Η μάχη του Bind Jbeil: το «Στάλινγκραντ» της Hezbollah

 

του Wolverine

Το 2006 στην περιοχή του Νοτίου Λιβάνου γράφτηκε μια από τις χρυσές σελίδες της Αντισιωνιστικής πολεμικής παράδοσης. Σε εδάφη που έλαβαν μέρος από την αρχαιότητα ομηρικές μάχες ενάντια στους Σιωνιστές, την σκυτάλη πήρε η «ελληνοπερσική» Hezbollah του Λιβάνου σε μια σύρραξη που κράτησε συνολικά 34 ημέρες. Σε μια πόλη 20000 κατοίκων που ονομάζεται Bind Jbeil οι Σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις προσπάθησαν με τρεις κύριες ενέργειες να καταλάβουν την περιοχή. 

Όμως προς φρίκη των μισητών εχθρών μέχρι το τέλος του πολέμου δεν το κατάφεραν. Διεξήχθησαν λυσσώδεις μάχες ανάμεσα στις δυο πλευρές. Παρά την υπεροπλία των Σιωνιστών ο «Στρατός του Θεού» κατάφερε να αποκρούσει τις επιθέσεις και να δοξάσει τα όπλα της αντίστασης. Η περιοχή υπήρξε κέντρο της αντίστασης κατά την διάρκεια της 18χρονης κατοχής που προηγήθηκε. Σε αυτή την περιοχή ο αρχηγός της Hezbollah εκφώνησε μπροστά σε μουσουλμάνους και χριστιανούς τον πανηγυρικό του λόγο μετά την απόσυρση των εχθρικών δυνάμεων το 2000. Χαρακτήρισε σε εκείνη την συμβολική ομιλία τους Σιωνιστές «φωλιά της αράχνης» που έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στο Κοράνι. 

Υπολογίζεται ότι σε αυτή την μάχη από την πλευρά των Λιβανέζων συνολικά υπήρχαν 150 μαχητές, με στόχο να προκαλέσουν απώλειες και να επιβραδύνουν την προέλαση των εισβολέων. Εκτός από τους ντόπιους υπήρχε συμμετοχή 40 μελών των ειδικών δυνάμεων της Hezbollah. Αν και στην αρχή οι Ισραηλινοί σκέφτονταν να υπερκεράσουν την περιοχή τελικά την επέλεξαν ως κύριο στόχο ώστε να προβάλλουν την νίκη αυτή αφού σε όλα τα άλλα μέτωπα όπου υπήρχε ανησυχητική στασιμότητα και σημαντικές απώλειες. 

Επίλεκτες δυνάμεις αλεξιπτωτιστών στάλθηκαν για να κυριεύσουν τις εχθρικές θέσεις επιλέγοντας την νυχτερινή κρούση παρά το φως της ημέρας αφού δεν γνώριζαν την ακριβή δύναμη των αμυνομένων. Ο μαζικός βομβαρδισμός ξεκίνησε με τα αυτοκινούμενα πυροβόλα όπου σε μια ημέρα οι αμυνόμενοι δέχτηκαν 3000 βλήματα, ενώ γρήγορα βρέθηκαν συνολικά 5000 Ισραηλινοί να έχουν περικυκλώσει ολόκληρη την περιοχή. Όμως σύντομα οι γιοι του Αβραάμ θα βρίσκονταν μπροστά σε μια θαρραλέα αντίσταση γεγονός που προκάλεσε τριγμούς στο επιτελείο κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της μάχης. 

Στις παρυφές της πόλης η προώθηση των επίλεκτων τμημάτων γρήγορα βρέθηκε κάτω από τα πυρά των αντιαρματικών πυραύλων Kornet τις νάρκες και τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών. Οι πρώτες απώλειες σε άρματα μάχης ήταν γεγονός. Η συνδρομή ενός ελικοπτέρου Apache κατέληξε σε τραγωδία αφού καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις των αμυνομένων παρόλα αυτά οι Ισραηλινοί έσπευσαν να δηλώσουν  στα ΜΜΕ ότι «κερδίζουν την μάχη» όμως τα γεγονότα έρχονταν για να τους διαψεύσουν. Ακούγοντας τις δηλώσεις από τον ασύρματο οι επιτιθέμενοι απορούσαν για αυτές τις διαδόσεις. 

Σύντομα οι διαταγές άλλαξαν και αντί των επιλεγμένων κρούσεων και την μετέπειτα γρήγορη αποχώρηση τους, διατάχθηκαν οι Ισραηλινοί να καταλάβουν πλήρως την περιοχή και να εκκαθαρίσουν όλα τα κτίρια και όχι απλά να εξαντλήσουν τις αμυντικές δυνατότητες των ανταρτών. Στα ανατολικά της πόλης οι Ισραηλινοί πέφτουν σε μια περίτεχνη ενέδρα και έχουν απώλειες που προκαλούν τον πανικό στο αρχηγείο της μονάδας. Ελάχιστοι αντάρτες σε μικρές ομάδες μάχης με συνδυασμένα πυρά πολυβόλων και αντιαρματικών αποκρούουν την προώθηση των τμημάτων και διμοιρίες ολόκληρες βρίσκονται στα όρια της διάλυσης. 

Στους ασυρμάτους των Σιωνιστών ακούγονται ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια από τους πληγωμένους στρατιώτες που βρίσκονται στους ελαιώνες ενώ κανείς δεν μπορεί  να αντιληφθεί από πού έρχονται τα συνδυασμένα πυρά. Εχθρικές δυνάμεις προωθούνται από όλες τις πλευρές προς το κέντρο της πόλης σε συνδυασμό με συνεχείς αεροπορικές προσβολές που διαλύουν τα πάντα. Σε όλα τα σημεία της πόλης βρίσκονται απέναντι σε μια λυσσαλέα αντίσταση αφού οι Λιβανέζοι γνωρίζουν καλά το έδαφος και προσαρμόζονται σε αυτό γρήγορα και με ευελιξία. 

Οι απώλειες αυξάνονται στους άμαχους οι οποίοι παγιδεύονται ανάμεσα στα ερείπια της πόλης. Οι βομβαρδισμοί των Σιωνιστών δεν κάνουν διακρίσεις και το κόστος είναι μεγάλο. Για 19 ημέρες οι μαχητές της Hezbollah ματώνουν τον μισητό εχθρό και γράφουν με το αίμα τους σελίδες δόξας και ηρωισμού ενώ αναγκάζουν τους Ισραηλινούς να αποχωρήσουν προς τα μετόπισθεν. Οι εντολές των Σιωνιστών είναι η διεξαγωγή συνεχών επιχειρήσεων παρά το μεγάλο κόστος χωρίς να έχουν πλήρη εικόνα του πεδίου της μάχης, κάποιοι αξιωματικοί αρνούνται να υπακούσουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να βρεθούν στην φυλακή. 

Το μένος των Σιωνιστών παραμένει άσβεστο και διατάζουν τις επίλεκτες δυνάμεις να πάρουν τις σορούς των ανταρτών για να τις διαπομπεύσουν με την βοήθεια της προπαγάνδας. Η αποτυχία του Ισραήλ να καταλάβει την πόλη παρά το υπεράριθμο των επιτιθέμενων προκάλεσε τον σκεπτικισμό και την οργή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Στα μνημόσυνα που ακολούθησαν οι ανώτατοι αξιωματικοί δέχτηκαν τις προσβολές συγγενών και εφέδρων για την αποτυχία και την πλήρη άγνοια σχετικά με τις ανάγκες της επιχείρησης η οποία έμεινε στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της IDF

Από την μεριά της Hezbollah οι απώλειες υπήρξαν σημαντικές μπόρεσαν όμως να κρατήσουν την άμυνα της πόλης και δεν επέτρεψαν στο να κερδίσει μια συμβολική νίκη ο εχθρός. Μετά την λήξη των επιχειρήσεων η πόλη παραδόθηκε στον στρατό του Λιβάνου και στις δυνάμεις του ΟΗΕ. Απέναντι στις πάνοπλες στρατιές των κατοχικών στρατευμάτων η Hezbollah - για μια ακόμη φορά - απέδειξε ότι γνωρίζει να μάχεται παρά την υπεροπλία του εχθρού.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/23 12:37 π.μ.

    η εσπερια στηριζει πολιτικο βιβλιο. βουιζει η πιατσα για κατι πακετακια εσπα σε εκδοτικους οικους. εσεις πηρατε τιποτα ή σας εφαγε η χεζμπολαχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχέγονος14/10/23 11:04 π.μ.

    Νίκη στον αγώνα των τιμημένων μαχητών της Χαμάς και της Χεζμπολάχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/23 4:05 μ.μ.

    Σᾶς ἀρέσει νὰ ταυτίζεστε μὲ τοὺς σταλινικοὺς σφαγεῖς; Ἡ συμμαχία τῆς χώρας μᾶς μὲ τὸ Ἰσραὴλ εἶναί ἑτεροβαρής, εἶναί ὅμὼς προτιμότερη ἀπὸ τὴν ἀποθέωση τῶν ἰσλαμοναζί.

    Οἱ μαζικὲς καὶ βάναυσες σφαγὲς ποὺ διέπραξαν οἱ ἰσλαμιστὲς τῆς Χαμᾶς ἐναντίον ἀμάχων Ἑβραίων, ὁ ἀριθμὸς τῶν ὁποίων ὑπερβαίνει τοὺς χιλίους, ἔχει προκαλέσει ἕνα κύμα ἀποτρόπαιου ἐνθουσιασμοῦ στὸν δυτικὸ «προοδευτικὸ κόσμο» τῆς μεταμοντέρνας Ἀριστερᾶς.

    Οἱ θιασῶτες τῆς «παγκόσμιας ἑβραϊκῆς συνωμοσίας» (καὶ ὑπάρχουν πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς καὶ στὴν Ἑλλάδα) θεωροῦν ὅτι ἡ «πολιτικὴ ὀρθότητα» εἶναι ἕνα ὄργανο τοῦ «διεθνοῦς σιωνισμοῦ». Ὅμως, ἀπεναντίας οἱ θιασῶτες τῆς «πολιτικῆς ὀρθότητας» ἔχουν ἀπεικονίσει τοῦ Ἑβραίους ὡς ἰσχυρούς, προνομιούχους, ἐπιτιθέμενους καὶ κυρίως ὡς στυγνοὺς καταπιεστὲς τῶν Παλαιστινίων, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ὡς τοὺς «σύγχρονους ναζὶ».

    Τὸ ὑποτιθέμενο «ἑβραϊκὸ προνόμιο» προβάλλεται ὡς μία κατεξοχὴν ἐκδοχὴ τοῦ «προνομίου τῶν λευκῶν». Οἱ Παλαιστίνιοι ἔχουν μετατραπεῖ σὲ «ὁμάδα-θῦμα» καὶ σὲ ὅπλο τῆς «πολιτικῆς ὀρθότητας» γιὰ τὴν ὑπονόμευση τῆς ἠθικῆς νομιμότητας τῆς ἑβραϊκῆς ταυτότητας.

    Δὲν πρόκειται ἁπλῶς γιὰ τὴν συνήθη δυσμενῆ στάση ἀπέναντι στὸν Ἑβραῖο ἐπειδὴ εἶναι Ἑβραῖος, ἀλλὰ γιὰ μία γενοκτονικὴ θέση ἀπέναντι στὸν ἑβραϊσμό. Τί ἄλλο μπορεῖ νὰ ἀποκαλύπτει ἡ ἐνθουσιώδης ὑποδοχὴ ἑνὸς μαζικοῦ, φονικοῦ καὶ βάναυσου πογκρὸμ καὶ ἡ ἐξύμνησή του ὡς θαρραλέα πράξη «ἀπελευθερωτικοῦ ἀγῶνα» καὶ οἱ ἐκδηλώσεις ἀλληλεγγύης πρὸς τοὺς σφαγεῖς ἀπὸ τὸ κίνημα τῆς «πολιτικῆς ὀρθότητας»; Τί ἄλλο μπορεῖ νὰ ἀποκαλύπτει ἡ φανατικὴ ὑποστήριξη μιᾶς ἰσλαμιστικῆς ὀργάνωσης, ποὺ μετέρχεται τὶς ἴδιες ἀπάνθρωπες μεθόδους εἰς βάρος ἀθώων μὲ τοὺς ὁμογάλακτους ἰσλαμιστὲς τοῦ Νταὲς (ISIS) καὶ ἔχει διακηρύξει ὡς στρατηγικό της στόχο τὴν ἐξαφάνιση τοῦ ἑβραϊκοῦ κράτους ἀπὸ τὸν χάρτη, δηλαδὴ τὴν ἐξόντωση τῶν Ἑβραίων, ἀπὸ τοὺς ὀρθοπολιτικοὺς ἀριστερόφρονες καὶ προοδευτιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχέγονος14/10/23 5:28 μ.μ.

      Ποια η γνώμη σου για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/10/23 5:38 μ.μ.

      Μας φλόμωσες στην νατοϊκή και σιωνιστική προπαγάνδα. Πόσα πήρες για την εργολαβία ρε μούτρο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/10/23 6:45 μ.μ.

      αυτος ειναι ο ενας απο τους δυο κουκους του χωρου που δεν φερνουν την ανοιξη; παρτε δρομο τομαρια. νικη στα οπλα της παλαιστινιακης αντιστασης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/10/23 10:04 μ.μ.

      Ρε άνθρωπε, τόσο κενή είναι η ζωή σου που κάθεσαι και γράφεις 5 παραγράφους σχόλιο με πολυτονικό σε εθνικοσοσιαλιστικό μπλογκ ξεκινώντας με "ισλαμοναζί";

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/10/23 11:48 π.μ.

      Ξεκίνησε η "αποζύμωση"...Άντε με το καλό στην νδ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/10/23 8:23 μ.μ.

      Αστέ ακρδεξιούλη, ο Εθνικοσοσιαλισμός σήμερα είναι με το Ισλάμ.Τακμπίρ...Αλλάου Ακμπάρ!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/10/23 1:22 π.μ.

      Στις αρχές της παρουσίας του περιοδικού Ενζύμου στον ευρύτερο χώρο, οι περισσότεροι ανεξήγητα τους προωθούσατε με κλειστά μάτια στάζοντας μέλι για την "φοβερή ποιότητα" των τοποθετήσεών τους. Ποιων; Ανθρώπων δηλωμένα αντι-φυλετιστών, αθεράπευτα αντιναζιστών, ψυχοπαθολογικά αντιγερμανών και πρέσβεων της "καλής παγκοσμιοποίησης μέσω του οικουμενικού ελληνοχριστιανισμού" οι οποίοι εξαρχής συντάσσονταν ανοιχτά με τον διαπλανητικό επικυρίαρχο με το να αποκαλούν ασμένως και κατ' επανάληψη την ανηλεώς κυνηγημένη από τον Διεθνή Σιωνισμό Χρυσή Αυγή ως "εγκληματική οργάνωση". Αυτούς αποθεώνατε διάφοροι, τυφλωμένοι από αντιχρυσαυγιτισμό! Υπήρχαμε όμως και κάποιοι ενοχλητικοί που εφιστούσαμε στο χώρο αυτοσυγκράτηση και μεγάλη προσοχή λόγω του ορατού κινδύνου ο χώρος να εμπιστευτεί και να κάνει μάγκες για πολλοστή φορά μπερδεμένους, άσχετους με την Ιδέα, ανάξιους έως δούρειους τύπους και έτσι να εκτεθεί. Ανάμεσα σε πολλά, επιμέναμε κυρίως να τονίζουμε το μεγαλύτερο προειδοποιητικό σημάδι (red flag), παραθέτοντας τα σχόλια του Ενζύμου στο fb όταν ένιωσε την ανάγκη να υπερασπίσει με ζέση τους ανθέλληνες "Αγίους Μακκαβαίους της Εκκλησίας μας" για τη δικαίωσή τους τους ενάντια στις κατηγορίες των "ναζί παγανιστών". Αρκετοί, ακόμα και ΕΣ, το παραβλέψατε ως μη σημαντικό και μας βγάζατε σπαστικούς που σας ζαλίζουμε τους αδένες με τις εμμονές μας γύρω από το θρησκευτικό. Τρία χρόνια όμως μετά, σε μας δεν κάνει καμιά απολύτως εντύπωση που οι επί του θρησκευτικού απολογητές των Αγίων Μακκαβαίων ενάντια στον κακό ανθεβραίο Έλληνα τώρα αποκαλύφθηκαν επί του πολιτικού ως απολογητές του Αγίου κράτους Ισραήλ ενάντια στον κακό ανθεβραίο Παλαιστίνιο. Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα ορισμένοι; Τάχα τώρα "ξεκίνησε η αποζύμωση"; Εμείς από τα πρώτα τους βήματα γι' αυτό ακριβώς σας "πρήζαμε"! Παρακαλώ να δημοσιευθεί, έτσι για την αποκατάσταση εκείνων των ενοχλητικών παγανιστών Εθνικοσοσιαλιστών που "πρήζουν" μεν αλλά έχουν την ικανότητα να οσφραίνονται με το καλημέρα τους (υ)ιούς της μητέρας Σιών που βλέπουν φως στον χώρο και εισέρχονται άνετοι και ωραίοι (ωραίοι ως Εβραίοι, το δίχως άλλο!), ελλείψει αγρυπνούντων θυρωρών από πλευράς μας.

      Διαγραφή
    8. Δεν γνωρίζουμε αν είσαι μέλος της ΧΑ και αν την εκπροσωπείς με αυτό το σχόλιο αλλά το να μιλάτε εσείς για σιωνιστές την στιγμή που άρθρο του αρχηγού σας υπήρχε δίπλα σε υμνολογία υπέρ του Ισραήλ πάει πολύ. Για να μην αναφέρουμε ότι κορυφαίο στέλεχος σας ήταν κολλητός του Βαβύλη. Δεκτή όμως η κριτική σου καθώς και οι παρατηρήσεις σου για το συγκεκριμένο άρθρο στο οποίο και εμείς διαφωνούμε. Το ιστολόγιο μας έχει προβάλει σχεδόν τους πάντες στον χώρο αλλά δεν διαθέτουμε μια μαγική ικανότητα να προβλέψουμε τι θέση θα πάρει κάποιος στο μέλλον.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/10/23 5:57 μ.μ.

      Και ποια ακριβώς ευθύνη έχει η ΧΑ αν ο συντάκτης της ακρόπολης έβαλε δίπλα δίπλα άκυρο φιλοεβραικό άρθρο δίπλα σε άρθρο του ΝΓΜ,όταν η ΧΑ ΠΟΤΕ δεν έγραφε φιλοσιωνιστικά άρθρα;Θα βγάλεις και φιλοσιωνιστική την ΧΑ την οποία φυλάκισε ο σιωνισμός με τα υποχείρια που είχε στην κυβέρνηση Σαμαρά;Πάει πολύ...

      Διαγραφή
    10. Φυσικά και έχει ευθύνη η ηγεσία σας διότι ουδέποτε αντέδρασε σε αυτή την δημοσίευση ούτε καταδίκασε το γεγονός. Για να μην γράψουμε όταν υμνούσατε τον Trump ο οποίος λατρεύει το Ισραήλ. Ας σεβαστούμε το γεγονός ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και ας λήξει το θέμα εδώ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/23 5:58 μ.μ.

    Κύματα συμπαράστασης στη Γάζα από την πολιτική ορθότητα βλέπει ο πανηλίθιος. Ντωμεταξύ το 99,999% των πολιτικά ορθών της δύσης είναι με το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/23 7:45 μ.μ.

    Βλέπω εδώ πέρα ότι είναι σε πανικό η πρεσβεία των γαμψομύτηδων που δεν βρίσκει πια υποστηριχτές ούτε στην Αριστερά που χρηματοδότησε! Κρίνε για γράψε ένα άρθρο που να παρουσιάζει έναν κατάλογο με όλα τα ιστολόγια που υποστηρίζουν το παράνομο με τα λεφτά του Ρότσιλντ κράτος του Ισραήλ. Έχει ψωμί η υπόθεση...Και ποια στρέφονται ενάντια για να ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Ας βοηθήσουν και οι σχολιαστές σε αυτό.

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακή ιδέα έχουμε κατά καιρούς επισημάνει τις σχέσεις του Ισραήλ με την ελληνική ακροδεξιά. Όποιος γνωρίζει περισσότερα μπορεί να συνεισφέρει με άρθρο. Η ιστορία ξεκινάει από την ΕΠΕΝ που δίπλα στην κορνίζα του Παπαδόπουλου είχαν ιστορικά πρόσωπα της Ισραηλινής ηγεσίας.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/23 6:20 μ.μ.

    «Χρειαζόμαστε μια νέα στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ, με αμοιβαία συμφέροντα, ώστε να απαντήσουμε στις γεωστρατηγικές προκλήσεις της Τουρκίας, αλλά και συγχρόνως να μας ακούν τα αυτιά των Αμερικανών που τώρα είναι κλειστά» (Αξία, 18.7.09)

    Κυριάκος Βελόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/23 6:27 μ.μ.

    δυο ... δεν φερνουν την ανοιξη.. παρτε τα σεκελ σας και δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/10/23 2:09 μ.μ.

    Τι έχει συμβεί με τον γιουτιούμπερ Taho Pari; Τον θυμάμαι να είναι μαζί με την γελοία ομαδούλα των σιωντηρητικών της διεσυ/right society/πρακτική σκέψη/λότοφ ως κάποιο αμερικανολάγνο τραμπικό αλτ ράιτερ, αλλά κάποια στιγμή τα σπασαν. Είχε φέρει κάποτε στο κανάλι του και τον αποκτηνωμένο Ραββίνο Φριζή ρίχνοντας μπαν στους "αντισημίτες" του τσατ. Πηγαίνετε να δείτε τα βιντεάκια του τώρα...Πολύωρη τολμηρή ανάλυση του εβραιοπαλαιστινιακού και ξεμπρόστιασμα των σιωνιστικών και δυτικών παραμυθιών και λέει ότι δεν θέλει να χει καμία σχέση με τον "εβραιόφιλο μπατριωτικό χώρο". Μεγάλη έκπληξη ο τύπος, τι παίχτηκε; Έχει παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξή του; Εγώ τυχαία έπεσα ξανά σε βίντεο του μετά από χρόνια και εκπλήσσομαι. Παρατήρησα ότι έχει λιγοστέψει αρκετά και το κοινό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/23 12:59 μ.μ.

      Έχει εξελιχθεί σε ποιοτικό εκπρόσωπο της ελληνικής τρίτης θέσης από ότι κατάλαβα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/23 8:22 μ.μ.

      Αυτές τις ξαφνικές αλλαγές,πρέπει να τις προσέχουμε.

      Διαγραφή
  9. Μετά από ενημέρωση που είχαμε επισημαίνουμε ότι το τρίτο κατά σειρά σχόλιο που ξεκινάει λέγοντας για σταλινικούς σφαγείς δεν προστέθηκε από την συντακτική ομάδα του ενζύμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/23 11:55 μ.μ.

    Ή με τους γαμψωμυτηδες ή με τους αλλαχουακμπαρηδες δηλαδή. Κανας με τους Έλληνες είναι ρε παιδιά? Έλληνες, λέω και κάτι αστεία χαχαχαχαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.