Ανακοίνωση της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. για το νέο νομοσχέδιο που αφορά τα εργασιακά

 

https://flefalo.blogspot.com/

Νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά επεξεργάστηκε η κυβέρνηση. Και όπως ήταν αναμενόμενο το νομοσχέδιο θεσμοποιεί την φροντίδα των κυβερνώντων για τους εκπροσώπους της εργοδοσίας και του μεγάλου κεφαλαίου ενώ αποψιλώνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης των εργαζομένων. Ασφαλώς δεν μας εκπλήσσει η οικονομική λογική που εκφράζει το κόμμα των βολεμένων του δημοσίου, οι οποίοι ευαγγελίζονται την ελευθερία της αγοράς. Παραλείπουν, βέβαια, οι θιασώτες του ελλαδικού φιλελευθερισμού να μας πουν ότι υποστηρίζουν την ελευθερία της αγοράς αρκεί αυτή η ελευθερία να αφορά άλλους και όχι τους ίδιους, οι οποίοι είναι προνομιούχοι διπλοθεσίτες του κράτους.

Όπως και να έχει για εμάς τους ρομαντικούς ο φιλελευθερισμός είναι μια οικονομική και πολιτική παθογένεια της ιστορίας, από τις απαρχές του κιόλας. Πολύ περισσότερο στην σημερινή μεταμοντέρνα του εκδοχή. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από πολιτικούς όπως αυτοί που μας κυβερνούν. Εκείνο που εξακολουθεί να μας εκπλήσσει είναι η δουλοπρεπής παράνοια αυτών που τους ψηφίζουν.

Αυτών που ζουν σε μια κοινωνία με κοντά 1.000.000 ανέργους, με αδιευκρίνιστο αριθμό παράνομων μεταναστών, με υποπληρωμένες εργασίες της κακιάς ώρας, με εξωτερική πολιτική περίγελο της οικουμένης, με δημόσια υγεία υπό κατάρρευση, με εσωτερική διοίκηση τουρκοκρατικής προέλευσης, κοντολογίς με το μαύρο μας το χάλι. Και παρόλα αυτά δίνουν εκλογικές αυτοδυναμίες (σε δήμους και κεντρική διοίκηση) σε οικογενειοκρατικά κόμματα-δυναστείες, σε γόνους υπουργών και πρωθυπουργών που βυσσοδομούν υπέρ του φιλελευθερισμού αλλά πληρώνονται δια βίου απ' το δημόσιο, σε ψευτοπατριώτες που βάζουν πάνω από το έθνος μας τους δυτικούς συμμάχους και σε πατσαβούρια του αστικού life style.

Αλλά, όπως δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε, ο νεοέλληνας των καιρών μας ενδιαφέρεται μόνο μήπως και του πουν ότι δεν είναι Ευρωπαίος. Συμπλεγματικός, ψυχικά υποτελής, ανίκανος να δει πέρα από το στενό κουτί στο οποίο τον έχει κλεισμένο ο διεθνής παράγοντας του εξουσιαστικού φιλελευθερισμού μέσω της προπαγάνδας των συστημικών ΜΜΕ, ο νεοέλληνας θα ζητιανεύει ένα κομμάτι ψωμί αλλά δεν θα διανοηθεί να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες ζωής. Γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθώς πρέπει. Και θα ενοχλούσε τα σαλόνια των δυτικών συμμάχων με τις γραβάτες, με το ορθολογιστικό σκεπτικό και με τα «προοδευτικά» πάθη.

Ας υποστούμε, τώρα, μαζί με τον ανόητο νεοέλληνα και οι λίγοι που παραμένουμε κανονικοί άνθρωποι και αληθινοί Έλληνες την κατάργηση του οκταώρου, την άμισθη εργασία των υπερωριών και άλλα ωραία που προϋποθέτει η φιλελεύθερη δημοκρατία της εποχής μας.

πηγή

65 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/21 3:51 μ.μ.

    Σώζουν την αξιοπρέπεια του αυτόνομου χώρου για πολλοστή φορά τα παιδιά. Ευτυχώς γιατί κάποιοι έχουν ξεχάσει τον σοσιαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/21 11:59 μ.μ.

      Σώζουν την αξιοπρέπεια του χώρου και για έναν άλλο λόγο. Αντί να τσιμπάνε το κυπατζηδικο τυράκι της κατασκευασμένης διαμάχης φιλοεβραίων ψευτοφασιστών και φιλοεβραίων ψευτοναζιστών ή να μένουν σε ιστορικές ερμηνείες της πλάκας, ασκούν πολιτική κριτική στην τρέχουσα πολιτική καθημερινότητα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/21 7:59 μ.μ.

    Αντί ο χώρος να βρίσκεται στην πρωτοπορία των αγώνων της εργατικής τάξης αναλώνεται σε κωμικές προσευχές προς ημίθεους Άβαταρ εξωγήινους και σε ανθρωπολογικές αναλύσεις της δεκαετίας του '30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/21 12:49 π.μ.

    Χρειάζεται επίμονη προσέγγιση των άνεργων και των χαμηλόμισθων εργαζομένων. Αν τους ξυπνήσουμε την ελπίδα είναι θέμα χρόνου να χτιστεί το κίνημα του μέλλοντος. Μακριά από γραφικές εμμονές σε φετιχιστές που τη βρίσκουν με σύμβολα και θεωρίες που χρησιμοποιούν δίχως να γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/21 12:51 π.μ.

    Οι μαρξιστές πρόδωσαν τον σοσιαλισμό. Οι εθνικιστές οφείλουν να τον επαναφέρουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι εδώ μεσα είστε παράσιτα που ντροπιάζεται την ιδέα και δυσφημήτε τον Εθνικοσοσιαλισμό. Μαυρε Κρίνε ντροπή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=yBuub4Xe1mw

      αφιερωμένο

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=URGqlyCcYw8

      Σινεφίλ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/6/21 6:43 μ.μ.

      Ρε παιδιά οι άλλοι τα σχόλια που τους κριτικάρουν ή τους τα χώνουν δεν τα περνάνε. Για αυτό σε κάθε ποστ από κάτω βλέπετε μόνο επεφημίες και όχι σκληρές αλήθειες που καταστρέφουν το αφήγημα τους. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνατε και εσείς τα σχόλια κάθε γκαου που θέλει οι εθνικοσοσιαλιστές να ασχολούνται με την διάδοση του Αριου Μύθου διότι οτιδήποτε άλλο είναι "ακροδεξιός λαϊκισμός"

      Διαγραφή
    4. αναμένουμε την απάντηση του εν λόγω κυρίου

      Διαγραφή
  6. Μαύρε κρινε σε προκαλω σε διαλογο οπου θα αποδείξω με αδιαψευστα στοιχεια οτι εσύ διασυρεις την ιδέα και την εχεις προδώσει για να τελειώσει μοα και καλη αυτο το παραμύθι. Απαντησε μου αν σου βαστάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησες. Έχουμε ζητήσει πρώτοι δημόσιο διάλογο καιρό πριν. Αναμένουμε.

      Διαγραφή
    2. Ποτέ δεν είναι αργά για να αποκαλυπτεί η αλήθεια. Ζητήσατε διαλογο αλλά όχι με το σωστό άτομο.

      ΥΓ ειμαι ο ίδιος που έκανε το σχόλιο πιο πάνω αλλα εαν καθε σχολιο θελει μια μερα για να περάσει εγώ τι φταίω

      Διαγραφή
    3. ωραία που και πότε. τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. υπάρχει και μειλ για ότι θες.

      Διαγραφή
  7. Gr.Nationalist.Socialist23/6/21 1:33 μ.μ.

    Ο μονόδρομος είναι ένας
    ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ενάντια στον φιλελευθερισμό και τον καπιταλισμό

    τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/21 5:26 μ.μ.

    Διάβασα σε γνωστό tabloid ότι τίναξε τα μυαλά του στον αέρα ένας εστιάτορας και πήγε ο νους μου αλλού ..........................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/21 6:37 μ.μ.

    Αξιοπρόσεκτο είναι ότι ούτε το Εθνικιστικό Αντικαπιταλιστικό Μέτωπο έβγαλε κάποιο άρθρο για το νομοσχέδιο-έκτρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/21 7:53 μ.μ.

    Ρε παιδιά όλος ο χώρος κατά την διάρκεια των απεργιών έπαιρνε το μέρος του Μητσοτάκη και παρίστανε τον απεργοσπάστη. Τι τρομερό πράγμα είναι αυτό; Δηλαδή συμφωνούσαν με το νομοσχέδιο;;; Ακόμη και αλλεργία να έχεις στο ΠΑΜΕ οφείλεις να στηρίξεις τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων εκτός και αν είσαι φιλελεύθερος λακές του συστήματος. Και φυσικά να αναφερθώ και σε κάποιους φερόμενους ως εθνικοσοσιαλιστές που σε άλλα ιστολόγια (κέντρα ............ βασικά) καλούν το κίνημα να εγκαταλείψει την πολιτική στράτευση και να ασχοληθεί με τις διαδωσεις "Αρίων μύθων" , την προβολή ηρώων και την...αβαταρολογία. Γενικότερα στον χώρο έχει απλωθεί μια νεκρά εδώ και πολύ καιρό, μια τρομερή ησυχία και μια ανυπαρξία. Ίσως είμαι απαισιόδοξος αλλά αν κάποιοι δεν πάρουν πρωτοβουλίες και αν άλλοι δεν αλλάξουν τροπάριο δεν μας βλέπω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι τα πράγματα τόσο τραγικά όσο τα λες συναγωνιστή. επίσης άλλο ο χώρος και άλλο ο "χώρος" της αστικής ακροδεξιάς. όλοι πρέπει να παίρνουμε πρωτοβουλίες όλοι έχουμε ευθύνες.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/6/21 12:43 μ.μ.

    Ωπ,τι έχουμε εδώ. Τώρα είδα την απάντηση. Χαίρομαι που τελικά αφησες το σχολιό μου να περάσει και δεν χρησιμοποιησες την πατροπαράδοτη τακτική της φίμωσης όπως ακριβώς κάνουν και οι σημερινοί νεοκουλτουριάριδες. Αγαπητέ μου θα σου πω ένα πράγμα. Δεν λατρεύεις τον Φύρερ δεν τον αναγνωρίζεις. Σ'όλη σου την σελίδα απουσιάζουν πραγματικά άρθρα περί φυλετισμού και άλλων σημαντικών θεμάτων και ανεβάζεις ΤΙ ??? ιων Δραγούμη. Χαχαχα αυτον που εχει λογοκριθει τοσο απο ολον τον χωρο. Επιπλεον εχεις σελιδα στο φεισμπουκ την στιγμη που ολοι εμείς οι Ε/Σ λογοκριθήκαμε και μπλοκαριστήκαμε με τον χειροτερο τρόπο. Εχεις κανει λαικ σε υποπτες ιστοσελίδες και εχεις γινει μερος του συστήματός τους. Για τι Εθνικοσοσιαλισμό μιλάς ρε φίλε ....... Σήμερα θα τελειώσει εδώ αυτό το παραμύθι και εάν κερδίσω οφείλεις από σεβασμό να κλείσεις αυτήν την σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχισε. Κάτω από ένα άρθρο για τα εργασιακά γράφεις ωραία πράγματα και σου φταίει και ο Δραγούμης. Όλος ο χώρος κατά του Δραγούμη; Υπερβολικός φυσικά. Αφήνουμε το σχόλιο σου εδώ για ευνόητους λόγους παρά το γεγονός ότι δεν τηρείς τους κανόνες. Ναι έχουμε κάνει και λαικ και έχουμε και το αμάρτημα να έχουμε σελίδα στο φβ. Και επειδή σήμερα δεν θα τελειώσει τίποτα ξεκινάμε. Αλλιώς κανονίζεις ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και τα λέμε και λαιβ. Θες πχ στην Ελεύθερη Τηλεόραση. Καλώς. Θες κάπου αλλού. Και πάλι καλώς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/21 1:00 μ.μ.

      Ας ελπίσουμε να στείλει κάποιο μετρ στη μονομαχία ο εστιάτορας. Μην τυχόν και στείλει κανένα λατζιέρη.

      Διαγραφή
    3. Ναι στο φβ που εργαζεται νυχθημερον για την ΝΤΠ . Μάλιστα όχι βεβαίως και δεν θεωρήται αμάρτημα. Εάν συμφωνείς με τις δημοκρατικές φιλελε πολυχρωμες φιλελε θεωρίες δεν είναι αμαρτημα. Εαν ομως εισαι ενας απο εμας μμμ δεν θα ελεγα οτι ειναι το καλυτερο. Προς τι δεν τηρω τους κανονες επειδη τολμαω να διαφωνησω και να πω ότι δεν τιμας τον Φύρερ αλλά αντιθετως εσυ και οι ομοιοι σου του επιτιθεστε και στηριζεται τον Στράσσερ τον κομματικο αντίπαλό Του. Τι ήταν ρε ο Στράσσερ. Ενας προδώτης ηταν και εσεις είστε απόγονοί του. Πραγματικά ντρέπομαι που είστε το πιο γνωστό δικτυο στον χωρο και εχεται την μεγαλύτερη βαση.
      Τωρα επειδη διαβασα και περι αβαταρισμού και αβαταρολογιας και περι Αρίων φυσικά και θα μιλάμε για τέτοια θέματα και πρέπει να μιλάμε εκτος κι αν προτιμάται να περιορίζεσται σε ανούσιους φορμαλισμούς και να εκδιδεται τραγουδακια και να μιλαται για βιβλιαρακια. Κατι που βολεύει δλδ τους Εβραιους και το συστημά τους. Οποιος έχει την απαραίτητη κρίση και την αγνότητα της ψυχής και φυσικα εχει δει την σελιδα και τα σχολια της μπορεί να καταλαβει πολλά. Αυτά είχα να πω αγαπητοί αιρετικοί οπαδοί!!

      Διαγραφή
    4. Αφήστε τις ελεύθερες τηλεοράσεις και τις βλακείες.Εάν μένεις Θεσσαλονίκη να ερθεις να κοντραριστούμε σε δημόσιο διάλογο ρητορικής μπροστά σε όλους και εκεί θα δούμε τι αξίζεις

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/6/21 1:39 μ.μ.

      "δεν λατρεύεις τον Φύρερ" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ το πιο αστείο από όλα. Εξίσου αστείο η απόρριψη λόγω προβολής Δραγούμη λες και οι διαφορές εθνικοσοσιαλισμού-ακροδεξιάς περιορίζονται σε πρόσωπα και όχι σε ιδέες και φιλοσοφίες. Τα Τετράδια Εθνικού Σοσιαλισμού που ανέβηκαν πρόσφατα εξυμνούσαν τον Δραγούμη όπως τον Δραγούμη εξυμνούσε και το Αντίδοτο. Μόνο τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε από τους γνωστούς κύκλους η δραγουμολογία και οι χυδαιότητες για μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα. Τα άρθρα φυλετισμού που εννοείς εσύ είναι πλήρως ακίνδυνα για το σύστημα όπως και η ενασχόληση με αριοσοφίες και άλλες τέτοιες ανοησίες. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με την προπαγάνδιση του σοσιαλισμού και την προσπάθεια ριζοσπαστικών ιδεολογικών ζυμώσεων. Σας έχουμε βαρεθεί ρε! Τόσα χρόνια τα ίδια! Για την Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, για το πόσο γαμάτος ήταν ο Χίτλερ, για τον 23ο στρατιώτη της 23ης μεραρχίας των SS και τα γνωστά. Ντροπή του Ε/Σ είστε

      Διαγραφή
    6. περήφανοι απόγονοι ενός "προδότη" αν αυτό προτιμάς. είμαστε ότι νομίζετε. εσύ αγαπητέ "φίλε" αλήθεια ποιον εκπροσωπείς; κάποια ομάδα κάποια συλλογικότητα κάποια κίνηση; απλά για να αρχίσουμε να μιλάμε λίγο επί της ουσίας. Όσο και αν σε πονάει όσο και αν σε ενοχλεί η σελίδα δεν θα κλείσει εκτός αν την ρίξει το σύστημα. Λύσε μας μια απορία. Γιατί κάτω από το άρθρο για τα εργασιακά της δεξιάς τέτοιος πόνος για τα γραφόμενα μας;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/6/21 5:57 μ.μ.

      Εσύ που γουστάρεις αβαταρολογια και την θεωρείς πιο επικίνδυνη για το σύστημα έναντι των βιβλίων και τον τραγουδιών είσαι τρομερή περίπτωση. Πάλι καλά που παραδέχεσαι ότι ο Μαύρος Κρίνος έχει την μεγαλύτερη απήχηση και σάς (με όσους δεν έχετε τσακωθεί δηλαδή) σας έχουν όλοι χεσμενους

      Διαγραφή
  12. Τελικά δεν δημοσιευσες την άλλη μου απάντηση. Θίχτηκες μ'αυτά που εγραψα,φοβάσαι μην προκαλέσω ερωτηματικά στο κοινό σου και μηπως σκεφτουν οτι αυτά που γράφεις είναι μπαρούφες. Ώστε κολώνουμε μαυρε κρινε. Δεν τολμάς να ανταγονιστείς τον αλλον στα ίσια μεσα απο μια απευθείας συζητηση και οχι μεσα απο μια τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν καλείς κάποιον/κάποιους σε δημόσια πρόσκληση για διάλογο δεν απαντάς γενικά και αόριστα. Η δική μας πρόσκληση με όλους όσους θέλουν είναι εδώ και καιρό στο διαδίκτυο. Σου προτείναμε μέσο αλλά το πας αλλού. Σε ξαναρωτάμε. Ποιον εκπροσωπείς. Τον Ιερό Λόχο; Την Χρυσή Αυγή; Ποιους και από που αντλείς επιχειρήματα για να μας την πεις άραγε. Στο ξαναλέμε. Διάλεξε μέσο επικοινωνίας, ώρα, ημέρα, καλεσμένους, συντονιστή και εδώ είμαστε εμείς να σου δώσουμε απαντήσεις. Πόσο πιο ξεκάθαρο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/21 7:34 μ.μ.

      Με τι να προβληματιστεί το κοινό ρε καημένε με το αν πρέπει να γράφουμε το "Του" με κεφάλαιο Τ όταν μιλάμε για τον Χίτλερ ή αν πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε στα σοβαρά τις θεωρίες του Βοτάν; Έχει πλάκα που πιστεύετε ότι ...... κιόλας

      Διαγραφή
    3. Τα σχόλια σου έχουν ανέβει στο σύνολο τους.

      Διαγραφή
  13. 1:16 μ.μ. πλάκα μας κάνεις. σου προτείναμε ένα μέσο επικοινωνίας. τι θες να σου πούμε να πάμε στου συμιγδαλά την εκπομπή; άντε περιμένουμε μειλ σου να μας προτείνεις εσύ. εκτός αν έχεις χρόνο να γράφεις κατεβατά εδώ, εμείς δεν διαθέτουμε αλλά για σένα θα κάνουμε εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/6/21 9:02 μ.μ.

    Ας μάθει πρώτα ορθογραφία ο σερβοτίρος και μετά να ζητήσει ρητορικές μονομαχίες σε κοινό. Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε γαμώτο; Αν δεν είναι αντίφας που τρολάρει θα ήταν χρήσιμη μια έφοδος των ψυχιατρικών δομών σε στοές και εστιατόρια που καίνε μυαλά με τέτοιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά εντάξει λεγεται εσείς. Μεμονωμένο άτομο είμαι και δεν υποστηρίζω καποια απ'τις γνωστές ομάδες. Αλήθεια αφού πιστεύετε πως ακολουθήται την σωστή στρατιγική και πως τα τραγουδάκια και τα βιβλιαράκια είναι καλύτερα από δραστικότερα μέτρα τότε γιατί δεν αυξάνονται οι ακολουθοι της Ιδέας μας. Γιατί τοσα χρόνια δεν εχετε κάποιο αποτέλεσμα. Μήπως επειδή ολα αυτά που λέτε δεν έχουν κάποια σχέση με το σημερα και αφήνουν παντελώς αδιαφορα τα λαικά στρώματα έρμαια στο πολύχρωμο κίνημα. Πραγματι ειναι γεγονος οτι τα πιο υγιη τμήματα του εθνους σας αποφεύγουν οπως ο διαολος το λιβάνι. Οσων αφορά τον σοσιαλισμό οτι και να σας πω δύσκολα θα γίνει πιστευτό αλλά είμαι πολύ πιο σοσιαλιστής από εσάς. Κύριοι είμαι ξεκάθαρος: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΟΥ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/21 7:48 μ.μ.

      Αφου ειναι δασκαλος σου ο Πλευρης λυθηκε το μυστηριο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/21 7:51 μ.μ.

      Φιλος, σιγουρα εισαι χιτλερικος; Μηπως εισαι στρασσερικος που τρολλαρει για να επιβεβαιωσει το αρχετυπο του δογματικου χιτλερικου; Λιξο παραξενο να παρουσιαζεσαι ως καθαρολογος εθνικοσοσιαλιστης και να θεωρεις δασκαλο σου αυτον που κατεβαινε υποψηφιος με το ΛΑΟΣ, στηριζε μνημονια, πιστευε πως οι νεολαιοι Ε/Σ της ΧΑ ηταν τραμπουκοι και εχει αγιοποιησει τον Μεταξα

      Διαγραφή
    3. Gr. Nationalist Socialist26/6/21 1:08 π.μ.

      Unknown αν είσαι σοσιαλιστής και έχεις Δάσκαλο τον Πλευρη και Ευαγγέλιο το Mein Kampf κάτι δεν πάει καλά δεν κουμπώνει

      Διαγραφή
  16. Τώρα όσον αφορά για την μονομαχία προσέξτε καλύτερα να μην στήλεται εσείς κανέναν λούστρο και άστε με εμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και ριχτε και καμια ματια στο βιβλιο του Δραγούμη "Όσοι ζωντανοί" στο κεφάλαιο Φυλή για να δείτε τι υποστηριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δεχόμαστε ιδεολογικά μαθήματα και συστάσεις από τους ακόλουθους του Πατριάρχη. Αυτά να τα πεις στην εκπομπή του Συμιγδαλά. Μεγαλύτεροι λούστροι του συστήματος από τους απατεώνες της άκρας δεξιάς δεν υπάρχουν, ακόμη και οι απόγονοι τους είναι σήμερα τσιράκια της δεξιάς. Το αν εκπροσωπείς κάποιον ή κάποιους δύσκολα γίνεται πιστευτό από αυτά που αναφέρεις. Συνέχισε όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρον το θέμα. Θα αναμένουμε καιρό την απάντηση στην δική μας πρόσκληση για δημόσιο διάλογο ή όχι;

      Διαγραφή
    2. υπάρχει και ετικέτα Ίων Δραγούμης για τα περαιτέρω. Καλή ανάγνωση.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος25/6/21 7:54 μ.μ.

    Σχολιαστη "Πατριαρχη" σε περιμενουμε. Καιρο εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Πατριάρχης25/6/21 8:35 μ.μ.

    Με ευλαβική συγκίνησιν παρατηρώ τις τοποθετήσεις του εκλεκτού ακολούθου. Όταν αναδύονται ρητορικές ικανότητες ταύτης ποιότητος, αισθάνομαι ωσάν να μου κάνουν μια ηθικοτονωτική ένεσιν! Τα στρασεροδρσγουμικά σταγονίδια θα εξατμιστούν πάραυτα, αγαπητοί συναγωνισταί. Είναι μοιραίο. Η μαζικότης του αληθινού ακροδεξιού κινήματος θα καταπιεί τις οποίες αντιστάσεις προβάλουν κρυπτοκομμουνισταί και δραγουμάνοι. Και τότε η οικουμένη θα ισοπεδωθεί, καθώς οι κοσμοσφαίρες που θα μεταφέρουν τους μυστικούς μαχητάς του Αδόλφου Άβαταρ εις τας πυραμίδας του Χέωπος θα βρέξουν υγρό πυρ. Η εκδίκησις θα είναι αμείλικτην. Ακόμη και τα τάγματα της Ουράνιας Μιχαλόλια θα υποκλιθούν εις την ανωτερότητα των αξιωματικών της ιδέας. Αυτή η ίδια η αυτοκράτειρα Ντόρα Μητσοτάκη δεν θα μπορέσει να αποφύγει την συγκυβέρνησιν με την πολιτική μας αρμάδα. Το μέλλον μας ανήκει. Εκλεκτά εδέσματα και άλλες απολαύσεις αναμένουν όσους ακολουθήσουν τους μυστικούς ημών σχεδιασμούς εις τα εστιατόρια της Βαλχάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάθε παραμονή και αποδοχή αυτης της εφήμερης πραγματικοτητας και της παρούσας κατάστασης καθως και συμμετοχή σε όλο αυτό υποβιβάζει τους αγωνιστές μιας ιδέας τοσό καθαρής και τόσο μακροχρόνιας. Θα ακολουθήσουν άλλες ένδοξες ηρωικές εποχές και επιβάλλεται ολοι εμεις οι αιώνιοι και φανατικοί οπαδοί του Αρχηγού που θα ζήσουμε μέχρι αυτήν την στιγμή της αναγεννήσεως να κρατάμε το ποτήρι μας γεμάτο το κεφάλι μας καθαρό και την ψυχή μας αδιάλακτη. Δεν μπορώ και γω να κρύψω με την σειρά μου την συγκίνηση που νιώθω για το σχόλιο του τύπου με το ψευδώνυμο Πατριάρχης. Θα θελα να ξέρει πως κι εγώ αισθάνομαι το ίδιο. Εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία του Πλεύρη και πραγματικά είναι ντροπή να κρίνεται στενόμυαλα από κάποιους οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο του. Βρήτε μου ρε ένα μερος από τα βιβλία του και πειτε μου οτι αυτό που λέει είναι βλακείες,βρήτε μου. Ειδικά στο βιβλίο του οι Εβραίοι όλη η Αλήθεια έκανε συγκλονιστική δουλειά. Όσον αφορά τον Μεταξά πραγματικά αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση και δεν πρόκειται να αναφερθώ εκεί διότι το θέμα θελει διαλογο πολλών ωρών. Φυσικά και είμαι κατά του. Σύμφωνω με τον χαρακτηρισμό της ΧΑ για τον απλούστατο λόγο που ακόμα και ένας μπουμπούνας μπορεί να καταλαβει. Η βία δεν ασκήτε από ενα ανίσχυρο κόμμα η βία ΑΣΚΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Τώρα έχω παρατηρήσει πως σκοπίμως δεν κάνετε σχεδόν καμιά αναφορά για τον Φύρερ ίσως για να δώσετε το μήνυμα πως δήθεν δεν ενδιαφέρεστε για το ζήτημα και να προσελκύσετε οπαδούς αλλά παρατηρώ επίσης πως δεν ενδιαφέρεστε για κανέναν πυλώνα του ΕΣ κινήματος. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Περιορίζεστε σε έναν στείρο εθνικισμό,φασισμό,πατριωτισμό και δεν μιλάτε για θέματα που έχουν πραγματική αξία όπως δυστυχως όλα τα βουτυροκινήματα της Ευρώπης. Έτσι όμως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα έτσι δεν πρόκειται να σώσετε την Λευκή Φυλή. Δεν θα τα έλεγα αυτά αν ήμουν σαν εσάς και αν είχα υποστεί τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου από το σύστημα. Δεν με χαλάει που είμαστε οι λιγότεροι. Το κριτήριο της ποσότητας είναι μια φιλελε τακτική. Οι λίγοι όταν εμφορούνται από υψηλά ιδανικά μπορούν να κάνουν θαύματα.
    Τέλος επειδή ο διαχειριστής και οι υπόλοιποι δεν έχουν σταματήσει. Αυτήν την στιγμή δεν βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη όμως ειλικρινά εάν μου πείτε όδο και τοποθεσία θα έρθω. Και τότε θα καταλάβετε πως εστιάτορας και μετρ τελικά πάνε μαζί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/21 1:23 π.μ.

      Η άγνοια της ορθογραφίας είναι το πρώτο δείγμα του τι αναγνώστες και υποστηρικτές έχει ο Πατριάρχης. Αφού θες λίγα αποσπάσματα ακροδεξιάς ιδεολογικής γελοιογραφίας από βιβλία του Πλεύρη να μη σου χαλάσουμε το χατίρι.

      1) "Ας ευχηθωμεν λοιπόν: "Του χρόνου στην Πόλιν" και ας αγωνισθωμεν δι αυτό".
      Γραμμένο το 1995. Επίκαιρος στόχος του Πατριάρχη, την εποχή που τα εθνικιστικά κινήματα του κόσμου όλου ξεκινούσαν τη μάχη κατά της παγκοσμιοποίησης και που στην Πόλη υπήρχαν 2000 Έλληνες και μερικά εκατομμύρια Τούρκοι.

      2)"Αι πινακίδες αριθμών των αυτοκινήτων δεν φέρουν Ελληνικά γράμματα, δήθεν δια να τας διαβάζουν οι ξένοι (...) Έχουν εγκαταληφθη οι αλυτρωτοι Έλληνες. Δια τους Έλληνας της Β. Μακεδονίας, Ανατολικής Ρωμυλίας, Ιωνίας κ.τ.λ ουδείς ομιλεί". Στο ίδιο βιβλίο του 1995 προτείνει την απελευθέρωση των Ελλήνων της Ιωνίας. Πλάκα πλάκα στο όνομα Β. Μακεδονία έπεσε μέσα.

      3) "Υποτιμούν τας ιστορικας φυσιογνωμίας, π.χ ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Όμηρος κ.τ.λ. δεν έχουν ανδριάντας στην πρωτεύουσα".
      Αυτό ήταν κύριο αίτημα για τον Πατριάρχη όταν η κοινωνία ηταν υπόδουλη του πελατειακού συστήματος για να βρει δουλειά και όταν έγραφε όλα αυτά για τα αγάλματα ο Πατριάρχης, τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια ξερίζωναν ότι είχε μείνει από την εθνική κουλτούρα από την καθημερινότητα, προβάλλοντας το φιλελεύθερο life style της Ρούλας Κορομηλά και του Πέτρου Κωστόπουλου. Ωραία ιεραρχιση στόχων έκανε ο άτιμος.

      4) "Το κράτος φορολογεί τους κατόχους σκαφών, ενώ θα έπρεπε να τους είχε απαλλάξει πάσης φορολογίας"
      Ήξερε να διαλέγει πελατεία από τότε ο Πατριάρχης.

      5) "Το προδοτικόν κράτος (...) εμποδίζει τους Έλληνας να αποκτήσουν σκάφη, δια να μην μεταβούν και εγκατασταθούν εις το Αιγαίον".
      ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ....

      6) "ευκόλως κατηγορούνται οι Αξιωματικοί ως "χουντικοί" και "φασίστες"."
      Άρα ο Πατριάρχης βλέπει ως υποτιμητικό το να αποκαλούνται οι αξιωματικοί (με Α κεφαλαίο) φασίστες και χουντικοί!! Τύφλα να χει ο Άδωνις.

      7) "Εδώ έφθασαν οι ανυποληπτοι πολιτικοί και ο εκφυλισμένος πολιτικός κόσμος, να μην εορτάζουν ούτε την 6η Απριλίου 1941, όταν μας επετέθη η γερμανική αυτοκρατορία".
      Το ότι αποκαλεί το Τρίτο Ράιχ Αυτοκρατορία δεν του το παρεξηγώ. Ο άνθρωπος ζει στον κόσμο του. Το ότι θέλει να γιορταστεί η 6η Απριλίου πώς το βλέπεις ρε "χιτλερικε" που μόνο στο θέμα του Μεταξά σε πείραξε ο Πατριάρχης και όλα τα άλλα είναι εντάξει;

      8) "Επιβάλλεται λοιπόν η προβολή της Μεγάλης Ιδέας ως του μόνου ιδανικού του Ελληνισμού".
      Αυτά την εποχή που οι Αλβανοί μετανάστες είχαν καταλάβει την Αθήνα και η Ελλάδα ζούσε τις απαρχές του συστήματος Σημίτη. Για να μην ξεχνιόμαστε.

      9) "Η παιδεία πρέπει να απαλλαγή από τον ασφυκτικόν εναγκαλισμόν του κράτους, το οποίο σκοπίμως απαγορεύει την Ανώτατην Ιδιωτικήν Εκπαίδευσιν (οι Έλληνες ατομικώς διεκριθησαν και όχι κρατικώς)".
      Άδωνι χαρά στο δάσκαλο σου!!

      Θες να σου παραθέσω και άλλα. Από το "20 Πρωτόκολλα της προδοσίας" είναι τα αποσπάσματα. Δεν μπορώ γιατί με έπιασε η κοιλιά μου από τα γέλια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/21 1:27 π.μ.

      Εσύ ζητάς διευθύνσεις. Εγώ θα σου ζητήσω να μας γράψεις το τηλέφωνο σου και θα σε καλέσουμε εμείς να συζητήσουμε και να αντιπαρατεθούμε ρητορικά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/6/21 11:04 π.μ.

      Τα βιβλία του Πλεύρη είναι όλα γεμάτα αντιφάσεις. Μιλάμε για έναν ψευτοϊστορικό που απλά προσπαθεί κόβοντας και ράβοντας να φέρει γεγονότα και καταστάσεις στα μέτρα του και τις απόψεις του. Ένα απλό παράδειγμα θα αναφέρω από τα χιλιάδες που μπορώ να βρω για την αντίφαση του Πλεύρη στα βιβλία του. Πχ στο "Γλώσσα και Μορφή του Χριστού" στην αρχή λέει ότι τα Ευαγγέλια είναι αναξιόπιστα και όχι ιστορική πηγή και παρακάτω για να καταδείξει ότι ο Χριστός είναι Έλληνας χρησιμοποιεί πηγές από τα Ευαγγέλια

      Διαγραφή
    4. Αυτό δεν είναι τίποτα. Σε βιβλίο του γράφει υπέρ του Ιωαννίδη και σε πρόσφατη εκπομπή ανακάλυψε ... ότι ήταν Ιουδαίος κλπ και έλεγε τα χειρότερα μαζί με τον Συμιγδαλά. Δεν είναι να απορείς.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/6/21 3:35 μ.μ.

      Ακόμη και στο magnum opus του, που υποτίθεται ότι είναι το βιβλίο για τους Εβραίους, ο Πλεύρης αναφέρει ως ιστορικό γεγονός τη λαϊκή δοξασία που ήθελε τους Εβραίους των Επτανήσων να πίνουν αίμα μικρών κοριτσιών σε ανθρωποθυσίες της θρησκείας τους. Ο άνθρωπος είναι απλά αναλυτής για τους καφενέδες.

      Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτός. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν τόσοι ακροδεξιοί ηλίθιοι. Ηλίθιοι που αντί να καταλάβουν ότι αν θες να χτυπήσεις τον Ιουδαϊσμό δεν έχεις παρά να ξύσεις την αφήγηση του φιλελεύθερου καπιταλισμού (παλιότερα και του μαρξισμού), ψάχνουν να βρουν ιδεολογικά θεμέλια σε παρα-ιστοριογραφικες παπαρολογίες. Ηλίθιοι που πίστεψαν ότι μπορεί να ασκείται κριτική στην εξουσία από ανθρώπους που θέτουν ως αίτημα τον πολυτονισμό των πινάκων (ο Άδωνις το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έγινε πρώτη φορά υπουργός ήταν αυτό στις ταμπέλες των γραφείων του υπουργείου και μετά υπέγραψε τα μνημόνια στην πολυτονική).

      Διαγραφή
  21. Για τον Φύρερ πέθαναν εκατομμύρια, για τον Στράσσερ κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/21 9:39 μ.μ.

      Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον...Μπορεί να γίνεται οι πρώτοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/21 1:28 π.μ.

      Για τον Πλεύρη και τον εστιάτορα υπάρχει κίνδυνος να πεθάνουν ορισμένοι από το γέλιο.

      Διαγραφή
    3. Gr. Nationalist Socialist28/6/21 11:43 μ.μ.

      Unknown ξεχνάς την Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών που 1000δες Αριστεροί Ε/Σ εκκαθαριστίκανε από το χιτλερικο καθεστώς, για την γνήσια αριστερή έκφραση του Ε/Σ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος26/6/21 6:01 μ.μ.

    Όλοι αυτοί οι χιτλερικοί που έχουν ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία λάσπης μπορούν επιτέλους να μας γράψουν στοχευμένα ποιο είναι το επίμαχο και κατακριτέο απόσπασμα του Δραγούμη από το "όσοι ζωντανοί"; Να ξέρουμε δηλαδή με τι αφορμή θέλουν να πετάξουμε στα σκουπίδια έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες στοχαστές του περασμένου αιώνα. Και όχι, το ότι ένας γραφικός ψυχασθενής εκδότης έχει αναλάβει εργολαβία την υπεράσπιση του Δραγούμη μπας και δώσει σημασία στην μίζερη ύπαρξή του δεν σας δικαιώνει, ίδιοι είστε καταβάθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/21 9:39 μ.μ.

      Δυστυχώς συναγωνιστή από τα μεγαλύτερα λάθη όσων σοβαρών εθνικοσοσιαλιστών έχουν απομείνει η παράδοσή του Δραγούμη στον συγκεκριμένο εκδότη και η ερμηνεία του κατά το δοκούν για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά μικροσυμφέροντα του. Αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι όλοι οι χιτλερικοί επικριτικοί απέναντι στον Δραγούμη, υπενθυμίζουμε ότι σε έντυπα του ορθόδοξου Χιτλερισμού υπάρχουν σχετικά αφιερώματα για τον διανοητή Δραγούμη. Επίσης ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ Ωρολογάς είχε γράψει βιβλίο υπέρ του Δραγούμη το οποίο εκδόθηκε και πρόσφατα από 2 ποιοτικούς εκδοτικούς οίκους. Τέλος σοβαροί μελετητές του Δραγούμη και πολιτικοί μας αντίπαλοι τον αναφέρουν ως πρωτοφασιστή και πρόδρομο του ολοκληρωτισμού και της ελληνικής αντιδημοκρατικής σκέψης. Βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα.

      Διαγραφή
  23. Εσύ αγαπητε ανωνυμε 1:23 θα πρεπει να'σαι ο πιο σκληροπυρηνικος της παρέας. Οι κατηγοριες που κανεις και τα στοιχεια που παραθέτεις είναι γελοία.

    1. μάλλον δεν έχεις ακουστά αυτό που λένε μετακινηση πλυθησμών. Δηλαδή αυτό που κανανε και οι αγαπητοί Τούρκοι οι οποιοι συμπεριφερθηκανε με τον χειρωτερο τροπο στους Έλληνες της Πόλης τους γενοκτόνησαν και μετά φερανε Τούρκους. Το να λες οτι δεν εχουμε καμία αξιωση μ'αυτές τις περιοχες μονο και μονο επειδή οι Οθωμανοι αποτελουν συντριπτική πλειοψηφια δείχνει γρεκυλισμο και ανθελληνισμο. Για καθε εθνικό κινημα η προσάρτηση εδαφων και η απελευθέρωση των χαμένων πατρίδων είναι μετά την εσωτερική συνοχή ίσως το πιο σημαντικό.

    2. Πράγματι επιβάλλεται να απελευθερωθούν αυτές οι περιοχές βέβαια εγώ το πάω πολύ πιο πέρα και όχι μόνο φυσικά στην Ιωνία.

    3. Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές σ'αυτό το θέμα και κυρίως στα βιβλία του. Τρανταχτό παράδειγμα "Ζιγκ Ζαγκ στις νερατζιές"

    4.Αναφέρετε στους Έλληνες εφοπλιστές.Οι Έλληνες δεν πρέπει να φορολογούνται ή τουλάχιστον όχι τόσο. Είδες πουθενά να λέει οτι πρέπει να αυξήσουν την φορολογία στο Έλληνα εργάτη. Όχι.Απλά εσύ είδες αυτό και το θεώρησες επόμενο πως ισχυει το αντιθετο για τους μικρομεσαίους.

    5. Τα νησιά του Αιγαίου μπορώ να πω είναι αρκετά αραιοκατοικημένα ειδικά σ'αυτές τις κρίσιμες στιγμες στην Λέσβο με τους Αλλοδαπούς είναι κατανοητό ότι οι Έλληνες υστερούν πολύ σε πλυθησμό. Επομένως είχε δίκιο.

    6. Όχι δεν το θεωρεί. Είναι εντελώς άστοχο και ύποπτο αυτό που αναφέρεις. Έχει πει πάμπολλες φορές ότι δεν προσβάλλεται όταν τον αποκαλλούν έτσι άλλα αντιθέτως το αποδέχεται με χαρά. Κοινή λασπολογία

    7. Εδώ πέρα πράγματι επιφανειακά φαίνεται έτσι. Ο Πλεύρης θέλει να τα έχει καλά με όλους και γι'αυτό παρουσιάζεται ως ενωτικός. Δυστυχώς οι περισσότεροι στον εθνικό χώρο δεν τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα για τους Γερμανούς. Άλλωστε το λέει για να φανεί ο ηρωϊσμός των Ελλήνων κι αυτός είναι ο σκοπός του όποτε μιλάει γι'αυτό το θέμα. Στο βιβλίο του Οι Εβραίοι όλη η Αλήθεια λέει την πραγματική αποψη για το θέμα πέρα από κενούς λαϊκισμούς.

    8. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τους Αλβανούς. Πιστεύω είναι μια από τις καλύτερες ράτσες. Μην μου πεις ότι θα θεωρούσες έναν μικρασιάτη αρμενοειδή περισσότερο Έλληνα απ'ότι έναν Νορδικό Αλβανό. Αυτες τις ρετσινιές που λένε περι κλεψιάς προφανώς δεν ισχύουν. Έλληνες και Αλβανοί πρέπει να συνεργαστούν από κοινού για την καταπολέμηση του εβραϊκού δηλητηρίου.

    9. Φυσικά και οι Έλληνες διεκρίθησαν περισσότερο ατομικώς και δεν καταλαβαίνω που το πας. Δεν πιστεύω όμως στην Ανωτατη εκπαίδευση, όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχους την ίδια παιδεία και να γαλουχούνται με τις ίδιες αξίες.

    Τώρα πες μου ρε μπαγάσα που παριστάνεις και τον ειδήμονα τι ορθογραφικά λάθη έχω. Μην τα λες έτσι γενικά να παραθέτεις στοιχεία. Πες μου ενα παραδειγμα και εαν εχεις δικιο θα ζητησω συγνωμη. Και κανονησε να μην πεις τους τονους γιατί εκει θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/21 9:15 μ.μ.

      Unknown ο 1:23 είμαι. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις για να μας δείχνεις την κατάντια του Πατριάρχη, του εστιάτορα και για να διασκεδάζουμε. Αν σημειώσω όλα τα ορθογραφικά λάθη σου θα χρειαστεί να γράψω πολλά σχόλια. Για αυτό θα παραθέσω μερικά.

      1) Στην πρώτη σου παρατήρηση γράφεις "πλυθησμών". Από την λέξη πλήθος προέρχεται, πανάσχετε. Ούτε ότι γράφεται με "η" δεν σας έμαθε ο Πατριάρχης;

      2) Δυο σειρές πιο κάτω γράφεις "χειρωτερο". Δεν γνωρίζεις ότι ωμέγα σε λέξεις που τελειώνουν σε "ώτερος" μπάινει μόνο στις ανώτερος, απώτερος, κατώτερος και ότι όλες οι άλλες γράφονται με όμικρον; Ποιος να στο μάθει, ο εστιάτορας;

      3) Άλλες δυο σειρές πιο κάτω γράφεις "γρεκυλισμο". Τη χρησιμοποιεί συχνά ο Πατριάρχης τη λέξη αλλά γράφεται με "αι". Από τη λέξη γραικύλος.

      4) Στο σχόλιο 26/6/21 1:24 μ.μ έγραψες το "Βρείτε" με "η".

      Βαριέμαι να συνεχίοσω γιατί θα τελειώσουμε αύριο. Για να μη σχολιάσω τη λογική σου συνέπεια. Από τη μια αποκαλείς τους μικρασιάτες φυλετικά μη ¨Ελληνες και από την άλλη θες να απελευθερώσουμε την Ιωνία και να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά. Για αυτό σου λέω έχεις πλάκα. Τους μικρασιάτες τους θεωρώ Έλληνες και τους Αλβανούς τους μισώ και δε με ενδιαφέρει αν είναι νορδικοί ή διναρικοί ή εξωγήινοι. Χιτλερικός δεν είμαι.

      Συγγνώμη δεν θέλω να ζητήσεις. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ να φύγεις από τον εθνικιστικό χώρο για να μείνουην κάποτε λίγοι και σοβαροί άνθρωποι χωρίς ακροδεξιούς βλάκες σαν και σένα ανάμεσά τους. Αυτό θέλω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/6/21 2:15 μ.μ.

      Τι να απελευθερώσεις ρε φίλε πας καλά; Σε λίγο δεν θα υπάρχουν Έλληνες και εσύ θες να πάρεις την Κωνσταντινούπολη; Πάρε πρώτα τα Εξάρχεια. Ημαρτον με τον ακροδεξιό αυνανισμό. Εδώ μετακινείται ο πληθυσμός της Ελλάδος και εσύ μας λες να μετακινήσουμε της Τουρκίας!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/6/21 3:18 μ.μ.

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Ήθελε να πουλήσει και εφέ το γκαρσόνι του εστιάτορα για την ορθογραφία. Μάλλον για θαμώνα του εστιατορίου μου κάνει. Ο Πλεύρης έχει γκάου στην ομάδα του αλλά τουλάχιστον ξέρουν ορθογραφία. Εκτός και αν έγινε καμία νέα συμμαχία Πατριάρχη-Εστιάτορα. Τότε θα γελάσουν όχι μόνο τα κατσίκια μα και οι πέτρες.

      Διαγραφή
  24. Μάλιστα,με κατηγορεί ως ακροδεξιό αυτός που τρέφει ένα ανεξήγητο μίσος για τους Αλβανούς. Αν δεν είναι αυτη μια τυπικα ακροδεξια συμπεριφορά τότε ποια ειναι. Εννοείται πως θα μείνουμε μακριά σας. Το κίνημα που πρόκειται να δημιουργηθεί δεν χρειάζεται ειδήμονες αλπικούς μπούλιδες ξερόλες για να προοδεύσει. Είμαι περίεργος πάντως πως εσείς οι διανοούμενοι και θεωρητικοί ακέφαλοι Στρασσερολάγνοι Εθνικοσοσιαλιστές που αντιμετωπίζεται τα παντα με την λογική θα μπορεσετε να αντιμετοπίσεται το πολύχρωμο κινημα που φυσικά δεν διαθέτει ορθολογιστές και θεωρητικούς αλλά φλογερή πίστη και άτομα με υστερικό φανατισμό για τα ιδανικά τους. Αλήθεια τι θα τους λετε. Μήπως εάν το "βρείτε" γράφετε με ει ή με η. Και τι σημασία έχει αυτό. Μήπως η πλατιά μάζα θα πει κάτι.Σημασία έχει μόνο η ουσία. Εσείς που πιστεύετε πως ο Β ΠΠ δεν έπρεπε να γίνει και πως ο Φυρερ φταίει γι'αυτό και δεν έχετε ιδέα αλλά καταδικάζετε κάθε πολιτική ευγονικής πως θα καταλάβετε τι πραγματικά έχει αξία. Κάντε λοιπον εσείς στους νέους μαθήματα ορθογραφίας και αφήστε μας εμάς να τους γνήσιους οπαδούς του Αρχηγού να τους λεμε την αλήθεια. Για να δούμε τελικά ποιον θα διαλέξουν. Τέλος

    ΥΓ Είμαι κατα το ήμισυ Αλβανός οπότε λίγα τα λόγια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/21 10:50 π.μ.

      Για πες μας ρε Αλβανέ ποτέ με το καλό θα το κάνετε το κίνημα; Θα είστε και μέσα στους προτεινόμενους του Συμιγδαλά για ένωση;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/7/21 12:56 μ.μ.

      Ευτυχώς που το είπες ότι έχεις αλβανική καταγωγή για να σου απαντήσω σαν τον Αρναούτοβιτς...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/7/21 4:37 μ.μ.

      Ε για αυτό δε θα μάθεις ποτέ την Ελληνική. Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, που λέει και το σύνθημα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/7/21 4:41 μ.μ.

      Είδατε που είχα δίκιο ότι είναι γκαρσόνι του εστιατορίου και όχι ακόλουθος του Πλεύρη. Η ύπουλη αλβανική του φύση το έκανε να γράφει καμουφλαρισμένο. Είναι όμως γνώρισμα της αλβανικής φύσης και η βλακεία. Οπότε δεν κρατά για πολύ η κομπίνα. Σύντομα ξεσκεπάζεται.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.