Der III Weg: Europa in Waffen - cd για τους Ουκρανούς Εθνικιστές και τις οικογένειες τους

Ο Γερμανικός «Τρίτος Δρόμος» παρουσιάζει ένα cd με συνοδευτικό βιβλιαράκι 16 σελίδων. Τα συγκροτήματα που λαμβάνουν μέρος είναι τα παρακάτω: Martyrs, The Lunikoff Conspiracy, Pugilato, xTOACx, Makss Damage, Sons of Odin, Frontgruen, Still the Same και Alpenfestung

Η «Ευρώπη στα όπλα» είναι ο τίτλος του έργου ένας καρπός συνεργασίας κορυφαίων μουσικών και τεχνικών του ήχου. Η στάση του κόμματος υπήρξε από την αρχή του πολέμου ενιαία όσον αφορά την επίθεση της Ρωσικής ομοσπονδίας στα εδάφη της Ουκρανίας. 

Οι Γερμανοί «τριτοθεσίτες» δεν έκρυψαν την αλληλεγγύη τους απέναντι στις εθελοντικές εθνικιστικές δυνάμεις. Το όποιο οικονομικό κέρδος από τις πωλήσεις έχει ως στόχο να ανακουφίσει την τύχη και τα βάσανα των αναπήρων του πολέμου, των ορφανών πολέμου και των χηρών του πολέμου. 

Εκτός από τον πρόλογο του αρχηγού του κόμματος Matthias Fischer, στον δίσκο υπάρχουν συνολικά εννέα τραγούδια, τα οποία συντέθηκαν και ηχογραφήθηκαν μόνο για αυτόν τον σκοπό. 

Από το γερμανικό ραπ έως το κλασικό ροκ μέσα από τα στυλ του σκληρού και του μεταλλικού πυρήνα έως τους μαύρους μεταλλικούς τόνους, δημιουργήθηκε μια μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών, τα οποία μπορούν να ακουστούν παντού.

για να στηρίξετε την προσπάθεια εδώ ...

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/23 1:40 μ.μ.

    Ο Πριγκόζιν είπε: «Το υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να εξαπατήσει την κοινωνία και τον πρόεδρο και να μας πει μια ιστορία για το πώς υπήρξε τρελή επιθετικότητα από την Ουκρανία και ότι σχεδίαζαν να μας επιτεθούν με ολόκληρο το ΝΑΤΟ».

    Ο αρχηγός των μισθοφόρων συνέχισε ισχυριζόμενος ότι «ο πόλεμος δεν έγινε για την αποστρατικοποίηση ή την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας» και ξεκίνησε από την επιθυμία να πλουτίσει η άρχουσα ελίτ. Υποστήριξε επίσης ότι η Μόσχα θα μπορούσε να είχε συνάψει συμφωνία με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

    pronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/23 3:07 μ.μ.

    To 2013/2014 είχε κυκλοφορήσει ένας rac δίσκος με τραγούδια από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για τη στήριξη της Χρυσής Αυγής λόγω των πολιτικών διώξεων και της δολοφονίας Φουντούλη Καπελώνη. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς λεγόταν; Ειδικά ψάχνω το ρωσικό τραγούδι (νομίζω ήταν σ αυτό το δίσκο, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος), που ανέφερε στο ρεφραίν την Ελλάδα ως "elada" και όχι γκρέτσια. Στους στίχους περνούσε από το "Λυκούργο και Σπάρτη" στο "Γιώργος και Μάνος". Το είχε ανεβάσει μεταφρασμένο και ο πατρώον κάλλος/mario tutti. Η μελωδία είναι όλη μέσα στο κεφάλι μου. Όποιος έχει καταλάβει για ποιο λέω ας κάνει έναν κόπο να απαντήσει το ψάχνω χρόνια. Το τραγούδι δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Ωραία καθαρά αντρικά φωνητικά, όμορφη και κάπως εύθυμη μελωδία, όχι ηλεκτρικές κιθάρες και ντραμς, ακουστικό θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H συλλογή στην οποία αναφέρεσαι τιτλοφορείται "I Stand With Golden Dawn" και κυκλοφόρησε το 2014 από τη γερμανική PC Records.
      Το κομμάτι που εννοείς είναι το "Ellada" των Kolovrat.

      Μπορείς ακόμα να αγοράσεις την εν λόγω συλλογή σε CD σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Midgaard Shop.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/23 2:20 π.μ.

      να σαι καλά φίλε συναγωνιστή,
      πραγματικά ευχαριστώ πολύ. Μακάρι κάποιος να έχει σώσει το υλικό του πατρώον κάλλος/αυτόνομος εθνικιστής/mario tutti και να ανεβεί κάποια στιγμή

      Διαγραφή
    3. NS Headbanger27/6/23 5:19 μ.μ.

      Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείς να κατεβάσεις την συλλογή σε MP3:

      https://files.takefile.link/vo2kj7ztnvb4

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/6/23 12:15 π.μ.

      Τι βλακείες είναι αυτά που ακούτε; Μετά σας φταίει ο Νότης.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/23 4:10 μ.μ.

    Στην καπιταλιστική Ρωσία συγκρούονται οι αστικές ελίτ με αυτούς που μάχονται για ένα πουκάμισο αδειανό. Πολλοί από αυτούς μαφιόζοι και κατάδικοι και άλλοι απλοί μαχητές ιδεαλιστές. Μια κατάσταση καθαρά ρωσική που πάντα αντιπαλεύει η λαϊκή ψυχή με την εξουσία και τον περιούσιο που το βράδυ 🌃 της κατάρρευσης πέταξε την κομματική ταυτότητα και έβαλε την ταμπέλα του εθνικιστή. Η Ρωσία με τις ευλογίες του Πούτιν μετατράπηκε σε ισλαμικό κέντρο με Τσετσένους να κάνουν κουμάντο και σε κινεζικό εξάρτημα. Αναμένεται να επικρατήσει το απόλυτο χάος στην χώρα του Ντοστογιέφσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/23 5:08 μ.μ.

    δήλωση του Πριγκόζιν:

    Όπως είπε: «ο πόλεμος ήταν απαραίτητος για μερικά καθάρματα που ήθελαν να προαχθούν», και τους «ολιγάρχες» που τον «είχαν ανάγκη» και σκόπευαν να μοιραστούν τα λάφυρα, ενώ το Κίεβο ήταν κατ’ αυτόν «έτοιμο να αποδεχθεί την όποια συμφωνία».

    «Αυτοί που σκότωσαν τα παλικάρια μας, που κατέστρεψαν τις ζωές πολλών δεκάδων χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών, θα τιμωρηθούν»

    Πηγή Βραδυνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστομενης ο Μεσσηνιος25/6/23 12:14 π.μ.

    Ολα αυτα τα ειπε ο πριγκοζιν!! Ποιος δηλαδη; ενας μισθοφόρος που κονομαει απο αυτη την υποθεση... Που πολεμαει για τα λεφτα... Και μετα που ειδε οτι εβγαλαν τριχες τα παπαρακια του την ειδε και επαναστατης κατα του Πουτιν.... Την ωρα που η Ρωσια μαχεται αυτος κανει ανταρσία... ΠΡΟΔΟΤΗΣ ολκης.... Του σπικαρανε ομως τα φωνηεντα και μαζευτηκε.... ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...... αν και πλεον δεν θα σου φτασει ουτε αυτη.... Ουτε 15 Αύγουστο δεν θα προλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/23 10:50 π.μ.

    Εβραϊκός εμφύλιος στην μπολσεβίκικη Ρωσία του Jewtin..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/23 10:58 π.μ.

    Μην τα γράφετε αυτά ρε παιδιά και συγχίζονται διάφοροι κρατικοδίαιτοι τσετσενολάγνοι ....... Ο ίδιος ο καγκεμπίτης έχει αποκαλύψει ότι στη σοβιετία του όποιος κάψει το κοράνι τον στέλνουν να δικασθεί / εκτίσει ποινή σε ισλαμική "δημοκρατία" τους. Υπάρχει σε βίντεο, κανονικότατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/6/23 3:25 μ.μ.

    Λέτε να απελευθερωθεί επιτέλους η ανατολική Ουκρανία από τις σλαβομογγολικες ορδές των Ρώσων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μποβιατσος Κ.26/6/23 2:06 μ.μ.

    Εύστοχο το σχόλιο του συναγωνιστή Adinolfi: Ας ανακεφαλαιώσουμε. Ο Ναζί Πούτιν πολεμά τον Ναζί Ζελένσκι που εξοπλίζει τους Ναζί Αζόφ και το κάνει μέσω του Ναζί Βάγκνερ. Όμως ο Ναζί Βάγκνερ πολεμά τον Ναζί Πούτιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.