Hezbollah Commandos


 

11 σχόλια:

  1. ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ Ο ΑΓΩΝ ΤΗΣ7/10/23 8:31 μ.μ.

    https://pdfcoffee.com/qdownload/xezmpolax-o-agwn-ths-pdf-free.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/23 9:07 μ.μ.

    «Αυτή η επιχείρηση απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο εύθραυστοι είναι οι Σιωνιστές στο πλαίσιο μιας σοβαρής επιχειρησιακής δράσης και δεν έχουν το απαραίτητο πνεύμα για να αντισταθούν, είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Nasser Kanaani.

    «Η αντίσταση έχει πετύχει μέχρι στιγμής λαμπρές νίκες κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης και αυτό είναι ένα φωτεινό σημείο στην ιστορία του αγώνα του παλαιστινιακού λαού ενάντια στους Σιωνιστές», είπε, συγχαίροντας τη Χαμάς και τους Παλαιστίνιους για τη δράση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/23 1:00 μ.μ.

    Η χτεσινή μέρα είναι αφορμή για αναστοχασμό πάνω στο ζήτημα του "αήττητου" της τεχνολογικής υπεροχής.

    Χτες ένα κράτος με F-35, Merkava, και όλων των ειδών τις υπερσύγχρονες προφυλάξεις, στην πιο γερά φυλασσόμενη περιοχή του κόσμου (σύνορα Ισραήλ-Γάζας) νικήθηκε κατά κράτος από ξυπόλητους με μηχανάκια και αλεξίπτωτα πλαγιάς, που όμως είχαν κάτι που δεν είχαν οι Εβραίοι τεχνοαλαζόνες: "το έλεγε η περδικούλα τους".

    Οπότε γυρνάμε στο συλλογισμό του Λούκατς εν μέσω του πολέμου του Βιετνάμ, για το πώς οι Βιετκόνγκ απέδειξαν ότι καμιά τεχνολογία δεν μπορεί να νικήσει τον ανθρώπινο παράγοντα όσο ο ανθρώπινος παράγοντας δεν απελπίζεται αλλά επιμένει να μάχεται. Και εν τέλει στη σκέψη του Μαρξ, ότι εκείνος που έχει μόνο τις αλυσίδες του να χάσει, αποκτά τη δύναμη να μετακινήσει και βουνά.

    Τεχνολογική υπεροψία και πολιτισμικός σοβινισμός vs Επιβίωση και αξιοπρέπεια. Σημειώσατε διπλό. Για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/23 2:17 μ.μ.

    Η σωστή στάση της αυτονομίας είναι να κρατήσει ουδετερότητα όπως και στο ουκρανικό. Αλλιώς θα έχουμε περισσότερες διασπάσεις, φραξιες και διαφωνίες. Δηλαδή η χαρά του πραιπόζιτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/23 4:42 μ.μ.

      Οι αυτόνομοι στο ουκρανικό είναι με το Αζοφ προβοκάτορα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/23 5:37 μ.μ.

      Κάνεις λάθος. Όσοι είναι με το Ισραήλ δεν ανήκουν στο χώρο. Έτσι απλά βρίσκουμε ένα σημείο ενότητας οι original εθνικοσοσιαλιστές.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/23 6:29 μ.μ.

      Στο ουκρανικό κάποιοι θαμπώθηκαν από τις σβάστικες. Εγώ δέχομαι ότι πολλοί από αυτούς είναι καλοπροαίρετοι. Εδώ δεν υπάρχει "διχασμός". Όποιος παίρνει το μέρος του Ισραήλ ΔΕΝ είναι συναγωνιστής μας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/10/23 10:53 μ.μ.

      πως μιλας για τους αυτονομους συνολικά;; που γνωρίζεις τι υποστηριζει ο καθε ενας;
      Επισης γιατι πρέπει παντα να παιρνουμε θεση για ζητήματα αλλων άσχετων;;;
      Απο διπλωματία δεν κοβει το αυτονομο μυαλο σου. Ευτυχως επαψα να ειμαι αυτονομος εδω και λιγο καιρό. Αυτονομία ειναι ο καθενας για την παρτη του. Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Οκ σέβομαι αλλα δεν βγαζει πουθενά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/10/23 11:23 μ.μ.

      Αυτο το ορίτζιναλ σας εχει μαρανει... Χειροτεροι κι απο κομμουνιστες.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το μπάχαλο που συμβαίνει.
    Το αντισιωνιστικό και αντικομμουνιστικό αίσθημα σημαίνει ότι πρέπει να είμαι με όποιον τους πολεμάει;
    Βεβαίως οι Παλαιστίνιοι ζουν εδώ και δεκαετίες σε μία φυλακή αλλά ποια είναι η ιδεολογία της Χαμας και της Τζιχάντ; Αλλάχ Ουάκμπαρ!
    Από την άλλη κράζουμε τους Ρώσους που στρατολογούν Τσετσένους που φωνάζουν τι; Αλλάχ Ουάκμπαρ!
    Είδαν κι απόειδαν οι Παλαιστίνιοι από τις επιτυχίες της "πολιτικής" της Παλαιστινιακής Αρχής και του Λαικού Μετώπου και το έριξαν στην θρησκεία.
    Σε μια θρησκεία όμως που δεν σέβεται ρούνους και παγανισμούς του στυλ "μάρμαρα του Παρθενώνα" (γι αυτούς είναι απλά μάρμαρα, όπως και για τους συντρόφους του Έλγιν βέβαια), που έχει συγκεκριμένες απόψεις για τη γυναίκα κλπ.
    Τέλος στην Ουκρανία πιστεύω ότι κάποιοι όντως θαμπώθηκαν από τους ρούνους κι έπαιξαν το παιχνίδι του ΝΑΤΟ.
    Κι η Ρωσία συμφέροντα έχει αλλά στην τελική μιλάμε για περιοχές (Ντονμπάς-Κριμαία) που κατοικούνται αιώνες τώρα όχι από "Ρωσόφωνους", αλλά από Ρώσους στη συνείδηση. Όσο για την Ελληνική κοινότητα, την εγκατέλειψε η ελλαδική κυβέρνηση για χάρη της "συμμαχίας" όπως και τους Πομάκους επί δεκαετίες στην Θράκη. Από 120000 κόσμο μας διαφήμιζαν ότι "απέδρασαν" 20 ΙΧ με δημοσιοκάφρους και τον πρόξενο της Μαριούπολης που τον βράβευσαν κιόλας!
    Η Ρωσία έκανε ότι η Ελλάς όφειλε να έχει κάνει εδώ και δεκαετίες στη Β. Ήπειρο!
    Κι εμείς οφείλουμε να κάνουμε επιτέλους ότι συμφέρει το Ελληνικό Έθνος και την επιβίωσή του, απαλλαγμένοι από ιδεολογικά συμπλέγματα...
    Βασισμένοι στους δικούς μας Ιδεολόγους, τους δικούς μας Ήρωες, τους δικούς μας Μάρτυρες. Με όσους είναι ικανοί να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των δικών μας Εθνικών στόχων...
    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/23 1:11 π.μ.

    Γενικά το συγκεκριμένο ζητημα φιλονικιας των 2 συγκεκριμένων λαών ανέκαθεν μου προξενουσε αμφισημα συναισθήματα .Επίσης θα έλεγα ότι μέχρις ενός βαθμού,βγάζει τον κακό ευατο ατόμων του χώρου και την ασυνέπεια στο λόγο τους και στα πιστεύω τους.Κι εξηγουμαι παρακάτω:
    Σαφέστατα έχουμε να κάνουμε απ τη μια πλευρά,με μια σιωνιστικη κρατική υπόσταση στην οποία αναγνωρίζω εν πολλοίς ότι δια της πλαγιου οδού αιματοκυλησαν με τις μηχανορραφιες τους.την Ευρώπη κι ας μην είχαν ακόμα κρατική υπόσταση . Ωστόσο σαν εθνικοσοσιαλιστης θελοντας να ειμαι συνεπης συνειδησιακα,αν και δεν τους γουστάρω,σαν οπαδος της ιστορικής αποκατάστασης οφειλω να παραδεχτώ ότι η γη αυτή,ανήκε ιστορικά σε εβραικα χέρια.Και μπορώ να πω ότι οι Εβραίοι,γύρισαν 1300 χρόνια μετά να γ@@σουν τους δυναστες που τους εκδιωξαν απ τους ιερους τους τόπους .
    Άλλωστε σαν εθνικοσοσιαλιστες αυτό πρεσβεουμε,έκαστος εφ ω εταχθη.Στο μέρος του,στα χωματα του.
    Οπότε η αντιπαθεια στο διεθνή σιωνισμο δε θα μαι κάνει κι ούτε θα έπρεπε να κάνει κανένα να υποστηρίζει έστω και από εμπαθεια,τον ισλαμικο φοντεμενταλισμο.Μουσουλμανικες ορδές θρησκοληπτων φανατισμενων και μη έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και οι βλέψεις τους για εμάς δεν διαφέρουν απ όσο κάνουν στους Εβραίους . Μεγάλη απόδειξη άλλωστε το τι έκαναν στο φεστιβάλ σκοτώνοντας δεκαδες άσχετους τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.