ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με μια Αυτόνομη Ελληνίδα N.S. Headbanger (Κερασφόρος Εκάτη)



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με μια Αυτόνομη Ελληνίδα N.S. Headbanger (Κερασφόρος Εκάτη)

Ερωτήσεις: Eris Discordia


Συναγωνίστρια, αφού σε ευχαριστήσω για τον χρόνο και την τιμή πες μας λίγα λόγια για σένα, και από πότε συμμετέχεις στις τάξεις του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού;

Θα ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου για την “πρόσκληση” από μέρους σας σε αυτό το άρθρο και θα ξεκινήσω γράφοντας πως έκπληκτη μετά από καιρό διακρίνω τέτοια τοποθέτηση πάνω στον ακραίο ήχο και την σύνδεση του με  τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ως γνωστό, όταν συνήθως αυτό συμβαίνει η συνοχή αποδίδεται αρνητικά και κατακρίνεται από τους εκάστοτε ερωτηθέντες και συντάκτες. Παρόλα αυτά  να παραθέσω πως πάνω από 14 χρόνια έχω εντρυφήσει πλέον στον ακραίο ήχο όχι μόνο ως ¨φαν¨ ή ακροάτρια αλλά και ως μέλος σε μπάντες του ακραίου ήχου, προφανώς τις περισσότερες φορές ταυτισμένες της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας εφόσον δραστηριοποιούμαι πολιτικά εδώ και  12 έτη. 


Έχω παρακολουθήσει αρκετές συναυλίες, ελάχιστες βέβαια εντελώς ταυτισμένες με την Ιδέα λόγω της πολύ αραιής διεκπεραίωσης  τους και φυσικά λόγω ακυρώσεων για ποικίλους λόγους λόγω του πολιτικού τους χαρακτήρα. Εκτός από την μουσική ασχολούμαι και με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα με το άθλημα της πυγμαχίας επειδή προσωπικά θεωρώ πως κανένα στοιχείο από μόνο του δεν αρκεί για ένα άρτιο και επιθυμητό αποτέλεσμα συνολικής εικόνας και χαρακτήρα. Εν τέλη όπως όλοι έχω κι εγώ διάφορα χόμπι και ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα.


Τι σημαίνει για σένα η Black Metal μουσική και φυσικά ποια η άποψη σου για το παρακλάδι της NSBM σκηνής; Τι σε γοητεύει στον ελιτίστικο και εσωτερικό χαρακτήρα της εν λόγω μουσικής;

Η Black Metal ήταν ο σταθμός στην μουσική για εμένα, ήδη από τον καιρό που παρακολουθούσα μαθήματα σε ωδείο μικρή είχα “εισχωρήσει” στον ακραίο ήχο, με την διαφορά πως όταν άκουσα Black για πρώτη φορά και συγκεκριμένα τον δίσκο Dunkelheit από Burzum να με σημαδέψει μουσικά. Αναπόσπαστο κομμάτι φυσικά της Black Metal είναι και η NSBM σκηνή. Ηχητικά είναι σχεδόν πάντα το ίδιο, με την διαφορά πως στο NSBM η βασική θεματολογία της μουσικής σχετίζεται με τον Εθνικοσοσιαλισμό, την φυλή, τον αντι-σιωνισμό, την παγανιστική παράδοση των ευρωπαϊκών λαών, τον μιλιταρισμό και λοιπά σχετικά στοιχεία. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι αντίθετη ή μη σχετιζόμενη η NSBM από την Black Metal επειδή είναι άμεσο παρακλάδι της και επιπλέον ο ελιτίστικος και εσωτερικός χαρακτήρας συναντάται και στις δύο μουσικές σκηνές. Άλλωστε δεν ήταν και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει μουσική mainstream η αλλιώς μαζικής “κατανάλωσης” λόγω του υπέρ ακραίου ήχου, θεματολογίας και κοινού. 



Είναι ξεκάθαρα ελιτίστικη μουσική και τα παραδείγματα πολλά, οι αρχικές “κλίκες” με συνεργασίες μεταξύ μελών από μπάντες, δισκογραφικές συνεργασίες όπως επίσης και τίτλοι: AesirElite Del Sol ( NSBM από Αργεντινή), HellstrikeBlood of the Elite (NSBM από USA) και Der SturmerThe Heroic Ideal (NSBM από Ελλάδα). Εφόσον ο Εθνικοσοσιαλισμός θεωρείται ένα ελιτίστικο κίνημα μιλώντας γενικά, αναπόφευκτο να μην ενσωματωθεί στην εν λόγω μουσική σκηνή, αφήνοντας πίσω τα καθιζήματα και την παρακμή της mainstream, του λαϊκού και  γενικότερα της σύγχρονης κατάπτυστης μουσικής “μαζικής κατανάλωσης” που ουδεμία σχέση με εσωτερισμό έχει.


Ποιες είναι οι αγαπημένες σου πολιτικοποιημένες μπάντες σε εσωτερικό και εξωτερικό και ποια πρόσωπα έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση;

Από μπάντες του εξωτερικού ξεχωρίζω τις ακόλουθες: Burzum, Absurd, Satanic Warmaster, Graveland, Xenophobia, Peste Noire, Gestapo SS, Kristallnacht, Ad Hominem και τους Ρώσους M8L8TH. Από μπάντες ελληνικές σίγουρα ξεχωρίζω τους Der SturmerLegion Of Doom,  Darkthule, Wodulf και Bannerwar. Σίγουρα θα ξεχώριζα τον Varg Vikernes που αποτελεί την μπάντα Burzum, καθώς παρά την φυλάκιση και τον όλο «πόλεμο» που έχει δεχτεί για τις πολιτικές του προτιμήσεις και τοποθετήσεις παραμένει ακλόνητος, όπως και ο Hendrik Möbus από τους Absurd που κι αυτός από τις αρχές του 1990 παραμένει αληθινός και επιπλέον βοηθάει και προωθεί πολλά συγκροτήματα της Black και NSBM σκηνής. Εν κατακλείδι, στα ενδότερα, o Jarl von Hagall από Der Sturmer είναι φίλος και συναγωνιστής και εξαίρετος στην μουσική αλλά και στις αξίες για τις οποίες κάνει λόγο με την μουσική του. Ο Καιάδας από Naer Mataron επίσης είναι ένας αξιόλογος μουσικός ο οποίος έχει επίσης διωχτεί ποινικά άδικα λόγω της πολιτικής του δράσης αλλά συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια την μουσική του και την πολιτική του ενασχόληση.


Υπάρχει κάποιο μουσικό κομμάτι που σε έχει επηρεάσει ιδιαίτερα;

Βεβαίως και υπάρχει, πρωτίστως το Dunkelheit από Burzum που θεωρώ είναι πραγματικά ιδιοφυές σαν σύνθεση μουσικά αλλά και πρωτοπόρο για πολλές μετέπειτα κυκλοφορίες από άλλες μπάντες που επηρεάστηκαν από την εν λόγω μπάντα. Έπειτα, είναι πολλά ακόμα μουσικά κομμάτια που με έχουν «σημαδεψει» μερικά από αυτά ενδεικτικά; Ad Hominem – Dictator, Darkthrone – To Walk The Eternal Fields, Drudkh – The Night Walks Towards Her Throne και Vargsang – And Death Calls From Beyond.



Τα τελευταία χρόνια το ιστολόγιο «Μαύρος Κρίνος» έχει επιλέξει να προβάλλει σε σειρά άρθρων το NSBM. Με αφορμή μια μελλοντική αυτοέκδοση της συντακτικής μας ομάδας, σχετικά με την Πολεμική Μουσική, ποια η άποψη σου για τα μουσικοπολιτικά μας άρθρα;

Πιστεύω πως πραγματικά είναι μια πολύ καλή δουλειά μιας που καλύπτεται ευρύ φάσμα της εν λόγω μουσικής. Αποσπασματικά θα παραθέσω αυτό; “Αυτή η μουσική είναι ένα Κάλεσμα Μάχης ενάντια στην Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής και επιβάλλει μια Φωνή Φυλετικής Συνείδησης που ξυπνάει τα αρχέτυπα και τους Τρόπους της φυλής μας. Δεν θα βρεις ποτέ αυτή την μουσική στα μοδάτα περιοδικά και στις μουσικές ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές αφού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «political correct» του Baldur. Λίγα θα μπορούσε κανείς να προσθέσει και πιστεύω πως ανεξαρτήτως μουσικής σκηνής όλοι εμείς που έχουμε διαλέξει «πολιτικό μονοπάτι» και μουσικές προτιμήσεις οφείλουμε να γράφουμε, να ασκούμε κριτική και να παραθέτουμε την γνώμη μας σχετικά με μουσική σχετιζόμενη (ή και μη) με τον Εθνικοσοσιαλισμό.


Είναι για σένα η μουσική μας ένα όπλο και μια φωνή αντίστασης απέναντι στην σημερινή σαπίλα της δημοκρατικής κοινωνίας;

Ναι, ξεκάθαρα είναι. Η σημερινή κοινωνία κυλιέται στην απόλυτη λάσπη και την παρακμή αυτό το διακρίνουμε καθημερινά. Η μουσική είναι ένα πολύ δυνατό μέσο αντίστασης και εναντίωσης στην σαπίλα αυτή. Ας μην ξεχνάμε την «λευκή μουσική για τους λευκούς» και εδώ κάνω λόγο για το Oi! Και τον πατέρα της ιδέας αυτής Ian Stuart όπως και σειρά άλλων που έχουν πρωτοπορήσει σε μουσικά μονοπάτια και δημιουργίες υπέρ της Εθνικοσοσιαλιστικής και Ελιτίστικης ζωής και νοοτροπίας.


Η χώρα της Ουκρανίας αναδεικνύεται σήμερα στην πρωτοπορία του NSBM όπου οι συναυλίες λαμβάνουν μέρος στο κέντρο του Κιέβου με χιλιάδες συμμετέχοντες. Πως βλέπεις τις προσπάθειες του εξωτερικού;

Σίγουρα στην Ουκρανία το Asgardsrei είναι ένα πολύ δυνατό φεστιβάλ NSBM μουσικής με πολύ μεγάλο κοινό (http://militant.zone/)  όπως και το Ragnard Festival (https://www.facebook.com/events/131517794235523/), το Hell Serpent Rising Over Kyiv (https://www.facebook.com/events/386638641772242/), το Hot Shower στην Ιταλία (https://www.facebook.com/hotshowerfestival/?ref=br_rs) και το Call Of Terror (https://www.facebook.com/events/1646493725390144/) στην Γαλλία. 



Γενικά όλο και μεγαλύτερες οι προσπάθειες που γίνονται για περισσότερες συναυλίες  της NSBM μουσικής αν και επίσης πολλές οι απαγορεύσεις και τα εμπόδια από αντίθετους πολιτικά και μουσικά. Εύχομαι στο κοντινό μέλλον να αλλάξει όλο αυτό και να έχουμε εκτός από την Ελλάδα περισσότερες και μεγαλύτερες, σε κοινό και συμμετέχουσες μπάντες, συναυλίες.





Ποια είναι η άποψη σου σχετικά με τις μονοθεϊστικές θρησκείες και τι στάση κρατάς απέναντι στην Πατρώα Θρησκεία των Ελλήνων;

Οι μονοθεϊστικές θρησκείες έχουν ρίζες ιστορικά στην Ανατολή και την Αφρική, οπότε μικρή σχέση έχουν με τον πολιτισμό και την ιστορία της Ευρώπης, ο Χριστιανισμός, το Ισλάμ, ο Ιουδαϊσμός. Η άποψη μου για τις μονοθεϊστικές θρησκείες είναι ότι είναι κάτι ξένο για τον πολιτισμό και την ιστορία των Ελλήνων και της Ευρώπης γενικότερα. Επιπλέον θεωρώ πως η έξαρση και εξάπλωση τους ανά τους αιώνες έχει προκαλέσει βιαιότητες, διωγμούς και παρακμή σε πολιτισμούς και πολιτικά συστήματα ανώτερα από αυτά που είχαν/έχουν ενστερνιστεί μονοθεϊστικές θρησκείες . Η Πατρώα θρησκεία είναι ένα βασικό θεμέλιο που θεωρώ πρέπει να σεβόμαστε υπό όλες τις συνθήκες προσαρμόζοντας τα ιδανικά, τις αξίες και τα διδάγματα της στην σύγχρονη εποχή και ιστορία που διανύουμε.  


Πως βλέπεις το μέλλον της NSBM μουσικής με αφορμή τις διώξεις και τις απαγορεύσεις από τις Σιωνιστικές Κατοχικές Κυβερνήσεις;

Το μέλλον της NSBM είναι αμφίβολο όπως και όλα γύρω μας. Εάν δεν υπάρξουν σύσσωμες και συγκροτημένες προσπάθειες από ομάδες ατόμων, μέλη συγκροτημάτων, πολιτικά κινήματα, μουσικό κοινό και διάφορους ακόμα, θα αρχίσει να εκλείπει και με φόβο το λέω και ελπίζω να μην συμβεί ποτέ την θέση τους θα πάρουν παρακμιακά πρότυπα περασμένα μέσα από μουσικά «είδωλα» σιωνισμού, παρακμής, εκφυλισμού και πορνείας. Τα παραπάνω ήδη συμβαίνουν σε τεράστιο βαθμό οπότε όντας εμείς οι υπόλοιποι πιο συνειδητοποιημένοι χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε το μέλλον της NSBM σκηνής.


Τι έχεις να πεις σε όλους αυτούς που ταυτίζουν τον Σατανισμό με την «ακραία» μουσική του Black Metal;

Έχω να πω ως δικαίως ταυτίζονται αυτά τα δύο στοιχεία απλά όχι πάντα και σίγουρα δεν είναι το ένα η προέκταση του άλλου. Ο Σατανισμός είναι ένα φαινόμενο - θρησκεία που σηκώνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση, απλώς η Black Metal σαν μουσικό φαινόμενο αντίδρασης και εξτρεμισμού πάτησε πάνω στον Σατανισμό για να προκαλέσει ακριβώς όπως άλλες μουσικές σκηνές, πχ. το punk rock που δια μέσου υπερβολικά ακραίας εμφάνισης, πολιτικού στίχου κτλ. Σκοπό είχε να προκαλέσει και να «εκδικάσει» κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα και δρώμενα. Σε άλλο επίπεδο, η Black Metal «γεννήθηκε» σε «χριστιανόπληκτες» χώρες, κοινωνίες και οικογένειες επομένως ένα μέσο αντίδρασης είναι κ η χρήση αντιχριστιανικών συμβόλων και ούτω ο καθεξής. Φυσικά δεν είναι όμως μόνο αυτό το Black Metal, είναι πολλά περισσότερα που ελπίζω να συζητήσουμε σε επόμενο άρθρο.



Τέλος, ποιο το μήνυμα σου σε όσους μας διαβάζουν και φυσικά σε αυτούς που στηρίζουν με πράξεις και όχι μόνο με λόγια την Επαναστατική Λευκή Μουσική;

Σε όσους διαβάζουν και παρακολουθούν θα ήθελα να πω πως είμαστε ότι πράττουμε, ότι μισούμε, ότι διαβάζουμε, ότι ακούμε, η διασκέδαση μας και οι επιλογές μας σε όλους τους τομείς. Αυτό προστάζει πως όσοι στηρίζουμε την Επαναστατική Λευκή Μουσική καλό θα ήταν να συνεχίσουμε ακάθεκτοι και να γίνουμε περισσότεροι και πιο επίμονοι μιας που οι σάπιοι και επικίνδυνοι καιροί που βιώνουμε καθημερινά μας απομακρύνουν από την αγνότητα, την προσήλωση και την μεγάλη Εθνικοσοσιαλιστική Ιδέα. Πάντα είναι στο χέρι μας η επιλογή πράξεων ή λέξεων και το μέλλον της φυλής και των ζωών μας. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και το βήμα που μου δώσατε για συζήτηση.






21 σχόλια:

  1. Σιγά τον ελιτισμό του εθνικοσοσιαλισμού,εδώ γελάμε.Κομμουνισμός (αιώνιο νηπιαγωγείο δηλαδή )για μία συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα αντί για όλο το σύνολο. Κομμουνισμός παρόλα αυτά,δηλαδή παίρνεις κάτι από κάποιον που παράγει και το δίνεις σε κάποιον που δεν το κάνει,επειδή δεν διαθέτει την φαντασία,το iq,την όρεξη,τις ικανότητες,επειδή είναι τεμπέλης κτλ για να τον κρατήσεις στην ζωή. Ανωμαλία με μία λέξη. Τουλάχιστον οι παλαιοί ναζί είχαν το καλό ότι ήταν ενάντια στα αμε,τώρα ακούς μερικούς ε/σ να λένε ότι αφού είναι ελληνάκι,δεν πειράζει,πρέπει να το φροντίζουμε και να υπάρχει κράτος πρόνοιας και υποδομή για τα μόγγολα. Φρίκη. Ο Βαργκ Βίκερνες δε, έχει πάρει μία αυτιστική γυναίκα όπως παραδέχεται και ο ίδιος,η οποία λόγο της διαταραχής της δεν μιλάει πολύ,ούτε αντέχει τους δυνατούς θορύβους και την μουσική,και αυτό εκείνος το θεωρεί προτέρημα και ισχυρίζεται μάλιστα ότι όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας έπασχαν από... αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας!!!

    Ο Σατανάς καταρχάς,πνευματικά και οντολογικά, δεν υπάρχει έξω από το πλαίσιο της ελληνοιουδαικής πνευματικότητας (Καμπάλα-Ερμητισμός). Το να ταυτίζεται ο Σατανάς με παγανιστικούς θεούς είναι σίγουρα καλό για μάρκετινγκ,είναι edgγ,θα πουλήσεις cd και tshirts αν αυτός είναι ο στόχος σου,αν ψάχνεις για τον πραγματικό σατανά θα τον βρεις εκεί που γράφτηκε πρώτη φορά αυτό το όνομα. Αν δεν υπήρχαν οι Εβραίοι ούτε καν θα είχατε αυτήν την λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/17 11:26 π.μ.

      κάτι τέτοια άτομα σαν εσένα δυστυχώς με την άγνοια και την πλεονεξία χαλάνε την φάση. έχουμε δει και ακούσει πολλούς τέτοιους προπέρσινους. ο κάθε άσχετος πετάει μια γνώμη επειδή διάβασε ένα άρθρο κάπου κάποτε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/12/17 3:38 π.μ.

      Αγαπητέ limitless από τη στιγμή που παραδέχεσαι την οντολογική ύπαρξη του Σατανά πνευματικά, αυτοαναιρείσαι όταν βάζεις εθνοτικές ταμπέλες (ελληνοϊουδαϊκές) σε αυτόν σαν να μιλάς για άνθρωπο. Αφού δεν μιλάμε για άνθρωπο σαφέστατα μπορούμε να τον βρούμε και στην παγανιστική ή προχριστιανική θρησκεία με διαφορετικό όνομα όπως συμβαίνει και με τον Θεό από την άλλη πλευρά. Εκτός και αν μας πεις ότι και ο Θεός ως οντολογική ύπαρξη υπάρχει μόνο σε ελληνοϊουδαϊκό πλαίσιο! Η black metal μουσική σκηνή όμως δεν περιορίζεται θεματολογικά μόνο στον σατανισμό καλώς ή κακώς. Πολύ καλό το άρθρο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/12/17 12:27 μ.μ.

      Πουθενά δεν υπάρχει ο Σατανάς σε προχριστιανικές θρησκείες. Εκτός αν εννοείς το αρχέτυπο του κατεργάρη θεού ή τα τέρατα τα οποία πολεμά ο ουράνιος πατέρας στις ινδοευρωπαικές θρησκείες και τα οποία στερούνταν οποιουδήποτε είδους λατρείας στις αρχαίες κοινωνίες και ήταν κενά πνευματικά. Λογικά συμβόλιζαν τις χθόνιες θρησκείες των πρώτο-ευρωπαίων,πράγμα που κάνει ακόμα πιο περίεργο για έναν εθνικοσοσιαλιστή να ταυτίζεται και να "τιμά" τρόπον τινά μέσα από την μουσική του τέτοιες μορφές. Ξανά,ο Σατανάς εμφανίζεται για πρώτη φορά στις εβραϊκές γραφές,η ίδια η λέξη προφανώς είναι εβραϊκή και είναι πολύ περίεργο εθνικοσοσιαλιστές να βασίζουν την θρησκευτικότητα τους πάνω σε έννοιες ενός λαού τον οποίο απεχθάνονται. Εκτός αν έχετε πάρει την λέξη σατανάς και την έχετε κολλήσει στην μορφή του θεού Πάνα ή κάτι παρόμοιο,και το έχετε ονομάσει καταχρηστικά σατανισμό,διότι πολύ απλά δεν είναι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/12/17 12:57 μ.μ.

      " Αφού δεν μιλάμε για άνθρωπο σαφέστατα μπορούμε να τον βρούμε και στην παγανιστική ή προχριστιανική θρησκεία με διαφορετικό όνομα όπως συμβαίνει και με τον Θεό από την άλλη πλευρά. Εκτός και αν μας πεις ότι και ο Θεός ως οντολογική ύπαρξη υπάρχει μόνο σε ελληνοϊουδαϊκό πλαίσιο! "

      Ο Θεός των ινδοευρωπαϊκών θρησκειών δεν έχει καμία ουσιαστική σχέση με τον θεό της Παλαιάς Διαθήκης,επιφανειακά μόνο μοιάζουν εξαιτίας της μορφής που του έχει δοθεί από τους χριστιανούς Ευρωπαίους καλλιτέχνες. Δεν ήταν ουράνια-ηλιακή θεότητα ο Ιεχωβά. Ούτε ο Χριστός ήταν ξανθός νορδικός,όπως είναι φυσικό. Οπότε δεν πρέπει να μένουμε στα πράγματα επιφανειακά αν μιλάμε για πνευματισμό,αν μιλάμε για μουσική που έχει ως στόχο την πολιτική προπαγάνδα τότε καταλαβαίνω
      τον λόγο να χρησιμοποιηθούν εικόνες οι οποίες θα προκαλέσουν παραπάνω ενδιαφέρον στους ακροατές.Διότι στην συγκεκριμένη περίπτωση το περιτύλιγμα της θρησκεία αποτελεί απλά ένα μέσο απόκτησης οπαδών για πολιτικούς στόχους. Αλλά αυτό δεν είναι θρησκεία.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/12/17 1:01 μ.μ.

      Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση τα πολιτικά πιστεύω σου να είναι η λογική επέκταση της θρησκείας σου και να προέρχονται από αυτήν.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/12/17 4:12 μ.μ.

      Λυπάμαι που εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα δημοσίως αλλά δεν πειράζει μιας που η άγνοια είναι ευτυχία για κάποιους. Στη Ζωροαστρική θρησκεία των Περσών θα βρεις οντολογικά τον Σατανά ως Αριμάν με ιστορίες παρόμοιες με την Αποκάλυψη του Ιωάννη για τον διάβολο και τη δευτέρα παρουσία του Χριστού. Εκεί ο Μίθρας ως παρόμοιος Χριστός ξαναέρχεται για να σώσει την ανθρωπότητα από τον Αριμάν. Ο Σατανάς με αυτό το ελληνικό όνομα παρουσιάζεται στα χριστιανικά θρησκευτικά κείμενα που γράφτηκαν στα ελληνικά. Ακόμη και ο διάβολος που χρησιμοποιεί η Παλαιά Διαθήκη ελληνική λέξη είναι. Ο Θεός από την άλλη περιγράφεται και αυτός στην Καμπαλά με περισσότερες λεπτομέρειες μάλιστα από τη Βίβλο όσον αφορά τη δημιουργία του. Άρα και αυτός θα πρέπει να θεωρηθεί εβραϊκός σαν να είναι άνθρωπος; Οι εβραίοι δεν χρησιμοποιούσαν φωνήεντα στη γλώσσα τους και έτσι η λέξη σατανάς ή διάβολος δεν γράφεται έτσι εκεί πέρα. Εκεί που θέλω να καταλήξω για να τελειώνουμε είναι πως δεν μπορείς από τη μια να θεωρείς τον Σατανά εβραϊκό μετά από αυτά που σου είπα ενώ τον Θεό όχι όταν και αυτός αναφέρεται στις εβραϊκές Γραφές και να μιλάνε μάλιστα κάποιοι και για ελληνοχριστιανισμό. Οι θεοί σου που αναφέρεις τώρα θεωρούνται δαίμονες και άρα όργανα του Σατανά σύμφωνα με τη Χριστιανική θρησκεία που έγραψε ό,τι έγραψε θρησκευτικά στην ελληνική γλώσσα. Και σίγουρα αν εμφανίζονταν ο Σατανάς ως πνεύμα σε αφρικανούς που δεν γνωρίζουν χριστιανισμό και εβραϊσμό, δεν θα τον αποκαλούσαν με αυτό το όνομα στη γλώσσα τους! Απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα περί οντοτήτων

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/12/17 7:12 μ.μ.

      Η Βίβλος πάλι σε διαψεύδει και για τον Ιεχωβά όπως λες. Εκεί παρουσιάζεται ως ο Θεός που εκ του μηδενός δημιουργεί τα σύμπαντα χωρίζοντας το Φως από το σκοτάδι λέγοντας πως το φως είναι καλόν. Στη Γένεση αναφέρομαι. Πιο ουράνια και ηλιακή έτσι θεότητα δεν μπορεί να υπάρξει από αυτόν!

      Διαγραφή
  2. Τον Βίκερνες παρόλα αυτά τον πάω για τον αναρχικό αυτόνομο τρόπο ζωής του και διότι δεν είναι εθνικιστής αλλά φυλετιστής, πράγμα το οποίο σε αντίθεση με τον εθνικισμό ανήκει στην σφαίρα της πραγματικότητας,δεδομένου ότι κανένα σύγχρονο έθνος δεν αποτελείται από μία μόνο φυλή,άρα όπως είναι φυσικό αυτά τα δύο δεν θα πρέπει να ταυτίζονται. Ένας μαυριδερός Έλληνας που μοιάζει με Μαροκινό φαινοτυπικά δεν θα έχει τα ίδια ψυχικά χαρακτηριστικά και ταμπεραμέντο με έναν ξανθό βαλτικό Έλληνα ή έναν Μεσογειακό,αυτό ειδικά σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις συνήθως το παρατηρεί κάποιος εύκολα. Αυτή η αλήθεια πονάει πολλούς εθνικιστές που τον ακολουθούν αλλά εκείνος συνεχίζει να στηρίζει την άποψη του. Ο "τριμπαλισμός" του όπως οπωσδήποτε έχει λογικές βάσεις και είναι μία καλή αντιπρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βίκερνες δεν είναι αναρχικός αλλά Άναρχος σύμφωνα με τον Junger. Επίσης δεν έχει κρύψει την συμπάθεια του για τον Εθνικοσοσιαλισμό.

      Διαγραφή
  3. καιρος ηταν σιγα σιγα να σπασουν οι μυθοι για το black metal που κυκλοφορουν απο κατι αριστερους και θεοταλιμπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/17 11:31 π.μ.

      αυτούς τους μύθους τους διαδίδουν παντελώς άσχετοι όπως ο παραπάνω, δεν θα πω συναγωνιστής, που ξεκάθαρα είναι out of it. ευτυχώς υπάρχουν και άτομα εντός κ εκτός Ελλάδος που ξέρουν 5-6 πράγματα παραπάνω σχετικά με την έννοια της elit και του σατανισμού είτε είμαστε υπέρ είτε κατά. τα δεδομένα παραμένουν δεδομένα και δεν μεταβάλλονται με βάση τις προσωπικές αρέσκειες του καθένα

      Διαγραφή
  4. To oi παντως οπως και ολη η skinhead κουλτουρα ξεκινησαν απο μαυρους.. τζαμαικανους μεταναστες στο ηνωμενο βασιλειο... οποτε ειναι αστειο να μιλατε για λευκη μουσικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/17 3:19 π.μ.

    Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στο black metal και αυτό δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Νορβηγία από Λευκούς εκεί πέρα και συνεχίζει να παράγεται από Λευκούς! Οπότε είναι αστείο να μπερδεύεις τα καρπούζια με τα πεπόνια. Μπορεί να έχουν ίδιο σχήμα αλλά είναι διαφορετικά φρούτα και όταν πας να αγοράσεις πεπόνι σίγουρα δεν παίρνεις καρπούζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλησα για το μπλακ μεταλ αλλα για το οι! που αναφερθηκε στη συνεντευξη σε αυτην την προταση: "Ας μην ξεχνάμε την «λευκή μουσική για τους λευκούς» και εδώ κάνω λόγο για το Oi! Και τον πατέρα της ιδέας αυτής Ian Stuart ...."

      Δεν με ενδιαφερει το black metal με ενδιαφερει ομως η skinhead κουλτουρα και καλο ειναι να μην ξεχναμε τις ριζες της. Για να αποφευχθουν παρεξηγησεις δεν ανηκω στους αντιφα... αλλα ουτε και στους φα... παρολα αυτα γνωριζω πολυ καλα πώς και απο ποιους ξεκίνησε το skinhead κινημα...

      Διαγραφή
    2. Ska,oi! μέχρι και jazz(!) και φυσικά χιπ χοπ. Δηλαδή οι εκφραστές της υπεροχής της λευκής φυλής προωθούν την ιδεολογία τους μέσα από νέγρικους ήχους. Το black metal είναι όντως ευρωπαϊκό φαινόμενο με μουσικές δομές που πατάνε πάνω στην folk.

      Όσο για τον Vikernes είναι εκείνος ο τύπος που έλεγε ότι μόνο οι γαλανομάτες Ευρωπαίοι θα επιβιώσουν την επερχόμενη εποχή των παγετώνων και να ρίχνουμε φόλα στις γάτες όπου τις βρούμε διότι είναι μετανάστες από την Αφρική...? Έχει όντως και γυναίκα αυτιστική από ότι έψαξα όταν διάβασα τα από πάνω σχόλια! Αυτισμός 14/88

      Διαγραφή
    3. ο καθένας έχει διαλέξει διαδρομή και τρόπο ζωής. ο εν λόγω ιδεαλιστής έχει προσφέρει στο μπλακ μέταλ όσο λίγοι και συνεχίζει να έχει άποψη και ζωή σύμφωνα με τις ιδέες του

      Διαγραφή
  6. Ο Βαργκ Βίκερνες είναι μοναδική φυσιογνωμία στον χώρο των λευκών φυλετιστών,πιστεύω πως όλοι στον πολιτικό μας χώρο θα ωφεληθούν παρακολουθώντας τα βίντεο του στο κανάλι thuleanperspective.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/17 4:43 μ.μ.

    Στον 'φιλο' με όνομα limitless και στον ανωνυμο που κανανε σχολια περι αυτισμου, θα τους πω να ενημερωθουν καλυτερα. Ο αυτισμος δεν εχει σχεση με καθυστερηση ή συνδρομο down. Όντως πολλοι αυτιστικοι ειναι ιδιοφυιες για αυτο και διαπρεπουν σε διαφορες επιστημες (μαθηματικα,πληροφορικη). Η 'αναπηρια' τους ειναι συνηθως σε κοινωνικα και συναισθηματικα θεματα. Ειναι ανθρωποι ιδιαιτερα εσωστρεφεις με υπερανεπτυγμενη λογικη. Οποτε μαλλον οι καθυστερημενοι ειναι τυποι σαν τον 'limitless' που θεωρουν οτι θα πρεπε να τους εξοντωσουμε. Το μονο 'limitless' (χωρις ορια) ειναι η μαλακια που τον δερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φρίζινγκ Μουν6/1/19 10:11 μ.μ.

    Ξεχνάνε όλοι αυτοί που συνδέουν έντονα τη black metal ως καθαρά μουσικό φαινόμενο με πολιτικές και άλλες ιδεολογίες, ότι πατέρας της black metal και αυτός που στην ουσία συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση του ξεχωριστού και ελιτίστικου χαρακτήρα της ήταν ένας κομμουνιστής.
    Όσο για τον ανώνυμο που σχολιάζει τα περί αυτισμού, ας μην είναι τόσο απόλυτος. Δεν αποκλείεται να υπάρχει διανοητική καθυστέρηση σε αυτιστικά άτομα, υπάρχουν διακυμάνσεις στο φάσμα του και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν άτομα που συναναστρέφονται μαζί τους και βλέπουν ότι υπάρχει σοβαρή δυσκολία στο να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν λογικά τα δεδομένα που τους παρουσιάζει ο άλλος πχ σε μια συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.