Αυτόνομη Παρέμβαση στην Πάτρα !


Το μποϋκοτάζ ενάντια στα Starbucks συνεχίζεται !


Αυτόνομοι σύντροφοι του Μαύρου Κρίνου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν πολιτική παρέμβαση ενάντια στα Starbucks αυτή την φορά στο κέντρο της πόλης της Πάτρας.

Παράλληλα γράφτηκαν δεκάδες συνθήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα η Αυτόνομη Κίνηση Μαύρος Κρίνος πρόκειται να προχωρήσει σε νέες κοινωνικές και πολιτικές παρεμβάσεις. Δεν μένουμε στα λόγια αλλά προχωράμε σε συνεχείς δράσεις , συσπειρώνουμε νέους συντρόφους και συντρόφισσες και παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο.


( Ενημέρωση στους πελάτες της πολυεθνικής ... )



( Ενημέρωση και στους εργαζόμενους του καταστήματος .. για να ξέρουν που δουλεύουν και που πάνε τα κέρδη της επιχείρησης … )



( Μοιράσαμε προκηρύξεις σε δεκάδες πελάτες των Starbucks … αποτέλεσμα ; Πολλοί σηκώθηκαν και έφυγαν αρνούμενοι να βοηθήσουν την πολυεθνική ! )


Έτσι λοιπόν μετά την παρουσία μας και τις πολυποίκιλες δράσεις και παρεμβάσεις σε Τρίκαλα , Ηράκλειο Κρήτης , Ρέθυμνο , Αθήνα , Πέραμα , Τρίπολη , Ναύπλιο , Ρόδο , ήρθε η στιγμή για μια νέα αντικαπιταλιστική κίνηση / παρέμβαση και στην Πάτρα !


( Αυτοκόλλητα στα κεντρικά σημεία της πόλης ... )


Στο κεντρικό κατάστημα των Starbucks – πολυεθνική που στηρίζει τον κατοχικό Ισραηλινό στρατό και τις αμεικανοσιωνιστικές δυνάμεις κατοχής σε Ιράκ και Αφγανιστάν – στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα μοιράσαμε σε δεκάδες πελάτες τόσο στον εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό χώρο του καταστήματος την παρακάτω προκήρυξη :


Μποϋκοτάζ στα STARBUCKS !


Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας STARBUCKS Howard Schutltz αποτελεί ένα από τα σεβάσμια μέλη της Σιωνιστικής κοινότητας των Η.Π.Α.

Μεγάλο μέρος των κερδών της εταιρίας χρηματοδοτεί τον Ισραηλινό στρατό και τις επιχειρήσεις του στην Παλαιστίνη και τον Λίβανο.

Επίσης συνεισφέρει στην δωρεάν υλική βοήθεια του κατοχικού Αμερικανικού στρατού στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Αγοράζοντας τα προϊόντα της εταιρίας STARBUCKS κάποιοι συνεισφέρουν :

Στους βομβαρδισμούς της Λωρίδας της Γάζας , της δυτικής όχθης και της Βηρυτού..

Στον ακρωτηριασμό χιλιάδων αθώων παιδιών από Ισραηλινά πυρά..

Στον δηλητηριασμό των υδάτων της Λωρίδας της Γάζας με απαγορευμένες χημικές ουσίες..

Στην δημιουργία χιλιάδων προσφύγων..

Στην ανελέητη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας..

Στο χτίσιμο του τείχους της ντροπής στην Λωρίδα της Γάζας..

Τελικά ο καφές στα STARBUCKS στοιχίζει … πολύ ακριβά .. στοιχίζει σε αθώες ανθρώπινες ζωές γυναικόπαιδων και όχι μόνο !Θα επιμείνετε να χρηματοδοτείτε τον θάνατο αθώων ;;;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ





Η πρωτοβουλία του Μαύρου Κρίνου για μποϋκοτάζ έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από τους περαστικούς και φυσικά δεν έλειψαν πολλοί συμπατριώτες μας που μας συνεχάρησαν για αυτή την κίνηση. Επίσης κάτοικοι των Πατρών επικοινώνησαν μαζί μας τηλεφωνικά τους οποίους και ευχαριστούμε για την έμπρακτη συμπαράσταση τους.



Αφισάκι ενάντια στην εταιρία Johnson and Johnson ... που χρηματοδοτεί τον Ισραηλινό στρατό.

Aφού πραγματοποιήθηκε για αρκετή ώρα η νέα παρέμβαση μας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και κολλήθηκαν αφισάκια και δεκάδες αυτοκόλλητα σε κεντρικά σημεία ( Πλατεία Όλγας κ.α. ) σειρά είχαν οι οικισμοί και τα χωριά της Αχαΐας όπου γράφτηκαν συνθήματα ενάντια στην antifa , ενάντια την νεοταξική ψευτοαριστερά και την νατοϊκή ακροδεξιά.





Η παρέμβαση συνεχίστηκε σε χωριά του νομού ...





Σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ με αλφάδι στο τέλος ;

τι άλλο θα δούμε ;

επιβάλλεται η διαγραφή του !



ενάντια στην antifa !
( για πάντα στην καρδιά μας οι αγωνιστές του I.R.A. )



Δεν ξεχάσαμε να τιμήσουμε τον Οπλαρχηγό Εθνικοεπαναστάτη Αντάρτη Γιώργο Γιαννιά.



Αυτόνομοι και Ελεύθεροι !



Ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν αγωνιστής της Επανάστασης του 1821. Ήταν γιος του Κωνσταντίνου Γιαννιά , επίσης αγωνιστή της Επανάστασης. Κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821 στην περιοχή του Αντρωνίου στρατοπέδευαν διάφορα σώματα Ελλήνων.

Ένα εξ αυτών, με αρχηγό τον Καπετάν Γιώργη Γιαννιά (Γιαννόπουλο) ή «Ντελή» ή «Δελή» Γιώργη , παιδί του περιβόητου Γιαννιά από την Προστοβίτσα Τριταίας γιος κλεφτοαρματολού καπετάνιου που έδρασε ως το 1807 όπου πιάστηκε και κρεμάστηκε στο δρόμο Τρίπολης Πάτρας έπειτα από την προδοσία του κουμπάρου του. Πολλά δημοτικά τραγούδια εξύμνησαν τον ηρωισμό του.

Κοντά στην θέση που έγινε η μάχη στο Αντρώνι (Σπαρτουλιά) έχει στηθεί μνημείο προς τιμήν του.



Κάθε γουλιά καφέ από τα Starbucks είναι και μια σφαίρα του Ισραηλινού στρατού !


Παλαιστίνιο παιδάκι τραυματισμένο απο τα Ισραηλινά πυρά !



Κάθε Ευρώ στα Starbucks είναι βοήθεια για τον αμερικάνο εισβολέα σε Αφγανιστάν και Ιράκ !


Δήλωσε Ανυπακοή !
Πολέμα τους υποστηρικτές του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού !
Σκέψου Παγκόσμια
Δράσε Τοπικά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.