρος ότι με αυτά που γράφεις χάνεις.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  8. Πέρα από το γεγονός ότι είσαι ένας άθλιος συκοφάντης είσαι ανιστόρητος και άσχετος με όλα αυτά τα θέματα. Ούτε γνωρίζεις τα παρασκήνια της εποχής ούτε μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι ο Ιωαννίδης φυλακίστηκε ενώ οι επιτελάρχες του πήραν προαγωγές και ανταλλάγματα. Υπάρχουν πολλά παλαιότερα άρθρα για την 21η Απριλίου στην ενότητα "Ενάντια στην ακροδεξιά" αλλά αμφιβάλλω αν θα σχολιάσεις και εκεί αφού είσαι άσχετος. Όπως έλεγαν και επί χούντας σχετικά με το σκάνδαλο Μπαλόπουλου είσαι ένα "βόδι αργεντινής" αφού επιμένεις να κατηγορείς τον πιο σκληροπυρηνικό της 21ης Απριλίου που προσπάθησε να αποφύγει την παλινόρθωση του παλαιού πολιτικού κόσμου. Ανάμεσα στους Απριλιανούς ο πιο μορφωμένος υπήρξε ο Αγγελής, ο πιο δυναμικός σε λύσεις ο Ντερτιλής και στα ιδεολογικά ζητήματα ο Ιωαννίδης. Επικράτησε όμως η γνωστή τριανδρία για να επιβιώσουν αργότερα τύποι σαν τον Βορίδη και τον Μιχαλολιάκο. Χάρισμα σου η αστική εθνικοφροσύνη του Παπαδόπουλου! Εμείς προτιμούμε να τιμούμε την μνήμη Φασιστών και όχι απόψεις των Ι5 του χώρου που τολμούν και να συγκρίνουν τον Αρβανίτη Ιωαννίδη με τον Παπαδόπουλο που στο τέλος κατέληξε να μην έχει τάφο αλλά η Δέσποινα να έχει πίνακες ζωγραφικής σημαντικής αξίας ...

    Αν κάποιος χάνει με τα γραφόμενα του αυτό θα είναι θέμα των αναγνωστών. Πάντως στο εν λόγω άρθρο με χιλιάδες αναγνώσεις μέχρι στιγμής και έντονο αντίκτυπο στα σπλάχνα της ακροδεξιάς μάλλον οι εντυπώσεις έχουν να κάνουν υπέρ του Ιωαννίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/9/16 11:20 μ.μ.

    Συνέχισε να βρίζεις και να κατηγορείς,ύβρεις και κατηγορίες από άτομα που εντέχνως παραβλέπουν τρανταχτές αποδείξεις οι οποίες αναιρούν τα όποια "επιχειρήματα" τους,που χρησιμοποιούν φράσεις τύπου "δεν ξέρουμε το παρασκήνιο της εποχής"(κλασσική φράση πολιτικάντη της realpolitik) και που προσπαθούν να κατασκευάσουν ψεύτικα είδωλα,μόνο ως τιμή μπορώ να τις εκλάβω!
    Το ότι με χαρακτηρίζεις "βόδι Αργεντινής" δεν μου προκαλεί εντύπωση,μέχρι το επίπεδο "βοδιού Αργεντινής" φτάνει το μυαλό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.