Χορεύοντας πάνω στο πτώμα της «Χρυσής Αυγής»



του Wolverine 

Η «Χρυσή Αυγή» δεν πέθανε το βράδυ των τελευταίων εκλογών. Είχε πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια αφού ξεφτίλισε κάθε έννοια ιδεολογικής συγκρότησης και εσωκομματικής πειθαρχίας. Είχε πεθάνει από την στιγμή που άφησε τον κάθε Ρουπακιά και τον κάθε Πατέλη να εισχωρήσει στις τάξεις της. Είχε πεθάνει χιλιάδες φορές όσα και τα πρόσωπα που την ενίσχυσαν αλλά μετά αποχώρησαν αηδιασμένοι λόγω της επίδειξης πλουτισμού και πολιτικού αυτισμού. Και σήμερα λοιπόν το πτώμα της ακροδεξιάς «Χρυσής Αυγής» είναι μπροστά στα μάτια όλων, πρησμένο από την σήψη, λίπασμα για το χώμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Δεν έχουμε παρά να χαρούμε για το λυπητερό γεγονός. Να χορέψουμε και να γελάσουμε. Να νιώσουμε ελεύθεροι αφού χιλιάδες Συνέλληνες κατάλαβαν και δεν πίστεψαν στο παραμυθάκι της ξεπουλημένης ηγετικής ομάδας. Επιτέλους ο Ελληνικός Εθνικοσοσιαλισμός και ο ριζοσπαστικός Εθνικισμός θα πάψει να λοιδορείτε από ανθρώπους που καμιά σχέση δεν είχαν και δεν έχουν με τις ιδέες μας. Θα τελειώσει το παραμυθάκι του «Λαϊκού Εθνικισμού» και του «μοναδικού εθνικού κινήματος». Δεν έχουμε τέλος παρά να απολαύσουμε τις γελοίες απολογίες των «παιδιών με τα μαύρα» (sic) στους χώρους των δικαστηρίων  οι οποίοι καρφώνουν με ευκολία ο ένας τον άλλο μπροστά στα μάτια της αντιφασιστικής εξουσίας. Ιδού η διαφορά των Φασιστών από τους ακροδεξιούς τυχάρπαστους γελωτοποιούς. Οι πρώτοι υπερασπίζονται αρχές και αξίες ενώ οι δεύτεροι οδηγούνται σε μια στάση ζωής χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια.

Εδώ και χρόνια το καράβι ήταν σε μια πορεία συντριβής με τον Μιχαλολιάκο να αδιαφορεί επιδεικτικά για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε δεν έκανε κουμάντο ο ίδιος σε όλα τα επίπεδα αλλά μόνο σε αυτά που είχε συναίσθηση των πράξεων του. Σύντομα η ηγεσία της και τα απλά μέλη θα βρεθούν στην λαιμητόμο της δεξιάς κυβέρνησης η οποία θα σπεύσει να τους καταδικάσει και να επωφεληθεί από την εξόντωση των «νεοναζιστών». Έτσι θα αποσπάσει τα εύσημα και τα παράσημα από την σιωνιστική κλίκα και θα γράψει τους τίτλους του τέλους. Και όμως η συντριβή της «Χρυσής Αυγής» είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ξεκινήσει κάτι νέο και ελπιδοφόρο.

Ο γράφων δεν εμπιστεύεται και δεν θα εμπιστευτεί και στο μέλλον εύκολα κάποια γνωστά πρόσωπα που αποχώρησαν από το κόμμα. Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ανθρώπους που στους λόγους αποχώρησης τους δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σε ιδεολογικές διαφωνίες. Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στους «παλιούς» του «χώρου» οι οποίοι αντιμετωπίζονται ως μελλοντικοί «σωτήρες». Αρκετά με όλους αυτούς οι οποίοι περίμεναν τα εκλογικά αποτελέσματα για να μιλήσουν και να πάρουν θέση απέναντι στις εξελίξεις.

Η μόνη πρόταση που μπορεί να σταθεί μελλοντικά απέναντι στην επέλαση της κοινοβουλευτικής τυρρανίας θα έρθει μόνο μέσα από την Νεολαία. Από τα νέα παιδιά που σήμερα έχουν καταλάβει ποια είναι η αλήθεια και ποιοι οι οι ρουφιάνοι. Από όλα εκείνα τα νέα παιδιά που πάλεψαν και τσάκισαν τους ένστολους πραιτοριανούς στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Από ανθρώπους που δεν έχουν μολυνθεί με τον κομματισμό και την δουλοπρέπεια απέναντι στους ταγούς του καθεστώτος. Από την Σιδηρά Νεολαία που δεν θα έδινε ποτέ το χέρι της στην Μπακογιάννη και το σινάφι της. 


5 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    http://panusis.blogspot.com/2019/07/blog-post_24.html
    Μα είναι ποτέ δυνατόν χρυσαυγίτες, να μετέρχονται μεθόδους και πρακτικές των άπλυτων;
    Να επιτίθενται σε όποιον δεν τους γουστάρει, να φιμώνουν "αντιφρονούντες" στα φεησμπούκια, να μπλοκάρουνε σχόλια στα μπλόγκια, να ασκούν λογοκρισία, να απειλούν και να βρίζουν, όσους τους πάνε κοντρα;

    Θυμηθηκα λοιπον, ότι ανάμεσα στα μπλογκαρισμενα σχολια, υπηρχε και ενα, στο οποίο γίνονταν λόγος για τους αλλοδαπούς υποψηφίους της Χρυσης Αυγής, στις τελευταίες δημοτικές, περιφερειακές κ.λπ., εκλογές.
    Και όχι μόνο γίνονταν λόγος για αυτό το παράξενο ζήτημα αλλά δινονταν και αδιασειστα στοιχεια.

    Και αλλα τετοια μη αμφισβητουμενα στοιχεια.
    Κι όχι μόνο απο την Αθήνα αλλα και απο την Κεντρικη Μακεδονια και απο την Καβαλα...

    Τι συνεβαινε λοιπον;
    Που θα πηγαινε εσας το μυαλο σας, αν διαβαζατε ένα σχολιο όπως αυτό που θα παραθέσω αμέσως, το οποίο έδιδε πολύ σοβαρά στοιχεία για το ότι στα ψηφοδέλτια της Χρυσης Αυγής, σε Κεντρικη Μακεδονία, Καβάλα και Αθήνα, υπήρχαν αλλοδαποί [ελληνοποιημένοι] υποψήφιοι/ες και την άλλη μέρα τα σχόλια μπλοκάρονταν;
    Ποιος είχε συμφέρον να μπλοκαριστούν;


    Και πριν πουμε οτιδηποτε άλλο, ιδού και το επίμαχο σχόλιο, όπως το έλαβα μετά το μπλοκάρισμα, στo μεηλ μου, απο τον ίδιο τον σχολοιαστή που το είχε πρωοδημοσιεύσει, τον κ. Xristo-Gera

    Το επίμαχο σχόλιο

    --Γιατί υπήρχαν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ υποψήφιοι στο συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ - ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ;
    --Άντε να το κάνω πιο απλό: Γιατί υπήρχαν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ υποψήφιοι στους συνδυασμούς του Κασιδιάρη αλλά δεν υπήρχαν σε άλλες περιοχές της Αθήνας όπου είχαμε υποψηφίους δημάρχους σε Άλιμο, Καλλιθέα, Παλιό Φάληρο ας πούμε;
    Πήγαινε ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος(ή υποψήφιος περιφερειάρχης) στο πρωτοδικείο της πόλης-ή του δήμου του-να καταθέσει τις υποψηφιότητες χωρίς πρώτα αυτές να ελέγχονταν από τον Μιχαλολιάκο κ το περιβάλλον του(;;;)
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    Έγινε κάτι άλλο;
    Το σίγουρο είναι ότι ΥΠΗΡΧΑΝ και ακολουθούν οι "αποδείξεις"
    --ορίστε οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ στη Καβάλα ΠΗΓΗ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ No1 : https://www.kavalapost.gr/221907/kavala-dimotikes-ekloges-2019-oloi-oi-ypopsifioi-olon-ton-syndyasmon-onomata/
    Δημήτριος Βογιατζής του Γεωργίου-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
    Εκλογική Περιφέρεια Καβάλας
    Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
    6. ΕΛΚΑΜΙΣ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ
    35. COSTA RALUCA του FLORIAN
    --Ορίστε κ στη περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας ΠΗΓΗ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ No2 : http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-kentrikh-makedonia-nikos-chrusomallhs-oloi-oi-upopshf
    ΕΓΚΕ ΦΑΝΗ του ΡΗΦΑΤ
    Σωσμένο και σε print-screen https://photos.google.com/photo/AF1QipOz-EngP-QtvGedfWEmsZIAs62-JC82M-yg_WDB από το ΕΠΙΣΗΜΟ σαιτ της Χ.Α.

    --Ορίστε κ στον Κασιδιάρη ΠΗΓΗ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ No3 : http:// www.protodikeio-ath.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/ekloges/perifereiakes_dhmotikes_koinotikes_euroekloges_2019/APOFASEIS_ANAKHRYXHS/302.pdf
    Σελίδα 14
    6. ΚΡΟΥΣΕΝΙΤΣΚΑ ΙΡΙΝΑ του ΜΠΟΡΙΣ [Από το σαιτ του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Αθήνας].
    Μετά από τις παραπάνω αποδείξεις δεν τίθεται θέμα για το ότι υπήρχαν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ υποψήφιοι.
    Ποιος φέρει την ευθύνη για αυτό;
    Κάποιος ή κάποιοι τους έβαλαν.
    Ποιος ή ποιοι τους έβαλαν λοιπόν;

    Στην Μακεδονία που χωρίς να έχει προλάβει να συνέλθει από το κάζο στο δήμο Θεσσαλονίκης , προστέθηκαν και αλλοδαποί υποψήφιοι στις υποψηφιότητες για δήμο Καβάλας και για περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.
    Στην Αθήνα στον Κασιδιάρη.
    Λοιπόν;;;"
    Από το μπλοκαρισμένο σχόλιο του Xristos-gera

    Λοιπόν φίλε Χρίστο και καλοί μου φίλες/οι αυτού του μπλογκ, το αποτέλεσμα ήταν, αντί μιας κάποιας απαντήσεως, από επίσημα χείλη του Λαϊκού Συνδέσμου, να μπλοκαριστούν τα σχόλια, ακριβώς στο κείμενο, όπου είχε πρωτοδημοσιευθεί το παρόν!

    Διαβάστε περισσότερα στο http://panusis.blogspot.com/2019/07/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοινωνικος εθνικισμος vs ακροδεξια

    μην ξεχναει ο αρθρογραφος οτι ο χιτλερ προδωσε την επανασταση και στηριξε τους βιομηχανους ετσι σημερα η χρυση αυγη στηριζει τους εφοπληστες

    https://www.youtube.com/watch?v=AOOACObOBGE

    ο αναρχικος λεει αληθειες

    στρασσερικος μεχρι τον θανατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακόμη ασχολείσαι με το πολιτικό πτώμα της χρυσής αυγής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό θα είναι να γράφεις στις σχετικές αναρτήσεις κάτι ανάλογο με το θέμα. δεν χρειάζεται η προβολή θέσεων των αντιπάλων μας την στιγμή που οι συναγωνιστές έχουν πάρει θέση με την σχετική αρθρογραφία στον Μαύρο Κρίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.